Seninle ve Eşinle ilgili değil sağlıksız bir bebekmis dedi. İsyan etmek istemiyorum ama gözyaşlarımada engel olamıyorum. Lütfen siz güzel düşünün güzel olsun
Okulumuzda ücretli öğretmen çok olduğundsn onlsrın nöbet ttutmama hskkı var ve tutmuyorlar biz de haftada iki nöbetle mahvoluyoruz bir de okulumuz tam gün düşün canım halimizzi
Hiç ikiz hamilemiz yoktu hoşgeldin canım maşallah bebeklerine.
Canım burası hızlı büyüyen bi topik bazen msjlar takip edilemior bile bende mesajını görmeyenlerdenim ve eminim bi cok kişide bu yzden cvp yazmamıstır. hoşgeldin Allah hayırlı saglıklı evlat nasip etsinYazdigim msj a kimse cvp bile yazmamis cok sagolun ne kadar ilgili bir topik burasi boyle bi allah in kuluda hayirli olsun hosgeldin vs dememis neyse ben bebegim kucuk yeni bi gebelik gecirdim belki sorulari olanlara yardim edebilirim diye yazmistim ama gerek yokmus simdi senin yardimina gerek yok diyeceksiniz ben sadece cogunun ilk ve cogu seyde panikliyor yardimim dokunur belki demistim cunku benim kanamali sorunlu bi 36 haftam gecti. hepinize mutlu saglikli gebelikler diliyorum saglikla alin yavrularinizi hoscakalin
Canım bu durumda ne denir bilmiorm hep ürkütüp üzmüştür beni bu. ama isyan etme tabiki Rabbim sana hayırlı saglıklı bi evlat nasip etsin inşAllahAnneler sizi ürkütmeK üzmek de istemiyorum ama biraz önce doktordan geldik. Bebeğimin kalp atışını duyamadikAllah size ve bebeklerinize sağlıklı uzun ömürler versin. Hepinizi öpüyorum hoşçakalin
Hoşgeldin canım hayırlı olsunMeraba aranıza yeni katıldım hanımlar bu hapşuruk meselesi bende de çok oluyo
Hamilelikle ilgili canım dur bununla ilgili hamilelik takviminde bir yazı vardı bulup atayım sana.
Saol teşekkür ederim size bişe sorabilir miyim?Canım burası hızlı büyüyen bi topik bazen msjlar takip edilemior bile bende mesajını görmeyenlerdenim ve eminim bi cok kişide bu yzden cvp yazmamıstır. hoşgeldin Allah hayırlı saglıklı evlat nasip etsin
Canım bu durumda ne denir bilmiorm hep ürkütüp üzmüştür beni bu. ama isyan etme tabiki Rabbim sana hayırlı saglıklı bi evlat nasip etsin inşAllah
Hoşgeldin canım hayırlı olsun
A101 marketlerinde çiğ fındık ve çiğ badem var bilginiz olsunLovely nasilsin canimmm iyisiniz sanirim bulantilar disinda :) sana kuru hurma onerecegim banada soylediker alicam kuru hurma bademi eksik etme dedilerr ama badem kavrulmus tuzlu olmayacak :)
aynıyız canım her gece olmasada illaki rüya görüorm ve bu yzden gece uyanıp snra uyuyamıorm işe sersem gbi geliorm cogu zmn kafama cok taktgım seylerin kurgusunu izlemiş gbi oluorm rüyamda :)Benimde burnum tikaniyo gazim cok oluyor 9.haftanin icindeyim mide bulantim yok sukur biraz tiksinmmee var ama yiyip iciyorum bh saatten sonra artar mi bulanti acaba ? Birde benim gibi ruyasiz gecesi bitmeyen var mi
Tabiki söyle canımSaol teşekkür ederim size bişe sorabilir miyim?
Ben 2 hafta önce öğrendim hamile olduğumu ve doktor 3 haftalık dedi 2 gün önce ağrı ve kanamam oldu acile gittim orda da 7 haftalık olduğunu söylediler kafam karıştı benimaynıyız canım her gece olmasada illaki rüya görüorm ve bu yzden gece uyanıp snra uyuyamıorm işe sersem gbi geliorm cogu zmn kafama cok taktgım seylerin kurgusunu izlemiş gbi oluorm rüyamda :)
Tabiki söyle canım
2 hafta önce 3 haftalıksa 2 hafta sonra mantıken 5 hafta olması gerekior hadi ii gelişti dielim en fazla 6 olsun arada 2 hafta var emin misin :)Ben 2 hafta önce öğrendim hamile olduğumu ve doktor 3 haftalık dedi 2 gün önce ağrı ve kanamam oldu acile gittim orda da 7 haftalık olduğunu söylediler kafam karıştı benim
sat'a göre 7+5 hamile görünüorsun canım keseyi yada bebegi fln grdnmü bilmiorm ama bransında ii olan tek bi doktora görün istersenOcak 4 son adet tarihim
Keseyi gördüm pazartesi randevum var bebek belli olurmuş o zaman Dr ole soyledi bide ilk hamileliğim ve hiç bir bilgim yoksat'a göre 7+5 hamile görünüorsun canım keseyi yada bebegi fln grdnmü bilmiorm ama bransında ii olan tek bi doktora görün istersen
Çoğumuzun ilk hamileliği benimde öyle ama saolsun burdaki tecrubeli olanlar yardımcı oluor birazda internet arastrması tabi :) hakkında hayırlısı olsun canım güzel haberlerle gelirsin inşAllahKeseyi gördüm pazartesi randevum var bebek belli olurmuş o zaman Dr ole soyledi bide ilk hamileliğim ve hiç bir bilgim yok
Seninde canım Dr dönüşü yazarım dediğin gibi güzel haberlerle inşÇoğumuzun ilk hamileliği benimde öyle ama saolsun burdaki tecrubeli olanlar yardımcı oluor birazda internet arastrması tabi :) hakkında hayırlısı olsun canım güzel haberlerle gelirsin inşAllah
Geçmiş olsun canım üzüldümAnneler sizi ürkütmeK üzmek de istemiyorum ama biraz önce doktordan geldik. Bebeğimin kalp atışını duyamadikAllah size ve bebeklerinize sağlıklı uzun ömürler versin. Hepinizi öpüyorum hoşçakalin
Arada tam 4 hafta olunca benim aklıma şöyle bişey geldi hamileliğin sat a göre hesaplanıyor ya sen 4 ocak dediğinde ilk dr 4 şubat anlamış olabilir ondan 3 haftalık demiş olabilir belkiBen 2 hafta önce öğrendim hamile olduğumu ve doktor 3 haftalık dedi 2 gün önce ağrı ve kanamam oldu acile gittim orda da 7 haftalık olduğunu söylediler kafam karıştı benim
Evet olabilir şu pazartesi bi gelse içim rahatlayacak bide ben kan tahlili yaptırmadan ultrason la öğrendim hamile olduğumu kan tahlili yaptırmalımıyım acabaSelam güzel anneler, hepinize iyi haftasonları :). 2-3 gündür midem havada gibi ama bulantı-kusma yok bu durum çok sinirimi bozuyor
Geçmiş olsun canım üzüldümrabbim en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah
Arada tam 4 hafta olunca benim aklıma şöyle bişey geldi hamileliğin sat a göre hesaplanıyor ya sen 4 ocak dediğinde ilk dr 4 şubat anlamış olabilir ondan 3 haftalık demiş olabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?