Masallah ya ne guzel vermissin ben denedimde olmuyo valla... Dahada verir miyim acaba merak ediyorum16 gün oldu cnm dahaca pantolonlarımı denemedim ama biraz göbeğim var oda giderse tam olcak inşlh70 ile doğuma girdim 58 İm şuan
Canım acil şifalar diliyorum sana. Şu dikişlerin iyileşsin hemen. Ela da annesini yormadan uslu uslu büyüsün. Annesinin kucağını yatak diye kullanmasın yatağında uyusun, Sağlıkla büyüsün. Kolaylıklar diliyorum canım.Doğum yapmayanlar bol bol uyuyun bana derlerdide inanmazdım cts'den beri zombi gibi dolanıyorum.
Ben kullaniyorum cnm eczaneden aldim sezeryandan bir hafta sonra dedi dr ama ben bi on gun sonra falan kullanmaya basladmkızlar sezeryan sonrası korse kullanıyo musunuz kaçıncı günü kullandınız
Ah canm ah ayni durumdayiz bende aventinkini aldim diliyle ittiriyo hanim :)) benim annemde ayni seyi diyo :)) birde ben ağzina katmaya calistikca midesi bulaniyo :) emzik vermesem de baş olmayacak kucak kuşu gibi memede surekli memede durmak istiyo bende uyku sersemi o kadar kotu oluyorum ki biran once yatirsam diye yüzüne bakip duruyorumBebisli anneleer bi help mee. Bebekleriniz emzigi aldimi?? Aldiysa hngisini nasil aldi? Nuk, soothie ise yaramiyo. Sevmiyo findik kurdum. Agzina alip iki dakika olmadan atiyo geri.annem "uff bundan sut mama fln gelmiyo yaa" diyo asel diye yorumluyo:) Geceleri ve araba kullanirken bagirmamasi icin fazla onem tasiyor emzik. AlisamaZsak sabaha kadar gogsum agzinda sarilip yaticaz. Minik uyucak aysegul nobet tutcak.
Canım Rabbim Ömerciği size bağışlasın inşallah siz çok güçlü bir ailesiniz oğlunda dayanıcak inşallah sağlıkla evine gelicek sizin koynunuzda büyüyecekKizlar rabbime cok sukur pamugum cikti ameliyattan. Simdi doktorla gorustuk ameliyat basarili gecmis Ama bundan sonraki surecte kritik tabi. Kuzucugumun kalbinin bu yeni duruma adapte olmasi gerekiyor. Ama artik inaniyorum ki benim yavrum gercekten cok guclu hepinizden allah razi olsun dualarinizi desteginizi eksik etmediniz. Sizleri seviyorummmmm
kizlar soothie alin nasi emzik alio gorun :) avent benm de almadi ama soothie anne memesi taklit eden bi emzk super aliyolar deneyinAh canm ah ayni durumdayiz bende aventinkini aldim diliyle ittiriyo hanim :)) benim annemde ayni seyi diyo :)) birde ben ağzina katmaya calistikca midesi bulaniyo :) emzik vermesem de baş olmayacak kucak kuşu gibi memede surekli memede durmak istiyo bende uyku sersemi o kadar kotu oluyorum ki biran once yatirsam diye yüzüne bakip duruyorum
Canım bizde de durum aynı ev emzik dolu ama yok hiçbirini beğenmiyor bizim ki.. Geceleri saatlerce memede bel ağrım hiç geçmeyecek gibiBebisli anneleer bi help mee. Bebekleriniz emzigi aldimi?? Aldiysa hngisini nasil aldi? Nuk, soothie ise yaramiyo. Sevmiyo findik kurdum. Agzina alip iki dakika olmadan atiyo geri.annem "uff bundan sut mama fln gelmiyo yaa" diyo asel diye yorumluyo:) Geceleri ve araba kullanirken bagirmamasi icin fazla onem tasiyor emzik. AlisamaZsak sabaha kadar gogsum agzinda sarilip yaticaz. Minik uyucak aysegul nobet tutcak.
