2015 Ekim Anneleri

Bu tür şeyleri pek düşünme bulantı kusma falan ben ne zaman düşünsem o zaman mide bulantısı o yemekten iğrenme falan oluyo ama düşünmesem gayet güzel gidiyo
düşünmüyorum cnm zaten ama sürekli üstten gaz cıkarmak mafeetı benı mıdem acıyor çk

Acabaa benim b16 mi eksik hep bulantim var.nede bulunur bu b16

Valla eşime kalsa her hafta gidecez nerdeyse o benden heycanlı ii sabrettirdim :) Birde benim hiçbi belirtim yok diye bende az tedirgin deilim bi nevi bende erken gitmek istiorm ama sonra vazgeciorm smdide dogum günü diye kırmıyımda bi hafta erkene mi aldırsam randevuyu diye düşünmüor deilim hem içimde rahatlasın istiorum
Ayrıca süpriz fikrin için çook tesekkür ederim ama ne yazıkki vakit yok :/ çalışıyorum çünkü ben eve girdikten bi yarım saat sonrada o gelior yarım saattede yetiştirmeme imkan yok gibi. benim tek izin günüm pazartesi onun dogum gününün pazara denk gelmesi beni pek etkilemedi :)

Canimmmmm benimmmm nekadarr guzelll resmen kiskancliktan catliyorum.masaalhh hicc oyle dusunme demekii migden saglamm.keyfinii cikarr
:):):) vallah bende bitek bulanti yok geri kalan hepsi var galiba: bacak kramplari, bel ağrısı, sık sık idrara çıkma, uyku hali bide çok sık sık acıkıyorum ama bi çok yiyecekten tiksiniyorum ne yiyeceğimii bilmiyorum artık..

Acabaa benim b16 mi eksik hep bulantim var.nede bulunur bu b16
bilmem ki canım ben hamilelikten önce 2 ay hap olarak içmiştim b vitaminlerini doktorum istemişti içmemi apikobal diye bir ilaç içmiştim ama hamilelikte sakıncalıdır yazıyordu içinde hamile kaldığımı öğrendiğimde kestim.

gidin canım benim kontrole hem bak eşinede hediye olur özlemişsinizdir minnoşuda

Kendimi strese sokuuorum yaa bebegimin kalbi durduysa die evham yapiyom 2 hafta var daha randevuma ama korkuuom kizlar
aynı korku bende de çok oluyor canım ama her gittiğimde pıt pıtlarını görüyoruz canım ama bulantılar başladı hafiften artık diyor kendini hissettiriyor bana ben burdayım diye

aynı korku bende de çok oluyor canım ama her gittiğimde pıt pıtlarını görüyoruz canım ama bulantılar başladı hafiften artık diyor kendini hissettiriyor bana ben burdayım diye
Çok güzel bi duygu bebiş var ama ben daha duymadım kalp atışlarını hissetmedimde

Canim cevanin icin cok tesekkur ederim allah razi olsun.

Bendede ara ara oluyor, ya birşey olduysa diye çok korkuyorum dahada 3 hafta var kontrole ,Allah a emanet miniklerimiz.

Kızlar vallahi ev işi yapmayacağım bir daha 3 ay dolmadan. Unutuveriyorum hızlı hareket ediyorum ani hareket ediyorum sonra da oturup panikliyorum.

gidin canım benim kontrole hem bak eşinede hediye olur özlemişsinizdir minnoşuda
hemde nasıl özledik :)) bi yandan heycandan kalbim pır pır edio bi yandan da korkuorm inşAllah iidir bişeyi yoktur diye sanırım gitsek ii olacak yoksa ben kendimi yiyip bitirecem :)
seninde bulantıların baslamıs ben sadece uyku problemi yasıorm o yüzden paniğim birazda :) amannn miden bulansa dert bulanmasa dert

Kızlar vallahi ev işi yapmayacağım bir daha 3 ay dolmadan. Unutuveriyorum hızlı hareket ediyorum ani hareket ediyorum sonra da oturup panikliyorum.
Canım aman diyim yapma daha çok erken. Arkadaşım 15 haftalık falan hamile bana sakın uzanma geçenlerde ufacık uzandım dedi yırtılma olmuş hissetmiş zaten çok acıdı hemen doktora gittik içerde bir kanama göremedi ama yırtılma var demiş kendi kendine kapanır demiş. Ben şimdi bunu duydum uzanmıyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…