- 24 Mart 2013
- 739
- 824
- 53
Hahahaaa, şu annelerimiz çok yasasın emi, beni bile güldürdüAnnemin dediği gibi "dişli mi doğacak ?" Bu çocuklar ne :))))
Cevap için teşekkür ederim canım. Hep kakalı olunca bezler acaba süt yaramıyor mu diye düşündüm ben,Benim bebeğim de 22 günlük aynen gaz sancısı çekiyor bizde Çok bez değiştiriyoruz. Âma bence beslendiğini gösterir. Ben üşütüyor mu acaba diyr ayaklarına ve karnına sıcak havlu sarıyorum arada. Haz içinde masajdan başka yapabileceğim birşey yok.
Canım ben varım az kaldı bi de şimdi annemleyim ucu kaçtı ipin. Ara ara olcuyorum çok yüksek çıkmıyor yine ama. Dikkat etmeyince bi gün mesela 5 çayın kacırmıştm ikramları sabah açlık şekerim yüksek çıktı. Sadece o zman korktum yiyorum ben de meyve özellikle incir falan
Koca kafalılar... Insan bir sorar ve duruma göre gerekirse bayıltır o acıyı yaşatmaz. Çok geçmiş olsun. Tebrik ederim canım. Kızına da kavuştun. Sağlıkla büyütmeni ve bir an önce eski sağlığına kavuşmanı diliyorumGünaydın güzel Anneler ve bebişleri biz dün planlandığı gibi sezeryanla Berramızı kucağımıza aldık çok şükür dün çok ağrım olduğu için foruma giremedim spinal anestezi yaptılar çok pişmanım keşke normal doğursaydım hiç uyuşmadım ve ameliyat sırasında herşeyi hissettim ağrılarım dayanılmazdı hiç memnun kalmDım doktoruma da söyledim ama bebeğimi kucağımda hissetmek kokusunu koklamak herşeye değer şimdi iyiyim şükür ama bazı bünyeler çabuk uyuşmuyormuş aman ha dikkat edin geriye dönük okuyamadım doğum yapanların gözü aydın bekleyenlerinde Rabbim yardımcısı olsun kızımla çok öpüyoruz sizi
Kızlar ben bişey sormak istiyorum bu Lansinoh krem cok mu yogun bi krem? Benimki cok sert de..
Canım sana katılıyorum. Annem yanımda şimdi dün 3 saat anneme bırakıp centera gittik alışveriş yaptık biraz ama aklım hep evdeydi. sütümü sağıp bırakınca problem olmadı. bir de 5 gibi uykumuz geldi yatak odasında uzandık biraz bebiş yine annemleydi desim ki şimdi biraz böyle yatardık sonra kalkardık dizi açardık istersek duşarı çıkardık içime bir sıkkınlık girdi. Eşimde olsun bsk yşne yapıyoruz falab diye rahatlatmaya çalıştı. sonra hemen kızıma koştum ne saçmalıyorum ben bu yanımdaki prensesi verene şükürler olsun diyerek :)İnşallah canım hepimiz rahat edicez buna inanıyorum. Bunları yazmış olmam şikayet ediyormuş gibi anlaşılmasın aman çok şükür annelik gibi bir duyguyu tattık bu yaşadıklarımızda azcık bonusu :)
Evet canım ya hiç hayalimdeki hamilelik değil :) bebeğinin gelişimini nasıl canım ? Kaç kg ? Bizimki zayıf şeker etkilemiyor herhalde çok şükürben arada özellıkle sadece akşamları kaçırıyorum ya artık dayanılmıyor kı bu kdr ay çok yi bile dayandık.İnsanın hamılelıkte canının istedğini yiyememesi kadar kötü bir şey yokmuş.
ben bayadır ölçüm yapmıyorum,sadece yedıklerıme dıkkat edıyorum
Kızlar kontrolden geldim. Bu sefer nst iyi çıktı. Bir aksilik olmazsa sezeryan için 23'üne gün verdi. Çatır çatır doğum haftasını kaçıracağım yani
O zamana kadar gelmezse 40'a girmiş olacağım.
Doktor ultrasonla bakarken zor ölçtü, ultrason aleti gelince kaçıyor benim yaramaz
Kızlar kontrolden geldim. Bu sefer nst iyi çıktı. Bir aksilik olmazsa sezeryan için 23'üne gün verdi. Çatır çatır doğum haftasını kaçıracağım yani
O zamana kadar gelmezse 40'a girmiş olacağım.
