- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Kızlar biz bu sabah 10 da doğduk Allah ım çok farklı Bi şi yaaa kiloya çok takılmayın ultrason çok farklı çıkabiliyor bize 3500 demişlerdi oğluşumuz 4100 oldu 39+2 de bide doktorunuza güvenin normalde nst de hep uyuyordu doktorumuz beğenmiyor dü dün akşam tekrar çektirdik çok güzel çıktı acaba dedim boşu boşuna mı sezaryen oluyorum meğer oğlum kakasını bile yapmış bide bekleseydik 4500 gr geçerdi hem ben
Yırtılırdım hem Allah korusun oğlumuza bişi olabilirdi tabii ki en güzeli normal ama sezaryana çok karşı olmamak lazım
Çok geç bir saatmiş randevun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahBen gene doğurmadım hayırlısı böyle demekki. Benim doktorumda çatı yapmıyor belki açılmam yok bu gidişle normal yapamazsın dese kabullenicem bende daha kolay sezeryanı. Eşimde izin aldı bugün 16:30 randevu var gidicez bakalım pzts'ye kadar bekleyelim sorun yok derse ve pzts'ye kadar gelmezse pzts alsın sezeryana ama yok daha fazla bekletemem yarın alayım derse hiç itiraz etmicem paşa paşa onada okey. Çıkınca yazarım bugün size.
selam arkadaşlar. Hastane odamın fotoğraflarını fikir olsun diye atıyorum. Herşeyi zevkle hazırladım. En önemlisi kızımı sağlıkla kucağıma almaktı. Darısı bekleyen tüm arkadaşların başına. Kolye de eşimin hediyesi
Kim demiş sezryanda tüm göbek kalıyo diyeee:)) aselden önce/ aselden sonra fotoğrafıhenüz korse kullanmadık, spora başlamadık innşallah yakın zamanda fit olucz:))
14 almıştım canım ben çoğu ödemmiş tabi. 8küsür doğumda gitti. 3 kadarda doğum sonrası ödem attırıcıyla gitti. 2-3 fazlamız kaldı onlarıda spor takviyesiyle atıcamda. Su an kılo verdiğim yerler inanılmaz sarkık duruyo sporla skılaşmak lazım yoksa çirkin bi görüntü olcak baya.
Kızlar
Bir eksiğimiz hastane çıkışındaki ana kucağı kalmıştı...
Eltim yurt dışından getiririm ben almayın dedi ama pazartesi ben doğuma gidicem.. Hala ortalarda yok ana kucağı.. Eşim de diyor ki alalım onlar da getirirlerse ikinci çocukta kullanırız artık napalım
Beklersek açıkta kalıcaz...
E bebekte indirim varmış bu ikisinden birisini seçmem lazım sizce napmalıyım ???
http://www.e-bebek.com/cybex-aton-2-ana-kucagi_CYB-25252
http://www.e-bebek.com/cybex-aton-basic-ana-kucagi_CYB-5149
Eşim gri al unisex olur dedi...
Baş yastığı kısmı garip geldi grinin..
Alan kullanan var mı ?
öğlene kadar sipariş verirsem yarına yetiişir kargosu tahminimce olmadı ben doğum yaparken eşim gidip kargodan alır artık
Canim 1 cocuk eskitemiyor bunu aldigin zaman 2 cocuktada kullanirsin. Gorumcene bence soyleyin pazartesi yaticaz biz alalim istersen diye. Birde bu hastane cikisiniza lazim olacak. Stres panik yapma hemen. Nerde yasiyorsun ki bulundugun sehirde e bebek yok mu?Kızlar
Bir eksiğimiz hastane çıkışındaki ana kucağı kalmıştı...
Eltim yurt dışından getiririm ben almayın dedi ama pazartesi ben doğuma gidicem.. Hala ortalarda yok ana kucağı.. Eşim de diyor ki alalım onlar da getirirlerse ikinci çocukta kullanırız artık napalım
Beklersek açıkta kalıcaz...
E bebekte indirim varmış bu ikisinden birisini seçmem lazım sizce napmalıyım ???
http://www.e-bebek.com/cybex-aton-2-ana-kucagi_CYB-25252
http://www.e-bebek.com/cybex-aton-basic-ana-kucagi_CYB-5149
Eşim gri al unisex olur dedi...
Baş yastığı kısmı garip geldi grinin..
Alan kullanan var mı ?
öğlene kadar sipariş verirsem yarına yetiişir kargosu tahminimce olmadı ben doğum yaparken eşim gidip kargodan alır artık
C
cnm çok güzel olmuş. Maşallah. Sana bir şey soracağım kolonyaları ne kadar önceden kazırladın? Ben de aynısının mavisini yaptım ama durumca kolonya uçuştu yarıya ylaştı.
