- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Cok sukur canim elimden geldigince sizlere yansitmamaya calistim ama icimi dokebildigim tek yerde burasiydi. Saniyorum rabbim veriyor bu gucu. Sanki aglasam hissedecek , uzulecek gibi geliyor. Yine onun icin gucluyum yine onu dusundugumden... dualariniz icin cok sagolun burda biz taburcu oluyoruz diyecegim gunu iple cekiyorum
Canim maasallah cok tatli Allah nazardan korusun sanada gecmis olsun canim.darisi basimiza☺Teyzelerrr biz 9 bucuk gb dogduk cok sukur her sey yolunda..hafif agrim var..hemen odaya gelince emdik masallah kizim ac gelmis yoldansu an uyuyoruz bi de foto atiyorum..
Ben dogurmadim artık zaman gelsin dogurayimHakkaten de kapanış. Doğurmayan kaç kişi kaldık ki
Kızlar toplu doğum haftası (çatır çatır doğurma haftası) hizmete açıldı. Kontenjanlar boştur :)) bu arada Fas' ta 15 Ekim( gökyüzüne bakarak tarih kesinleşecek. Perşembe de olabilir) hicri yıl başı - Muharrem ayı-aşure zamanı başlıyor. Pek güzel bir zamanlama oldu. Güzel güzel gelsin ufaklıklar.
Olsun canım. Terazi bebekler ve akrep bebekler gelecek son hafta Allah'ın izni ile. Ne güzel 2 burç.realistan bu hafta çatır çatır doğum haftası madem haftaya da senin deyişinle assolistler haftası olsun
Teyzelerrr biz 9 bucuk gb dogduk cok sukur henda..hafif agrim var..hemen odaya gelince emdik masallah kizim ac gelmis yoldansu an uyuyoruz bi de foto atiyorum..
Neden sezeryanKızlar kontrolden geldim. Bu sefer nst iyi çıktı. Bir aksilik olmazsa sezeryan için 23'üne gün verdi. Çatır çatır doğum haftasını kaçıracağım yani
O zamana kadar gelmezse 40'a girmiş olacağım.
Doktor ultrasonla bakarken zor ölçtü, ultrason aleti gelince kaçıyor benim yaramaz
Bebekte taşikardi oluyor ve tam açıklamasını bilmiyorum ama genellikle nst m güvensiz nst çıkıyormuş. Doğal doğuma gönül vermiş bir ebeyle de paylaştım nstleri, senin durumun için sezeryan gerekli diyor. Yine de en azından erken alınmıyor. Tam umudumu yitirmiş de değilim. Hayırlısı olsun.Neden sezeryan
Gectimi agrilarinSelam anneler. 2aydan fazladır erken doğum riskinden dolayı ilişki olmuyordu. Cumartesi kontrolde kıyın kıyın doktora ilişki serbest mi diye sormuştum o da serbest dedi. Buna dayanarak bugün mikmik olduama 2saattir belim ve kasıklarım ağrıyor. Özellikle belim kopuyor. Önemli bişey var mıdır acaba doğum belirtisi mi ki?? Ilişki benim neyime belimin ağrısının hafiflemesi için ne? yapmalıyım
O zaman 38 i doldurmanimi bekliyor drunBebekte taşikardi oluyor ve tam açıklamasını bilmiyorum ama genellikle nst m güvensiz nst çıkıyormuş. Doğal doğuma gönül vermiş bir ebeyle de paylaştım nstleri, senin durumun için sezeryan gerekli diyor. Yine de en azından erken alınmıyor. Tam umudumu yitirmiş de değilim. Hayırlısı olsun.
Teyzelerrr biz 9 bucuk gb dogduk cok sukur her sey yolunda..hafif agrim var..hemen odaya gelince emdik masallah kizim ac gelmis yoldansu an uyuyoruz bi de foto atiyorum..
38 de değil 39 un dolmasını bekliyor. Haftaya pazartesi 38+4 olacak. O zamanki durumum tam belirleyici olacak ama niyeti 39+1O zaman 38 i doldurmanimi bekliyor drun
Senin dogum ne zamanÇok heyecanlı ... Ben canı gönülden dua ediyorum. Hatta duaları günlük yapmaya başlayacağım.: Pazartesi doğuma girecek tüm annelerin Allah yardımcısı olsun. Çok rahat, kolay doğumlar ve güzel doğum hikayeleri olsun. Bizlerle de paylaşsınlar. Mümkünse annelerimizin sütü bol olsun, bebekleri Sağlıkla doysun. Allah işini bilen, eli hafif, yüzünde daima tebessüm olan doktor ve sağlık ekiplerine denk getirsin.12 Ekim 2015 Pazartesi doğum yapacak anne ve dünyaya cee yapacak bebeklerinden hayırlı güzel haberler alalım.
Cok soru soruyorum belki tasikardi icin tedavi goruyormusun.sezeryan olacaksan 38 de cigerler gelismis oluyor drun bekletmese.gerci drun herseyi dusunmus planlamistir vardir bi bildigi ama sen teklif etsen erken alalim diye38 de değil 39 un dolmasını bekliyor. Haftaya pazartesi 38+4 olacak. O zamanki durumum tam belirleyici olacak ama niyeti 39+1
Canim hayirlisi olsun hakkinda..doktorun bugun netlestirir olmadi suni dener daha beklemenin manasi yok bence sen zaten yeterince bekledin..
Canim tamam normali istemesi cok guzel ama beklemek de luzumsuz...bi de son gunler cdden gecmiyo hakkinda hayirlisi belki beklemek daha iyi olcak senin icin benimki beklemiyo maalesef 40 i doldurunca...3 gun daha sabredersn tatlim napalim biz de bekleyenler olduk..kızlaaaaarrrrrr çıldırcaaammm artıkDoktor bugünde almadı nst de ağrı en fazla 8 çıktı. Benim başka bir rahatsızlığım var anlaşıldı. 15 inde gel dedi o gün yatış "YAPABİLİRİZ" dedi. Hala beklio. Benim sancım falan gelmeyecek bunu anladım. Ha o gün suni sancıyı yemişim ha bugün. Artık hakkımda hayırlısı bu kadar bekleyen 3 gün daha bekler düşüncesiyle beklemedeyim. Sinirlerim de inanılmaz bozuk
Canim tamam normali istemesi cok guzel ama beklemek de luzumsuz...bi de son gunler cdden gecmiyo hakkinda hayirlisi belki beklemek daha iyi olcak senin icin benimki beklemiyo maalesef 40 i doldurunca...3 gun daha sabredersn tatlim napalim biz de bekleyenler olduk..
İceriyi çok sevmiş senin bıdık :) çıkmak istemiyorkızlaaaaarrrrrr çıldırcaaammm artıkDoktor bugünde almadı nst de ağrı en fazla 8 çıktı. Benim başka bir rahatsızlığım var anlaşıldı. 15 inde gel dedi o gün yatış "YAPABİLİRİZ" dedi. Hala beklio. Benim sancım falan gelmeyecek bunu anladım. Ha o gün suni sancıyı yemişim ha bugün. Artık hakkımda hayırlısı bu kadar bekleyen 3 gün daha bekler düşüncesiyle beklemedeyim. Sinirlerim de inanılmaz bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?