- 4 Ocak 2012
- 1.209
- 1.859
- 83
Cok sagol canim. Evet zor bir sureci atlattik insallah onumuzdeki zor surecide atlatacagiz. Dualarinizi eksik etmeyin.Geriye dönüp ne olmuş yavrucağa diye okudum da, Allah sabır ve tez şifa versin inşaallah, gözlerim doldu, ne zor bir süreç atlatmışsınız... Çok geçmiş olsun...
Âmin canım, hayırlısıyla Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza. Yazdıklarım motive ediyor demek. Buna ciddi anlamda çok sevindim. Sen de iyi ki varsın canım.Doğum yapmayanlar az kaldık. Herkes evde bebişlerini kokluyor ne güzel. Allah geri kalanlarında sağ sağlim kucağına almayı nasib etsin. Yazılarını okudukça keyiflendiğim arkadaşımrealistan gerçekten kendi adıma motive oluyorum. İyiki varsın
Sizinkide iyiymiş cnm maşallah hadi hayırlsıiyi cnm maşallah bizimki de 38+2 de cuma gunu 3300 du bakalım yarın ne diyecek dr umuz
Kuzuuuumm masallah sana masallah...Teyzelerrr biz 9 bucuk gb dogduk cok sukur her sey yolunda..hafif agrim var..hemen odaya gelince emdik masallah kizim ac gelmis yoldansu an uyuyoruz bi de foto atiyorum..
Hakkaten de kapanış. Doğurmayan kaç kişi kaldık kiHadi gözün Aydın canım. Senin için dua ederim. Allah Sağlıkla, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini. Son 10 luk dilim de Ekim anneleri için özel bir hafta. Assolistler gibi kapanışı sizler yapacaksınız :)
Olabilir canım ana kucağı ysni oto koltuğu die de geçiyor onlara bak bir istersen benim kız kardeşimde ondan alacakbirinci yeğenim için annem beşik almıştı. büyük tahta olanlar.. ben acaba taşınabilir olan beşiklerden mi alsam bilemedim.yardımcı olur musunuz
Ciktik cnm sagol beklerim gelirsen 203 numaradayimisil0707 canim yavrunu almissindir kucagina simdi :b cok guzel bi duygu ikinizde iyisinizdir insallah. Ben ogleden sonra ugramak istiyorum yanina.
Günde 1 defa 5 damla olarak kullanıyorum canım ben doktorumuz öyle söylediCanim ogleden sonra icin randevu aldim bi sorayim bakalim. Gunde kac defa kullaniyosunuz canim bu ilaci uazmazsada gidip alacagim
Maşallah canım. Allah nazarlardan saklasın.Teyzelerrr biz 9 bucuk gb dogduk cok sukur her sey yolunda..hafif agrim var..hemen odaya gelince emdik masallah kizim ac gelmis yoldansu an uyuyoruz bi de foto atiyorum..
hem aç hem yorgun gelmiş :) gül güle büyüt maşallah kumsal a.. sağlıkla mutlulula büyüsün darısı bizim başımızaTeyzelerrr biz 9 bucuk gb dogduk cok sukur her sey yolunda..hafif agrim var..hemen odaya gelince emdik masallah kizim ac gelmis yoldansu an uyuyoruz bi de foto atiyorum..
Ay maşallahTeyzelerrr biz 9 bucuk gb dogduk cok sukur her sey yolunda..hafif agrim var..hemen odaya gelince emdik masallah kizim ac gelmis yoldansu an uyuyoruz bi de foto atiyorum..
Amin canim guzel haberleri paylasiriz insallah buradan☺Saglikla aliriz bebislerimizi kucagmza insallahToplu doğum haftasındayız canım benim ona ne şüphe :) hayırlısıyla Sağlıkla inşallah.
Masallah canimTeyzelerrr biz 9 bucuk gb dogduk cok sukur her sey yolunda..hafif agrim var..hemen odaya gelince emdik masallah kizim ac gelmis yoldansu an uyuyoruz bi de foto atiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?