2015 Ekim Anneleri

Cnm masallah cok iyisinn..korse al bence..nasil alinmali bende dusunuyorum aslinda simdiden alsam diyorum sonra cikip almak zor olur..bi arkadasim dogumdan 5 gun sonra almis zor oldu cikmak diyor..
Cnm ben derda. Beye sordum yan tarafta adalya eczanesi var orada delikli hava alan sezerana ozel korseler var yoksada getirirler oradan alabilirsin dedi. Daha almadim bnde ya dogum yapali 15 gun oldu

evet sona kalan bizler olduk, olsun hayırlısı olsun.
Sen ne zaman izne ayrılıyorsun paytak_paytak_kosan_koala
ben 8 ekimde çalışamaz raporu alacağım.

Seymen ali daha hos geldi kulagima soylemeside daha kolay :) ama genelde okulda vs ilk ismini kullaniyor ogretmenler hangisi ile hitap etmeyi dusunuyorsunuz yada ikisinide mi kullanacaksiniz canim? Biri ile hitap edecekseniz one o ismi koyun derim

kelebekim33 günlük hayatta seymeni mi ali'yi mi tercih edeceksiniz. Ona gore ilk ismi en çok kullanacağı olsun bence. Seymen Ali fonetik olarak hoş geldi bana. Oğlum olsaydı Ali'yi ben de kullanacaktim ikinci adı olarak.sağlıkla gelsin Adıyla yasasin

Kızlar hastanedeyim. İki kere nst çekildim bitaz sancı ve bebekte taşikardi çıkıyor. Şimdi acilde serum taktırıcam. Sonra tekrar nst çekilecek. Dua edin bana.
Canim Allah yardimcin olsun her sey yoluna girer insallah..

Kizlar gunaydin. Size bir sorum var. Sizce Seymen Ali mi yoksa Ali Seymen mi daha uyumlu. :) bebek sekeri yaptircaz ama hala alinin yerine karar veremedik.
Seymen Ali diyorum..

Günaydın canlarım anca açıldım ben bugün. En fazla 2 saatte bir uyanıyorum ama allahtan yine uyuyabiliyorum. Demekki emzirme lerden sonra bebiş ten fırsat buldukça uyucam ben yine
Herkesler iyidir inşallah

içimi rahatlattın valla çok uzun süre uyanamayıp bebegimden uzun süre ayrı kalmak istemiyorum 50 dk çok iyiymiş zaten bebeğin muayinesi giyinmesi anca denk gelir
Aynen oyle canim ben odaya ciktiktan 10 dk sonra getirdiler sonrasinda da hicbir sorun yasamadim insallah seninde cok kolay gecer icini ferah tut

Kizlar isim onerileriniz icin sagolun ama cok daha acil bi durumum oldu suan. Ne yapacagimi bilmiyorum. Dun nst ye gtmstim haff sancim vardi. Ama hssetmiyordum. Doktr bakti whatsaptan. Gel alalim diyor. Elim ayagim titriyor ya ben daha istemiyorum ki daha cok erken 37+5 is. Napcam. Esim isten izin alip geliyor ben bildigin doguma gidiyorum gbi ama istemiyoeum.

Aynen öyle arkadaşım ama 1 günün kaldı. bırak kendime heyecanlanmayı sizin adınıza bile heyecan yapıyorum. hamilelik nasıl bir duygu yoğunluğu verdiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…