2015 Ekim Anneleri

Kizlar yaa bisey sorucam benim usg kagidimda CRL 0.71 cm yziyo bu ne anlama geliyo bilen varmi?? Ve bu deger nasil ideal mi??

merhaba ekim anneleri bende inşallah ekim annesi olacakmışım bugün öğrendim dahaşaşkınlığımdan ve yoğunluktan sanırım hatta okulda bayılmasaydım hala da öğrenemeyecektim.neyse hepinizin sağlıklı mutlu huzurlu hamilelik dönemi geçirmenizi diliyorum.bu arada bir tane de oğlum var 4 yaşına girecek inşallah teyzeleri ve bugün oğlum kardeşin olacak dediğimde erkek olsun anne,kız olursa markete götürüp değiştirelim dedi

ayy hayırlı olsun canım allah sag salim eline qlmayı nasıp eder ışallah ay o olunu yerun ben ne tatlu bısey mış o öyle benimde 5 yasında kızım var erkek kardeşinin olmasını isstıyor anne kız olursq leylekler onu geri alıp deyiştırirmi dıye sordu bugun :) :).

Bulantı konusunda buradaki arkadaşların tavsiyesiyle bugün nöbete haşlanmış patates getirdim şimdilik iyi gibi tamamen bastırmasa da işe yaradı nöbetim nasıl geçecek diye endişeleniyordum, bir de gerçekten tuzlu ve soğuk şeyler bastırıyor sanki off şuan evde olup şöyle boylu boyunca yatmayı çok isterdim
Nefes egzersizi nasıl bişey benim öyle bişeye ihtiyacım var galiba. Normalde de gazı zorla çıkarma gibi bişey vardı bende karnıma bastıra bastıra zorla çıkıyordu bazen, şimdi gaz çok var tabi önceye göre, eşim evde yoksa sıkıntı yok ama evdeyse sıkıntı

Kizlar ben hala yüzüstü uyuyorum ve sagimada cok yatıyorum sizler basılsınız hatamı yapıyorum

Birde anne günlügü ve bilinçlenmek ićin kitap almak istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacim var

Kizlar ben hala yüzüstü uyuyorum ve sagimada cok yatıyorum sizler basılsınız hatamı yapıyorum

Birde anne günlügü ve bilinçlenmek ićin kitap almak istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacim var
Hamilelik döneminde yüzüstü yatış önerilmiyor canım uzun süreliyse sakıncalı olabilir, ben de genelde sağıma yatıyorum Özellikle ilk 3 aydan sonra sol öneriliyor gece çok dönüyorum gerçi. Nadir de olsa en fazla 5 dk yüzüstü yatabiliyorum rahatsız olup geri dönüyorum bu hep böyleydi.
http://www.idefix.com/kitap/anne-ol...yalcinkaya/tanim.asp?sid=HHDBFC2FCO3OVAZEJU91 günlük olarak buna bakabilirsin burdan bir arkadaş tavsiye etmişti

Gunaydin ekim anneleri sol göğsüm felaket ağrıyor uyumadan önce bir şey yoktu gece ağrısına uyandım. Halada ağrıyor sağ tarafta hiç bir şey yok acaba farkında olmadan üstüne mi yattım diyorum ama bilemedim. Başına böyle bir şey gelen var mı.

akrepikizi ayay35 kusura bakmayın geç yazıyorum. Yarın yolculuk var 5 günlük bir tatil. bütün gün oğlanla beraber hazırlık yapmaya çalıştım.Çamaşır yıka kaldır yemektir yolluktur temizliktir birde ev 4 katlı erken doğum sebebi valla. Şimdi yatağa yattım saat burda 23:30 yazayım dedim. Videoyu bulursam daha iyi olur sizin için yüklerim ama internette arattırırsanız hamileler için nefes egzersizleri diye 3 değişik nefes verme var. O nefes veriş şekli sebebiyle karında hareketsiz duran bağırsaklar hareket ediyor özellikle wcde çok işe yarıyor. Malum ıkınmamak lazım hamileliğin ilerleyen dönemlerinde basur sebebi inşallah böyle böyle atlatıcaz bu günleri öpüyorum minnaklarınızı

Canım adet dönemi yaklaşıyorsa olabilir göğüs acısı ..acıttığın için ağrıdıysa tabi eğer hassasiyet yoksa doktoruna bi danış herağrıda korkuyoruz bende öyleyim :)) en iyisi doktorunu aramak onlar alışkın bence :)

http://www.cilt.net/organik-sac-boyasi-markalari/
burda organik olduğu söylenilen boyalar var naturigin biraz daha iyi sanki
sen boyadın mı phyto ile kullanan var mı acaba?

