2015 Ekim Anneleri

Geriye dönüp ne olmuş yavrucağa diye okudum da, Allah sabır ve tez şifa versin inşaallah, gözlerim doldu, ne zor bir süreç atlatmışsınız... Çok geçmiş olsun...
Cok sagol canim. Evet zor bir sureci atlattik insallah onumuzdeki zor surecide atlatacagiz. Dualarinizi eksik etmeyin.

Âmin canım, hayırlısıyla Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza. Yazdıklarım motive ediyor demek. Buna ciddi anlamda çok sevindim. Sen de iyi ki varsın canım.

arkadaşlar merhaba.. Rabbim hepinize sağlıklı bebişler nasip etsin...

Ablam doğum yapacak 1 hafta içinde.. İkinci bebeği.. Ben hiçbirşey almadım henüz.. Ne alabilirim? kıyafetten ziyade ne tavsiye edersiniz?

Reflü yastığı yatağı var böyle birşey işini görür mü acaba

Hakkaten de kapanış. Doğurmayan kaç kişi kaldık ki

birinci yeğenim için annem beşik almıştı. büyük tahta olanlar.. ben acaba taşınabilir olan beşiklerden mi alsam bilemedim.yardımcı olur musunuz

birinci yeğenim için annem beşik almıştı. büyük tahta olanlar.. ben acaba taşınabilir olan beşiklerden mi alsam bilemedim.yardımcı olur musunuz
Olabilir canım ana kucağı ysni oto koltuğu die de geçiyor onlara bak bir istersen benim kız kardeşimde ondan alacak

[/QUOTE]="isil0707, post: 42993602, member: 667280"]Teyzelerrr biz 9 bucuk gb dogduk cok sukur her sey yolunda..hafif agrim var..hemen odaya gelince emdik masallah kizim ac gelmis yoldan su an uyuyoruz bi de foto atiyorum..[/QUOTE]
Maaşallah size.. Çok güzel bebeğin..

Teyzelerrr biz 9 bucuk gb dogduk cok sukur her sey yolunda..hafif agrim var..hemen odaya gelince emdik masallah kizim ac gelmis yoldan su an uyuyoruz bi de foto atiyorum..
hem aç hem yorgun gelmiş :) gül güle büyüt maşallah kumsal a.. sağlıkla mutlulula büyüsün darısı bizim başımıza

Teyzelerrr biz 9 bucuk gb dogduk cok sukur her sey yolunda..hafif agrim var..hemen odaya gelince emdik masallah kizim ac gelmis yoldan su an uyuyoruz bi de foto atiyorum..
Ay maşallah tam bir pamuk bu prenses Allah nazarlardan korusun hemen bir nazar boncuğu tak annesi bu güzelliğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…