Hadi ya bende en iyisi diye Hipp almıştım nerden edindin bu bilgiyi?bir de sen makinayla sağabiliyormusun cnm?benim makinaya hiç gelmiyor nerdeyse bebişede böyleyse diye üzülüyorummamayı ne kadar veriyorsun bir de?ben 3-4 saate bir 2 ölçek veriyorum çok mu acaba?ne çok sordum dimi
Kizlar bu arada size bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Bebegim 2. Gununde sunnet oldu ben hastanede yatarken 10 dk da bitmisti ve ne narkoz ne aci ne pansuman hic bisey olmadan kestiler suan 8 gunluk ve iyilesti erkek anneleri henuz dogum yapmamissaniz kesinlikle tavsiyemdir cok saglikli
Can'ım makina yı yazmayı unutmuşum dün sağdım baya 50 cc oldu ama bugün sağdım gelmedi ama sıkınca baya geliyo sütüm beceremedim galiba bide bebeklerin emme gücü pompalardan çok çok iyiymiş o yüzden moralimizi bozmayalım
Hadi ya bende en iyisi diye Hipp almıştım nerden edindin bu bilgiyi?bir de sen makinayla sağabiliyormusun cnm?benim makinaya hiç gelmiyor nerdeyse bebişede böyleyse diye üzülüyorummamayı ne kadar veriyorsun bir de?ben 3-4 saate bir 2 ölçek veriyorum çok mu acaba?ne çok sordum dimi
Can'ım mama verince uyumasının nedeni aynı eşit anne sütüne göre daha geç sindiriliyormuş o yüzden Bebek daha geç acıkıyo anne sütü ise hemen edildiği için daha çabuk acıkıyo ana iyi Olanı hemen emilmesi kepek ekmekle normal ekmek gibi kepek ekmek az yersin tok tutar kilo aldırmaz normal ekmek yersin çabuk acıkırsın kilo aldırır. Kusura bakma Örneğim pek Bi avam oldu yaaaa yani kısacası moralimizi bozmak yokGaz problemimiz yok cok sukur alttan ustten cikiyo buyuk adam gibi masallah ama yok biraz uyuyo sonra yine basliyo yetmiyo sanirim bi care bulmam lazim mama verince deliksiz saatlercr uyuyo ama onuda vermek istemiyorum
Can'ım ben dere otu soğan Rezene kayısı tahin ısırgan suyu her gün yiyip içiyorum bide humanayı aldım gazı içinde tane kimyon suyu içiyom bide üşenmezsem göğüslerime sıcak su torbası koyuyom elimden gelen bu çok sütüm var mı yok ama inş okacakHanimlar merhaba sutunuze takviye olsun bisey yapiyomusunuz artmasi icin daha doyurucu gelmesi icin gunun her dk si yese doymuyo benim oglum surekli ac e tabi yerken bayiliyo tam doymuyo yoruluyo. O agzi kus gibi surekli araniyo
Öyle incecik kaldıktan sonraki gün düştü bizim de canım. Valla bilmiyorum aslında, kayınvalidem yikanmaz düştüğü gün dedi. Bir fikrim olsa yine yikardik da, ondan önceki gün de yikamistik, annem de usutmeyelim dedi, o gün yikamadik biz. Bence yikanabilir aslında canım.Canm bize hastaneden bi kagit verdiler benim ve bebegin yapmasi gerekenler yaziyordu. Orda diyordu gobegi dsene kadar banyo yaptrmayin diye. Keske yaptrsaydim rahatlardi. Bugun kafasini koltuk altini vs. Sildim.gobegi dusmus gibiydi bugun. Boyle kil gbi incecik bise tutuyor. Duser dusmez banyo yaparsa mikrop mu kapar ??
İnşallah canım.. Hafif arttı sanki ama.. İnşallah çok çok olsun..Daha cok yenisiniz kuzum gelir sütün merak etme suyu ihmal etme.
İlk gunden beri gazla uğrDşıyrz ğnşlh seninki gazlı bebek olmaz
Canım hastanede de Hipp veriyorlardı biz de ona devam ettik. O dediğini nerden öğrendin? Değiştirelim o zaman yaaCanım bizde aynıyız biz aptamil veriyoruz ama en iyisi evolvia gibi bişi bende başta hipp kullanmayı düşünüyodum hem burdan duymuştum Hem de organik diye ama içinde normalden 200 kat fazla arsenik ve kurşun varmış resmen zehir gibi Bi şi bugün Dr a gittik emzirdikten sonra mama ver diyo Bi de Bi birinden Bi birinden değilde Bi emzirmede Bi meme yi ver başta su oranı daha yüksek sondada yağ oranı kiloyu aldıran yağ dedi diğer emzirmende de diğer memeyi verirsin dedi
Canım, aynen ben de.. Hastanede de veriyorlardı, devam ettik Hipp' e.
