Canım bir kaç kez hep içeri doluyor falan diye söylendim ama anlamıyor. Benim kayinvalidem en ufak bir sorunda sinir krizi geçiren bir kadın o yüzden hiç polemiğe giremem sonra ben zararlı çıkıyorum..Canım diğer konular tolore edilebilir ama sigara konusuna bi dur demek lazım. Sen hamilesin + o eve bir bebek girecek. Kesinlikle içilmemesi lazım.
Ayy canım kıyamam sancında bir an önce başlasın inşallah, hadi bakalım Allah çabucak kurtarsın:)Kizlaaaaarrrnişanım geldi! Doktorumu aradım, o da nişan onemli değil, sancin olunca gel hastaneye dedi. Daha sabah hic sancim yoktu yahu. Ne olacak bakalım,evdeyim..
Ayy hadi hayırlısı canım çok heycanlı devamı da fazla bekletmeden gelişir inşallah 10.10.15 bebeği olmaya karar verdi galiba senin minik sıcak duş işe yarar belkiKizlaaaaarrrnişanım geldi! Doktorumu aradım, o da nişan onemli değil, sancin olunca gel hastaneye dedi. Daha sabah hic sancim yoktu yahu. Ne olacak bakalım,evdeyim..
Bisey degil tatlim :)Eczane aklıma gelmedi canım. Sorarım, çok saol. Hafif kanamaya da başladı. İlk emerken çok aciyor, bagirtiyor. Sonra biraz hafifliyor ama yine de cok aci verici. Sağlık ocagindaki hemşire işte tüm kahverengi kısmı ver, ucunu verme diyor. Ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama, minnak ağızlı yavrum alamıyor ki hepsini. Zeytin yağı sürüyorum, tahinin yağını sürüyorum. Azaldı sanki hafiften ama, yine de baya aciyor. İnşallah geçer canım ya, çok saol.
Çok saol canım. Onları da denicem. İncir aldık zaten. Bor de kompostoluk meyve aldık. Kopmposto arttiriyormus. İnşallah artar ya. Strese giriyorum, bu sefer daha kötü olur stresten, hiç gelmez diyorlar. Birbirine bağlı hepsi. Artsa da güzel güzel beslesem yavrusumu inşallah..
Dün gece şikayetlerimiz aynıydı sen nişan geldi diyince korku bastı beni bende doktorumu aradım şikayetlerimi söyledim sıkıntı olursa korkma hafta sonu ama ara gelirim dedi sen Nasıl oldun merak ettimgögüs ucu yara olanlar zeytınyağı sürüp streç filmle gögüslerinizi sarmayı da deneyin bi, bir tanıdık boyle yapmış göğüslerim hiç yara olmdı dedi
Canim en son bi haftada 200 gram almisti ama simdilerde nasil bilmiyorum daha haftaya degil ondan sonraki hafta gidecegiz dr a benim kiziminda 5 6 oluyo gunluk ama cok çişli olmuyoCanım kilo alımı nasıl? Günde 6-8 çişli bez yeterli diye biliyorum.
Gercekten cok zor cnm. Bugun kahvalti bile edemedim biskuvi falan gecistirdim hic iyi bisey degil de arada bi armut yedim komposto yedim oyle oyle geciyo isteKıyamam ya çok zor çok özellikle bebekle yemek işi bir de iyi beslenmek gerekiyor bu süreçte annem olmasa biz yanmışız.
valla sancım falan yok canım artık sancımın veya suyumun gelmesını beklıyorum :)Dün gece şikayetlerimiz aynıydı sen nişan geldi diyince korku bastı beni bende doktorumu aradım şikayetlerimi söyledim sıkıntı olursa korkma hafta sonu ama ara gelirim dedi sen Nasıl oldun merak ettim
bende beklemedeyım sabahkı şey nışanmıydı emın değilim bakalım tetıkte olalım yarın öbürgün bombayı patlatabılırız:))Kizlaaaaarrrnişanım geldi! Doktorumu aradım, o da nişan onemli değil, sancin olunca gel hastaneye dedi. Daha sabah hic sancim yoktu yahu. Ne olacak bakalım,evdeyim..
Haftada 200 gr normal aslında ama biraz daha olabilir sanki.Canim en son bi haftada 200 gram almisti ama simdilerde nasil bilmiyorum daha haftaya degil ondan sonraki hafta gidecegiz dr a benim kiziminda 5 6 oluyo gunluk ama cok çişli olmuyo
Gözün aydınnn çok vakit kalmadı demekkii :)) şimdi bol bıl dinlen ve doğuma hazırlan çok enerji lazımKizlaaaaarrrnişanım geldi! Doktorumu aradım, o da nişan onemli değil, sancin olunca gel hastaneye dedi. Daha sabah hic sancim yoktu yahu. Ne olacak bakalım,evdeyim..
Canim bende ilk defa oluyor boyle bir sey,heyecan yaptim ben de, zaten yarin geldi geldi,gelmezse pazartesi suni verecek doktorbende beklemedeyım sabahkı şey nışanmıydı emın değilim bakalım tetıkte olalım yarın öbürgün bombayı patlatabılırız:))
Su önemli canım hayırlısı böyleymiş demekki sen de kucağına alcaksın bebeğini ne güzel darısı bizim başımıza. Güzel haberlerini ve resimleri bekliyoruz:)Kizlar bugun yine gittim doktora kizim ters kafasi yukari dayali ve suyu da cok azalmis.dr macera aramayalim isil hanim dedi..pzt sezeryan kesinlesti..hayirlisi boyleymis diyorum..bi dr nst ye girdim ilk kez sancilarim cikti 70-80 e varan..zaten 2 gundur cok kasilmam var karnim uzun sure sert kaliyor cok rahatsiz edici..
Ay inşallah cok vakit kalmamıştırGözün aydınnn çok vakit kalmadı demekkii :)) şimdi bol bıl dinlen ve doğuma hazırlan çok enerji lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?