Canim ben ilk andan itibaren soothie kullaniyorum. Yani kullanmaya calisiyorum ama yok sevmiyo diliyle itekliyo, hatta memeyi hissedince agzini kapatiyo kitliyo resmen. Annem kardesime birsuru kaliteli meme denemis almamis sonra eczaneden uydurukkizlar soothie alin nasi emzik alio gorun :) avent benm de almadi ama soothie anne memesi taklit eden bi emzk super aliyolar deneyin
Benden istemediler canim hicbisey. Zaten hastaneye baska bisey icin gitmistim yatarken pat diye hadi doguma deyip daha ben sokunu atlatamadan epudrali vurdular. Ama tum bilgilerim hastaneden mevcuttu zaten kan grubum degerlerim vs vs belki ondan gerek duymamislardirKızlar epidural anestezi için önceden bir kan testi istendimi sizden merak ediyorum
Ben spinal oldum tüm kan tahlillerim yapıldı ekg bile çekildiKızlar epidural anestezi için önceden bir kan testi istendimi sizden merak ediyorum
Ağrısı nasıl bilmiyorum ama ben olsam şansımı denerdim suni sancıyla olmazsa sezeryanı tercih ederdimKızlar bugün 40+5 günlük hamileyim bebişim 3750 olmuş pazartesi yatışını yapalım beklemeyelim riske girmek istemiyorum dedi pazartesi suni sancı verilecek hala açılma yoksa sezeryana alıcam dedi aklım çok karışık suni sancıyı çekip açılma olmazsa da üzüleceğim ne yapacagıma karar veremedim kızlar suni sancı dayanılmayacak kadar agrılı mı bilginiz varmıHiç kasmasam direk sezeryan mı istesem acaba
Kiyamam yaa evet kokuyla uyuma huyunuz var bide emmesekte illa sarilip yaticaz hatta gecen cok yoruldugumda kendi yastigimi basucuna koydum o bile ise yaradi uyudu bisure. Burda turk bi aile var kadin pekmeziniz fln yokmu batir batir ver memeyi dedi binlerce kere. Hayir verilmez oyle ekstra bisey diyorum. Ayy biz bebege lokum emdirirdik diyo parcalicam kadini. Anneme dedim geldiklerinde sakin aselle yalniz birakma nolur nolmaz dikkatimizden kacar cay sekerine batiriverir emzigi densizAh canm ah ayni durumdayiz bende aventinkini aldim diliyle ittiriyo hanim :)) benim annemde ayni seyi diyo :)) birde ben ağzina katmaya calistikca midesi bulaniyo :) emzik vermesem de baş olmayacak kucak kuşu gibi memede surekli memede durmak istiyo bende uyku sersemi o kadar kotu oluyorum ki biran once yatirsam diye yüzüne bakip duruyorum
Gözün aydin canim benim.ameliyatin iyi geçmesine çok sevindim.dahada iyi olur ömer bebek inşallah.Kizlbenim.ime cok sukur pamugum cikti ameliyattan. Simdi doktorla gorustuk ameliyat basarili gecmis Ama bundan sonraki surecte kritik tabi. Kuzucugumun kalbinin bu yeni duruma adapte olmasi gerekiyor. Ama artik inaniyorum ki benim yavrum gercekten cok guclu hepinizden allah razi olsun dualarinizi desteginizi eksik etmediniz. Sizleri seviyorummmmm
Ah benim miniğime maşallah. Allah güç, kuvvet versin. Sizleri birbirinize bağışlasın inşallah. Güzel haberler bunlar. Çok mutlu oldum.Kizlar rabbime cok sukur pamugum cikti ameliyattan. Simdi doktorla gorustuk ameliyat basarili gecmis Ama bundan sonraki surecte kritik tabi. Kuzucugumun kalbinin bu yeni duruma adapte olmasi gerekiyor. Ama artik inaniyorum ki benim yavrum gercekten cok guclu hepinizden allah razi olsun dualarinizi desteginizi eksik etmediniz. Sizleri seviyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?