2015 Ekim Anneleri

Kızlar bugün 40+5 günlük hamileyim bebişim 3750 olmuş pazartesi yatışını yapalım beklemeyelim riske girmek istemiyorum dedi pazartesi suni sancı verilecek hala açılma yoksa sezeryana alıcam dedi aklım çok karışık suni sancıyı çekip açılma olmazsa da üzüleceğim ne yapacagıma karar veremedim kızlar suni sancı dayanılmayacak kadar agrılı mı bilginiz varmı Hiç kasmasam direk sezeryan mı istesem acaba

16 gün oldu cnm dahaca pantolonlarımı denemedim ama biraz göbeğim var oda giderse tam olcak inşlh 70 ile doğuma girdim 58 İm şuan
Masallah ya ne guzel vermissin ben denedimde olmuyo valla... Dahada verir miyim acaba merak ediyorum

Bugün lohusa şerbeti mi yaptım yahu hiç benlik bişi değilmiş çook tatlı karanfili de pek sevmem zaten beğenmedim ama normali bu herhalde şerbet adı üstünde çok tatlı bişey.
Bu arada ben de uykunun canını çıkarıyorum valla aha buraya da yazayım da bebiş ten sonra uyumadım die ağlanmayayım. Sürekli uyanıyorum wc seferleri oluyor ama tekrar dalıyorum. Gece 2 gibi yatıyorum sabah 9 da pekmez muz ballı süt kızıma sonra hızlandırılmİş bi kk sonra bi daha sızıp anacığımın hazırladığı geç kahvaltıya katılıyorum

Doğum yapmayanlar bol bol uyuyun bana derlerdide inanmazdım cts'den beri zombi gibi dolanıyorum.
Canım acil şifalar diliyorum sana. Şu dikişlerin iyileşsin hemen. Ela da annesini yormadan uslu uslu büyüsün. Annesinin kucağını yatak diye kullanmasın yatağında uyusun, Sağlıkla büyüsün. Kolaylıklar diliyorum canım.

Ah canm ah ayni durumdayiz bende aventinkini aldim diliyle ittiriyo hanim :)) benim annemde ayni seyi diyo :)) birde ben ağzina katmaya calistikca midesi bulaniyo :) emzik vermesem de baş olmayacak kucak kuşu gibi memede surekli memede durmak istiyo bende uyku sersemi o kadar kotu oluyorum ki biran once yatirsam diye yüzüne bakip duruyorum

Canım Rabbim Ömerciği size bağışlasın inşallah siz çok güçlü bir ailesiniz oğlunda dayanıcak inşallah sağlıkla evine gelicek sizin koynunuzda büyüyecek
Tekrar geçmiş olsun

Doğum yapan anneleri tebrik ediyorum. Sağlıkla büyütün bebişlerinizi. Ömer bebekten haber var mı? Bugün Dr kontrolüm vardı, öncesinde misafirim sonrasında yatılı misafir. Henüz foruma girme imkanım oldu. Umarım hepiniz iyisinizdir. Benim kızın daha vakti varmış. Bekleyeceğiz. Haftaya cuma son kontrol var. 17 Ekim bebek geldi geldi gelmedi saçları çıktıysa saçlarından tutup getireceğiz :))) şaka bir yana suni sancı için denek olarak kullanılacağım olmazsa sezaryen e alacaklar. Hergün 1 saat yürrü dedi:) yürüyeceğim mecburen. Suyumuz iyi, sağlığımız iyi. Çok şükür. Saldım çayıra mevlam kayıra.

kizlar soothie alin nasi emzik alio gorun :) avent benm de almadi ama soothie anne memesi taklit eden bi emzk super aliyolar deneyin

Canım bizde de durum aynı ev emzik dolu ama yok hiçbirini beğenmiyor bizim ki.. Geceleri saatlerce memede bel ağrım hiç geçmeyecek gibi

Kızlar epidural anestezi için önceden bir kan testi istendimi sizden merak ediyorum

kizlar soothie alin nasi emzik alio gorun :) avent benm de almadi ama soothie anne memesi taklit eden bi emzk super aliyolar deneyin
Canim ben ilk andan itibaren soothie kullaniyorum. Yani kullanmaya calisiyorum ama yok sevmiyo diliyle itekliyo, hatta memeyi hissedince agzini kapatiyo kitliyo resmen. Annem kardesime birsuru kaliteli meme denemis almamis sonra eczaneden uyduruk
Kotu meme alinca kardesim onu agzindan dusurmemis. Burda bulamam oyle emzikte artik onumuzdeki ay kardesm gelicek ona ucuz kotu ama sagliga zararsiz meme buldurabilirsem getirticem.

Kızlar epidural anestezi için önceden bir kan testi istendimi sizden merak ediyorum
Benden istemediler canim hicbisey. Zaten hastaneye baska bisey icin gitmistim yatarken pat diye hadi doguma deyip daha ben sokunu atlatamadan epudrali vurdular. Ama tum bilgilerim hastaneden mevcuttu zaten kan grubum degerlerim vs vs belki ondan gerek duymamislardir

Ağrısı nasıl bilmiyorum ama ben olsam şansımı denerdim suni sancıyla olmazsa sezeryanı tercih ederdim

Kiyamam yaa evet kokuyla uyuma huyunuz var bide emmesekte illa sarilip yaticaz hatta gecen cok yoruldugumda kendi yastigimi basucuna koydum o bile ise yaradi uyudu bisure. Burda turk bi aile var kadin pekmeziniz fln yokmu batir batir ver memeyi dedi binlerce kere. Hayir verilmez oyle ekstra bisey diyorum. Ayy biz bebege lokum emdirirdik diyo parcalicam kadini. Anneme dedim geldiklerinde sakin aselle yalniz birakma nolur nolmaz dikkatimizden kacar cay sekerine batiriverir emzigi densiz

Gözün aydin canim benim.ameliyatin iyi geçmesine çok sevindim.dahada iyi olur ömer bebek inşallah.

Ah benim miniğime maşallah. Allah güç, kuvvet versin. Sizleri birbirinize bağışlasın inşallah. Güzel haberler bunlar. Çok mutlu oldum.

Ya kasiklarimda bi agri ara ara gelen ve baski var dogum belirtisi olabilir miki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…