- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
cnm esime sordum 126 demisti dedi olcumu de yarim dk olarak yapmisCanım doktorun dediği doğrudur bence. Ben duygulandım böyle bir heyecanla nefes aldım, çok hassas bir ölçüm biraz nefesinizi tutun dedi. O 63 yazdığı arada iyi duyamamıştır seni de belki, sonra duyunca 121 demiştir. "Normal olarak anne karnındaki bebeklerin kalp atış sayısı dakikada 110-160 vuruştur" diyor internette. Benimki de fazla oluyor gibi.. Yine de aklına takılıyorsa doktoruna sor canım, ama bir sorun olsa söylerdi mutlaka.
bnm dr um kutahyadan gelme zatenCanım belki başka bir şeydir o, benimkinde hiç yazmıyor göremedim.
Eskişehir Acıbadem de hangi doktora gidiyorsun canım, ben Kütahyadayım ama bir ara Acıbademe de gelmek istiyorum, memnun musun acaba?
Meliha Kovancı'yı tanıyorum canım annemin buradayken ameliyatını yapmıştı. Tamam madem gelecek olursam ondan randevu alayım ben de. :)bnm dr um kutahyadan gelme zatenMeliha kovanci bayraktaroglu cok memnunum cnm zaten ben kendim unutmusum dr yarim dk olcmus ondan 63 mus
Gözün aydın canım, test fiyatlarını ben de hiç bilmiyorumKızlar bugün dr gittik 23 mm olmuş benim sipa hersey yolunda 19 da ikili testimizi yaptircaz. İnşallah hersey yolunda gider. Kızlar bu test nekadar bilen var mı.
Ay canım çok sevindim :)) Evhamlıyız iştee :) Anneyiz napalımcnm esime sordum 126 demisti dedi olcumu de yarim dk olarak yapmisAy ne evhamliyim ya 63*2 126 yapio zatenn
Avcılar hospital faruk cekmeceli canımHİÇ Bİ FİKRİM YOK.HANGİ HASTANEYE GİDİYOSUN CANIM ??
Kizlarrrr kaç kilosunuz ben 67 ciktimmmmmm ekmek yemiyorum 2 litre su iciyorum
İlk teste 160 verdik kan testleri yapıldı. ikili test yaptıran yok mu hiç aramızda tecrübeli bayanlar.Gözün aydın canım, test fiyatlarını ben de hiç bilmiyorum
Ben aynı kilomdayım ama çok gazım varKizlarrrr kaç kilosunuz ben 67 ciktimmmmmm ekmek yemiyorum 2 litre su iciyorum
Kızlar bişey sorcam ,benim karnım şişiyo sürekli ya yediğim şeylerden mi oluyor acaba ?rahatsız ediyo çok
Kizlarrrr kaç kilosunuz ben 67 ciktimmmmmm ekmek yemiyorum 2 litre su iciyorum
Maşallah miniğinekızlar iyi dilekleriniz için hepinize çoook teşekkür ederim şimdi çıktım doktordan bebişim gayet sağlıklıymış ayakları olmuş :)) miniğimin sırt üstü yatıyodu karnımdan baktı tabi bu sefer kasığımın ortasında biraz sağında hatta ben hep solumda sanıyodum orası ağrıyo die :) boyuda 2.23 cm plmuş büyümüş bebişim ayın 18 inde ikili tarama için çağırdı tekrar
yani oğlumda yaptırdım ama 5 yıl oldu hatırlamıyorum:)İlk teste 160 verdik kan testleri yapıldı. ikili test yaptıran yok mu hiç aramızda tecrübeli bayanlar.
Hiç huyum değidir ama 2 saat uyudum ben bugün. Yastığa kafamı koyduktan sonrasını hatırlamıyorum :)Sabahtan beri eve gider gitmez uyumayı düşlüyorum
Bende almadım 58 im hala. Ama karnım ve çevresi genişledi. Karnım şiş bayağıKizlarrrr kaç kilosunuz ben 67 ciktimmmmmm ekmek yemiyorum 2 litre su iciyorum
Merhabalar canım benim benimde ikinci gebeliğim faruk beye gidiyorum çok memnunumAvcılar hospital faruk cekmeceli canım
hormon değişiminden sanırım, bende de oluyor.. az yesem de, çok yesem de, hafif yesem de , ağır yesem de oluyor.. bir de hareketsizlik şişkinliği destekliyor bence..
haklısın canım ,masa başı çalışıyorum hareket sıfır dediğin gibi ,saat başı kalkıp yürümek lazım aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?