2015 Ekim Anneleri

Herkesin bulantisi sabah olur benim aksamlari siddetleniyor.sadece bugun kahvaltidan sonra kotu oldum.bazen akintim az da olsa lekeli geliyor dogal olarak korkuyorum.27 mart gelmez bana.

Herkesin bulantisi sabah olur benim aksamlari siddetleniyor.sadece bugun kahvaltidan sonra kotu oldum.bazen akintim az da olsa lekeli geliyor dogal olarak korkuyorum.27 mart gelmez bana.

Al benden de okadar 26 mart benimde dr randevum ,nasıl merak ediyorum anlatamam ya ... Bulantı saati benim de hiç belli olmuyor 2 gündür sabahları iyiydim bugün yine basladı aksamlarıda şiddetleniyo senin gibi..

Kızlar bugün dr gittik 23 mm olmuş benim sipa hersey yolunda 19 da ikili testimizi yaptircaz. İnşallah hersey yolunda gider. Kızlar bu test nekadar bilen var mı.

Ayni durumdayiz cnm Bende de bulanti yok agiz kurulugu cok au iciom cok wc gdiom agzimda acayip bi tat surekli uykum vaar genetik bu galiba ki annemde de hic bulanti olmamis bende 7+4 um

aynı korku bende de çok oluyor canım ama her gittiğimde pıt pıtlarını görüyoruz canım ama bulantılar başladı hafiften artık diyor kendini hissettiriyor bana ben burdayım diye

Bende bulanti da yok cnm ama hoc olmadi bende bulanti. Eh bazen bole bazi yemeklerde oluyo ama kusmadim hic ama demekki tek ben degilmisim annelim ic gidusu heralde. Rabbime emanet ediyorum la havle cekiyorum icime vesvese dusunce.

Kizlae hepinize bisi sorcam bebisin kalp atisini duyanlara :) kalp atim hizi kac ti

Kızlar sanki adet olacakmış gibi kasiklarda sizi hisseden var mı?

Telaş yapma canım benim. Bu kadar dert edeceğine git doktora sor sıkıntılarını neden oluyormuş. Sonuçta onlar bizi çok geç tarihlerde çağırıyor olabilir ama bir şeyden endiseleniyorsan ve stres yapıyorsan hemen git bakmamak gibi bir hakları yok. Ama bebişin sana sıkı sıkı tutunmustur annesi kolay kolay bırakmaz artık.

Bende 63 yazio dr 121 demisti neden 63 yazio

Eklentiler

• image.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 96
Bende ilk bazı yemeklerde bulantı hissi oluyordu sonradan arttı ama hala öyle bulantı gibi değilde ogurme gibi oluyor daha çok. Sadece pazar ve salı sabahları bulantı oldu o kadar.

Benm 121 dr bisi demedi bana dusuk geldi ne bilim
Canım doktorun dediği doğrudur bence. Ben duygulandım böyle bir heyecanla nefes aldım, çok hassas bir ölçüm biraz nefesinizi tutun dedi. O 63 yazdığı arada iyi duyamamıştır seni de belki, sonra duyunca 121 demiştir. "Normal olarak anne karnındaki bebeklerin kalp atış sayısı dakikada 110-160 vuruştur" diyor internette. Benimki de fazla oluyor gibi.. Yine de aklına takılıyorsa doktoruna sor canım, ama bir sorun olsa söylerdi mutlaka.

Cuma gunu gitmistim rahimde yirtilma olmus ilac aliyorum onun disinda sorun yok.belki haftaya baska ozel bi yere giderim.benim doktorum hayatta almaz buyuk bi sorun yoksa.

Canım belki başka bir şeydir o, benimkinde hiç yazmıyor göremedim.
Eskişehir Acıbadem de hangi doktora gidiyorsun canım, ben Kütahyadayım ama bir ara Acıbademe de gelmek istiyorum, memnun musun acaba?

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çoook teşekkür ederim şimdi çıktım doktordan bebişim gayet sağlıklıymış ayakları olmuş :)) miniğimin sırt üstü yatıyodu karnımdan baktı tabi bu sefer kasığımın ortasında biraz sağında hatta ben hep solumda sanıyodum orası ağrıyo die :) boyuda 2.23 cm plmuş büyümüş bebişim ayın 18 inde ikili tarama için çağırdı tekrar

Gözün aydın canım :)) Sağlıkla büyüsün inşallah

maaşallah canım, sevindim senin adına ne güzel ya, biz de büyümüşmüyüzdür acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…