- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
Genel anestezi veya epidural. Epiduralde tekrar uyuşturucu verebiliyorlar fakat spinalde öyle bir olay yok. Neyseki olmuş bitmiş. Geçmiş olsun kızlarAllah anali babali büyütsün inşallah canım öncelikle. Hayırlı olsun. Doğum yapmamiş olanlar devamini okumasin!!!! Yazdiklarini okuyunca aynisini yaşadım dedim. Yasadklrimi yazmşsn. Aynen doktora hissettgmi söyledim ama çok acele hareket ettiler. Hissetmemen lazim dediler. Çok sarsildim ameliyat sirasinda. İçimden parça alindi sanki bebeği alirlarken onu hissetmek psikolojik olarak kötü etkiliyr insani. Bebegimin sesini duymak muhteşem bir duygu orasi öyle. Doktor dedi ki dayan bebegini giydrsinler yanina versinler dedi ama zoorrrr dayandm uyutun beni artik diyecektm
dayandim. Bebegimi verdiler kokladm ve beni uyuttular. Yarim saat snra uyandm. Dediğin gibi ben de pişman olanlardm. Bur daha doguma ancak genel anestezi ile cesaret edeblrm diyorum.
Bennnsuni sancının normal sancıdan nasıl bi farkı var acaba ikisinide yaşayan var mı çvrenızde kızlar ?
Canim maasallah nazar degmesin darisi basimiza keske bizde boyle acilmayla gtsek doktor☺☺Njh
Bennnilk dogumum da suni sanci yedim3 cmle gittim 4 saat sanci cektim 3 dikisim vardi oglumla beraber ciktim dogumhane den ikinci dogumumda suni sancisiz 3 cm le gittim yine 5 saat kendi sancimi cektim 2 dikisim vardi kizimla birlikte ciktim dogumhaneden
Bebişlerini kucaklarına alan anneler hayırlı olsun annelık duygusunu tattınız
Birde biz kalanlar bir an önce kurtulsak su bekleme stresınden
bugün itibariyle 40+2 olduk sancı acılma yok doktor 10gün daha beklerız demişti bir aksilik olmaz ise bakalım
catı muaynelerı zorlu gecıyor epidural normal dogum suanlık son dkka ters gıden bır sey olmaz ıse kaldı 1 haftam
hergün hurma yıyorum yuruyorum evdeyım ıs ypıyorum bakalım ne zaman gelecek benım nazlı kız görenler karnın toparlanmıs dıyorlar ne demek anlamıyorum ama
aranızda gununu doldurup beklemede olan kımler var ??
Gözünüzaydın caniimGünaydın güzel Anneler ve bebişleri biz dün planlandığı gibi sezeryanla Berramızı kucağımıza aldık çok şükür dün çok ağrım olduğu için foruma giremedim spinal anestezi yaptılar çok pişmanım keşke normal doğursaydım hiç uyuşmadım ve ameliyat sırasında herşeyi hissettim ağrılarım dayanılmazdı hiç memnun kalmDım doktoruma da söyledim ama bebeğimi kucağımda hissetmek kokusunu koklamak herşeye değer şimdi iyiyim şükür ama bazı bünyeler çabuk uyuşmuyormuş aman ha dikkat edin geriye dönük okuyamadım doğum yapanların gözü aydın bekleyenlerinde Rabbim yardımcısı olsun kızımla çok öpüyoruz sizi
40+1 olduk biz de. Cuma kontrol en geç Cumartesi doğumBebişlerini kucaklarına alan anneler hayırlı olsun annelık duygusunu tattınız
Birde biz kalanlar bir an önce kurtulsak su bekleme stresınden
bugün itibariyle 40+2 olduk sancı acılma yok doktor 10gün daha beklerız demişti bir aksilik olmaz ise bakalım
catı muaynelerı zorlu gecıyor epidural normal dogum suanlık son dkka ters gıden bır sey olmaz ıse kaldı 1 haftam
hergün hurma yıyorum yuruyorum evdeyım ıs ypıyorum bakalım ne zaman gelecek benım nazlı kız görenler karnın toparlanmıs dıyorlar ne demek anlamıyorum ama
aranızda gununu doldurup beklemede olan kımler var ??
Canım perşembe günü alabiliriz dedi zaten miyadını geçmiş oluyo. Ama umarım daha fazla beklemezCanim doktorun daha ne kadar beklicek ki uc gun daha sabir miyad doluyor uzun bekleyemz tatlim..bende carsamba gdyorm hepimizin kolay rahat dogumlari olur insallah ve buradan paylasrz haberleri
Bayılıyorum paylaştığın bu mutluluk tablolarınaböyle bir gen olmalı.
sadece kız babalarında bulunan "kız babası geni" .
annelik biliriz dünyanın en kutsal duygusu.
ama babalık denilen duygunun nasıl bir şey olduğunu çözemedim ben.
doğurmadığı halde nasıl sevebilir ki bir insan başka bir insanı heleki bu derece, bu kadar kutsal bir aşkla.
canını ver deseler orada feda edecek, sorgusuz sualsiz.
kızı dünyalara bedel çünkü, bir tek o olsun yeter.
kıskançlık diz boyu...
onun da sebebi belli: bir tek o'nu bilmeli kızı, bir tek o'nun tarafından sahiplenilmeli.
başka bir erkek o'nun gözünde sadece bir düşman, her ne kadar iyi olursa olsun bir şeytan.
kız babası bu, anneden sonra en kutsal duygu onun ki.
biraz anne sanki, ama en çokta baba hem de dağ gibi! Eki Görüntüle 1655331 (bu da dakka basi kocasinin bebisinin resmini paylasiyo diyenleri duyar gibiyimbenimki kafasi bulanik annelere moral olayim fikri. Bide hayatim aklim fikrim onlar benim napiim:) gunlerce stroller, besik paylastik sira bunda:))
Ayyy cok sevindim. Sira sizde bende kayra bebegin melek fotograflarini bekliyorum bissuru bissuru:)Bayılıyorum paylaştığın bu mutluluk tablolarına
Mutluluğunu paylaşıyorsun canım. Biz de mutlu oluyoruz. Maşallah size.böyle bir gen olmalı.
sadece kız babalarında bulunan "kız babası geni" .
annelik biliriz dünyanın en kutsal duygusu.
ama babalık denilen duygunun nasıl bir şey olduğunu çözemedim ben.
doğurmadığı halde nasıl sevebilir ki bir insan başka bir insanı heleki bu derece, bu kadar kutsal bir aşkla.
canını ver deseler orada feda edecek, sorgusuz sualsiz.
kızı dünyalara bedel çünkü, bir tek o olsun yeter.
kıskançlık diz boyu...
onun da sebebi belli: bir tek o'nu bilmeli kızı, bir tek o'nun tarafından sahiplenilmeli.
başka bir erkek o'nun gözünde sadece bir düşman, her ne kadar iyi olursa olsun bir şeytan.
kız babası bu, anneden sonra en kutsal duygu onun ki.
biraz anne sanki, ama en çokta baba hem de dağ gibi! Eki Görüntüle 1655331 (bu da dakka basi kocasinin bebisinin resmini paylasiyo diyenleri duyar gibiyimbenimki kafasi bulanik annelere moral olayim fikri. Bide hayatim aklim fikrim onlar benim napiim:) gunlerce stroller, besik paylastik sira bunda:))
Bakiyim canım, çok saol..Can'ım internette yazıyo Hipp kurşun kadminyum yaz çıkıyo bir sürü haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?