Doktor ultrasonla bakarken zor ölçtü, ultrason aleti gelince kaçıyor benim yaramaz
Kızlar bebişim sarılık olduğundan beri mama takviyesi yapıyoruz Hipp kullanıyoruz ama biberona alışacak diye korkuyorum siz Nasıl veriyorsunuz??bir de ne sıklıkla ve kaç ölçek??memeden soğur diye korkuyorum sütümde normalde geliyor Bebek emdikçe ama sağmaya gelmiyor o kadar denedim yok olmuyor
Maşallah Can'ım çok tatlı bebişin darısı bizlere inşTeyzelerrr biz 9 bucuk gb dogduk cok sukur her sey yolunda..hafif agrim var..hemen odaya gelince emdik masallah kizim ac gelmis yoldansu an uyuyoruz bi de foto atiyorum..
Benim kide yoğun Can'ım kalın biraz ama ben düzenli kullanamıyorum tam sürüyorum. Oğlum uyanıyor her ne kadar silmeden kullanabilirsin desede siliyorum her seferindeKızlar ben bişey sormak istiyorum bu Lansinoh krem cok mu yogun bi krem? Benimki cok sert de..
Hadi ya bende en iyisi diye Hipp almıştım nerden edindin bu bilgiyi?bir de sen makinayla sağabiliyormusun cnm?benim makinaya hiç gelmiyor nerdeyse bebişede böyleyse diye üzülüyorumCanım bizde aynıyız biz aptamil veriyoruz ama en iyisi evolvia gibi bişi bende başta hipp kullanmayı düşünüyodum hem burdan duymuştum Hem de organik diye ama içinde normalden 200 kat fazla arsenik ve kurşun varmış resmen zehir gibi Bi şi bugün Dr a gittik emzirdikten sonra mama ver diyo Bi de Bi birinden Bi birinden değilde Bi emzirmede Bi meme yi ver başta su oranı daha yüksek sondada yağ oranı kiloyu aldıran yağ dedi diğer emzirmende de diğer memeyi verirsin dedi
Evet canım ya hiç hayalimdeki hamilelik değil :) bebeğinin gelişimini nasıl canım ? Kaç kg ? Bizimki zayıf şeker etkilemiyor herhalde çok şükür
Canım sana katılıyorum. Annem yanımda şimdi dün 3 saat anneme bırakıp centera gittik alışveriş yaptık biraz ama aklım hep evdeydi. sütümü sağıp bırakınca problem olmadı. bir de 5 gibi uykumuz geldi yatak odasında uzandık biraz bebiş yine annemleydi desim ki şimdi biraz böyle yatardık sonra kalkardık dizi açardık istersek duşarı çıkardık içime bir sıkkınlık girdi. Eşimde olsun bsk yşne yapıyoruz falab diye rahatlatmaya çalıştı. sonra hemen kızıma koştum ne saçmalıyorum ben bu yanımdaki prensesi verene şükürler olsun diyerek :)
Amann evet canım o zaman bu sanayi bölgeleri heryerde aynı :) hadi bakalım güçlü kadınsın sen valla çatır çatır hastaneye gider doğurursun :) hayırlısı olsun canım inşallah eşinin bi tatil gününe felan denk gelir de beraberce gidiverirsnz :)Sanayi bölgesinde fabrikada... Bilirsin sanayi bölgeleri genelde şehrin kuş uçmaz kervan geçmez yerine yapılır :))) Gelmesi en az 40 dk. Onu beklemektense kendi işimi kendim hallederim diyorum :))
Canım benimki gazı oluncs ağzını öyle arıyor gibi oynatıyor. Emzik vermeye çalışıyorum bende sıkılınca atıyor. Emerken benimki de uyuyakalıyor ama 15 dk emiyor ve o emmeyle 2 saat uyuyor. O yüzden yettiğini düşünüyorum.Hanimlar merhaba sutunuze takviye olsun bisey yapiyomusunuz artmasi icin daha doyurucu gelmesi icin gunun her dk si yese doymuyo benim oglum surekli ac e tabi yerken bayiliyo tam doymuyo yoruluyo. O agzi kus gibi surekli araniyo
Gaz problemimiz yok cok sukur alttan ustten cikiyo buyuk adam gibi masallah ama yok biraz uyuyo sonra yine basliyo yetmiyo sanirim bi care bulmam lazim mama verince deliksiz saatlercr uyuyo ama onuda vermek istemiyorumCanım benimki gazı oluncs ağzını öyle arıyor gibi oynatıyor. Emzik vermeye çalışıyorum bende sıkılınca atıyor. Emerken benimki de uyuyakalıyor ama 15 dk emiyor ve o emmeyle 2 saat uyuyor. O yüzden yettiğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?