2015 Ekim Anneleri

Genel anestezi veya epidural. Epiduralde tekrar uyuşturucu verebiliyorlar fakat spinalde öyle bir olay yok. Neyseki olmuş bitmiş. Geçmiş olsun kızlar

Kızlar bebişden girip bakamiyorum foruma. Varsa gormedigim doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim. Bir de herkes dogurunca buranin adını 2015 Ekim Anneleri/Uykusuzlar kulübü olsun

Njh
suni sancının normal sancıdan nasıl bi farkı var acaba ikisinide yaşayan var mı çvrenızde kızlar ?
Bennn ilk dogumum da suni sanci yedim3 cmle gittim 4 saat sanci cektim 3 dikisim vardi oglumla beraber ciktim dogumhane den ikinci dogumumda suni sancisiz 3 cm le gittim yine 5 saat kendi sancimi cektim 2 dikisim vardi kizimla birlikte ciktim dogumhaneden

Kızlar zaman daraldı. Gelen aramalara, whatsapp yazışmalarına hiç cevap veresim yok. Şu zamanı sakin, sessiz, kendimle kalarak geçirmek istiyorum. Fas ta ki arkadaşlarımla dahi görüşesim yok. Cumartesi zaten gördüm onları. Bir arkadaşım eşine kızmış, şikayet etti yol boyunca. Diğer arkadaşın çocuklarının okul sorunu vardı. O gündemdeydi. Eşleri de çocuk büyütmenin zorluğundan bahsediyorlardı. Yarım gün çocuk bakıp, çocukların karnını doyurmamışlar:))) zorluğundan bahsetmeleri komedi. Neticede kafam rahat olmalı doğum öncesi. Extra sorun sıkıntı dinleyesim yok veya olumsuz akıl vermeler, örnekler ve standart ćümleler... Sakin, sessiz ve herşeyden biraz uzak. Kafa dinlemek gerekiyor böyle günlerde.

Canim maasallah nazar degmesin darisi basimiza keske bizde boyle acilmayla gtsek doktor☺☺

Ben varim 40+6yim yarin 41 bizim de doktorumuz persembeye kadar sure verdi gelmezse suni sanci verecek. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin inş

Gözünüzaydın caniim Tebrik ederim Sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin Allah

Korkanlar ve doğum yapmayanlar okumasın lütfen..
Doğrusu ben de tam olarak acıyı olmasa da yapılan işlemlerin hareketlerini hep hissettim ağrı olarak. Özellikle dikilirken daha da arttı. Bebişim çıkarken sadece baskıları falan hissediyordum, ama dikilirken baya ağrıdı. Doktora dedim, ama ben hissediyorum diye. Olmaz, rahim kasiliyor, onu hissediyorsundur falan dedi anestezi asistanı. Hayır diyorum, ağrıyor işte.. ama yok.. Hatta odaya çıkınca, şimdi uyusuksundur, bir kaç saate narkozun etkisi geçince ağrıların artabilir dediler, hiç de artmadı. Çünkü zaten yeterince ağrıyordu. Bana kalırsa anestezi uzmanına çok bağlı. Başka hatanede olsaydım, böyle olmazdı gibi geliyor. Bir de ameliyattan önceki sonda takılma olayım var ki.. onu anlatmicam.

Öyle böyle yavruşlara sag salim kavuştuk şükür ama 2. bebeği düşünen ben şimdi, bunları unutursam diyorum.. kısmet diyorum.

