2015 Ekim Anneleri

Canim panik yapma, once bi derin nefes al. Doktorunla acik acik konus bence. Erken oldugunu dusunuyorum, biraz daha kalmasinin ne sakincasi var de? Sancini dindirecek birsey yapsin madem. Bir hafta daha beklesen daha iyi sanki. Ya da seni ikna edecek aciklama yapsin. Hemen oyle alalim olur mu ya, belki normal dogacak bu cocuk. Daha vakti var.

Bn bulamadım kscıncı sayfada cnm

Canim kolonyacilar istedigin kokuyu istedigin renk yapiyor artik. Ben mandalina kolonyasini mavi renk yaptirdim hatta

ay bunlar cok cok cici olmus canım yaa...
bilmiyordum kolonyacıların yaptıgını, bi bakayım ankarada nerden bulabilirim
o taç şeklindeki aynaları püskülleri nerde yaptırdın canım, cok güzel bi şişe.. yani bayıldım hepsine masallah

Ayyyy sorma canım ya bende aynı durumdayım ama bende safra kesesi taşı çıktı haberin olsun sen baktırdınmı hiç çok bulantı ve ağrı yapıyor çok fenayım ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum
Ay cnm cok gecmiş olsn safra kesesi tası cok kotu cok cektim ben yediklerine dikkat et az az sık sık ye ve gaz yapıcı şeylerden sakın

Eminönünde mavi kolonya satıyorlardı ve boya. Biz normal kolonyaya bıyadan damlattık orda. Sabun kokulu yaş boyasıymış.

ankaradayım canım, burdaki malzemelerin nerde olduguna bi bakmam araştırmam lazım.. su haftaya da geçse de bi izne ayrılsam cıksam dolansam diyorum da bakalım yapabilecek miyim

amanın günün tamamiyle bitmiş. hadi hayırlısı olsun arkadaşım dualarımız seninle.

ankaradayım canım, burdaki malzemelerin nerde olduguna bi bakmam araştırmam lazım.. su haftaya da geçse de bi izne ayrılsam cıksam dolansam diyorum da bakalım yapabilecek miyim

merhaba ben suluhandan aldım bebek şeker süslerini. şekeri da ayrıca aldık. suluhana gidebilirseniz çok çeşit var birazda yaratıcılıkla inanılmaz güzel tasarım bebek şekerleri oluyor.

canım bence de drunla konus, daha erken oldugunu düsündügünü normal doğum denemek istediğini söyle bakalım ne diyecek.. zamanın var, sancıları durdurmak için yapılacak seyler de var.. alalım demek ne kolaylarına gidiyor bunların yaaa!

Ayy cnm bnm telaş yapma hepsi ayarlanır sakin ol derin derin nefes al inşlh kolay doğum olur Allah yardımcn olsun

merhaba ben suluhandan aldım bebek şeker süslerini. şekeri da ayrıca aldık. suluhana gidebilirseniz çok çeşit var birazda yaratıcılıkla inanılmaz güzel tasarım bebek şekerleri oluyor.

evet niyetimde orası var, bi de cıkrıkcılar yokusunda var bi dükkan.. bi ara gitmiştim.. ah bir de elim gitse etamin tablo yapasım var ama üüf.. calısırken bişeyler yapmak cok zoruma gidiyor

Kendim yaptim canim suslemelerini :)

Hafif sancı demissin. Doktora sor canım neden böyle bir karar vermiş. Bir hafta beklesen olur muymus?. Önce sen sakin ol, bebikin hisseder telasini. Ben 37de tansiyon yüksekliğinden acilen girdim. Bir sorun olmadı şükür. Ne olursa olsun sakin ol bebeğin ve senin için hayırlısı neyse o olsun. Ama az sanciyla alalım demesinin nedenini iyice sor. Bir gün fazla beklesen bile çok değerli anne karnındaki günleri çünkü. Dualarım senin!e ve doğumu bekleyen tüm annelerle...

Kim demiş sezryanda tüm göbek kalıyo diyeee:)) aselden önce/ aselden sonra fotoğrafı henüz korse kullanmadık, spora başlamadık innşallah yakın zamanda fit olucz:))
Masallah canim valla kalmamis bisey bende dr uma sordum spora ne zaman baslayayim diye yuruyus falan sikinti olmaz ama katin egzersizleri icin erken dedi 2 ay sonra yapabilirsin demisti zaten simdi hic egzersiz yapacak halim yok hamileyken hemen baslarim diyordum da bu uykusuzluk cok yordu beni birde bademciklerim sisti üşüttüm bebegim de emdigini cikarir oldu onada gecti biraz daha buyusun duzenimiz otursun ins. Ondan sonra baslarim

Kizlar tek tek alinti yapamadim. Normal olma sansim yok. Sezryan icin bile erken degil mi. Doktrum 37 den sonra gunun cok onemli olmadigini dsunuyor. Ben esimi ikna edip farkli bi doktora daha gorunmek istiyorum bugun. Yine de dusumu falan aldim ne olur ne olmaz. ama hicbiseyim hazir degil ya. O kadar swy planlamistim ben

Hayırlı cumalar kizlar boğazım aciyo ya bide hasta olmasam bari doğum yapanlar güle güle buyutun inş darısı bize olsun

Birde bisey sorcam size bebis karninizda titriyomu hiç galiba şuşu irkiliyo bi titreşim oluyo acaba neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…