2015 Ekim Anneleri

kizlar soothie alin nasi emzik alio gorun :) avent benm de almadi ama soothie anne memesi taklit eden bi emzk super aliyolar deneyin
Canim işe yarar mi acaba ya aysglufk da soothie kullanmis almamis baksana. Ay gece uykusu be guzelmis degerini biliyordumda simdi bir kat daha ogrensim :))

Abooo lokum mu yok artikkkk!! Biz su versek mi vermesek mi diyoruz kadin pekmez lokum diyo:) yok artik pess!! Canim bende bugun sey yaptim bir tane agiz bezini emzirirken gögüsüme koydum kokum sinsin diye uyurken yanina koydum bakalim işe yarayacak mi annanem demisti ins. İşe yarar baya yorucu oluyo geceleri halimiz

Canım suyu birkaç damla dahi olsa verin bebeklerınıze ben 4 aylıkken verdim zorla alıştı hatta bebekleri 1 yaşına basacak ark. Bile daha şu içirmiyo lar bebeklere alisturmayinca

Canım durumlarımız aynı. Ben 1-2 cm de olsa açılma varsa suni sancı isteyeceğim, eğer hiç açılmam yoksa o kadar sancıda açılmama ihtimali yüzünden sezaryen isteyeceğim.

Ayynen öyle milletteki ne cesaret yahu! Suyu defalarca sorduk canım aselin kendi doktoruna. 2 haftalıktan baslıyo 15yasına kadar aselin herşeyinden o sorunlu olcak. Mama takviyesi yapıyoruz yinedem gerekmiyomu su dedik hayır anne sütündende fazlasıyla alıyo suyu vermeyin dedi vermiyoruz şu an. Yinede doktora bi danış su meselesini belki başka bi bakış açısı vardır. Ben ağzını açsa nasıl kapatcam dıye doktorunu arıyorum resmen:) annem bu kadar pinpiriklenme diyo ama elimde değil. Aselin hastanede 5gün kadar kaldığı sürece hep emzirmeye gidiyodum emmesede o zaman doktoruda demişti canım annesi sen kokan bişey getir yanında geceleri seninle yatıyomus gibi olsun diye. İşe yarar bencede

Hic acilmasi olmadan suni sanci alip acilan ve doguran var.dogal sancisi olupta hic acilmasi olmayip sezeryana giden var.şansini dene istersen sonra icinde kalmasin keske suni sanciyi deneseydim belki normal dogururdum dersin.pazartesi iki gunun var bu iki gunde calismalari cogalt istersen bakarsin dogal yoldan sancilarin gelmeye basla yuruyuslerini artir merdiven in cik sicak dus al.

Ya kasiklarimda bi agri ara ara gelen ve baski var dogum belirtisi olabilir miki
Canim eline kagit kalem al saatlerini yaz kac saniye surdugunu yaz bak bakalim kac dk geliyor siddeti artiyormu onada bak yalanci sancilarda olabilir gercek sancilarda olabilir

Canmm dun gece denedim alicakmi die aldi ve bayada biraktiramadim agladi uyumasini bekledim dahada vermedim alismasinida pek istemiorum avent in kullaniorum ben yeni dogan 0-3 aylik ayni memeyi tutugu sekilde tutuo sanirim gogus sekline en uygun emziklerden biri

Umarım her şey iyi gider canım. Biraz daha beklese minik iyi olacak ama gelse de artık erken sayılmaz. Hayırlısı neyse öyle olur inşallah sen hiç stres yapma.

htys canim Allah yardimcin olsun..

Rabbim kolayliklar versin

Canim benim agrin hic gecmeyen agrimi aralari varmi

Kızlar yanlış alarm 2 kere nstye girdim kan idrar verdim enfeksiyon olabilir dendi neyse ki bisey çıkmadı kızım gayet keyfi yerinde uyuyodu ama o sancı berbatti çatı muanesi de oldum açılma yok bebek kanalda değil dedi ebe bu arada 3300 olmuş kuzum doktor şişko dedi şimdi eve geldik merak eden herkese tesekkur ederim

Kizlar cok merak ediyorum karni hic sertlesmeyen varmi herkeste sertlesme oluyormu

Bebislerine kavusan tatli annisler bise sorucam ya gogsum tas gibi oldu ama emzirirken canim cok yanior ve sut pek gelmiyor ne yapsam sutum rahatca gelse tecrubeli annisler

Merak ettim bende seni.dra gitmen iyi olmus icin rahatlamistir.benim aklima acaba hemoroid oldunda onun agrisimi diye geldi.kabizligin varmi

Aynı bende öyleyim bugün canimmm yürüyüşe bile çıkmadim bir halsizlik ve tembellik çöktü üstüme..

Merak ettim bende seni.dra gitmen iyi olmus icin rahatlamistir.benim aklima acaba hemoroid oldunda onun agrisimi diye geldi.kabizligin varmi
Hemoroid varda önceden vardı ama hiç rahatsız etmedi kabız da değilim gaz da değil neden oluyo cozemedik neyse ki gecti ama 1 saat sanci cektim

Canım durumlarımız aynı. Ben 1-2 cm de olsa açılma varsa suni sancı isteyeceğim, eğer hiç açılmam yoksa o kadar sancıda açılmama ihtimali yüzünden sezaryen isteyeceğim.
Bukadar bekledim bende deneyecegim sanırım yüzdük yüzdük kuyruguna geldik artık şansımı denemek istiyorum

Bebislerine kavusan tatli annisler bise sorucam ya gogsum tas gibi oldu ama emzirirken canim cok yanior ve sut pek gelmiyor ne yapsam sutum rahatca gelse tecrubeli annisler

Bol sıcak havlu kompres i ya da ılık duş tamasaj yap az sık göğüslerini arada sağmak iyi gelir ama emzirdi Gine göre sagma makinen yoktur

Canm doktor onu tavsiye etmsti bikac kez surdum. Aslinda bn cok fazla sey denedim. Kantoron tahin yagi 2 krem. Sanirim hemn etki etsin istym o da imkansiz.iyilesene kadar silikon uc alip krenlerimi dzenli kullansam belki ii gelir.
Aynen cnm biraz zamnla bnmki ilk zAmnki gibi acımıyo 20 gn oldu

Bol sıcak havlu kompres i ya da ılık duş masaj yap az sık göğüslerini arada sağmak iyi gelir ama emzirdi Gine göre sagma makinen yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…