İnşallah canımZATEN BİŞİ YEMEDİĞİM İÇİN SAFRA ÇIKIYORBEBEK İYİ ULTRASONDA BAKTI AMA BEN RUH GİBİYİM GÖZ ALTLARIM BİLE ÇÖKTÜ UMARIM DÖRDÜNCÜ AYINDA GEÇERDE RAHAT Bİ NEFES ALIRIM
İnşallah dediğin gibi olur canım.Allah kolaylık versin canım. Gerçekten de 12. haftada bıçakla kesilmiş gibi geçiyor
Malesef bende de migren var imkanı yok iğnesiz geçmzCanım ben de malesef bu konudan muzdaribim. Bu ağrıdı mk 3 gün falan ağrıyoren iyi çözüm nane yağı kesinlikle ise yarıyor tavsiye ederim.alnina ağrıyan kısımlara sur ve masaj yap. Ben kokluyorum da o bile rahatlatiyor
ah canım ne kadar şanslı olduğunu bir bilsen böyle yazmazdın hergün fenalıklar geçiriyorum ben kusmaktan.Yaa kkizlar neden benim hic bulantim olmuyo
Kızlar benim midem sürekli bulanıyor ve istifra ediyorum 1 haftada 2kg verdim. Doktor emedur fitil verdi faydasını görmedimkraker,naneli şeker dışında bulantılarınız için neler yapıyorsunuz ve kullanıp memnun kaldığınız ilaç vs. varmı?
Doktoru arayamam yarin buyuk ihtimal fiderim.bugun butun gun yattim zaten neden oldu anlamdim insallah kotu bse degildir.
Canım sen nasıl oldun? Merak ettim.Gunaydindin guzel annisler dilediginiz gbi bi hafta olsun
Ay maşallaahhhh maşallaahhhKızlar biz geldik kocaman olmuşuz biz. Ellerimiz ayaklarımız var artık. Kalp atışımız 171 çıktı. Bir dahaki randevumuz 11 mart.
Bakın teyzeleri minnağım büyümüş.
Doğrudur canım.. Ben de kaşlarıma sürüyordum gürleşsin diye badem yağını :)) ama hiç bir işe yaramamıştı o ayrıarkadasimin doktoruda badem yagi icin tugleri kalinlastirip arttirdigini soylemis ben bebek yag kullanmistim vazelinle ama kesinlikle irsi cokda dikkat etmistim ama catladim ama 30 kilo falan aldim oda bi etken tabi
Onları biliyorum ama korkudan bayılırsam daha fena olur sanırım :)) O yüzden bakalım, Allah güç verirse inşallah, normal doğururum :) O günleri görelim deYok canım istersen başında yaptırabilirsin epidurali ben normal başladım bayılırsam sezeryana dönerler korkusuyla epidural yaptırdım dayanabileyim diye. Epiduralin bir etki süresi var 30-45 dakika sonra etki etmeye başlıyor ben geç kaldım istemekteayrıca korkma bu kadar sancıdan ve kötü hikayeler dinlemeyin kimsenin de anlatmasına izin vermeyin. Normal doğumla gelen bebekler rahimden çıkarken faydalı bakteriler alıyorlar. Sezeryanda maslesef. Bu bebeğinin ilk savaşı ve sen savaşmadan çıksın istiyorsun. Yani psikologlar bunun dünya ile başa çıkmada ilk başlangıç olduğunu söylüyorlar. Tabii tercih senin
Canım ben 7+3'üm ve bende de bu belirtiler yok.. Uykum geliyor, göğüslerim acıyor, bazen çok az başım dönüyor o kadar. Hafif midem bulanacak olsa, pek hissettirmiyor, geçiyor.. Şimdi bulanıyor sanki mesela ama zorla süt içtim, ondan olsa gerek :) Normalde de bulanır benim bazen zaten. Hamilelikle alakası yok bence.Kizlar6+5 hamileyim ama kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum ne bulanti, ne aserme, ne kokuya hassasiyet hic bi belirti yok ya bendemi bi sorun var cok korkuyorum herkeste bu kadar bulanti olurken bende niye olmuyo aceppp
amin canım hepimizin yardımcısı olsun bi atlatsak şu bulantılı dönemiAllah yardımcımız olsun canım,benimde bulantılarım aynıonzyd 4 mg ilaç yazdı bana dayanamayacak gibi oldugumda içiyorum bana iyi geliyor?
