2015 Ekim Anneleri

Kızlar bende doktordayım şimdi nst için sıra bekliyorum. Çatı muayenesi oldum. Herşey iyiymiş. Çatır çatır doğurabilirmişim bende. Çamaşırımın ıslanmasıda su sızıntısı değil çişmiş. :)) bebeğim kafasıyla idrar torbama bastırdıkça akıyormuş. Birde mantar olmuşum. Çatı muayeneside çabucak bitiyor. Hala olmayan varsa korkmasın.

Çok güzel. Hadi gözün Aydın. Büyüdüler artık baskı yapıyorlar.

İyi gelmez mi hiç ? Doğum yapmamış arkadaşlarım bol bol uyuyun, uyuyamıyorsanız bile uzanın yatağınıza dinlenin. Gece eşinize sarılın, sırnaşıp beraber uyuyun. Kahvaltıya gidin beraber, en azından akşam bi kahve için dışarda. Bizim minnak kız bugun 25 günlük oldu ve ben bunlara hasretim resmen sağolsun bizi başına topluyor ilgiyi manyağı olmak istiyor dün bir dışarı çıkalım çekirdek aile olarak dedik 1 saatte eve döndük

Canim sari akinti demistin ya onu sordun mu mantardan mi oluyormus 2 gun once banada oyle oldu da ondan soruyorum

Yaza çok keyifli olacak Allah'ın izniyle annesi. Rahat ettirecek annesini inşallah kuzucuğun.

Yaza çok keyifli olacak Allah'ın izniyle annesi. Rahat ettirecek annesini inşallah kuzucuğun.
İnşallah canım hepimiz rahat edicez buna inanıyorum. Bunları yazmış olmam şikayet ediyormuş gibi anlaşılmasın aman çok şükür annelik gibi bir duyguyu tattık bu yaşadıklarımızda azcık bonusu :)

Yok canım ne şikayeti. O fındık kadar bebekler parmağında oynatıyor aileyi :)) biraz büyüdüğünde gezmekten kendi de keyif alacak. O zaman gıkı çıkmayacak :))

herkese hayırlı günler kızlar:)
bol doğumlu güzel bir gün olsun umarım:) isil0707 canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün bebişini çok tatlı maşallah:) Allahım bizlere de bir an evvel nasip etsin inş. her yeni günde annem heyecanla arıyor bir şeyin var mı ağrın sızın doğuma hazırlık var mı diye her gün bir öncekinden daha iyiyim sanki bir şeyim yok diyorum. Allah nasip ederse çarşamba gelecek artık yanıma da bakalım bizim nazlı kız ne zaman gelecek. an itibariyle takvimin bitmesine 8 gün kaldı. bir an önce olsun bitsin kızıma kavuşayım istiyorum.
sabah hamile olan bir arkadaşım aradı doğum yaptı mı acaba diye merak etmiş dedim bizim kızın gelmeye niyeti yok içeride rahat biz buradan okula göndereceğiz diye de baya güldük Rabbim herkese yavrucuklarını hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin. dokuz ayı beklemek kolaymış da şu son 10-15 gün geçmek bilmiyor.

Canım gözün aydın ve cook geçmiş olsun benimde spinaldeki en büyük sıkıntım bu idi tek ben mi yaşadım diye düşünüyordum bende de aynı şey oldu ameliyatin ortasında canım yanmaya başladı ve bayilttilar bir süre sonra beni doktorum bana omuriligimin anesteziye uygun olmadığını söyledi hep içimde kaldı yalan mı söylüyor diye günlerce kadın rüyama girdi ve kendisine gıcık oluyorum artık

Canım ben varım az kaldı bi de şimdi annemleyim ucu kaçtı ipin. Ara ara olcuyorum çok yüksek çıkmıyor yine ama. Dikkat etmeyince bi gün mesela 5 çayın kacırmıştm ikramları sabah açlık şekerim yüksek çıktı. Sadece o zman korktum yiyorum ben de meyve özellikle incir falan

Merhaba güzel anneler biz de bugun kontrole gittik..minik prensesim artık büyümüş 50 cm 3.610gr olmuş son zamanda epeyce kilo almış bayramda biraz ucunu kaçırdım galiba..bende 38. haftaya +10 kiloyla giriyorum..normal doğum için biraz tombik kizim, bu hafta bol yuruyus ve diyet yapcaz biraz..

Canim doktorun daha ne kadar beklicek ki uc gun daha sabir miyad doluyor uzun bekleyemz tatlim..bende carsamba gdyorm hepimizin kolay rahat dogumlari olur insallah ve buradan paylasrz haberleri

hande canım sen ne tavsiye edersin almam için. ablam hamile de. doğum yapacak bir hafta sonra. ne alsam işini görür

Mama sandalyesi de olabilir Canım,

Bende aynı durumdayım maşallah bebekte sıkıntımız yok ama tedirginim son zamanlarda beklemek zormuş, annemde heyecanlı hergün arıyor evlerimiz çok yakın onlarda kalmıyorum daha çok huzursuz olacağım yoksa ablam ve kayınvalidem arıyor şimdilik bir sancım yok diyorum artık hayırlı zamnda inşallah bu hafta içi gelmezse c.tesi günü randevumuz var bakalım doktorumuz ne diyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…