2015 Ekim Anneleri

Al benden de o kadar salatalıkla yaşıyorum su içsem çıkıyo

endiselenmeyin arkadaslar. Rabbim oyle bi mucize yaratmis ki siz hic birsey yemeseniz de o besleniyor kaninizdan. benim kizim var 2 yasinda. ona hamileyken 9 ay kusarak gecti. kac tane doktora gittik bu cocuk beslenemiyor ne yapalim diye. cunku ben hic bir sekilde ilac da icemiyordum bazi gunler serum takiliyordu halsiz kaliyordum. aglaya aglaya mahvoldum besleyemiyorum ne olacak bu cocuk nasil dogacak diye. simdi masallah herkes zekasina hayran kaliyor. fizik olarak evet zayif minyon. ama kan degerleri guzel saglik sikintisi yok. beslenmekle cok alakasi yok yani. ama ceviz uzum yemeye calisin bence arada ufak ufak atin agziniza. o sekilde beslenin. bunda henuz kusma yok sukur. bakalim bu nasil dogacak :) bu arada kizima hamileyken 12 kilo verdim dusunun.

Merhaba Anne adaylari :) Allah kismet ederse ben de ekim Annesi olacagim. Ilk bebegim oldugu icin cok heyecanliyim. Herkese hayirli dogumlar diliyorum..

hosgeldin saglicakla kucagina al insallah canim.

Iyi aksamlar hepinize, 23 aylik bir oglum var kismetse ekim 28 gibi 2. Bebegimi kucagima alicam henuz kalp atisini duymadik heycanla bekliyoruz

benim de kizim 24 aylik. 18 ekimde ikinciyi kucaklayacaz insallah :) ben de henyz kalbini duymadim cumartesiyi bekliyorum. duyariz insallah hayirlisiyla.

Kızlar karın şişkinliğine çare bulan var mı 6 aylık gibi dolaşıyorum gazdan:)

Günaydın hanımlar, bende ekim annesiyim inşallah 2 buçuk yaşında bir kızım var, bu ikinci bebeğim hayırlısıyla. Bu hamileliğim baya zor geçiyor yada ben unuttum bu süreçleri. Bulantım birkaç gündür çok fazla. Geçen hafta kanama ile acile gidip 2 gün hastanede yattım düşük riski ile. Bebişin kalp atışı henüz duyulmadı, rahim içinde 1 cm çapında kanamam varmış. Dr istirahat verdi. Rabbim hepimize kolaylık versin

Günaydın anneler.. Biz ailecek hastayız eşim ben oğlum.. Grip öksürük.mahvolduk.rapor alacağım verir inşallah.dua edin siz de olur mu

Günaydınlar gene kötüyüz bugün. Sabah bulantılarımı apartmana gelen temizlikçi duymuş sabah çıkarken öğürüyordun yine sabret geçecek 3 aydan sonra bir şey kalmayacak dedi.

Aaa Allah korusun bebeğini. Benim de kısmet olursa ikinci çocuğum olacak ana herşeyi unutmuşum. Aramıza hoşgeldin bu arada. Sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görelim inşallah

KIZLAR BULANTIDAN KUSMADAN YEDİ KİLO VERMİS,İM SABAH TAHLİL YAPTI DOKTOR ÖĞLEN BİRDE YATIRACAKLAR BNİ HASTAHANEDE Bİ KAÇ GÜN ZATEN ON GÜN RAPORLU OLDUĞUM SÜRECE ÜÇ GÜNÜN BİRİ SERUM TAKILDIM SU DAHİL İÇERMİYORUM YİYEMİYORUM KUSARKENDE YEŞİL SARI SU FIŞKIRIYO AĞZIMDAN BURNUMDN AYNI DURUMU YAŞAYAN VARMI

Günaydınlar gene kötüyüz bugün. Sabah bulantılarımı apartmana gelen temizlikçi duymuş sabah çıkarken öğürüyordun yine sabret geçecek 3 aydan sonra bir şey kalmayacak dedi.
Allah kolaylık versin canım. Gerçekten de 12. haftada bıçakla kesilmiş gibi geçiyor

Aaa çok kilo kaybetmişsin. Bence de hastanede doktor kontrolu altında kalmam isabet olmuş. Safradan dolayı olabilir mi acaba o dediğin?

Aaa Allah korusun bebeğini. Benim de kısmet olursa ikinci çocuğum olacak ana herşeyi unutmuşum. Aramıza hoşgeldin bu arada. Sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görelim inşallah
Sağol canım inşallah bi sıkıntı olmaz. Unutuyor insan unutmasına da, bu hamileliğim ilkinden çok farklı gb geliyor yinede. Daha zor geçiyor. Senin ilk çocuğun kaç yaşında ?

Sağol canım inşallah bi sıkıntı olmaz. Unutuyor insan unutmasına da, bu hamileliğim ilkinden çok farklı gb geliyor yinede. Daha zor geçiyor. Senin ilk çocuğun kaç yaşında ?
5 yaşında benimki. Zor zamanı atlattık

Aaa çok kilo kaybetmişsin. Bence de hastanede doktor kontrolu altında kalmam isabet olmuş. Safradan dolayı olabilir mi acaba o dediğin?
ZATEN BİŞİ YEMEDİĞİM İÇİN SAFRA ÇIKIYOR BEBEK İYİ ULTRASONDA BAKTI AMA BEN RUH GİBİYİM GÖZ ALTLARIM BİLE ÇÖKTÜ UMARIM DÖRDÜNCÜ AYINDA GEÇERDE RAHAT Bİ NEFES ALIRIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…