2015 Ekim Anneleri

Bende bulantım yok diye endişeleniyorum.. 8.haftama girdim daha bi kere bile kusmadim...
bende senin gibiydim canım ama 3 gündür yeni başladı ve ben 9. haftama girmek üzereyim allahtan hafif çok etkilemiyor sadece sabahları onun dışında öğürme isteği oluyor sadece. birde gün içerisinde atıştırmalık çok yiyorsanda geç hissedersin ama bulantının olmamasıda sağlıksız bir gebelik geçirdiğini göstermez bana doktorum gebelik öncesi vitamin değerlerin tamsa sağlıklı bir gebelik geçiriyorsundur ve bulantın olmayabilir dedi. bugün tekrar kontrole gittim bulantılar başladımı diye o sordu ilk defa hep ben niye başlamıyor diye sorardım oysaki başladı diyincede b6 vitaminin azalıyor olabilir. biy sonra ikili tarama için çağıracam o zaman vitamin değerlerine baktırırız ona göre diyetisyene yönledirecem seni dedi ama arada görmek istersen bebeği gel yinede bulantıların artarsada gel daha önce diyetisyene yönlendireyim yiyebileceğin şeyleri düzenlesin dedi.

Canim merhaba yazilarini daha yeni okuyorum allah yardimcin olsun. Aldirmayi dusunduguni soylemissin ama bu cocugu tek basina yapmadigin gibi bu kararida tek basina almamalisin. O da senin gibi alip basino gitmek kafasini dinlemek istiyor olabilir suan. Ortak hic arkadasiniz yok mu? Esin ile onlar konusmaya calissa ? en azindan ne dusundugunu ogrenebilirsin belki. Dualarim seninle ne desek bos. ama ani kararlar verme sakin suan olaylar daha cok taze.

ile25, post: 39748268, member: 663857"]Hosgeldin o zaman :)[/QUOTE]
bebegimin dogacagi muhtemel tarihi nasil yapıyorlar

Ilk kalp atışını zaten vajinal olarak hafiften duymuştu sonraki hafta Ultrasonda duydu ama bana dinletmedi belki de duymadi da bekletti bugün gittiğimde Ultrasondan yine duyulmadi ve vajinal kontrolle de duyulmadi ve kürtaj kararı
Evet üzüldüm ama biraz düşününce vardır bi Hayır demekten alamadım kendimi
Belki bebecik belki ben hazır değildim
Allah verdi Allah aldı diyorum ve zaman zaman içime hüzün gelse de sukrediyorum
Allah devasiz dert vermesin
Dualarım sizinle inşallah sızler saglikla bebeklerinizi kucaginiza alırsınız
Eee artık bize de dua edersiniz tekrar bu duyguları yaşamamız için
Bu arada yazan acımı paylaşan herkese teşekkür ederim toplu mesaj niteliğinde oluyor bu mesajım herkese tek tek şu an yazamayacağıM af buyurun...

Buarada aranızda daha önce düşük yaşayan oldu mu? Varsa eger durumla ilgili paylaşımda bulunanilir mi acaba?

ama Rabbim yine nasip etti ve yine hamileyim simdi okudum sanada geçmiş olsun

Canım çok haklısın Allah verdi Allah aldı. üzme sakın kendini. Allah büyük her şeyde var bir hayır. Dualarımız seninle inşallah yakın zamanda güzel haberlerini alırz.

Çok geçmiş olsun canım. Elbetteki vardır bi hayır. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.INŞALLAH en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.
Sakın kendini üzme ALLAH herşeyin zamanını bilir..

Buarada aranızda daha önce düşük yaşayan oldu mu? Varsa eger durumla ilgili paylaşımda bulunanilir mi acaba?
Çok geçmiş olsun öncelikle. Inşallah zamanla da geçiyor. Ben 9 ekimde bir düşük yaşadım 8. Hafta bittiğinde. Hem.de zor şartlar altında malesef. Şu an tekrar hamileyim 6. Haftamdayim. Bir süre hem psikolojik hem de fizyolojik olarak hazır olmak adına korunmayi tercih ettim. Allahin dediği olur ben de üstelik çikolata kisti var gebelik olmama ihtimal inden bahsetmisti doktor ama allah büyük işte. Çok şükür. Şimdi. Her anlamda daha iyiyim kolay bir gebelik geçiriyorum yine ama buna da çok şükür allah beterinden korusun herseyin. Hazır olduğunda tekrar inşallah hersey yoluna giriyor. Yeter ki inancını kaybetme ve dua et hayırlısı ni iste

Kolay bir gebelik gecirmiyorum olacak

Cevabın ve iyi dileklerin icon teşekkürler inşallah herşey çok güzel olur

canım ben düşük yaşadım iki defa kanamayla sonlandı öyle anladım yani ben doktor her düşükten sonra üç ay korunma zamanı verdi rahim kendini toplasın diye iki defa düşük olumca nedenini mğrenmek için kan tahlilleri yaptırdık kan pıhtılaşması çıktı ve polikistikover sonrasında fazla beklemeyeşim garanti olsun diye tüp bebek merkezine gittik doktor dedi ki tüm tetkikleri yapalım işte rahme kamera ile girip bakalım dedi biZde bi ay daha bekleyelim dedik eşimle bi ay daha dwnedik oldu ama şimdi hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı bebek nasip eder

Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…