Bana da bir anda çok uzak geldi tarih ama olsun.Sezeryan verilen günlerimiz aynıymış Can'ım tabi miniklerimiz aceleci olmazsa günler geçmek bilmiyor Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder inş
Teşekkür ederim canımHayirli olsun canim.Allah analı babalı büyütsün.
Maşallah ne tatlısınız güle güle büyüt canımTeyzelerrr biz 9 bucuk gb dogduk cok sukur her sey yolunda..hafif agrim var..hemen odaya gelince emdik masallah kizim ac gelmis yoldansu an uyuyoruz bi de foto atiyorum..
Can'ım internette yazıyo Hipp kurşun kadminyum yaz çıkıyo bir sürü haberÖyle incecik kaldıktan sonraki gün düştü bizim de canım. Valla bilmiyorum aslında, kayınvalidem yikanmaz düştüğü gün dedi. Bir fikrim olsa yine yikardik da, ondan önceki gün de yikamistik, annem de usutmeyelim dedi, o gün yikamadik biz. Bence yikanabilir aslında canım.
İnşallah canım.. Hafif arttı sanki ama.. İnşallah çok çok olsun..
Bizimki de emerken aniden bağırmaya başlıyor. O ara sancı giriyor sanırım. Çok üzülüyorum.. Gazlı olmasınlar yaa..
Canım hastanede de Hipp veriyorlardı biz de ona devam ettik. O dediğini nerden öğrendin? Değiştirelim o zaman yaa
Benim de aynı. Elimle sıkınca geliyor ama makineye az geliyor yaaMakine mi iyi değil acaba diyorum ama baya övüyorlardı. Lansinoh makine var bende.
Ben mamayi düzenli vermiyorum. Elimden geldiğince, agladikca emziriyorum. Genelde geceleri 2 ölçek mama takviyesi yapıyoruz. 1 saat bile emzirsem meme aradığı oluyor. Doymuyor mu diye korkuyorum. Hemşire anne kokusu istediği içindir dedi. İnşallah öyledir. Emzirmeme rağmen çok ağlayıp meme aranirsa, mama takviyesi veriyoruz yine.
Allah anali babali büyütsün inşallah canım öncelikle. Hayırlı olsun. Doğum yapmamiş olanlar devamini okumasin!!!! Yazdiklarini okuyunca aynisini yaşadım dedim. Yasadklrimi yazmşsn. Aynen doktora hissettgmi söyledim ama çok acele hareket ettiler. Hissetmemen lazim dediler. Çok sarsildim ameliyat sirasinda. İçimden parça alindi sanki bebeği alirlarken onu hissetmek psikolojik olarak kötü etkiliyr insani. Bebegimin sesini duymak muhteşem bir duygu orasi öyle. Doktor dedi ki dayan bebegini giydrsinler yanina versinler dedi ama zoorrrr dayandm uyutun beni artik diyecektm dayandim. Bebegimi verdiler kokladm ve beni uyuttular. Yarim saat snra uyandm. Dediğin gibi ben de pişman olanlardm. Bur daha doguma ancak genel anestezi ile cesaret edeblrm diyorum.Günaydın güzel Anneler ve bebişleri biz dün planlandığı gibi sezeryanla Berramızı kucağımıza aldık çok şükür dün çok ağrım olduğu için foruma giremedim spinal anestezi yaptılar çok pişmanım keşke normal doğursaydım hiç uyuşmadım ve ameliyat sırasında herşeyi hissettim ağrılarım dayanılmazdı hiç memnun kalmDım doktoruma da söyledim ama bebeğimi kucağımda hissetmek kokusunu koklamak herşeye değer şimdi iyiyim şükür ama bazı bünyeler çabuk uyuşmuyormuş aman ha dikkat edin geriye dönük okuyamadım doğum yapanların gözü aydın bekleyenlerinde Rabbim yardımcısı olsun kızımla çok öpüyoruz sizi
Canım mama kutusunun fotoğrafını paylaşır mısın?
Canım, hadi hayırlısıKızlar kontrolden geldim. Bu sefer nst iyi çıktı. Bir aksilik olmazsa sezeryan için 23'üne gün verdi. Çatır çatır doğum haftasını kaçıracağım yani
O zamana kadar gelmezse 40'a girmiş olacağım.
Doktor ultrasonla bakarken zor ölçtü, ultrason aleti gelince kaçıyor benim yaramaz
Ay maşallah caniimmTeyzelerrr biz 9 bucuk gb dogduk cok sukur her sey yolunda..hafif agrim var..hemen odaya gelince emdik masallah kizim ac gelmis yoldansu an uyuyoruz bi de foto atiyorum..
