Benim gibisin canım sende aynı belirtilerim iz. Benimde tansiyon çok düşük öğrendiğim beri 8 ' e 4 tansiyona geziyorum. Bazen çok kötü yapıyor sersemletiyor dediğin gibi tuzlu şeyler ye limondan uzak dur limon çok hızlı düşürüyor tansiyonu[/QUOTEseni okudukca onceki hamileligim aklima geliyo allah yardimcin olsun.bendede bulantilar basladii bugun banyoyu batirdim resmen fiskirarak kustum
Hangi sehirdesin canimşuan sağlıklı hiçbişi düşünemiyorum iş çıkısı kafamı dinleyecek bir yere gidicem yarın içinde izin alıcam kendı kendıme kalmam gerekiyor yoksa gerçekten daha cok berbat durumda olucam
İstanbuldayım canımHangi sehirdesin canim
İstanbuldayım canım
İstabulun neresindesin bende istteyimİstanbuldayım canım
Allah razı olsun senden beni tanımadan böyle düşünmen iyi hissettirdi beni bir an çok sağol valla yaaAnkarada olsaydin ben gelirim seninle doktora diycektim. Bi bebegini gor bi pit pitlarini duy ondan vazgecemiyceksin
Allah razı olsun senden beni tanımadan böyle düşünmen iyi hissettirdi beni bir an çok sağol valla yaa
keşke olsaydık gerçekten desteğe akıla cok ihtiyacım var. Dularınızı esirgemeyin benden Allah razı olsun canım cok sağolNe demek canim keske ayni sehirde olsaydik. Bende bolca dua ederim sana
Tesekkur ederim cnm benimHamilelik döneminde yüzüstü yatış önerilmiyor canım uzun süreliyse sakıncalı olabilir, ben de genelde sağıma yatıyorum Özellikle ilk 3 aydan sonra sol öneriliyor gece çok dönüyorum gerçi. Nadir de olsa en fazla 5 dk yüzüstü yatabiliyorum rahatsız olup geri dönüyorum bu hep böyleydi.
http://www.idefix.com/kitap/anne-ol...yalcinkaya/tanim.asp?sid=HHDBFC2FCO3OVAZEJU91 günlük olarak buna bakabilirsin burdan bir arkadaş tavsiye etmişti
Aynı şeyi bende düşündüm cidden buluşup dertleşelim yabancı biri ile konuşmak bazen çok etkili oluyo diye ama istanbuldaymışAnkarada olsaydin ben gelirim seninle doktora diycektim. Bi bebegini gor bi pit pitlarini duy ondan vazgecemiyceksin
evet istanbuldayım canım düşünmeninz yeter hakkaten Allah razı olsunAynı şeyi bende düşündüm cidden buluşup dertleşelim yabancı biri ile konuşmak bazen çok etkili oluyo diye ama istanbuldaymış
Beylikduzundeyim yakinmiyiz bilmiyorum yeni geldim sayılır burayaesenlerdeyim . ama iş yerim başakşehirde canım sen istanbulun neresindesin peki ?
Ben pek bilmiyorum buraları müsait olursan gel bana dertlesiriz benimde kimsem yok burada eşimin isi dolasıyla burdayizuzağız canım ama metrobüsle ve vasıtayla gidip gelinecek mesafe arası var
Gruba bi Elveda da benden
Maalesef ki Bebeğimi kaybettim
Dilerim ki siz Bebeğinizi saglikla kucagimiza alırsınız
maşallah canım allah sağ sağlim sağlıklı kucağına almayı nasip etsinGittik canım bi problem yok maşallah dedi doktor nisan başı gibi gidip kalp atsini duyucaz inşallah
allah sabır versin canım çok üzüldüm inşallah en yakın bi zamanda tekrar aramızda olursunGruba bi Elveda da benden
Maalesef ki Bebeğimi kaybettim
Dilerim ki siz Bebeğinizi saglikla kucagimiza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?