Neden belden iğneli olmuyorsun ki canim cok daha iyi hem bebegini ilk sen görüyorsun
Insallah tatlimmBence hic kalmicak cunku cok yeni olmasina ragmen zaten gitmis maasallah dyorum ve ins bizimde gder☺
Cnm ben derda. Beye sordum yan tarafta adalya eczanesi var orada delikli hava alan sezerana ozel korseler var yoksada getirirler oradan alabilirsin dedi. Daha almadim bnde ya dogum yapali 15 gun olduCnm masallah cok iyisinn..korse al bence..nasil alinmali bende dusunuyorum aslinda simdiden alsam diyorum sonra cikip almak zor olur..bi arkadasim dogumdan 5 gun sonra almis zor oldu cikmak diyor..
evet sona kalan bizler olduk, olsun hayırlısı olsun.biz seninle aynı yolların yolcusuyuz demek ki canımgünlerimiz de aynı sayılır nerdeyse..
bugün kalktım, bi hafta bitti, bi hafta kaldı dedim kendime.. ha gayret... kızlar 20- 40 mevlüdü yapacak biz doğurcaz daha
Canim tipayi tam kapayamamis olabilir misin?C
cnm çok güzel olmuş. Maşallah. Sana bir şey soracağım kolonyaları ne kadar önceden kazırladın? Ben de aynısının mavisini yaptım ama durumca kolonya uçuştu yarıya ylaştı.
evet sona kalan bizler olduk, olsun hayırlısı olsun.
Sen ne zaman izne ayrılıyorsunpaytak_paytak_kosan_koala
ben 8 ekimde çalışamaz raporu alacağım.
Canim kolonyacilar istedigin kokuyu istedigin renk yapiyor artik. Ben mandalina kolonyasini mavi renk yaptirdim hattacanım mavi kolonyayı nasıl yaptın??
Kizlar gunaydin. Size bir sorum var. Sizce Seymen Ali mi yoksa Ali Seymen mi daha uyumlu. :) bebek sekeri yaptircaz ama hala alinin yerine karar veremedik.
ikimizin de çok az zamanı kalmış izne ayrılmak için, vay beee yolu tamamladık sayılır.dr.un hesabına göre doğum 1 kasım göründüğü için benim de 11inde almam lazım, 11i pazar olunca 10unda alırım ins calısamaz raporunu..
Bence ali seymen daha guzel seymenondE olunca sifat gibi oluyoKizlar gunaydin. Size bir sorum var. Sizce Seymen Ali mi yoksa Ali Seymen mi daha uyumlu. :) bebek sekeri yaptircaz ama hala alinin yerine karar veremedik.
Canim Allah yardimcin olsun her sey yoluna girer insallah..Kızlar hastanedeyim. İki kere nst çekildim bitaz sancı ve bebekte taşikardi çıkıyor. Şimdi acilde serum taktırıcam. Sonra tekrar nst çekilecek. Dua edin bana.
Seymen Ali diyorum..Kizlar gunaydin. Size bir sorum var. Sizce Seymen Ali mi yoksa Ali Seymen mi daha uyumlu. :) bebek sekeri yaptircaz ama hala alinin yerine karar veremedik.
Aynen oyle canim ben odaya ciktiktan 10 dk sonra getirdiler sonrasinda da hicbir sorun yasamadim insallah seninde cok kolay gecer icini ferah tutiçimi rahatlattın valla çok uzun süre uyanamayıp bebegimden uzun süre ayrı kalmak istemiyorum 50 dk çok iyiymiş zaten bebeğin muayinesi giyinmesi anca denk gelir
Eminönünde mavi kolonya satıyorlardı ve boya. Biz normal kolonyaya bıyadan damlattık orda. Sabun kokulu yaş boyasıymış.canım mavi kolonyayı nasıl yaptın??
Aynen oyle canim ben odaya ciktiktan 10 dk sonra getirdiler sonrasinda da hicbir sorun yasamadim insallah seninde cok kolay gecer icini ferah tut
Yok cnm sonuna kadar kapalı ama tıpaları tahta tarzı şeyden olduğu için oksijen geçiyor.Canim tipayi tam kapayamamis olabilir misin?
Aynen öyle arkadaşım ama 1 günün kaldı. bırak kendime heyecanlanmayı sizin adınıza bile heyecan yapıyorum. hamilelik nasıl bir duygu yoğunluğu verdiyseCanım hiç birşeyim yok ağrım sancım Allahım hayırlısını nasip etsin dün akşam artık duygu seli oturdum dua ettim ağladımboş yere üzülüyoruz kesin bir zamanı var ama işte insanoğlu sabırsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?