2015 Ekim Anneleri

Canim biz de o günü iple cekiyoruz.. Allah tevekkül ve tesliminizin mükafatıni versin. düşündüm de cok.guclusun ve Ömer De böyle güçlü bir annenin elinde büyüyecek inş. Boylece Karakterinin de sağlam olacağını düşünüyorum

Doktordan geldim şimdi oğlum 51 cm 3350 gr olmuş ama hala birşey yok.. Allahtan suyu falan iyi de sıkıntı olmuyor. Yine alttan muayene etti doktor dedim azıcık dürtünde kendine gelsin nst dende bişey çıkmadı 0 sancı doktorumda bu hafta ayrılıyormuş hastaneden nolcak bilmiyorum eve gelince hafif kırmızı akıntı geldi bian sevindim ama sonradan aklıma geldi muayeneden olmuştur.. Geçen haftaya göre rahimde yumuşama varmış bu iyi haber sanırım dimi??? Benim oğlanın gelmeye niyeti yok dün bir hareketler yaptı youtube a koysam tuklanma rekoru kırar diziydi sanırım bir çıkardı böyle dağ gibi sipsivri çıktı canımıda acıttı görenler şaşırıyor buna harcıcaan enerjiyi doğmaya harcasan ya oğlum fedim bi müddet küstüm kendisiyle sanırım ben çatır çatırdan assolistliğe şimdiden transfer oldum beklicez artık napalım...

Teyzelerrr biz 9 bucuk gb dogduk cok sukur her sey yolunda..hafif agrim var..hemen odaya gelince emdik masallah kizim ac gelmis yoldan su an uyuyoruz bi de foto atiyorum..
Canim maasallah cok tatli Allah nazardan korusun sanada gecmis olsun canim.darisi basimiza☺

Eveett ben de onu düşündüm, burda da çarşamba basliyor ins muharrem ayı.. bu güzel hayitli zaman diliminde kolay saglikli dogumlar yapalim insallah...

Neden sezeryan

Bebekte taşikardi oluyor ve tam açıklamasını bilmiyorum ama genellikle nst m güvensiz nst çıkıyormuş. Doğal doğuma gönül vermiş bir ebeyle de paylaştım nstleri, senin durumun için sezeryan gerekli diyor. Yine de en azından erken alınmıyor. Tam umudumu yitirmiş de değilim. Hayırlısı olsun.

Gectimi agrilarin

O zaman 38 i doldurmanimi bekliyor drun

Teyzelerrr biz 9 bucuk gb dogduk cok sukur her sey yolunda..hafif agrim var..hemen odaya gelince emdik masallah kizim ac gelmis yoldan su an uyuyoruz bi de foto atiyorum..

Maşallah çok güzelll Allah analı babalı büyütsün inşallah ... Darısı başımıza

Senin dogum ne zaman

38 de değil 39 un dolmasını bekliyor. Haftaya pazartesi 38+4 olacak. O zamanki durumum tam belirleyici olacak ama niyeti 39+1
Cok soru soruyorum belki tasikardi icin tedavi goruyormusun.sezeryan olacaksan 38 de cigerler gelismis oluyor drun bekletmese.gerci drun herseyi dusunmus planlamistir vardir bi bildigi ama sen teklif etsen erken alalim diye

Canim hayirlisi olsun hakkinda..doktorun bugun netlestirir olmadi suni dener daha beklemenin manasi yok bence sen zaten yeterince bekledin..

kızlaaaaarrrrrr çıldırcaaammm artık Doktor bugünde almadı nst de ağrı en fazla 8 çıktı. Benim başka bir rahatsızlığım var anlaşıldı. 15 inde gel dedi o gün yatış "YAPABİLİRİZ" dedi. Hala beklio. Benim sancım falan gelmeyecek bunu anladım. Ha o gün suni sancıyı yemişim ha bugün. Artık hakkımda hayırlısı bu kadar bekleyen 3 gün daha bekler düşüncesiyle beklemedeyim. Sinirlerim de inanılmaz bozuk

Canim tamam normali istemesi cok guzel ama beklemek de luzumsuz...bi de son gunler cdden gecmiyo hakkinda hayirlisi belki beklemek daha iyi olcak senin icin benimki beklemiyo maalesef 40 i doldurunca...3 gun daha sabredersn tatlim napalim biz de bekleyenler olduk..

Sağol canımmm. Stresten hasta olmaya başladım. Bide insan korkuyor bebişe bişi olur bi sıkıntı olur diye. Ben tamamiyle normal doğum istiyorum ama şimdiyle 3 gün sonrası arasında bir fark göremiyorum artık açıkçası. Hastanede doluluk falan da yok doktorun kararı bu direk. Bide kesin yatış da demedi o ayrı canımı sıktı

İceriyi çok sevmiş senin bıdık :) çıkmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…