- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Kizlar isim onerileriniz icin sagolun ama cok daha acil bi durumum oldu suan. Ne yapacagimi bilmiyorum. Dun nst ye gtmstim haff sancim vardi. Ama hssetmiyordum. Doktr bakti whatsaptan. Gel alalim diyor. Elim ayagim titriyor ya ben daha istemiyorum ki daha cok erken 37+5 is. Napcam. Esim isten izin alip geliyor ben bildigin doguma gidiyorum gbi ama istemiyoeum.
Bn bulamadım kscıncı sayfada cnmÇok teşekkür ederimTeyzesi şimdi biberondaki sütünü içirdim altını aldım yatırdım beşiğine ah uyansa da sevsem dediğim uyırken bile özleyeceğim birşey olacağı aklıma gelmezdi ne güzelmiş annelik. iki tane ağaç var birinde anahtarlık asılı demir olanda
diğeri gerçek ağaç dalı iş yerinde çok sevdiğim bir ablam eşi ile birlikte kendisi yapıp getirmiş ben doğumdayken üzerindeki şekerler herşey ona ait :) Kolonya şişelerini ve kolonyayı ablam almış bir gece önceden onları hallettik. diğer herşey bana ait
Canim kolonyacilar istedigin kokuyu istedigin renk yapiyor artik. Ben mandalina kolonyasini mavi renk yaptirdim hatta
ikimizin de çok az zamanı kalmış izne ayrılmak için, vay beee yolu tamamladık sayılır.
Ay cnm cok gecmiş olsn safra kesesi tası cok kotu cok cektim ben yediklerine dikkat et az az sık sık ye ve gaz yapıcı şeylerden sakınAyyyy sorma canım ya bende aynı durumdayım ama bende safra kesesi taşı çıktı haberin olsun sen baktırdınmı hiç çok bulantı ve ağrı yapıyor çok fenayım ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum
Eminönünde mavi kolonya satıyorlardı ve boya. Biz normal kolonyaya bıyadan damlattık orda. Sabun kokulu yaş boyasıymış.
Seymen Ali, Ali'nin önündeki sıfat gibi duruyor. O yüzden Ali Seymen daha güzel canım benceKizlar gunaydin. Size bir sorum var. Sizce Seymen Ali mi yoksa Ali Seymen mi daha uyumlu. :) bebek sekeri yaptircaz ama hala alinin yerine karar veremedik.
Ben gene doğurmadım hayırlısı böyle demekki. Benim doktorumda çatı yapmıyor belki açılmam yok bu gidişle normal yapamazsın dese kabullenicem bende daha kolay sezeryanı. Eşimde izin aldı bugün 16:30 randevu var gidicez bakalım pzts'ye kadar bekleyelim sorun yok derse ve pzts'ye kadar gelmezse pzts alsın sezeryana ama yok daha fazla bekletemem yarın alayım derse hiç itiraz etmicem paşa paşa onada okey. Çıkınca yazarım bugün size.
ankaradayım canım, burdaki malzemelerin nerde olduguna bi bakmam araştırmam lazım.. su haftaya da geçse de bi izne ayrılsam cıksam dolansam diyorum da bakalım yapabilecek miyim
Kizlar isim onerileriniz icin sagolun ama cok daha acil bi durumum oldu suan. Ne yapacagimi bilmiyorum. Dun nst ye gtmstim haff sancim vardi. Ama hssetmiyordum. Doktr bakti whatsaptan. Gel alalim diyor. Elim ayagim titriyor ya ben daha istemiyorum ki daha cok erken 37+5 is. Napcam. Esim isten izin alip geliyor ben bildigin doguma gidiyorum gbi ama istemiyoeum.
Ayy cnm bnm telaş yapma hepsi ayarlanır sakin ol derin derin nefes al inşlh kolay doğum olur Allah yardımcn olsunTecrübeli anneler, nişan geldikten ne zaman sonra bebiş doğar ki yaaAy heyecan yaptım.. Elim ayağım titredi.. Nişanım geldi resmen. Hafif bir pembelikle bir şey düştü. Çok hafif bir bel ağrım vardı geçti. Sanki tuvaletim geliyor gibi. O da doğum belirtisiydi, stres yaptım yaa Stresten de olmuş olabilir tuvalet olayı ama.. Yarın sabah 10da doktor randevum var. Ay daha fotoğrafçı ayarlayacaktim ben randevudan sonra. Kapı süsü alacaktım.. Ay annem gelmedi daha yaa! O gelseydi Bursa 'da hala. Ona da yarın haber verecektim durumu, gelecekti. Ay hemen gelsin o zaman yarın di mi? Bekle bebişim yaa! Doğmaz di mi hemencik..? Ben duşa girecektim sabah, şimdi giriyim bari, ayyy!
merhaba ben suluhandan aldım bebek şeker süslerini. şekeri da ayrıca aldık. suluhana gidebilirseniz çok çeşit var birazda yaratıcılıkla inanılmaz güzel tasarım bebek şekerleri oluyor.
Kendim yaptim canim suslemelerini :)ay bunlar cok cok cici olmus canım yaa...
bilmiyordum kolonyacıların yaptıgını, bi bakayım ankarada nerden bulabilirim
o taç şeklindeki aynaları püskülleri nerde yaptırdın canım, cok güzel bi şişe.. yani bayıldım hepsine masallah
Ben sarmadim hin cnm ya sarayim bari hemenMaşallh cnm.Bende biraz fazla kaldı 4 aylık gibiyim :)
40 ım cıkınca kullancam korse şimdilık şalla sarıyorum ben cnm
Hafif sancı demissin. Doktora sor canım neden böyle bir karar vermiş. Bir hafta beklesen olur muymus?. Önce sen sakin ol, bebikin hisseder telasini. Ben 37de tansiyon yüksekliğinden acilen girdim. Bir sorun olmadı şükür. Ne olursa olsun sakin ol bebeğin ve senin için hayırlısı neyse o olsun. Ama az sanciyla alalım demesinin nedenini iyice sor. Bir gün fazla beklesen bile çok değerli anne karnındaki günleri çünkü. Dualarım senin!e ve doğumu bekleyen tüm annelerle...Kizlar isim onerileriniz icin sagolun ama cok daha acil bi durumum oldu suan. Ne yapacagimi bilmiyorum. Dun nst ye gtmstim haff sancim vardi. Ama hssetmiyordum. Doktr bakti whatsaptan. Gel alalim diyor. Elim ayagim titriyor ya ben daha istemiyorum ki daha cok erken 37+5 is. Napcam. Esim isten izin alip geliyor ben bildigin doguma gidiyorum gbi ama istemiyoeum.
Masallah canim valla kalmamis biseyKim demiş sezryanda tüm göbek kalıyo diyeee:)) aselden önce/ aselden sonra fotoğrafıhenüz korse kullanmadık, spora başlamadık innşallah yakın zamanda fit olucz:))
Cnm bende tam gwcti gibi dedim uclari catladi lansinoh falanhikaye bana hic iyi gelmeditahin yağını ben de ayırdım ama ben kalkan almadan rahat edemeyeceğim. Hemen kuruyor göğüs uçlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?