2015 Ekim Anneleri

canımm.. hayırlı olsun insallah bebişiniiizz.. ALlah analı babalı büyütsün inş... gözünüz aydııınn!

Çok geç bir saatmiş randevun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

bayıldım ben bu fotolara yaa masallah ne kadar güzel ve özenli.. benim hiç böyle hazırlgıım yok, kim gelecek ki zaten diye. ama görünce de hoşuna gidiyor insanın.. hele o kolye, hele o kolyeyi yakalamaya calısan minnak parmaklaar.....

Kızlar

Bir eksiğimiz hastane çıkışındaki ana kucağı kalmıştı...

Eltim yurt dışından getiririm ben almayın dedi ama pazartesi ben doğuma gidicem.. Hala ortalarda yok ana kucağı.. Eşim de diyor ki alalım onlar da getirirlerse ikinci çocukta kullanırız artık napalım

Beklersek açıkta kalıcaz...

E bebekte indirim varmış bu ikisinden birisini seçmem lazım sizce napmalıyım ???

http://www.e-bebek.com/cybex-aton-2-ana-kucagi_CYB-25252

http://www.e-bebek.com/cybex-aton-basic-ana-kucagi_CYB-5149

Eşim gri al unisex olur dedi...

Baş yastığı kısmı garip geldi grinin..

Alan kullanan var mı ?

öğlene kadar sipariş verirsem yarına yetiişir kargosu tahminimce olmadı ben doğum yaparken eşim gidip kargodan alır artık

Kim demiş sezryanda tüm göbek kalıyo diyeee:)) aselden önce/ aselden sonra fotoğrafı henüz korse kullanmadık, spora başlamadık innşallah yakın zamanda fit olucz:))

masallah fit annişlerimiizzzee ! zaten cok aşırı kilo almamıssın canım, ama siskinliğin varmıs sanki bayaa..ama kiloyu da iyi vermişsin.. ben de cok almadım şekerden dolayı ama doğumdan sonra saldırırsam hasret kaldıklarıma die korkuyorum baya..

kırmızı da unisex değil mi biz öyle aldık, alırken de oğluşumuz kullanır, kızımız olursa ona da kullanırız dedik ben kırmızıyı daha bi sevdim açıkçası.. bu arada hayırlı sağlıklı kolay doğumlar dilerim canım..

Canim 1 cocuk eskitemiyor bunu aldigin zaman 2 cocuktada kullanirsin. Gorumcene bence soyleyin pazartesi yaticaz biz alalim istersen diye. Birde bu hastane cikisiniza lazim olacak. Stres panik yapma hemen. Nerde yasiyorsun ki bulundugun sehirde e bebek yok mu?

Kizlar gunaydin. Size bir sorum var. Sizce Seymen Ali mi yoksa Ali Seymen mi daha uyumlu. :) bebek sekeri yaptircaz ama hala alinin yerine karar veremedik.

canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün insallah.. hayırlı evlat olsunlar..

ben de normalde duygusalımdır, yani öyle herseye ağlamam ama yani bi de takarım kafaya bişeyleri..
simdi mesela bişey oluyo ya, amaan diyorum. bi umursamazlık var. surda mesela bikaç kez gözlerim sulandı kızların yazdıklarından.. bebek fln görünce öyle içim titreemiyo yani, önceden de severdim zaten cocukları ama extra bi annelik duygusallıgı gelmedi yani. hatta son cümlen bende de aynı " Yani hala dünyanın en muhteşem şeyii amanda mucize bu diye düşünemiyorum o annelik hassasiyeti gelmedi bana"
ben de öyleyim.. geçen de biri sordu normal mi düsünüyosun fln diye. evet bi mani olmazsa dedim.. daha ii olur fln dedi. ben de ben doğum anını hiç düsünmüyorum dedim. gerçekten de öyle, yani naparım nasıl olur öyle düsünmüyorum hep arkaya atıyorum onu. düsününce sacma fikirler gelio aklıma..
baska konularda da öyle, eşimle fln polemiğe gireceksem pek o konuyu açmıyorum. normalde olsa konusacağım seyleri konusmuorum pek.. işte bi umursamazlık, amaaan herşey olacağına varır havam var.. biz doğurunca nasıl oluruz ki, bu attıklarımız hep cıkmasın ortaya

Hemen doğmaz canım panik yapma hiç. Bütün hazırlıklarını bitirip sağlıkla kucağına alırsın miniğini inşallah.

