- 5 Şubat 2015
- 712
- 963
- 78
bizim gibi derin düşünebilseler keşke.. Bazı şeylere kolay sahip oldukları zaman kolay vazgeçiyolar ..Boşuna erkek milleti demiyorlar.
Benim de aile çevremde var olumsuz örnekler ailede olunca da genler sonuçta, aksatmamaya çalışıyorum folik asiti ama 1-2 günle bişey olmaz inşallah, depo yaptığımızı düşünüyorum ama uzun süre unutmamak şartıylaBenim çevremdede hep olumsuz örnekler var o yüzden hep tedirginim kendimi dinliorm resmen belirtim flnda yok die iyice panikliorm
Bu bulantı hissi zaten beni mahvediyor hep o his çok sinir bozucu, ben daha bulantı için erken diyordum olmasın ama olacaksa da daha 2-3 hafta sonra olsun istiyordum ama kısmet işteGünaydın kızlar ;kafamı masaya koysam uyucam o derece uyku hali var .sabah bende kusmadım peynirli yagsız tost yedim bastırdı hemen,ama o bulantı hissi hiç geçmiyor.
alıp başımı gitmek istiyorum kimseye bişi demeden şuan sadece bunu yapmak istiyorum aklıma başka hiçbişi gelmiyor aileme yalan söylüyorum sürekli gülümsemeye çalısıyorum içim kan ağlarken o kadar cok zor bir durumki anlatamamAllahim sen akil fikir ver bide baba olucak dimi bu adam yazik ya sen aimini atmissin canim bi sure daha devam ettir bu oyunu ailende kalmaya devam et ama bu surecte kendini yiprtma bebegini dusun dimdik ayakta dur bebegin ve sen gerisi bos
şuan o kadar samimi bişi geçiyor ki içimden şunu diyorum. ben eşim için cocugum için şuan bişi yapamıyorum elim kolum bağlı peki ben neden yaşıyorum benim ne amaım var bu hayatta diye geçiyor içimden ister istemezbizim gibi derin düşünebilseler keşke.. Bazı şeylere kolay sahip oldukları zaman kolay vazgeçiyolar ..
Yanlış yapıyorsun anlatman lazım alıp başını gidince derdin seninle gelicek zaman geçmicek çevrende kimse yok ..o daha çok yıpratıralıp başımı gitmek istiyorum kimseye bişi demeden şuan sadece bunu yapmak istiyorum aklıma başka hiçbişi gelmiyor aileme yalan söylüyorum sürekli gülümsemeye çalısıyorum içim kan ağlarken o kadar cok zor bir durumki anlatamam
inanki canım geçmişimde bende cok ağır şeyler yaşadım hersey yoluna girdi derken bunlar başıma geldi o kadar çaresiz kaldımki çıkıs kapısı bulamıyorum kendime. ben babasız bir evlat büyütmek istemıyorum benım hayalim bu değildi evlenirken ve çocuk sahibi olma kararı alırken böyle olmamalıydı herseyde bir hayır var derler sabır devreye girmesi gerekirken inanki bende sabır denen hiçbişi kalmadı cok yıprandım cok üzüldüm. duların için cok teşekkür ederim kim zor durumdaysa Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallahCanım yazdıklarını okuyunca yaşadıklarım geçti gözümün önünden benzer şeyleri belki daha kötüsünü yaşadım. Şuan için çok şükür sorun yok gibi ama bu olmayacak anlamına gelmiyor dünyanın binbir türlü hali var, bebek konusunda şöyle düşünüyorum olurda bişey olur ve boşanırsak bebeğimle beraber yaşarım ona bakabilecek gücüm var çok şükür çalışıyorum bir şekilde hallolur, bebeğine kıyma bence de. Ailenle paylaşma konusunda arkadaşlara katılıyorum, bizzat bende yaşadım ve birisiyle illa annen olmak zorunda değil teyzen de olabilir yada yakın hissettiğin kim varsa paylaş o kadar rahatlıyor ki insan aileden biri bilince. Tatil konusunda belki şöyle bişey olabilir mi eşim zaten iş için şehirdışında bende arkdaşımla tatile gideceğim desen? Ve eğer gerçekten boşanacaksanız er veye geç duyacaklarbir şekilde eşinle de konuşman lazım ne yapacağınıza karar vermeniz lazım. Rabbim yardımcın olsun ve seni bu sıkıntılarından kurtarsın, dua edeceğim.
