Ben hiç iyi değilim kızlar eskiden de bulantı hep vardı ama şuan günde 10 defa öğürüyorum. Bugün muz yedim 10 dakika sonra çıkardım. Beslenemiyorum adam gibi sabah yarım gevrekle kaşar peyniri yedim. Akşamda biraz patates haşlama ve kaşarlı tost. Şimdi üstüne danone yedim gene midem fena. Sütü 1 hafta oldu içmiyorum içemiyorum. Hiç iyi hissetmiyorum kendimi.
Al benden de o kadar salatalıkla yaşıyorum su içsem çıkıyo
Merhaba Anne adaylari :) Allah kismet ederse ben de ekim Annesi olacagim.Ilk bebegim oldugu icin cok heyecanliyim. Herkese hayirli dogumlar diliyorum..
Iyi aksamlar hepinize, 23 aylik bir oglum var kismetse ekim 28 gibi 2. Bebegimi kucagima alicam henuz kalp atisini duymadik heycanla bekliyoruz
Ben de öyle. Bana da 9 gün var.ben 14 gündür bekliyoumve daha 7 gün var :) kalp sesini kayda alsaydım keşke hasret giderirdim dinlerken beklemek çok zor
6 haftayı doldurunca derinden duyduk canım 10. haftanda gel dedi 9 haftalık olduk haftaya tekrar duycaz Allah kısmet ederseAynen ya zor gerçekten kalp atışlarını kaçıncı haftada duydun canım
çok basit canım utanma çekinme çıkar gazı :) zamanla iniyor o hepimize olduKızlar karın şişkinliğine çare bulan var mı 6 aylık gibi dolaşıyorum gazdan:)
Anladım cnm allah sabır versin sağlık versin ☺6 haftayı doldurunca derinden duyduk canım 10. haftanda gel dedi 9 haftalık olduk haftaya tekrar duycaz Allah kısmet ederse
geçmiş olsun canım alırsın rapor inşallahGünaydın anneler.. Biz ailecek hastayız eşim ben oğlum.. Grip öksürük.mahvolduk.rapor alacağım verir inşallah.dua edin siz de olur mu
Aaa Allah korusun bebeğini. Benim de kısmet olursa ikinci çocuğum olacak ana herşeyi unutmuşum. Aramıza hoşgeldin bu arada. Sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görelim inşallahGünaydın hanımlar, bende ekim annesiyim inşallah2 buçuk yaşında bir kızım var, bu ikinci bebeğim hayırlısıyla. Bu hamileliğim baya zor geçiyor yada ben unuttum bu süreçleri. Bulantım birkaç gündür çok fazla. Geçen hafta kanama ile acile gidip 2 gün hastanede yattım düşük riski ile. Bebişin kalp atışı henüz duyulmadı, rahim içinde 1 cm çapında kanamam varmış. Dr istirahat verdi. Rabbim hepimize kolaylık versin
Maşallah sizegunaydinlar herkes için güzel Sorunsuz bir hafta olsun inşallah..biz bugün tam iki aylık olduk kuzucumla
Allah kolaylık versin canım. Gerçekten de 12. haftada bıçakla kesilmiş gibi geçiyorGünaydınlar gene kötüyüz bugün. Sabah bulantılarımı apartmana gelen temizlikçi duymuş sabah çıkarken öğürüyordun yine sabret geçecek 3 aydan sonra bir şey kalmayacak dedi.
Canim merhaba bebegin bastan popaya boyu 1.44 cmCanım
canım 1.44 bebek mi kese mi
Aaa çok kilo kaybetmişsin. Bence de hastanede doktor kontrolu altında kalmam isabet olmuş. Safradan dolayı olabilir mi acaba o dediğin?KIZLAR BULANTIDAN KUSMADAN YEDİ KİLO VERMİS,İM SABAH TAHLİL YAPTI DOKTOR ÖĞLEN BİRDE YATIRACAKLAR BNİ HASTAHANEDE Bİ KAÇ GÜN ZATEN ON GÜN RAPORLU OLDUĞUM SÜRECE ÜÇ GÜNÜN BİRİ SERUM TAKILDIM SU DAHİL İÇERMİYORUM YİYEMİYORUM KUSARKENDE YEŞİL SARI SU FIŞKIRIYO AĞZIMDAN BURNUMDN AYNI DURUMU YAŞAYAN VARMI
Sağol canım inşallah bi sıkıntı olmaz. Unutuyor insan unutmasına da, bu hamileliğim ilkinden çok farklı gb geliyor yinede. Daha zor geçiyor. Senin ilk çocuğun kaç yaşında ?Aaa Allah korusun bebeğini. Benim de kısmet olursa ikinci çocuğum olacak ana herşeyi unutmuşum. Aramıza hoşgeldin bu arada. Sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görelim inşallah
5 yaşında benimki. Zor zamanı atlattıkSağol canım inşallah bi sıkıntı olmaz. Unutuyor insan unutmasına da, bu hamileliğim ilkinden çok farklı gb geliyor yinede. Daha zor geçiyor. Senin ilk çocuğun kaç yaşında ?
ZATEN BİŞİ YEMEDİĞİM İÇİN SAFRA ÇIKIYORAaa çok kilo kaybetmişsin. Bence de hastanede doktor kontrolu altında kalmam isabet olmuş. Safradan dolayı olabilir mi acaba o dediğin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?