Bana da o mucizevi annelik hissi gelmedi hala. Hareketini hissetmediğimde panik oluyorum ama yine de anne gibi hissetmiyorum. Tam senin dediğin gibi o göbek sanki hep oradaydı ve hep orada olacak gibi (umarım ikinci kısmı kesinlikle yanlıştır). Ama bir garip şey var ne zaman doğum hikayesi okusam veya izlesem, hikayenin genelinden hiç etkilenmesem bile, bebeğin geldiği ana gelince gözyaşlarımı tutamıyorum. Acayip bir cins oldum çıktım.

Günaydın anneler güzel bir gün olsun hepimize, vereceğimiz güzel haberlerle dolu bir gün olsun.
Ben hala çalışıyorum, önümüzdeki hafta ayrılacağım izne artık, biz sonlara kaldık.
Ne zaman senin kullanıcı adını görsem canım kadayıflı muhallebi istiyor

Kızlar birşey soracağım şimdi bizim Denizcik tombiş olucak şimdiden 4kg doğana kadar 4.5 falan olucak şimdi bu aldığım hastane çıkışları denk gelir mi diye düşünmeye başladım çantaya 3 aylık da mı koysam acaba evdeki 3 aylıklar ya tulum yada alt üst olanlarıda yakadan çıt çıtlı göbek bağı düşmeden yakadan çıt çıtlı zor olur heralde önden açılıp kapanan alt üst takımı alayıp koyayım mı sizce hastane çantasına

Günaydın anneler güzel bir gün olsun hepimize, vereceğimiz güzel haberlerle dolu bir gün olsun.
Ben hala çalışıyorum, önümüzdeki hafta ayrılacağım izne artık, biz sonlara kaldık.

biz seninle aynı yolların yolcusuyuz demek ki canım günlerimiz de aynı sayılır nerdeyse..
bugün kalktım, bi hafta bitti, bi hafta kaldı dedim kendime.. ha gayret... kızlar 20- 40 mevlüdü yapacak biz doğurcaz daha

ayy canım sakin ol, kontrolden cıkmıssındır diye tahmin ediyorum yada hastanede misn ki acaba hala bizi haberdar et, okurken ben bile heyecanlandım.. annene de haber ver bence, o da cıksın gelsin, ne eksikse hallediversin..

Kızlar bebek ilk doğduğunda hastanede çıtçıtlı badi + pantolon gibi ikili bir takım mı giydirilir yoksa tek parça çıtçıtlı tulum mu?

içimi rahatlattın valla çok uzun süre uyanamayıp bebegimden uzun süre ayrı kalmak istemiyorum 50 dk çok iyiymiş zaten bebeğin muayinesi giyinmesi anca denk gelir

Kızlar hastanedeyim. İki kere nst çekildim bitaz sancı ve bebekte taşikardi çıkıyor. Şimdi acilde serum taktırıcam. Sonra tekrar nst çekilecek. Dua edin bana.

Canim dualarimiz seninle. Guzel haberler getir bize. Sen sakin olmaya calis bebek etkilenmesin.

ay evet, doğum anıyla alakalı şeylerde oluyor bende de duygusallık.. kötü haber alsam fln, ne bileyim unutuyorum pek umursamıyorum gibiyim..oğlum hareket edince fln tuhafıma gidiyo değişik bi his.. bunlar tamam.. ama söyle kalbim pır pır etmiyo, hareket etmeyince korkuyorum ben de.. ama hareket edince de şöyle duygulanmam gerekmiyor mu ki görümcem bile, elini karnıma koyunca ilk kez hareketini hissetitiğinde gözleri doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…