Gözün aydın canım.. İnşallah pıtpıtları da duyacaksın hayırlısıylaBayanlar bebeğimi gördüm var ama kalp atışlarını henüz duymadım 10 gün sonra gel dediler ☺
Canım progesteron bebeğin tutunmasını sağlayan bir hormon diye biliyorum. Benden istemedi doktorum ama yaptıranlar da var. Bir bildiği vardır elbet doktorun. Korkma.. Benim de adetim 2 gün geçince 1800 küsur çıkmıştı canım. Hayırlısıyla hamilesin inşallah.. Allah tamamına erdirsinKizlar merhaba iyi aksamlar hepinize. Bu gun adet gunumde kan vermeye gidiyorum yarin demistim. Kan verdim degerim 636,7 cikti. Doktor hu yuksek cikmis dedi. We carsamba b hcg progeston testi yaptir dedi . Bende sormamisim heycandan. Bu testin yapilma sebebini bilen varmi.
Bende beyaz aşırı değil ama, kızıl boyalıydı saçlarım. Dibinden 4 parmak kahverengi çıkmışCnm benim kullandığım bir marka var hamilelikte kullanılabilir diyor bitkisel phyto marka. Internette ve eczanelerde satılıyor. Benim de aynı problemim var beyaz sayısı fazla bende boyunca mecburen. Duyduğun daha iyi bir marka olursa banada haber ver ltf.
CRL: Baş-Popo Ölçümü, Crown-Rump Length :)) Bebişinin boyu canıımmmKizlar yaa bisey sorucam benim usg kagidimda CRL 0.71 cm yziyo bu ne anlama geliyo bilen varmi?? Ve bu deger nasil ideal mi??
Hayırlı olsun :)) Hoşgeldiinnmerhaba ekim anneleri bende inşallah ekim annesi olacakmışımbugün öğrendim daha şaşkınlığımdan ve yoğunluktan sanırım hatta okulda bayılmasaydım hala da öğrenemeyecektim.neyse hepinizin sağlıklı mutlu huzurlu hamilelik dönemi geçirmenizi diliyorum.bu arada bir tane de oğlum var 4 yaşına girecek inşallah teyzeleri ve bugün oğlum kardeşin olacak dediğimde erkek olsun anne,kız olursa markete götürüp değiştirelim dedi
Hahahaaayy hayırlı olsun canım allah sag salim eline qlmayı nasıp eder ışallah ay o olunu yerun ben ne tatlu bısey mış o öyle benimde 5 yasında kızım var erkek kardeşinin olmasını isstıyor anne kız olursq leylekler onu geri alıp deyiştırirmi dıye sordu bugun :) :).
Ben hiç dikkat etmiyorum nereye yattığımaa :/Kizlar ben hala yüzüstü uyuyorum ve sagimada cok yatıyorum sizler basılsınız hatamı yapıyorum
Birde anne günlügü ve bilinçlenmek ićin kitap almak istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacim var
Güzel haberlerle dönersin inşallah..İnşallah birazdan hastaneye gidicez dua edin kızlar
kızlar sanki hamilelik belirtîlerim azaldı ya bebeğim iyidir demi
Bende geceleri erken uyuma ve göğüs acımasından başka bir belirti yookk :/ Yarın bebişimizin kalp atışını duyarsak hayırlısıylaGünaydınn minnak anneleri hepinize kucak dolusu sevgiler
.......
* Belirtileri kesilenler sizde benim gibisiniz benimde hiç bi belirtim yok zaten bi gögüs hassasiyeti bide sırt agrısı vardı onlarda yok denecek kadar azaldı bi uyku problemim ve halsizliğim kaldı ne kadar uyusam hiç uyumamısım gibi gelior
...
Birde size bir sorum olacak ben 2 gündür ilacımı içemedim (folik asit) evde olmadıgım için bi problem olur mu ?
Herşeyde bi tedirginlik :/ 16 Mart bi gelsede bizde kontrolümüze gitsekte içim rahatlasa
Hadi gözün aydın olsun :)) İnşallah kesilmiştirGünaydın herkese çok şükür dün akşam ve sabah kusmadım.
