2015 Ekim Anneleri

canım kontrollere gidince sevk mi alıyosunn rapor mu hangisi daha mantıklı?
canım bir gün sadece bir derslik izin aldım şimdiye kadar.. müdürüme söyledim kan vermem gerekiyor diye o da izin verdi onun dışında kontrollere özele gidiyorum o yuzden cmt gidiyorum

evet aynı demek ki bulantılarımız,saati saatini tutmuyor malesef, çubuk kraker yemekten cok sıkıldım,bugün fırınlarda sütlü etimek satılıyor ondan aldım peynir getirdim evden cok iyi geldi bastırdı ,ben sadece peynir yiyebiliyorum süt ve yumurta yiyemiyorum üzülüyorum buyüzden ,endişeliyim ..:KK43:
Bende başlarda çok peynir tüketiyor ama suan yoğurt yiyorum hergün. Yumurtadan sabah yiyorum. Bayagi tok tutuyor 2 yumurta yoksa çok çabuk acikiyorum. Süt içmeden de olur canım. Türklerin bünyesinde 4 yaşından sonra sütü sindirme yok oluyor. Onun yerine yoğurt peynir kefil gibi şeyler tüketerek süt ürünleri yemeliyiz süt daha az güneş gören ülkelerin insanlarına iyi geliyor özellikle İskandinav ırkına. Ben beslenme dersi anlatıyorum. Kitaplarımizda öyle açıklıyor. Süt bizim bünyemizde daha çok gaza sebep oluyor ayrıca.

Var canım :) yemek yemek istemiyorum eşim soruyor şundan yer misin bundan yer misin, yok canım hiç bişey istemiyor sadece yatmak istiyorum. Halsizlik çok fazla, aslında enerji olsun diye bişeyler yemek istiyorum atıştırıyorum, meyve yemeye çalışıyorum.

Hayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kan testleri de verdiğin saate göre değişir ama genelde 1-2 saat içinde çıkar

Benim başıma ilk defa dün buna benzer bişey geldi daha tam uyumamıştım kramp girdi biram ağrıdı sonra uyumuşum :)

Vallah bu krmplar bende ki en büyük belirti uyutmayacak kadar ve uykudan uyandiracak kadar da şiddetli. Ama olsun herşeye değer:)

Kızlar bulantılardan en çok çeken benimdir herhalde ve artık bıktım. Biraz önce gidip tansiyonumu ölçtürdüm. 11.5 - 6 zaten hep 12-6 çıkardı düşük değil yani. Baş ağrısı içinde minoset aldım dayanamadım midemede iyi gelir umarım.
Tansiyonun bayağı iyiymiş canım maşallah diyeyim ben 8 ' e 4 ' le geziyorum kaç haftadır. Ağrı kesici için ilk 3 ay özellikle hiç iyi şeyler söylemiyor lar canım doktorun ada danis istersen belki farklı bir şey önerir. Çok zorlaniyor sun ama geçecek bugünler de biraz daha sabır sadece

Bende başlarda çok peynir tüketiyor ama suan yoğurt yiyorum hergün. Yumurtadan sabah yiyorum. Bayagi tok tutuyor 2 yumurta yoksa çok çabuk acikiyorum. Süt içmeden de olur canım. Türklerin bünyesinde 4 yaşından sonra sütü sindirme yok oluyor. Onun yerine yoğurt peynir kefil gibi şeyler tüketerek süt ürünleri yemeliyiz süt daha az güneş gören ülkelerin insanlarına iyi geliyor özellikle İskandinav ırkına. Ben beslenme dersi anlatıyorum. Kitaplarımizda öyle açıklıyor. Süt bizim bünyemizde daha çok gaza sebep oluyor ayrıca.

teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı süt içemiyorum diye kendimi yıpratmama gerek yok ozaman ..:KK36:

Tansiyonun bayağı iyiymiş canım maşallah diyeyim ben 8 ' e 4 ' le geziyorum kaç haftadır. Ağrı kesici için ilk 3 ay özellikle hiç iyi şeyler söylemiyor lar canım doktorun ada danis istersen belki farklı bir şey önerir. Çok zorlaniyor sun ama geçecek bugünler de biraz daha sabır sadece
Canım valla minoset hamilelikte kullanılabiliyormuş aldım artık bir kereliğine.

Kızlar bulantılardan en çok çeken benimdir herhalde ve artık bıktım. Biraz önce gidip tansiyonumu ölçtürdüm. 11.5 - 6 zaten hep 12-6 çıkardı düşük değil yani. Baş ağrısı içinde minoset aldım dayanamadım midemede iyi gelir umarım.
Canım inşallah iyi gelir.

Bu arada benim doktorum günde 4 taneye kadar parol veya minoset içebilirsin dedi. Migrenim var benim ve kesinlikle geçmez. 3 gün kalkamam yataktan migren ilacı içmesem. Bu ilaçlar çok hafif ilaçlar ve migrene pek fayda etmiyorlar ama az da olsa işe yarasa değiyor. İlk öğrendiğim zaman tutmuştu. Doktora özellikle sordum, ilk 3 ay içmemem mi lazım diye. Hayır, günde 4 taneye kadar içebilirsiniz dedi. Tabi yine kendi doktorunuza sorarsınız içmek ihtiyacınız olursa.