Canım çok geçmiş olsun.. İnşallah sorunsuz geçer.. Dikkat et kendine..Sagol cnm. Kese duzenli kanalda gozukmu yo ama ayakta kalinca zorlaninca oluyo lekelenme degil kirmizi pembe hemdeprogestani ihmal etme ama dr belki yolculuk yspacan diye iğnesi nide yapar. 5 gundur serum verdi vitamin falanda koydu dinlendirsin beni diye ama harap haldeyim kimsemde yok cocuklada zor oluyo. Ucaga binmeden bir gun once igne yapcak 4 saat surecek cunku yolculugum. Insallsh bi sikintin olmaz canim hayirli yolculuklarin olsun
Hayırlı olsun inşallaahhMerhaba arkadaşlar benim adetim 3 gün gecikti test yaptım silik cıktı 5 tane yaptım dünden beri hepsi silik çıkıyor acaba hamıle olabılırmıyim fotorafıda bu
İnşallah güzel geçer.. Güzel haberlerle dönersin canım..Herkese günaydın hanımlar 3 teki randevum için dualarınızı bekliyorum uyku tutmadı sizinle paylaşmak istedim şimdiden teşekkür ederim hepinize
Canım kızını Allah bağışlasın ve de karnındakiniii.............
benim de kizim 24 aylik. 18 ekimde ikinciyi kucaklayacaz insallah :) ben de henyz kalbini duymadim cumartesiyi bekliyorum. duyariz insallah hayirlisiyla.
Geçmiş olsun canım.. Allah bebeğini korusun inşallahh..Günaydın hanımlar, bende ekim annesiyim inşallah2 buçuk yaşında bir kızım var, bu ikinci bebeğim hayırlısıyla. Bu hamileliğim baya zor geçiyor yada ben unuttum bu süreçleri. Bulantım birkaç gündür çok fazla. Geçen hafta kanama ile acile gidip 2 gün hastanede yattım düşük riski ile. Bebişin kalp atışı henüz duyulmadı, rahim içinde 1 cm çapında kanamam varmış. Dr istirahat verdi. Rabbim hepimize kolaylık versin
Çok geçmiş olsuunnn..Günaydın anneler.. Biz ailecek hastayız eşim ben oğlum.. Grip öksürük.mahvolduk.rapor alacağım verir inşallah.dua edin siz de olur mu
Ay canım çok sürmez inşallah.. Geçmiş olsun sana da..Günaydınlar gene kötüyüz bugün. Sabah bulantılarımı apartmana gelen temizlikçi duymuş sabah çıkarken öğürüyordun yine sabret geçecek 3 aydan sonra bir şey kalmayacak dedi.
Ay canım çok geçmiş olsun.. İnşallah kavuşursun sağlığına..KIZLAR BULANTIDAN KUSMADAN YEDİ KİLO VERMİS,İM SABAH TAHLİL YAPTI DOKTOR ÖĞLEN BİRDE YATIRACAKLAR BNİ HASTAHANEDE Bİ KAÇ GÜN ZATEN ON GÜN RAPORLU OLDUĞUM SÜRECE ÜÇ GÜNÜN BİRİ SERUM TAKILDIM SU DAHİL İÇERMİYORUM YİYEMİYORUM KUSARKENDE YEŞİL SARI SU FIŞKIRIYO AĞZIMDAN BURNUMDN AYNI DURUMU YAŞAYAN VARMI
Kızlar benim midem sürekli bulanıyor ve istifra ediyorum 1 haftada 2kg verdim. Doktor emedur fitil verdi faydasını görmedimkraker,naneli şeker dışında bulantılarınız için neler yapıyorsunuz ve kullanıp memnun kaldığınız ilaç vs. varmı?
Canım nasıl bir ağrı yani..? Allah korusun ya, kötü şeyler düşünme.. Doktor da bir şey demediğine göre, yoktur kötü bir şey..kızlar 6+4 gunluk hamıleyımmm karın agrımmm gecmedı bır turluuu sankııı bebegın oldugu taraftan bebgımııı aşagıya dogru asılıyorlarrr canım yanıyooo doktor boyle gıdecek dıyorrr ufffff
Canım benim de uykum geliyor ara ara, elim ayağım tutmuyor gibi oluyor. O da zaten tansiyon düşüklüğündendir. Hamilelikte olabilir canım.. Yalnız dikkat et ayağa falan kalkarken, aman düşmeyesin..Bir de tuz tansiyonu yükseltir ama ekşi düşürür. Bu durumdayken, limon falan gibi ekşi şeyler yememeye dikkat et.. Geçmiş olsun..günaydın kızlar bugün tam 7 haftalık olduk biz :) perşembe günü kontrülüm var inşallah sorunsuz atlatırım. birde benim göğüs sancılarım azaldı ağrılarım azaldı ama miğde bulantısı yasıyo gibiyim tuhaf bişi bulanıyomu bulanmıyomu anlayamıyorum fena miğde yanmam var ayrıca 3 gündür tansiyonum çok düşük hiçbişi yiyemiyorum zorluyorum kendımı bişiler yemek için tatlı yiyemiyorum tuzlu ve ekşi yicekler yiyebiliyorum tansiyon herkeste düşermi yazılanlara baktımda sadece bende var sanırım tansiyon düşüklüğü kafamı kaldıramıyorum ne yazıkki hep yatmak istiyorum
İnşallah canım ☺Canım çok geçmiş olsun.. İnşallah sorunsuz geçer.. Dikkat et kendine..