Benimki de öyle genelde canım yaa.. Dün gece neredeyse 1 saat emzirdim.. Yok.. Hala aranıp duruyordu, uyumadı bir türlü.. Üzülüyorum sütüm yetmiyor mu diye. Ama bazen de 2 saat uyuyor.. Hemşire, doysa bile sizin kokunuzu istediği için aranabilir dedi. İnşallah ondandir. Yatağa yatiriyorum, 5 dakka olmuyor, açıyor gözleri, başlıyor ağlamaya, aranmaya... İnsan anlamıyor sebebini.. üzülüyor..Hanimlar merhaba sutunuze takviye olsun bisey yapiyomusunuz artmasi icin daha doyurucu gelmesi icin gunun her dk si yese doymuyo benim oglum surekli ac e tabi yerken bayiliyo tam doymuyo yoruluyo. O agzi kus gibi surekli araniyo
Hayırlı olsun canım.. Cok az kalmış, hadi bakalımKızlar şimdi kontrolden geldik . Önce alttan muayene oldum 1 dk bile sürmüyor ben biraz utandım ve kasildim yoksa öyle acı falan olmadı hafif yani☺ sonra nst ye girdim 15 dk falan bağlı kaldık bebek kipirdamadi sonra bi meyve suyu daha bi daha nst ama bebis gene çok oynamadı doktorum lâ sezeryan à karar verdik perşembe günü efe ye kavuşuyorm inşallah . Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah . Çok yazmasamda hep okudum herkese dua ediyorum
Canim bize hastaneden madela onerdiler. Avent benim sutumu cekmedi. Madelayla cozduk isi. Her bunyenin farklidir tabi ama bide madela dene yani almasanda kirala istersen. Bide acaba dogru uclari kullandigindanmi emin olsan? 30 mm olan bnim uclarima buyuk geldi az az cekiyodu 27yi bi taktik fiskirta fiskirta cektiÖyle incecik kaldıktan sonraki gün düştü bizim de canım. Valla bilmiyorum aslında, kayınvalidem yikanmaz düştüğü gün dedi. Bir fikrim olsa yine yikardik da, ondan önceki gün de yikamistik, annem de usutmeyelim dedi, o gün yikamadik biz. Bence yikanabilir aslında canım.
İnşallah canım.. Hafif arttı sanki ama.. İnşallah çok çok olsun..
Bizimki de emerken aniden bağırmaya başlıyor. O ara sancı giriyor sanırım. Çok üzülüyorum.. Gazlı olmasınlar yaa..
Canım hastanede de Hipp veriyorlardı biz de ona devam ettik. O dediğini nerden öğrendin? Değiştirelim o zaman yaa
Benim de aynı. Elimle sıkınca geliyor ama makineye az geliyor yaaMakine mi iyi değil acaba diyorum ama baya övüyorlardı. Lansinoh makine var bende.
Ben mamayi düzenli vermiyorum. Elimden geldiğince, agladikca emziriyorum. Genelde geceleri 2 ölçek mama takviyesi yapıyoruz. 1 saat bile emzirsem meme aradığı oluyor. Doymuyor mu diye korkuyorum. Hemşire anne kokusu istediği içindir dedi. İnşallah öyledir. Emzirmeme rağmen çok ağlayıp meme aranirsa, mama takviyesi veriyoruz yine.
Ayyyy melek resmen melekTeyzelerrr biz 9 bucuk gb dogduk cok sukur her sey yolunda..hafif agrim var..hemen odaya gelince emdik masallah kizim ac gelmis yoldansu an uyuyoruz bi de foto atiyorum..
Canim sende benim gibi sezeryan olmasaydım diyenlerdensin herhalde bende keşke çatı ve vajina darlığı olmasına rağmen keşke deneseydim nomali diyorum. Ama o zamanda sıkışsaydı vakuma kalsaydi diye düşünüyorum bir türlü içim soğumuyor.Günaydın güzel Anneler ve bebişleri biz dün planlandığı gibi sezeryanla Berramızı kucağımıza aldık çok şükür dün çok ağrım olduğu için foruma giremedim spinal anestezi yaptılar çok pişmanım keşke normal doğursaydım hiç uyuşmadım ve ameliyat sırasında herşeyi hissettim ağrılarım dayanılmazdı hiç memnun kalmDım doktoruma da söyledim ama bebeğimi kucağımda hissetmek kokusunu koklamak herşeye değer şimdi iyiyim şükür ama bazı bünyeler çabuk uyuşmuyormuş aman ha dikkat edin geriye dönük okuyamadım doğum yapanların gözü aydın bekleyenlerinde Rabbim yardımcısı olsun kızımla çok öpüyoruz sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?