2015 Ekim Anneleri

KIZLAR BULANTIDAN KUSMADAN YEDİ KİLO VERMİS,İM SABAH TAHLİL YAPTI DOKTOR ÖĞLEN BİRDE YATIRACAKLAR BNİ HASTAHANEDE Bİ KAÇ GÜN ZATEN ON GÜN RAPORLU OLDUĞUM SÜRECE ÜÇ GÜNÜN BİRİ SERUM TAKILDIM SU DAHİL İÇERMİYORUM YİYEMİYORUM KUSARKENDE YEŞİL SARI SU FIŞKIRIYO AĞZIMDAN BURNUMDN AYNI DURUMU YAŞAYAN VARMI

canim insallah cabuk atlatirsin :( ben ilk kizimda oyleydim 12 kilo vermistim serum yiyordum surekli hastanede yattim kac kez. cok zor ama sabret. dusuk riskin falan da yoksa ilac versin doktorun. benim bu defa kusmam yok henuz yok yani. surekli bulaniyo cikarma yok.

Kızlar benim midem sürekli bulanıyor ve istifra ediyorum 1 haftada 2kg verdim. Doktor emedur fitil verdi faydasını görmedim :KK43: kraker,naneli şeker dışında bulantılarınız için neler yapıyorsunuz ve kullanıp memnun kaldığınız ilaç vs. varmı?

ben ilk hamileligimde 6. ayda falan zofran diye bi ilac kullandim. ondan once vermedi doktorum. dusuk riskim vardi. o yuzden olmaz diyordu. artik 6.ayda verdi cok kilo kaybim olmustu cunku (12kg). mide bulantisina kesin bi cozum yok bence yani bende olmamisti :( allah sabir versin canim

Ay çok sevindim canıımm :)) Allah göstermesin bir daha.. Kalp atışı için de gözün aydın :nazar::nazar::KK9: Darısı benim gibi henüz duymayanlara inşallah :)

darisi bizlere :) biraz once randevumu persembeye cektim insallah duyariz hayirlisiyla. cok sabirsizlaniyorum

Öfff bu form ne kadar hızlı ilerliyor, 15 aylık bir kızım var onunla uğraşmaktan size yetişemiyorum, hamileliğimi falan unutmuş durumdayım

Cici hanimlarr mutlu haftalar olsun.sikayetler baslamiss.bulantilar halsizlikler odemelr.allah cumlemizin yardimcisi olsun.bendede bulanti vee halsizlik var.ayakta durmaya oglume bakmaya calsiyorim.allah iziniyle 16.haftayi buldugumuzda sikayetler bitecek katir donemine gircez :))) 7 aydan sonradaa karni buyuklugu tansiyon ve el ayak sismeleriyle ugrasacagiz.allah kolay gecirsin ins

Öfff bu form ne kadar hızlı ilerliyor, 15 aylık bir kızım var onunla uğraşmaktan size yetişemiyorum, hamileliğimi falan unutmuş durumdayım
Maslalah hepimiz cenesisiz ;) bende bazen 9 aylik oglumla ilgilenmekten unutuyorum karnimdakimi ama bulantilar hatirlatiyo saolsun.sizin kolaymi geciyo

Yok canım yok hiç bişiy işe yaramıyor şuan soda tuz limon yaptım yine. Salatalık tuzla ye, yeşil elma dene, patates haşla dene. İlaç premesis denedim işe yaramıyor, emedur denedim fayda etmedi. Bende kötü durumdayım işte zor dayanıyorum.
nerdeyse herşeyi denedim ama yok yok yok bide çalışınca o apayrı bi zor oluyor hamilelik öncesindede reflüm vardı ikiside birleşince ...

ben ilk hamileligimde 6. ayda falan zofran diye bi ilac kullandim. ondan once vermedi doktorum. dusuk riskim vardi. o yuzden olmaz diyordu. artik 6.ayda verdi cok kilo kaybim olmustu cunku (12kg). mide bulantisina kesin bi cozum yok bence yani bende olmamisti :KK43: allah sabir versin canim
o ilacı hamile bi arkadaşım söyledi iyi geliyormuş ama kafama görede ilaç kullanmak istemiyorum,daha önce bi düşüğüm oldu korkuyorum açıkçası

KIZLAR BULANTIDAN KUSMADAN YEDİ KİLO VERMİS,İM SABAH TAHLİL YAPTI DOKTOR ÖĞLEN BİRDE YATIRACAKLAR BNİ HASTAHANEDE Bİ KAÇ GÜN ZATEN ON GÜN RAPORLU OLDUĞUM SÜRECE ÜÇ GÜNÜN BİRİ SERUM TAKILDIM SU DAHİL İÇERMİYORUM YİYEMİYORUM KUSARKENDE YEŞİL SARI SU FIŞKIRIYO AĞZIMDAN BURNUMDN AYNI DURUMU YAŞAYAN VARMI
bende senin yolunda ilerliyorum sanırım henüz o kadar kilo kaybetmedim ama her geçen gün daha kötüye gidiyorum. ALLAH yardımcımız olsun

....
darisi bizlere :) biraz once randevumu persembeye cektim insallah duyariz hayirlisiyla. cok sabirsizlaniyorum
İnşallah canıım :) İyi yapmışsın.. Baya da büyümüş olmaları lazım miniklerin :)) İnşallah sağlıklıdırlar :KK68:

Bebeğim sen nerelerdesin ya diğer topiktede yoksun soruyorum kızlara. Merak ettim seni iyi misin??? Biz bulantılar dışında iyiyiz çok şükür.