Hayırlı olsun inşallaahh
İnşallah güzel geçer.. Güzel haberlerle dönersin canım..
Canım kızını Allah bağışlasın ve de karnındakiniii..6,5-7 haftalıkken duydu kızlar kalp atışlarını maşallah Ben de biraz geç kaldım heralde. Çarşamba gidicem ben de doktora. İnşallah duyarız
Geçmiş olsun canım.. Allah bebeğini korusun inşallahh..
Çok geçmiş olsuunnn..
Ay canım çok sürmez inşallah.. Geçmiş olsun sana da..
Ay canım çok geçmiş olsun.. İnşallah kavuşursun sağlığına..
tamam canım dikkat edeerim demekki bunlarda normal hamilelik sıkıntılarıymış bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. ayrıca ayağa kalkarken çok yavaş hareketlerle kalkıyorum yoksa tansiyon sallıyo beni resmen halsizlik çok kötü bişeymiş hakkatenCanım nasıl bir ağrı yani..? Allah korusun ya, kötü şeyler düşünme.. Doktor da bir şey demediğine göre, yoktur kötü bir şey..
Canım benim de uykum geliyor ara ara, elim ayağım tutmuyor gibi oluyor. O da zaten tansiyon düşüklüğündendir. Hamilelikte olabilir canım.. Yalnız dikkat et ayağa falan kalkarken, aman düşmeyesin..Bir de tuz tansiyonu yükseltir ama ekşi düşürür. Bu durumdayken, limon falan gibi ekşi şeyler yememeye dikkat et.. Geçmiş olsun..
Cok sukur iyiyim canim minigimin kalp arisini gordum.kanama ondan degilmis rahimde yirtilma olmus ilac aliyorum kesildi gelmiyor artik.Günaydın kızlaarrr
Cuma günü fabrikaya gittim, işlerim vardı. İstanbul'dan 100 km. Ara ara gitmem gerekiyor maalesef.. Geçen sene 3 ay hergün gidip gelmiştim.. İnşallah gerekmez bu sefer.. Haftasonu da giremedim. Ne kadar yazmışsınıızzz :) Maşallah.. Hepsini okuyamadım. Umarım herkes iyidir
Canım sen nasıl oldun? Merak ettim.
Ay maşallaahhhh maşallaahhhYemelik
Doğrudur canım.. Ben de kaşlarıma sürüyordum gürleşsin diye badem yağını :)) ama hiç bir işe yaramamıştı o ayrı
Onları biliyorum ama korkudan bayılırsam daha fena olur sanırım :)) O yüzden bakalım, Allah güç verirse inşallah, normal doğururum :) O günleri görelim de
Canım ben 7+3'üm ve bende de bu belirtiler yok.. Uykum geliyor, göğüslerim acıyor, bazen çok az başım dönüyor o kadar. Hafif midem bulanacak olsa, pek hissettirmiyor, geçiyor.. Şimdi bulanıyor sanki mesela ama zorla süt içtim, ondan olsa gerek :) Normalde de bulanır benim bazen zaten. Hamilelikle alakası yok bence.
korkuyorum ben de bazen ama; umarım şanslı olduğumuz için bu böyledir..
Tuzlu ayran iç canım.. Hem yoğurt çok faydalı.. Tuzu çok yemek iyi değil, su tutabilirsin ama, tansiyon düşmesinden iyidir yine de.. geçmiş olsun canım. Benim ablam doktor. O söyledi. Benim de düşüktür biraz tansiyonum, dikkat et dedi. Normalmiş canım.tamam canım dikkat edeerim demekki bunlarda normal hamilelik sıkıntılarıymış bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. ayrıca ayağa kalkarken çok yavaş hareketlerle kalkıyorum yoksa tansiyon sallıyo beni resmen halsizlik çok kötü bişeymiş hakkaten
Ay çok sevindim canıımm :)) Allah göstermesin bir daha.. Kalp atışı için de gözün aydınCok sukur iyiyim canim minigimin kalp arisini gordum.kanama ondan degilmis rahimde yirtilma olmus ilac aliyorum kesildi gelmiyor artik.
çok teşekkür ederim dediklerıne dikkat edicem canımTuzlu ayran iç canım.. Hem yoğurt çok faydalı.. Tuzu çok yemek iyi değil, su tutabilirsin ama, tansiyon düşmesinden iyidir yine de.. geçmiş olsun canım. Benim ablam doktor. O söyledi. Benim de düşüktür biraz tansiyonum, dikkat et dedi. Normalmiş canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?