2015 Ekim Anneleri

Canım diğer konular tolore edilebilir ama sigara konusuna bi dur demek lazım. Sen hamilesin + o eve bir bebek girecek. Kesinlikle içilmemesi lazım.
Canım bir kaç kez hep içeri doluyor falan diye söylendim ama anlamıyor. Benim kayinvalidem en ufak bir sorunda sinir krizi geçiren bir kadın o yüzden hiç polemiğe giremem sonra ben zararlı çıkıyorum..

Kizlaaaaarrr nişanım geldi! Doktorumu aradım, o da nişan onemli değil, sancin olunca gel hastaneye dedi. Daha sabah hic sancim yoktu yahu. Ne olacak bakalım,evdeyim..
Ayy canım kıyamam sancında bir an önce başlasın inşallah, hadi bakalım Allah çabucak kurtarsın:)

Kizlaaaaarrr nişanım geldi! Doktorumu aradım, o da nişan onemli değil, sancin olunca gel hastaneye dedi. Daha sabah hic sancim yoktu yahu. Ne olacak bakalım,evdeyim..
Ayy hadi hayırlısı canım çok heycanlı devamı da fazla bekletmeden gelişir inşallah 10.10.15 bebeği olmaya karar verdi galiba senin minik sıcak duş işe yarar belki

Bisey degil tatlim :)

gögüs ucu yara olanlar zeytınyağı sürüp streç filmle gögüslerinizi sarmayı da deneyin bi, bir tanıdık boyle yapmış göğüslerim hiç yara olmdı dedi
Dün gece şikayetlerimiz aynıydı sen nişan geldi diyince korku bastı beni bende doktorumu aradım şikayetlerimi söyledim sıkıntı olursa korkma hafta sonu ama ara gelirim dedi sen Nasıl oldun merak ettim

Canım kilo alımı nasıl? Günde 6-8 çişli bez yeterli diye biliyorum.
Canim en son bi haftada 200 gram almisti ama simdilerde nasil bilmiyorum daha haftaya degil ondan sonraki hafta gidecegiz dr a benim kiziminda 5 6 oluyo gunluk ama cok çişli olmuyo

Kıyamam ya çok zor çok özellikle bebekle yemek işi bir de iyi beslenmek gerekiyor bu süreçte annem olmasa biz yanmışız.
Gercekten cok zor cnm. Bugun kahvalti bile edemedim biskuvi falan gecistirdim hic iyi bisey degil de arada bi armut yedim komposto yedim oyle oyle geciyo iste

Kızlar biz de bugün doktora gittik 40+0 olduk ama henüz hiçbir belirti yok ilk defa alttan muayene oldum bu muayene artık doğumu tetiklemek için dedi bebeğin kafası hâlâ çok yukarda kanala falan da girmemiş ayın 15i perşembe gününe kadar bekleyelim dedi o gün sabah erkenden gel bebeğin durumu da müsaitse suni sancı veririzdedi bide dooplere girdim bebeğin kan akışınına falan baktılar nstde de zerre sancı çıkmıyo bakalım be kadar beklicez Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Dün gece şikayetlerimiz aynıydı sen nişan geldi diyince korku bastı beni bende doktorumu aradım şikayetlerimi söyledim sıkıntı olursa korkma hafta sonu ama ara gelirim dedi sen Nasıl oldun merak ettim
valla sancım falan yok canım artık sancımın veya suyumun gelmesını beklıyorum :)
gayet iyiyim ,işlerimi yapyorum
sen bana takılma benım ara ara oluyor pembemsı akıntılar da sabahkı koyuydu beklıyorum bakalım birkaç güne birşey olcakmı

bende beklemedeyım sabahkı şey nışanmıydı emın değilim bakalım tetıkte olalım yarın öbürgün bombayı patlatabılırız:))

Yarın eşimin doğum günü belki yarın gelir beniş gerçi aynı gün olmasınlar yazık sonra ömrü boyunca çocuğun doğum gününün yanında promosyon gibi eşiminki kutlanacak:) bu arada burda arabayla kaza yapanları okudukça son zamanlar diye kendim kullanmaya çekiniyordum doğum günü için birşeyler almaya çıkmak için baya çekindim sonunda çıktım:) şükür sağlam geri döndük:)
Dün teyzenin biri 1 haftam kaldı diyince niye çıktın sen diyor napalım eve mi kapanalım yani :)

bende beklemedeyım sabahkı şey nışanmıydı emın değilim bakalım tetıkte olalım yarın öbürgün bombayı patlatabılırız:))
Canim bende ilk defa oluyor boyle bir sey,heyecan yaptim ben de, zaten yarin geldi geldi,gelmezse pazartesi suni verecek doktor

Su önemli canım hayırlısı böyleymiş demekki sen de kucağına alcaksın bebeğini ne güzel darısı bizim başımıza. Güzel haberlerini ve resimleri bekliyoruz:)

Kizlar ya bisiy sorucam sabah tuwalette peceteye sari jel gibi sumuksu akinti geldi acaba nisan dedikleri sey olabilirmi illede pembe yada kanlimi olmasi mi gerek

Kizlarrrr pzt sezeryan olucam sutum olmazsa hemen diye dun gogusume bikac saat arayla 2 sefer 15-20 kez manuel pompa yaptim demistim ya, simdi dustan sonra yine yaptim sol gogusumden bir damla sari sivi cikti hemen biraktim..
size yazayim diye kostum cok sevindim demekki sutum olacak bugun ve yarin da humana cay icicem..

Kizlar merhaba ne zmandir giremiyorum umarim hersey yolundadir bebeklerini henuz kucagina almayan hamislere allah bi an once kavustursun alanlarida tebrik ediyorum. Bu duygu muthis bisey gercekten hic biseyle kiyaslanamaz. Doguran hanimlat goguslerinizi nasil koruyorsunuz. Benim minik beni bildigin parcaliyo hepsi senin oglum diyorum ama yok ac kurt misali. Tabi olanda uclarina oluyo var mi onereceginiz biseyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…