2015 Ekim Anneleri

Cevap için teşekkür ederim canım. Hep kakalı olunca bezler acaba süt yaramıyor mu diye düşündüm ben,

ben arada özellıkle sadece akşamları kaçırıyorum ya artık dayanılmıyor kı bu kdr ay çok yi bile dayandık.İnsanın hamılelıkte canının istedğini yiyememesi kadar kötü bir şey yokmuş.
ben bayadır ölçüm yapmıyorum,sadece yedıklerıme dıkkat edıyorum

Kızlar nst den çıktım sancım çıktı. Tansiyonda 13 e 9 çıktı. Tansiyon kontrolü yapçaz evde. Düşmezse gidicez tekrar.

Eklentiler

• 20151012_150747.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 120
Koca kafalılar... Insan bir sorar ve duruma göre gerekirse bayıltır o acıyı yaşatmaz. Çok geçmiş olsun. Tebrik ederim canım. Kızına da kavuştun. Sağlıkla büyütmeni ve bir an önce eski sağlığına kavuşmanı diliyorum

Canım sana katılıyorum. Annem yanımda şimdi dün 3 saat anneme bırakıp centera gittik alışveriş yaptık biraz ama aklım hep evdeydi. sütümü sağıp bırakınca problem olmadı. bir de 5 gibi uykumuz geldi yatak odasında uzandık biraz bebiş yine annemleydi desim ki şimdi biraz böyle yatardık sonra kalkardık dizi açardık istersek duşarı çıkardık içime bir sıkkınlık girdi. Eşimde olsun bsk yşne yapıyoruz falab diye rahatlatmaya çalıştı. sonra hemen kızıma koştum ne saçmalıyorum ben bu yanımdaki prensesi verene şükürler olsun diyerek :)

Evet canım ya hiç hayalimdeki hamilelik değil :) bebeğinin gelişimini nasıl canım ? Kaç kg ? Bizimki zayıf şeker etkilemiyor herhalde çok şükür

Sezeryan verilen günlerimiz aynıymış Can'ım tabi miniklerimiz aceleci olmazsa günler geçmek bilmiyor Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder inş

Sezeryan verilen günlerimiz aynıymış Can'ım tabi miniklerimiz aceleci olmazsa günler geçmek bilmiyor Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder inş

Canım bizde aynıyız biz aptamil veriyoruz ama en iyisi evolvia gibi bişi bende başta hipp kullanmayı düşünüyodum hem burdan duymuştum Hem de organik diye ama içinde normalden 200 kat fazla arsenik ve kurşun varmış resmen zehir gibi Bi şi bugün Dr a gittik emzirdikten sonra mama ver diyo Bi de Bi birinden Bi birinden değilde Bi emzirmede Bi meme yi ver başta su oranı daha yüksek sondada yağ oranı kiloyu aldıran yağ dedi diğer emzirmende de diğer memeyi verirsin dedi

Hadi ya bende en iyisi diye Hipp almıştım nerden edindin bu bilgiyi?bir de sen makinayla sağabiliyormusun cnm?benim makinaya hiç gelmiyor nerdeyse bebişede böyleyse diye üzülüyorum mamayı ne kadar veriyorsun bir de?ben 3-4 saate bir 2 ölçek veriyorum çok mu acaba?ne çok sordum dimi

Evet canım ya hiç hayalimdeki hamilelik değil :) bebeğinin gelişimini nasıl canım ? Kaç kg ? Bizimki zayıf şeker etkilemiyor herhalde çok şükür

normal canım.
37.haftada bebek 100 gram daha kılolu olmalıydı dedı doktor zayıftı ama 1 hafta ıyı kılo almış.38 de gittik 3100 gramdı.
yanı irilik söz konusu değil.

Bende aynıyım yaaa. Daha öncesinde hiç evde durmazdık eşimle hep gezerdik her gün akşam olsunda eşime sarılıp uyuyım isterdim günün en güzel anı oydu oğlum geldikten sonra ilk Zaman'larda resmen depresyona girmiştim sonda oğluma bakıyodum ben ne saçmalıyorum diye kendime kızıyodum Allah tan annem var dün bata dışardaydık oğlumu anneme bıraktık gittik gecede 5. 6 ya kadar ben bakıyorum sonra anneme veriyorum. Ondan sonra kocama sarılıp uyuyorum daha 12 günlüğüz biraz daha büyüseydik bi

Hanimlar merhaba sutunuze takviye olsun bisey yapiyomusunuz artmasi icin daha doyurucu gelmesi icin gunun her dk si yese doymuyo benim oglum surekli ac e tabi yerken bayiliyo tam doymuyo yoruluyo. O agzi kus gibi surekli araniyo

Sanayi bölgesinde fabrikada... Bilirsin sanayi bölgeleri genelde şehrin kuş uçmaz kervan geçmez yerine yapılır :))) Gelmesi en az 40 dk. Onu beklemektense kendi işimi kendim hallederim diyorum :))
Amann evet canım o zaman bu sanayi bölgeleri heryerde aynı :) hadi bakalım güçlü kadınsın sen valla çatır çatır hastaneye gider doğurursun :) hayırlısı olsun canım inşallah eşinin bi tatil gününe felan denk gelir de beraberce gidiverirsnz :)

Hanimlar merhaba sutunuze takviye olsun bisey yapiyomusunuz artmasi icin daha doyurucu gelmesi icin gunun her dk si yese doymuyo benim oglum surekli ac e tabi yerken bayiliyo tam doymuyo yoruluyo. O agzi kus gibi surekli araniyo
Canım benimki gazı oluncs ağzını öyle arıyor gibi oynatıyor. Emzik vermeye çalışıyorum bende sıkılınca atıyor. Emerken benimki de uyuyakalıyor ama 15 dk emiyor ve o emmeyle 2 saat uyuyor. O yüzden yettiğini düşünüyorum.

Gaz problemimiz yok cok sukur alttan ustten cikiyo buyuk adam gibi masallah ama yok biraz uyuyo sonra yine basliyo yetmiyo sanirim bi care bulmam lazim mama verince deliksiz saatlercr uyuyo ama onuda vermek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…