Iyiyim cankm cok sukur giremiyordum gunduz 1e kadar uyukluyorum sonra is guc derken geviyor zaman bende dun ilk defa cikardim:) iyice artiyo bulantilar aksam bebis nasil

KKIZLARRRR

Iki uc gundur esimle aram kotuydu stres yaptim bebegime bi sey olur mu dun kustum bulantim devamdi ama icimde korku var ya kalbi durduysa diye :( oyle her stresten etkilenir mi

KKIZLARRRR

Iki uc gundur esimle aram kotuydu stres yaptim bebegime bi sey olur mu dun kustum bulantim devamdi ama icimde korku var ya kalbi durduysa diye :KK43: oyle her stresten etkilenir mi
Allah korusun canım yaa.. Düşünme öyle şeyler aa!! Ağzından yel alsın..! Hem benim bildiğim 3 aya kadar daha bir şeyden etkilenmez. Ne stresten ne bir şeyden.. Bir de bunu düşünüp ekstra bir strese girme.. Onun keyfi yerinde :KK66: Kendine yer yapmakla meşgul şu anda. Dünya umrunda değil. Hiç seni düşünmez :)) Lütfen bunu düşünüp de üzme kendini. Önümüzde uzun bir dönem var hem. Hiç mi strese girmicez.. Hep mi gülücükler saçıcaz.. Keşke öyle olsa, umarım olur ama olmayacak.. Hayat bu.. Küçük küçük sıkıntılardan, öyle arada olan streslerden bir şey olmaz.. Biz onları çok seviyoruz, onlar da bunu biliyorlar canım :KK68: Sen hiç üzme kendini.. Nickini de şimdi gördüm :) Kaygılı olma yaaa :KK74:

Allah korusun canım yaa.. Düşünme öyle şeyler aa!! Ağzından yel alsın..! Hem benim bildiğim 3 aya kadar daha bir şeyden etkilenmez. Ne stresten ne bir şeyden.. Bir de bunu düşünüp ekstra bir strese girme.. Onun keyfi yerinde :KK66: Kendine yer yapmakla meşgul şu anda. Dünya umrunda değil. Hiç seni düşünmez :)) Lütfen bunu düşünüp de üzme kendini. Önümüzde uzun bir dönem var hem. Hiç mi strese girmicez.. Hep mi gülücükler saçıcaz.. Keşke öyle olsa, umarım olur ama olmayacak.. Hayat bu.. Küçük küçük sıkıntılardan, öyle arada olan streslerden bir şey olmaz.. Biz onları çok seviyoruz, onlar da bunu biliyorlar canım :KK68: Sen hiç üzme kendini.. Nickini de şimdi gördüm :) Kaygılı olma yaaa :KK74:

Cok cok sagol ilgine ikimizde ayniyiz hemen hemen rabbim bebislerimizi saglikla uzun omurleriyle bagislasin bize evet stres yapmicam artik :)! Bu korku bana yetti

Cok cok sagol ilgine ikimizde ayniyiz hemen hemen rabbim bebislerimizi saglikla uzun omurleriyle bagislasin bize evet stres yapmicam artik :)! Bu korku bana yetti
Rica ederim canım.. Yapma tabi yaa.. Düzelir her şey hayırlısıyla, Allah sağlık versin yeter ki..
Ben daha kalp atışını duymadım, gitmedim doktora. Çarşamba randevum. Bekliyorum heyecanla. İşte o yüzden kaygım var benim de.. ama onu da inşallah atlatıcam. Allah bebişlerimizi korusun :KK68:

Rica ederim canım.. Yapma tabi yaa.. Düzelir her şey hayırlısıyla, Allah sağlık versin yeter ki..
Ben daha kalp atışını duymadım, gitmedim doktora. Çarşamba randevum. Bekliyorum heyecanla. İşte o yüzden kaygım var benim de.. ama onu da inşallah atlatıcam. Allah bebişlerimizi korusun :KK68:

Iyi yapmissin insallah o kucucuk yureginden cikan sesi duyacaksin cok guzel bir sey varligina inaniyor insan:)

arkadaşlar bugün 8+5 olan varmı ?merak ettim aynı hafta aynı gün neler hissediyoruz ?:anneadayı::KK28:

Arkadaslar merhaba
ben artık hiç uyuyamiyorum geceleri gunduzleride aptal saptal rüyalar görüp uyanıyorum bide duygusalligim tavan yapmış durumda dün eşim görevliydi neden yanımda yok diye oturdum ağladım şaka gibi
midem bulanıyor ama cikartamiyorum
bu arada midem bulaninca soğuk yoğurt yiyorum bende ise yaradı deneyin isterseniz

o ilacı hamile bi arkadaşım söyledi iyi geliyormuş ama kafama görede ilaç kullanmak istemiyorum,daha önce bi düşüğüm oldu korkuyorum açıkçası

bence de doktor tavsiyesiz ilaç kullanma zaten canım. doktoruna sorarsın uygun görürse verir zaten. ne yiyebiliyorsan onu ye hafif seyler meyve yogurt falan. bi tabaga ceviz uzum falan koy göz onune bi yere koy arada at agzına. fırsat buldukca da uyumaya calış dinlenmek iyi gelir. cabuk atlatırsın inşallah.

KKIZLARRRR

Iki uc gundur esimle aram kotuydu stres yaptim bebegime bi sey olur mu dun kustum bulantim devamdi ama icimde korku var ya kalbi durduysa diye :KK43: oyle her stresten etkilenir mi

yok yaa telaşlanma bişey olmaz Allahın izniyle. asıl böyle durmadan kaygılı olursan üzülür ama yine de bişeycik olmaz kuzucuga ;)

Back
X