2015 Ekim Anneleri

Bir çok doktor bebeklerin suya ihtiyacı yok dşyor anne sütünde var. Bazıları da su hayattır deyip yine bir kaşık lazim diyorlar. Hangisi doğru bilmem ama annem bana kardeşlerime ve sülalemdeki benden bütün kuzenlerime şöyle bir şey uygulamış. Benim doktorum bebeği gece 12de emzir 3 te ise su ver demiş. Sabah 6ds yine emzir. Böylece hem gece meme istemeyecek hem gece acıkmayaxak demis. Bir de gece uymaya alisacak. Gerçekten de işe yaramış. Annem diyor ki bşr sene içşnde en fazla 3-4 sfer gece uymadik o da atesib vardi.

Canım aventin bi çok memesi var evde ama fotografını atarmısın uygun bİ zamanında. Bendekilerden değilse onu da alıp deneyim bi.

Inşallah canim duaların için cook sağol ınan bende ediyorum hep sizler içinde stres yapma bebek gelsin diyorlar acaba ondan da mi gelmedi ki diyorum sonradan da allah ne zaman isterse o zaman gelir diyorum kendimce

Hemoroid varda önceden vardı ama hiç rahatsız etmedi kabız da değilim gaz da değil neden oluyo cozemedik neyse ki gecti ama 1 saat sanci cektim
Cnm benim de oyle sancilarin oluyor diktorum normaldir dedi hep kemiklerin aciliyor dokularin hassastir geriliyor rahim hazirlanuyor bebek baski yapiyor bir suru sebep olabilir dedi.

Aa ilk kez duyuyorum böyle bi uygulama. Yani işte canım dünya kadar görüş yöntem var insan bilemiyo ne yapacağını. Herşeyini tek doktor takıp ediyo o sorumlu diye ne derse onu yapıyoruz şimdilik. Ne güzel bebekmişsin darısı bizimkilere:)

Bukadar bekledim bende deneyecegim sanırım yüzdük yüzdük kuyruguna geldik artık şansımı denemek istiyorum
Pazartesiye kadar elimizden ne geliyorsa yapalım canım. Ben yarın 1 kaç saat yürüyüp yorucam kendimi, bi süre de merdiven inip çıkıcam. Pazar da aynı, belki kendi kendine gelir miniklerimiz :)

Kızlar 18:10 da oğlum dünyaya geldi. Çok şükür tek ıkınmada doğdu. Elhamdülillah kolay bir doğum oldu. Sonra detaylı yazarım sizlere

Ohh masallah rabbim bağışlasın sağlıkla huzurla büyütün inşallah :)

Inşallah canim duaların için cook sağol ınan bende ediyorum hep sizler içinde stres yapma bebek gelsin diyorlar acaba ondan da mi gelmedi ki diyorum sonradan da allah ne zaman isterse o zaman gelir diyorum kendimce
Aynen canin vakti zamani gelince kavuscaz insallah..stres yapıyoruz elimizde degil ki biraz sakinlesirz insallah Allah en hayirli zamanda nasip etsin dogumlarimizi..

Geçmiş olsun rabbim sağlıcakla tez zamanda kucağınıza aldırsin güçlü bebek maşallah ona rabbim kimselerin bebislerin i hasta etmesin çok çabuk düzelecek inşallah canim

Ca
Bebislerine kavusan tatli annisler bise sorucam ya gogsum tas gibi oldu ama emzirirken canim cok yanior ve sut pek gelmiyor ne yapsam sutum rahatca gelse tecrubeli annisler
canım damarlar tam açılmadıysa az az geliyodur ama süt vardır içinde muhtemelen. Havluyu ütüyle ısıtıp ısıtıp göğsüne koysan yumusar sanırım. Bide hafif hafif yuvarlak şekiller çizerek masaj yap göğüslerine. Evde pompa varsa pompayla cek sütünü biraz yoksa nette elle sütün nasıl sağıldığını gösteren videolar var öyle biseyde uygulayabilirsin yardımcı olur.

Cnm benim de oyle sancilarin oluyor diktorum normaldir dedi hep kemiklerin aciliyor dokularin hassastir geriliyor rahim hazirlanuyor bebek baski yapiyor bir suru sebep olabilir dedi.
Benimde ondan demek ki elektrik carpiyo gibi oluyo

Hemoroid varda önceden vardı ama hiç rahatsız etmedi kabız da değilim gaz da değil neden oluyo cozemedik neyse ki gecti ama 1 saat sanci cektim
Ilk tecrubemizya ne olacagini merak ediyoruz.

Kizlar cok merak ediyorum karni hic sertlesmeyen varmi herkeste sertlesme oluyormu
canım benim genellikle akşamları sancım oluyor ama agrı sızı hissetmiyorum fakat gün içinde hep yumuşak karnım çok nadir sertleşiyor karnım

Philips Avent Elektrikli pompa aldım. Sütün asıl Yağlı kısmı sonradan geliyo diye Bebek ememezse vermek için. Boş göğüs daha kolay süt üretiyo diye okumuştum. Inş sütüm bol olur bebeğim de güzel emer.
İnş Ela bebeğe de sağlıklı bir ömür diliyorum

Pazartesiye kadar elimizden ne geliyorsa yapalım canım. Ben yarın 1 kaç saat yürüyüp yorucam kendimi, bi süre de merdiven inip çıkıcam. Pazar da aynı, belki kendi kendine gelir miniklerimiz :)
Evet tatlım ne yaparsak bu iki günde kardır en azından dogum anımızın rahat geçmesine yardımcı olur belki ben şimdiden küveti doldurup sıcak duşta oturayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…