2015 Ekim Anneleri

38 de değil 39 un dolmasını bekliyor. Haftaya pazartesi 38+4 olacak. O zamanki durumum tam belirleyici olacak ama niyeti 39+1
Canim benim doltorumda 39+1 e dogum olacakmis gibi hazirlikli gelin demisti. Benim oglus 38+4 de kendi istegi ile geldi :) her an tetikte ol sen yinede

Ayy yarın bizim için büyük gün. Bakalım doktor amcamız neye karar verecek. Sabah 9:40'ta randevumuz var. Nasıl heyecanlıyım. Bizim minik de hiç heyecan yok galiba. Dünden beri hareketleri azaldı. Tabi ev halkı olarak devamlı az kaldı az kaldı diye ürküttük ufaklığı :))
Kalbini dinledim az önce. Bam bam bam :) Çok garip hissettim. Aleti ilk aldığımızda pıt pıtları duydukça gözlerim dolardı :) Ne kadar çabuk geçmiş zaman.

Hiç bir emziği kabul etmeyen soothieyidi kabul etmiyormuş bunu okudum canım kötü yorum yok yani ortada senin miniğin tuttaysa ne güzel darısı bize :)
ay odum patladi ama cnm ben cok duydumnhix bi emzigi almayip soothie yi alan dene derim

Cok soru soruyorum belki tasikardi icin tedavi goruyormusun.sezeryan olacaksan 38 de cigerler gelismis oluyor drun bekletmese.gerci drun herseyi dusunmus planlamistir vardir bi bildigi ama sen teklif etsen erken alalim diye
Neden erken alınmasını isteyeyim ki? Şu an eskisine göre daha düzenli. Doktorum sakınmam gereken şeyleri söyledi, ben de dikkat ediyorum elimden geldiğince. Normal doğum olamasa da anne karnında bir gün bile fazla kalsa kardır. Acil bir durum olursa zaten alacak. 12-13 gün önce 10 gün daha içerde tutmaya çalışalım diyordu, o zaman sıkıntılıydı ama demek ki şu an o zamanki kadar sıkıntılı bir durum yok çok şükür.

8 mi,nerdeyse hiç yok gibi. Benim bu halde bile zaman zaman 100e varan sancım çıktı ama düzensiz.

Benim bebeğim de 22 günlük aynen gaz sancısı çekiyor bizde Çok bez değiştiriyoruz. Âma bence beslendiğini gösterir. Ben üşütüyor mu acaba diyr ayaklarına ve karnına sıcak havlu sarıyorum arada. Haz içinde masajdan başka yapabileceğim birşey yok.

Doktorunu arayıp sor istersen. En iyi cevabı o verir.umarım doğum belirtisi değildir. Bebişin biraz daha büyüsün annesi.

Çok şükür geçti ağrılarım. Muz yemiştim magnezyum niyetine kasılmalar hafiflesin diye, sabaha karşı uyumuşum. Doktora güvenip kalkıştık bi işe, daha da yanaşmam :/

Ilk zamanlar minicik bir fasulyeydiler maşallah 9 ayda kocaman oldular :) son kontroller de ilk günkü kontroller kadar heyecanlı. Hadi hayırlısı canım.

Doktorun kapısında "Bugünün işini yarına bırak. Hatta erteleyebildiğin kadar ertele" levhası asılı olabilir. :) Çarşamba ya azıcık var. Keyfini sür. Uyumaya bak bol bol

Bende anlamadım. Olan ağrılarım sancı değilmiş meğersem. Sancı olmayınca açılmada olmuyor. Ne olacak bilmiyorum
Canım ben de cumaya kadar bekleyeceğim. Sancım yok, bir cm kadar açılma var. Cumaya kadar kendiliğinden gelirse gelecek, gelmezse cuma günü sezaryen olacağım. Benim nedense için rahatladı. Geç döllenme vardı 3 gün kadar. O yüzden sanırım.

gebelık şekeri olup doğum yapmayan var mı ?
hala çok dıkkat edıyormusunuz yoksa benım gıbi az biraz saldınız mı ? çok zormuş yaa...
ıkı haftadır akşamları çayla beraber kaçamak yapıyorum tatlı falan

Kızlar ayın 20 sine kadar çoğumuz doğuracağız Allah'ın izniyle. Keyfini sürün. Açık çay içip çekirdek çıtlayın. Komedi film izleyin, yan gelip yatın. Hayatımız değişecek komple. Değişim öncesi rahatlama gevşeme iyi gelir.

Teyzelerrr biz 9 bucuk gb dogduk cok sukur her sey yolunda..hafif agrim var..hemen odaya gelince emdik masallah kizim ac gelmis yoldan su an uyuyoruz bi de foto atiyorum..
Oy minik kuzucuk. Maşallah canım. Tebrik ederim çatır çatır doğurdun darısı bekleyen diğer annelerin başına. Allah sağlık versin hemen toparlanırsın inşallah. Tekrar maşallah diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…