Herkese günaydın
Ben hamileliğimi bilmediğim için ilk ay boyamıştım saçlarımı phyto ile. Ama zaten hep bu markayı kullanıyorum içinde hamileler ve kanser hastaları kullanabilir yazıyor. Ama daha güveniliri varsa onu kullanmakta fayda var.

Çok teşekkürler canım. Bi arastirayim bakalım. Inşallah faydalanabilir iz. Sen nerde yapiyosun canım bu arada. Allah kolaylik versin ve Iyi tatiller şimdiden

Günaydınn minnak anneleri hepinize kucak dolusu sevgiler
Birçok mesaj var yetişemedim hepsine burdan toplu gönderim yapıorm
* Bebişlerini yeni ögrenenler hayırlı uğurlu saglıklı olsun inşAllah
* Mide bulantısı geçirenler Rabbim yardımcınız olsun inşAllah bazen bndede belirti olsun bulansa diorum da sizin yorumlarınızı görünce hemen vazgeciorm yok yok böyle ii diye
* Belirtileri kesilenler sizde benim gibisiniz benimde hiç bi belirtim yok zaten bi gögüs hassasiyeti bide sırt agrısı vardı onlarda yok denecek kadar azaldı bi uyku problemim ve halsizliğim kaldı ne kadar uyusam hiç uyumamısım gibi gelior
* Ayrıca gaz probleminden midir bilmem ama gece karnım davul gibi şişiyor sabahına hiç bişey yok anlamadım ki

Birde size bir sorum olacak ben 2 gündür ilacımı içemedim (folik asit) evde olmadıgım için bi problem olur mu ?
Herşeyde bi tedirginlik :/ 16 Mart bi gelsede bizde kontrolümüze gitsekte içim rahatlasa

Son düzenleme:
Canım folik asit bende almadım bikaç gün cevremde Folik asit kullanmadan doğum yapan ve üstün zekalı bebekleri olan Anneler tanıyorum :) sadece rahat ol :)

Yazanlardan biri de benim :)) sende sinirlenme de bizim gibi kardeşler gurubuna mutlu mutlu ortak ol istediğimden yazdım tatlım :)) hepimiz hassasız ama bi o kadar da mutluyuz hadi sarılıp barışalım

Sayfalari okumadim canim bana bildirim 4 kiisden gelmis Lovely35 M martyfalcon_34 ask_2o1o S sincaph onlarin msjini okudum diger sayfalara bakmadim son sayfadada bu arkadas olunca onun msjini gordum. Neyse sagol cevaplarin icin. Tekrardan son kez yazayim bu konuyu eger msjimda yanlis anlasilan yargiladi gibi bi durum anlasilmissa ozur dilerim benim amacim asla bu degildi malesefki yanlis anlasilmisim binevi sitem etmistim ama neyse.

Canım folik asit bende almadım bikaç gün cevremde Folik asit kullanmadan doğum yapan ve üstün zekalı bebekleri olan Anneler tanıyorum :) sadece rahat ol :)
Benim çevremdede hep olumsuz örnekler var o yüzden hep tedirginim kendimi dinliorm resmen belirtim flnda yok die iyice panikliorm

Doktorun bulantı için ilaç vermedi mi verdi de sen mi kullanmak istemedin? Dramamine iyi gelmişti bana. Bir de bulantı bilekliğinden bahsetmiştin bana hatırladın mı? Onlardan kullanmıyor musun?
Verdi canım hiç bir işe yaramıyor. Bilekliğide taktığım zamanlar iyiydim ama bileğe çok baskı yapıyor diye takmıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…