2015 Ekim Anneleri

canım benim en iyisini sen bileceksin yine ne desem bilemiyorum allah hakkında hayırlı olanı versin

Gruba bi Elveda da benden
Maalesef ki Bebeğimi kaybettim
Dilerim ki siz Bebeğinizi saglikla kucagimiza alırsınız
canım benimde yarın kontrolüm var ana içimde bi sıkıntı var haamilelik belirtilerimi eskisi gibi hissetmiyorum bi sorun varmıydı sende böyle bişey yaşadın mı düşünmekten kafayı yicem

durumunuza çok üzüldüm, Allah yolunu gösstersin inşallah

ben hastanede henüz yaptırmamıştım test, doktorum 2li test zamanı hepsini bir çıkaralım aradan demişti ama sağlık ocağında beklemediler yaptılar. elinde test sonucu varsa yapmayabilirler tabi..

evet canım, benim de hafifledi biraz olsun. midem özellikle eskiye göre daha iyi:)
bende de hafifledi belirtiler canım ama bende korku oluştu bu sefer zaten çok fazla müde bulantım yoktu dün mide yanması yaşadım amaacı biber yemiştin ondanda olabilir balalım yarın dr gideceğiz inşallah meleğim iyidir

Ben de yarın gidicem. Çok heyecanlıyım stresliyiimm :/ Hiç belirti de yok ki bende yaa!! Puufff!!

kötü düşünme diyeceğim de aynı şekilde bence çok evham yapıyorum bazen iyidirler inşallah ya Allah'a emanet..

bir de 12. haftaya yaklaştıkça normal olarak hafifliyor bazı belirtiler, ilkinde de böyle olmuştu, hatırlıyorum

Arkadaşlar bulantılarınız ne zaman başladı?
benim dag
canım sonradan kurtulması zor oluyormuş ama istersen kına yak ablamın çok beyazı vardı bizde aktardan organik kına almıştık aman paketlerdeki kınalardan alma onlar simsiyah yapıyor ve içinde boya varmış

Biraz önce kuru incir ve kayısı yedim bütün gün iyiydim yemez olaydım kendim kaşındım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…