Canım valla minoset hamilelikte kullanılabiliyormuş aldım artık bir kereliğine.

Bende bikereliğine mahsus aldım. Ama bikeresinde 3 gün ağrı çektim resmen ilaçsız geçsin istedim ama bu sefer dayanamazdım. Mecburen 1 tane aldım. Doktor da alabilirsin demişti.

İnsan yine de ne olursa olsun ilaç almak istemiyor ama bazen olmayınca olmuyor :(

Bende bikereliğine mahsus aldım. Ama bikeresinde 3 gün ağrı çektim resmen ilaçsız geçsin istedim ama bu sefer dayanamazdım. Mecburen 1 tane aldım. Doktor da alabilirsin demişti.

İnsan yine de ne olursa olsun ilaç almak istemiyor ama bazen olmayınca olmuyor :KK43:
Evet canım bende içmek istemiyorum ama çalışırken günlük yaşamımı olumsuz etkiliyor çok zaten midem çok fena bir de baş ağrısı hiç çekilmiyor işte.

Kötü düşünme canım benim. Inşallah iyidir bebisin. Stres etkiler diyorlar ama sonuçta her bünye aynı tepkiyi vermez hem stresli hamilelik geçirmeyen var mı ki. Kimsenin çocuğu olmazdı sanırım o zaman. Ayrıca bu halinle seni üzmusse alacağı olsun kocanın.

Cok hakkisin sakinledkm iyiyim simdi sukur midem bulandikca bebegim iyidir diyorum allaha emanetler:)

Kızlar acil yardım. Sabah acillik oldum karın agrisindan. Diyaframimda n omzuna vuran bir agriyla nefesim kesildi olucam sandım. Şu an iyiyim çok şükür daha. Ama Karnımin heryeri acıyor. Kasilmaktan. Ben de çikolata kisti de var doktor ikisi birlikte bu hale getirmiş olabilir dedi. Bebek iyi çok şükür pit pitlari da duyduk. Ama çok korkuyorum gece var önümde tekrar bi olmisuzluk yaşarım diye. Gaz sancısı çekip önerisi olan var mi

minoset benim bademciklere de iyi gelmişti canım geçen hafta içtim

Kızlar acil yardım. Sabah acillik oldum karın agrisindan. Diyaframimda n omzuna vuran bir agriyla nefesim kesildi olucam sandım. Şu an iyiyim çok şükür daha. Ama Karnımin heryeri acıyor. Kasilmaktan. Ben de çikolata kisti de var doktor ikisi birlikte bu hale getirmiş olabilir dedi. Bebek iyi çok şükür pit pitlari da duyduk. Ama çok korkuyorum gece var önümde tekrar bi olmisuzluk yaşarım diye. Gaz sancısı çekip önerisi olan var mi
ben de kızımda çok gaz sancısı çekerdim sürekli hastanelik olurdum hatta 6 aylıkken çok şiddetli bir gaz sancım olmuştu 2 gün hastanede yatmıştım iyi bilirim canım. ayaklarını çok sıcak tut hafif ağrı hissettiğin de ssıcak su torbası koy ayaklarırın altına ve gaz yapabilecek şeylerden uzak dur canım bir daha olmaz inşallah.

Maslalah hepimiz cenesisiz :KK66: bende bazen 9 aylik oglumla ilgilenmekten unutuyorum karnimdakimi ama bulantilar hatirlatiyo saolsun.sizin kolaymi geciyo

Allah kolaylık versin bundan önceki gebeliğimde oğlum 9 aylıktı ve çok zordu benim için. Kimim kimsemde yok komşu dahil çok zorlanmıştım. Çünkü sürekli ilgi istiyordu. Mevlam nasip etmedi doğurmayı. 4 ay geçti şimdi yine hamileyim şükürler olsun bakalım nasibi var mı yavrumun. Şimdi biraz daha kolay benim için çünkü kendi kendine oyun oynuyor sizin ki nasıl? Var mı yardım eden biri?

KKIZLARRRR

Iki uc gundur esimle aram kotuydu stres yaptim bebegime bi sey olur mu dun kustum bulantim devamdi ama icimde korku var ya kalbi durduysa diye :KK43: oyle her stresten etkilenir mi
dely dely dediği gb ilk üç ay etkilenmez ama sonrasında hissetmeye duymaya başlıyorlar. Ne kadar sakin bir hamilelik o kadar sakin sıkıntısız bir bebek ;) birazcık vurdumduymaz olmak lazım

sağlıklı olsunlarrdaaa :) ya burda bi konuvar bende yazdım kesede bebek sağdaysa kız soldayse erkek dıolar da neye göre sağ sol sence? usg elimizde tuttugumuza göre mi karnımıza göre mi:KK51::KK34:
Karnımıza göre canım resmi karnına koy kesenin yeri önemli degil bebegim yri önemli imişş bebek kesenin solundaysa erkek sagındaysa kız diyolar Allah bilir hayırlısını versin rabbim saglıklı olsunlarda

Sagımdan yumurtladım canım öyle tahmin ediyorum batmalarım agrılarım sagımdaydı hep iliskiden sonrada sag yumurtalıgım agrımıstı kesede sag tarfta bebiş kesenin icinde solda duruyor

Back
X