yalnız kalmaya ihtiyacım var şuan tek istedğim bu aklımdan başka bişi geçmiyor kiYanlış yapıyorsun anlatman lazım alıp başını gidince derdin seninle gelicek zaman geçmicek çevrende kimse yok ..o daha çok yıpratır
Çok umutsuz ve hayal kırıklığı yaşıyorsun şuan içinde bulunduğun durumu hamile olmasan daha yapıcı atlatırsın ayaklarının üstünde duruyorsun arkanda dağ gibi ailen var bence şuan o çocuğa sahip olmak o çocuk için yapacağın şeyler için bi başlangıç bi erkek sana hakettiğin gibi davranmadı diye bu kadar vazgeçme kendindenşuan o kadar samimi bişi geçiyor ki içimden şunu diyorum. ben eşim için cocugum için şuan bişi yapamıyorum elim kolum bağlı peki ben neden yaşıyorum benim ne amaım var bu hayatta diye geçiyor içimden ister istemez
Bu mevsimde izmir çandarlı harikaymış oraya git 2-3gün kafa dinle körfez havadı seni kendine getirir eşini de bence arama artık seni haketmiyorsa yanında olmadın ama kıymetini bilecekse dönsün dualarım seninlryalnız kalmaya ihtiyacım var şuan tek istedğim bu aklımdan başka bişi geçmiyor ki
elimde değilki diğer hamileler gibi heyecanı yaşamak istiyorum mutlu olmak istiyorum bunlar olmayıncada umutsuzluğa kapılıyorum inanki elimde dğeil canım. buraya içimi dökebiliyorum şuan. Allahım sizden razı olsun ki hepiniz yazdınız akıl verdiniz yarımdı olmaya calıstınız sizleri gerçek hayatta gerçekten cok tanımak isterdim Allah sizden razı olsun kızlar...Çok umutsuz ve hayal kırıklığı yaşıyorsun şuan içinde bulunduğun durumu hamile olmasan daha yapıcı atlatırsın ayaklarının üstünde duruyorsun arkanda dağ gibi ailen var bence şuan o çocuğa sahip olmak o çocuk için yapacağın şeyler için bi başlangıç bi erkek sana hakettiğin gibi davranmadı diye bu kadar vazgeçme kendinden
Allah razı olsun duların için cok teşekkür ederim desteğin içinde kafanızı şişrdim ben bugün ama konusmak akıl almak istedim sizlerdenBu mevsimde izmir çandarlı harikaymış oraya git 2-3gün kafa dinle körfez havadı seni kendine getirir eşini de bence arama artık seni haketmiyorsa yanında olmadın ama kıymetini bilecekse dönsün dualarım seninlr
Tuhaf bi tavsiye olacak ama şuan kendini düşün derim bebek olacağı varsa sıkı sıkı tutunacaktır sana eğer bişey olacaksa da bazen kader kendi yolunu bulur derlerya ...sen kafanı dinle de onu kendini iyi hissedince gidergörürsün tatlımbirde kızlar şöyle bişi var söylemek zorundayım size.. haftasonuna kadar miğde bulantı hislerim vardı tansiyon düşüklüğü yaşıyordum kafamı kaldıramıyordum hatta burdada paylaştım ve bebek büyümeye calıstıgı için böyle oldugu yazıldı normal oldugu söylendı ama dün ve bugün gayet normalim ne miğde bulantım kaldı nede halsizliğim acaba bebekte sıkıntımı olusmaya başladı stresten üzüntüden falan. çünkü bi arkadasım stresten ve üzüntüden bebeğini kaybetmişti gelişmemişti acaba diyorum bendedemi böyle. bu perşembe günü rabdevum vardı tek başımada gidemicem buna gücüm yok bilemiyorum ne durumda bebek şuan
tek başımamı gidicemCanım bebeğini git gör bence o bunları haketmiyor.
çok doğru söylüyorsun canım tavsiyene uyucam inşallah. iyi olunca gidebilirim belkide gitmemede gerek kalmayabilir bilemiyorumTuhaf bi tavsiye olacak ama şuan kendini düşün derim bebek olacağı varsa sıkı sıkı tutunacaktır sana eğer bişey olacaksa da bazen kader kendi yolunu bulur derlerya ...sen kafanı dinle de onu kendini iyi hissedince gidergörürsün tatlım
Canım erkeklerin genel hali vurdumduymazlık, kendi kendini yemene gerek yok gerçi yapımız gereği sanırım olmuyor ne kadar olmaya çalışsak da umursamaz olamıyoruz onlar gibi.ama bu benim ilk hamileliğim tadını çıkaramıyor o müthiş heyecanı yaşayamıyorum sadece hamile oldugum için pişmanlık duyuyorum ben nasıl böyle bişeye kalkıştım diyorum kendı kendıme onun keyfi yerindeyken ben kendı kendımı yiyorum cıkıs yolları arıyorum neden tek ben yapıyorum bunu ben insan değilmiyim
Olumsuz şeyler düşünme canım lütfen perşembe günü de kardeşinle yada gelebilecek birisiyle git kontrolüne o senin bebeğin, bak benimde perşembe kontrolüm var gidelim ve güzel haberlerle dönelim inşallah.... bu perşembe günü rabdevum vardı tek başımada gidemicem buna gücüm yok bilemiyorum ne durumda bebek şuan
Uzmek gibu olmasin ama kac aylikti ve neden kaybettiniz beebginizi.umarim bu cokk uzun saglikli omurlu olur.annem var saolsun arada geliyo yardima.oglumda cokk ilgi istiyo ama yinede kendi kendinede duran bi coccukAllah kolaylık versin bundan önceki gebeliğimde oğlum 9 aylıktı ve çok zordu benim için. Kimim kimsemde yok komşu dahil çok zorlanmıştım. Çünkü sürekli ilgi istiyordu. Mevlam nasip etmedi doğurmayı. 4 ay geçti şimdi yine hamileyim şükürler olsun bakalım nasibi var mı yavrumun. Şimdi biraz daha kolay benim için çünkü kendi kendine oyun oynuyor sizin ki nasıl? Var mı yardım eden biri?
şuan sağlıklı hiçbişi düşünemiyorum iş çıkısı kafamı dinleyecek bir yere gidicem yarın içinde izin alıcam kendı kendıme kalmam gerekiyor yoksa gerçekten daha cok berbat durumda olucamCanım erkeklerin genel hali vurdumduymazlık, kendi kendini yemene gerek yok gerçi yapımız gereği sanırım olmuyor ne kadar olmaya çalışsak da umursamaz olamıyoruz onlar gibi.
Olumsuz şeyler düşünme canım lütfen perşembe günü de kardeşinle yada gelebilecek birisiyle git kontrolüne o senin bebeğin, bak benimde perşembe kontrolüm var gidelim ve güzel haberlerle dönelim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?