2015 Ekim Anneleri

Sabahları Karnım dümdüz aksama doğru şişiyor kocaman oluyor bir Dr felaket mide yanması şikayetim var alev topu var midem de sanki rennie verdi Dr ama fayda etmedi kabızlık için doğal bitkisel sürüp verdi o iyi çok şükür

Benim doktorum faruk cekmeceli dinletmedi kalp sesini 12.. haftaya kadar sakıncalı ultrason cihazı içeri fazla ısı veriyor dedi.. Ama gösteriyor yanıp sönen ışığımı :)

İyi akşamlar arkadaşlar 6+4 hamileyim bende.bu ilk aylarda tursu yemek sakıncalı diye duydum bilginiz var mi? Canım çok fena tursu istiyorrr

Kizlar bir sey soracağım . Aranızda esi ile arasinda kan uyuşmazlıgı olan var mi ? Bizim var ve doktorumuz kan testi istedi bununla ilgili

C
İyi akşamlar arkadaşlar 6+4 hamileyim bende.bu ilk aylarda tursu yemek sakıncalı diye duydum bilginiz var mi? Canım çok fena tursu istiyorrr
CaniM benim doktorum cok tuzlu ve eksi şeyleri yemeyi yasakladı. Sanıyorum tansiyon sebebi ile. Yine de aşırıya kaçmadan yenilebilir diye düşünüyorum :)

Ay cool sagol cnm insalah dediyin gibi olur ben bu haldeKen sevincimi bile yasayamiyorum

Merhaba kızlar,
Bugün gittim doktora ve nihayet kalp atışlarını dinleyip, miniği görebildik. 6+2 deyim. Doktor gayet uyumlu dedi. Tam kan sayımı ve idrar testi istemişti geçen hafta. Sonuçlar gayet güzel dedi. Bebeğiniz de son adet tarihiniz ile gayet uyumlu gelişme göstermiş dedi. Kalbini dinletirken eşim çok duygulandı ama ben güldüm. Hatta öyle güldüm ki doktorum kızdı; bebeğin sesini kaydedemiyorum hareket etmeeee dedi Kalbi dakikada 111 defa atıyormuş, miniğin boyu ise 5 mm. Her ne kadar doktor gayet güzel dese de kurtlanmalar başladı bende Eşime çaktırmadan araştırmaya çalışıyorum
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Hepimize birden dua ediyorum.

Benimde sat a göre 8 ya da 9 gün geriden geliyor. Geç döllenmeymiş, zaten adet düzensizliği olan insanlarda genelde böyle olurmuş. Benim düzensizdi fazlasıyla.

İlk testler dedigin bu tam han sAyimi felan mi bn hic para vermedm cnm ozelde yaptrdm bde

Hamile kaldigimda 61 dim suan 60 im yememe ragmen kabizliga ragmen ama karnim cok sis
Bende kabızlık olmadı çok şükür hatta normale göre daha rahat tuvalete gidiyorum. Bende de böyle bir belirti oldu sanırım :)

kızlar mide yanmasına ne iyi gelir çok fenaaa yanıyorum muz yedim yatıştırır diye yok geçmedi

Bende kabızlık olmadı çok şükür hatta normale göre daha rahat tuvalete gidiyorum. Bende de böyle bir belirti oldu sanırım :)
ay olma da zaten berbat bisi cokkkk kayisi yedim ise yaramadi doktorum kefir ic dedi bide onu denicem bisi degil de basur olcam die korkuuom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…