Sanmam bulantı hissi var sabahları baş dönmesiyle birlikte geliyor ama bu sabah gidip oturdum hemen çıkarmadım.Hadi gözün aydın olsun :)) İnşallah kesilmiştir
Yavaş yavaş azalacak belki böyle.. İnşallah azalır.Sanmam bulantı hissi var sabahları baş dönmesiyle birlikte geliyor ama bu sabah gidip oturdum hemen çıkarmadım.
erken uyuyamıorm erken uyuyunca gece hep uyanıormBende geceleri erken uyuma ve göğüs acımasından başka bir belirti yookk :/ Yarın bebişimizin kalp atışını duyarsak hayırlısıylarahatlıcam ben de inşallah.
1-2 kere ben de unuttum ilacı.. Problem olmayacağını umuyorum..
Yavaş yavaş azalacak belki böyle.. İnşallah azalır.
Ben 10 da sızıyorum :)erken uyuyamıorm erken uyuyunca gece hep uyanıorm
biz kalp atıslarını gördük derindende duyduk ama hep bi evhamlık var
İnşallah görürsün, dıuyarsın bebişini sağlıklaa :)Günaydın
Saatleri bekliyorum doktora gitmek icin hiç böyle olacağımi düşünmezdim
Günaydın kızlar ;kafamı masaya koysam uyucam o derece uyku hali var .sabah bende kusmadım peynirli yagsız tost yedim bastırdı hemen,ama o bulantı hissi hiç geçmiyor.
Canım hiç bilmiyorum o nedir. Benim doktorum şimdi gidersin gerekli gereksiz bir sürü test yaparlar demişti yaptırmam gereken bir test var mı dediğimde zaten benim sağlık ocağımda şuan hiç bişiy istemedi.Kızlar merhaba yeni gebeyim ben de. Sağlık ocağında test yaptırdım demir bağlama kapasitem çok yüksek çıktı. Böyle sonuç alan var mı?
İçim dışım kaşarlı tost olduğu için okuduğumda bile kötü oldum. Öğlen zararlıda olsa canım kfc çekti nasılsa kandan besleniyor daha diyerek onu söyleyeceğim.
Nasıl insan hamileyken yer falan derdim geçen hafta benim de canim çekti ve yedim bir kere daha anladım ki kinamayacaksinİçim dışım kaşarlı tost olduğu için okuduğumda bile kötü oldum. Öğlen zararlıda olsa canım kfc çekti nasılsa kandan besleniyor daha diyerek onu söyleyeceğim.
Canım ben en son 8+6 da gitmiştim doktor bir dahaki muayeneyi ikili taramaya verir artık derken ikili taramaya kadar daha görüşürüz dedi 10+5'e verdi bir dahaki randevumu haftaya çarşamba gideceğim. Bir sonraki ikili tarama olur herhalde artık.Kızlar günaydın,
bulantıları başlayan arkadaşlar, geçmiş olsun, Allah kolaylık versin.
benim de çok uykum var kızlar ya... hele bir de havalar ısınmaya başlayınca ne olacak bilmiyorum, bahar yorgunluğu her sene zaten bir yıkar beni, bu sene tamamen dağılırım herhaldeneyse sağlık olsun..
tosttan ben de tiksindim kızlar ya, bulantılarımın yoğun olduğu zamanlarda bir kaç kere üst üste yiyince fena bulantı yapmıştı, şimdi yiyemiyorum:/
bu arada bulantılar hafiflese de reflü sorunum devam ediyor maalesef, ısrarla ilacı kullanmıyorum, oturur konuma yakın bir vaziyette yatıyorum, acı yağlı baharatlı vs yemiyorum ama nafile.. olacağı olunca oluyor işte..
bu arada doktora ne zaman gitsem diye de düşünüyorum. şubat ortalarında gitmiştim en son yanılmıyorsam. ikili testi beklesem mi diyorum, ama 2 hafta var daha.. bir taraftan uzun süre bebeği görmeyince de evham yapıyorum.. ama sürekli ultrasona girmek de istemiyorum:/ artık canıma tak deyince giderim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?