Eki Görüntüle 1644999 prensesim bu sabah kollarıma geldi mis kokusuyla kollarımda şükürler olsun..epidural sezeryan oldum hersey kolay oldu hala hiçbir ağrım yok yarın epidural im çıkacak belki az ağrı olur dediler darısı bekleyen annelerimize tam ekim 1 annesi oldum
Günaydın canım. Walla bende dediğin gibiyim ama bu durum beni ürkütmeye başladı:) notmalde de soğukkanlı birisiyimdir panik olmam ama bu durum acayip gelmeye başladı yani acaba hamilelik veya doğurmadan lohusa sendromumu acaba diyorum çünkü hala sanki doğurcakmışım gibi gelmiyor evet önümde kocaman bi göbek var ama sanki yıllardır varmış gibi geliyo :)))) doğuncada böylemi olurum acaba diyorum.. Yani hala dünyanın en muhteşem şeyii amanda mucize bu diye düşünemiyorum o annelik hassasiyeti gelmedi bana
Hemen doğmaz canım panik yapma hiç. Bütün hazırlıklarını bitirip sağlıkla kucağına alırsın miniğini inşallah.dely .!.:Tecrübeli anneler, nişan geldikten ne zaman sonra bebiş doğar ki yaaAy heyecan yaptım.. Elim ayağım titredi.. Nişanım geldi resmen. Hafif bir pembelikle bir şey düştü. Çok hafif bir bel ağrım vardı geçti. Sanki tuvaletim geliyor gibi. O da doğum belirtisiydi, stres yaptım yaa Stresten de olmuş olabilir tuvalet olayı ama.. Yarın sabah 10da doktor randevum var. Ay daha fotoğrafçı ayarlayacaktim ben randevudan sonra. Kapı süsü alacaktım.. Ay annem gelmedi daha yaa! O gelseydi Bursa 'da hala. Ona da yarın haber verecektim durumu, gelecekti. Ay hemen gelsin o zaman yarın di mi? Bekle bebişim yaa! Doğmaz di mi hemencik..? Ben duşa girecektim sabah, şimdi giriyim bari, ayyy!
Bana da o mucizevi annelik hissi gelmedi hala.Günaydın canım. Walla bende dediğin gibiyim ama bu durum beni ürkütmeye başladı:) notmalde de soğukkanlı birisiyimdir panik olmam ama bu durum acayip gelmeye başladı yani acaba hamilelik veya doğurmadan lohusa sendromumu acaba diyorum çünkü hala sanki doğurcakmışım gibi gelmiyor evet önümde kocaman bi göbek var ama sanki yıllardır varmış gibi geliyo :)))) doğuncada böylemi olurum acaba diyorum.. Yani hala dünyanın en muhteşem şeyii amanda mucize bu diye düşünemiyorum o annelik hassasiyeti gelmedi bana
Ne zaman senin kullanıcı adını görsem canım kadayıflı muhallebi istiyorGünaydın anneler güzel bir gün olsun hepimize, vereceğimiz güzel haberlerle dolu bir gün olsun.
Ben hala çalışıyorum, önümüzdeki hafta ayrılacağım izne artık, biz sonlara kaldık.
Günaydın anneler güzel bir gün olsun hepimize, vereceğimiz güzel haberlerle dolu bir gün olsun.
Ben hala çalışıyorum, önümüzdeki hafta ayrılacağım izne artık, biz sonlara kaldık.
Kızlar bu ana kucakları var ya araba koltuğu olanlardan, bunlar sanki oturur pozisyonda duruyor yeni doğmuş bebişi nasıl koyacağız bunun içine çok çukur geldi gözüme
Tecrübeli anneler, nişan geldikten ne zaman sonra bebiş doğar ki yaaAy heyecan yaptım.. Elim ayağım titredi.. Nişanım geldi resmen. Hafif bir pembelikle bir şey düştü. Çok hafif bir bel ağrım vardı geçti. Sanki tuvaletim geliyor gibi. O da doğum belirtisiydi, stres yaptım yaa Stresten de olmuş olabilir tuvalet olayı ama.. Yarın sabah 10da doktor randevum var. Ay daha fotoğrafçı ayarlayacaktim ben randevudan sonra. Kapı süsü alacaktım.. Ay annem gelmedi daha yaa! O gelseydi Bursa 'da hala. Ona da yarın haber verecektim durumu, gelecekti. Ay hemen gelsin o zaman yarın di mi? Bekle bebişim yaa! Doğmaz di mi hemencik..? Ben duşa girecektim sabah, şimdi giriyim bari, ayyy!
içimi rahatlattın valla çok uzun süre uyanamayıp bebegimden uzun süre ayrı kalmak istemiyorum 50 dk çok iyiymiş zaten bebeğin muayinesi giyinmesi anca denk gelirCanim ben genel anstezi ile oldum 14.00 te girdm 14.10da kizim cikmis ben de 14.50de ciktim uyanamamaktan bende cok korkuyordum hatta en son doktora uyanamayan oldu mu diye sormustum sonrasini hatirlamiyorum zaten :) hic korkma cok kolay gecer bebisine kavusursun insallah
Kızlar hastanedeyim. İki kere nst çekildim bitaz sancı ve bebekte taşikardi çıkıyor. Şimdi acilde serum taktırıcam. Sonra tekrar nst çekilecek. Dua edin bana.
Bana da o mucizevi annelik hissi gelmedi hala.Hareketini hissetmediğimde panik oluyorum ama yine de anne gibi hissetmiyorum. Tam senin dediğin gibi o göbek sanki hep oradaydı ve hep orada olacak gibi (umarım ikinci kısmı kesinlikle yanlıştır ). Ama bir garip şey var ne zaman doğum hikayesi okusam veya izlesem, hikayenin genelinden hiç etkilenmesem bile, bebeğin geldiği ana gelince gözyaşlarımı tutamıyorum. Acayip bir cins oldum çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?