2015 Ekim Anneleri

Kızlar merhaba yeni gebeyim ben de. Sağlık ocağında test yaptırdım demir bağlama kapasitem çok yüksek çıktı. Böyle sonuç alan var mı?
Hayırlı olsun bebeğin..
Canım demir bağlamanın yüksek olması anemi yani kansızlık olarak değerlendirilebilirmiş, ama tek bir sonuca bakılmamalıymış. Diğer testlerle beraber değerlendirilmeliymiş. Nadir olarak kanı iyi olan ama demir bağlaması yüksek olanlar da olabiliyormuş. Doktoruna gösterirsin canım. İnternetten bu kadar bulabildim. Merak etme, öyle bir şey varsa bile demir ilacı kullanırsın. Doktorun söyler canım.

Nasıl insan hamileyken yer falan derdim geçen hafta benim de canim çekti ve yedim bir kere daha anladım ki kinamayacaksin
Hayallerimdeki hamilelik beslenmesini maalesef ki gerceklestiremiyorum
Bende öyle canım her ne kadar dikkat etmeye çalışsam da çalışırken olmuyor hep dışardan yiyorum öğlenleri.

Nasıl insan hamileyken yer falan derdim geçen hafta benim de canim çekti ve yedim bir kere daha anladım ki kinamayacaksin
Hayallerimdeki hamilelik beslenmesini maalesef ki gerceklestiremiyorum
Her gün yemicez ya.. Bence can çok çekerse yenebilir. Aşırı zararlı olduğunu düşünmüyorum doğrusu. Afiyet olsun canım. İçin rahat olsun bence. Stres yapma bunu kendine.

Ben 10 da sızıyorum :)
Biz onu da duyamadık dahaaa
Duyarsın görürsün inşAllah canım merak etme :)

Canım bende 16 subatta gitmiştim en son doktorum bi ay sonra gel yine dedi 16 martta gidecem bende cok zor dayanıorm gitmemek için ama bi yandanda dediğin gibi sürekli ultrasona girmek ii olmadıgı için kendimi dizginliorm az kaldı az :)

Canim bugun 6+5 oldum iste doktor gec dollenme olmus dedi. Normalde son adet tarihime gore 7+3 oluyo ama 1 hafta geriden geliyorm )

hayırlı haberlerle gelelim inşalllah

Yok canım adet dönemi ağrısı gibi değil çok kötü bir ağrı acıyor resmen dokuzuncu bile ve sadece sol göğsüm dün bir şey yokken uyku sırasında oldu halada dokunma aynı yarın kontrolüm var soracam aklıma neler neler geliyor film falanda çekmeceler suan nasıl anlayacak bilemedim bir türlü

kızlarrr vıtamınnn yada ekstraaa ılac takvıyesı alan varmııı follık asıt dısındaaa
Ben ferrum fort içiyorum demir ilacı ve vitanin olarak da decavit. Decavitte folik asit de var. Hatta Ferrum'da da çok az folik asit varmış.

sık çağırıyormuş doktorun canım, ben eğer dediği tarihi beklersem 5 haftadan fazla beklemiş olacağım. e çok da meraklanıyorum haliyle

evet ya, sabretmesi zor gerçekten görmeyince, hareketlerini hissetmeyince kaygılanıyor işte insan..

evet ya, sabretmesi zor gerçekten görmeyince, hareketlerini hissetmeyince kaygılanıyor işte insan..
aynen öyle bazen bişey yapacak oluorm hamile oldugumu unutuorm Allahtan hatırlatanlar var
Rabbim verior sabrını şükür saglıklı sıhatli kavusalım minnaklarımıza inşAllah

Duyarsın görürsün inşAllah canım merak etme :)
...
Amin canım inşallahhh...

Canim bugun 6+5 oldum iste doktor gec dollenme olmus dedi. Normalde son adet tarihime gore 7+3 oluyo ama 1 hafta geriden geliyorm )
Normal canım baktım Maşallah bebişine Kopyalamaya izin vermiyor ama burada yazıyor:
http://www.tavsiyeediyorum.com/makale_2501.htm
7. haftada yaklaşık 11 mm'dir CRL diyor. Zaten günde 1-2 mm falan büyüyor sanırım. O yüzden maşallah

hayırlı haberlerle gelelim inşalllah
İnşallah canım..

bu arada biz foliği 8. hafta sonunda bıraktık. doktor artık gerek yok dedi, demire falan ne zaman başlayacağız diye sordum, 4. aya gir, bulantılar kesilsin ondan sonra dedi.. vitamine de aynı zamanda başlayacağız. oğlumda da aynı dr gitmiştim, o zaman da aynı şeyleri söylemişti:)

yanlız ileri derecede kansızlığı olanlarda hemen serumla tedaviye başlanıyor (oğluma hamile kaldığımda 7.4 idi değerim doktorun ödü koptu o zaman serum tedavisi görmüştüm 1 hafta)

Canım aslında sık değil 8+6'da gittiğim muayene değil, kontroldü kullandığım bir ilaç vardı onu kesecektik ona bakmak için çağırmıştı 5 dakika. İlk muayenemi 7+1'de olmuştum ben. Bir de 10+5 çağırdı işte.

hımmm anladım canım, e normal o zaman dediğin gibi:)

Merhaba şeker anneler :)
Doktor kontrolünün sıklığı nasıl olmalı normalde? Beni doktorum son muayeneden 1 ay sonraya çağırdı. Çok fazla değil mi bu süre ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…