40+1 olduk biz de. Cuma kontrol en geç Cumartesi doğum

Kızlar doğum yapan kızlar... Acıyı ve olayları anında yaşarken oldu bittiye gelir herşey fakat doğum yapmamış arkadaşlarımız yaşadıklarınızı okuduğunda bu olayı 2 kez yaşar. Örneğin spinal olup acıyı hissetmiş olsaydım şöyle bir cümle ile özetlemeyi tercih ederdim: spinal de acıyı hissetme durumu var çünkü 1 kez uyuşturuyorlar. Tercih size bırakıldıysa epidural daha etkili... Gibi. Mümkünse forumdaki tüm arkadaşlar doğursun sonra paylaşın doğumda yaşadığınız sıkıntıları lütfen. Günü dolmuş ve sezaryenin bekleyen bir çok arkadaşımız var veya son anda sezaryene alınacak. Şunu yaşadım ama anlatmam demeniz bile bence korkmak için yeterli. Sağlıkla büyütün bebeklerinizi ve doğum hikâyenizde olumsuzluk varsa lütfen. Forum paylaşım için açılmış olabilir fakat duymak görmek istediğimiz en son şey kötü doğum hikayeleri ve tecrübeler. Doğum yapmayan ve sabırla bekleyen tüm arkadaşlarımın iyiliği için rica ediyorum bunu.

@serifehsyn cnm benim kiz da kolik olmus bir dakika oturamiyorum birak uyumayi surekli kucak meme istiyo yemegi bugun nasil yaptim bilmiyorum esimin kucagindada durmuyor illa ben olacam. Gece 4 bucuktan sonra hic durmuyo gerci simdide ayni da orasi ayri tabi. Koyuyorum 5 dk demiyo ıkınıyo kipkirmizi oluyo aglayip duruyo kucaga aliyorum meme istiyo illa napcam bilmiyorum nurse harwey verdi bugun dr. Ins ise yarar ya iki gundur halim kalmadi

Canim doktorun daha ne kadar beklicek ki uc gun daha sabir miyad doluyor uzun bekleyemz tatlim..bende carsamba gdyorm hepimizin kolay rahat dogumlari olur insallah ve buradan paylasrz haberleri
Canım perşembe günü alabiliriz dedi zaten miyadını geçmiş oluyo. Ama umarım daha fazla beklemez

realistan çok güzel yazmış, ben de katılıyorum. Hiçbirinizin bizleri korkutmak gibi bir niyeti olmadığının da farkındayım ama yine de insan kötü oluyor. Olumlu olanlar dışındaki her şeyden kaçmak istediğimiz zamanlar bunlar

Bu arada kontrolüm iyi geçti. NST'ye girdim ilk defa. Sancım yok, açılmam yok. Beklenen doğum tarihinde görüşürüz dedi yine 2 hafta ara yaniDoktorumun rahatlığı aynen devam. Eşim sen önümüzdeki hafta yine de bir git kontrole dedi. Sanırım öyle yapacağım. Bu arada geçtiğimiz 2 haftada 500 g almış oğlum Hafta ortalamasının altında yine biraz. 2800 g olmuş ama her bebek iri olacak diye bir şey yok dedi doktor

böyle bir gen olmalı.
sadece kız babalarında bulunan "kız babası geni" .
annelik biliriz dünyanın en kutsal duygusu.
ama babalık denilen duygunun nasıl bir şey olduğunu çözemedim ben.
doğurmadığı halde nasıl sevebilir ki bir insan başka bir insanı heleki bu derece, bu kadar kutsal bir aşkla.
canını ver deseler orada feda edecek, sorgusuz sualsiz.
kızı dünyalara bedel çünkü, bir tek o olsun yeter.
kıskançlık diz boyu...
onun da sebebi belli: bir tek o'nu bilmeli kızı, bir tek o'nun tarafından sahiplenilmeli.
başka bir erkek o'nun gözünde sadece bir düşman, her ne kadar iyi olursa olsun bir şeytan.
kız babası bu, anneden sonra en kutsal duygu onun ki.
biraz anne sanki, ama en çokta baba hem de dağ gibi! (bu da dakka basi kocasinin bebisinin resmini paylasiyo diyenleri duyar gibiyim benimki kafasi bulanik annelere moral olayim fikri. Bide hayatim aklim fikrim onlar benim napiim:) gunlerce stroller, besik paylastik sira bunda:))

Bayılıyorum paylaştığın bu mutluluk tablolarına

Mutluluğunu paylaşıyorsun canım. Biz de mutlu oluyoruz. Maşallah size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…