Allah yardımcımız olsun canım. Kolik müzikleri var onları bi dene bizi az da olda sakinleştiren sesler var tavsiye ederim. Birde bi arkadaşım önerdi acı elma yağı ve susam yağı karışımını ayak altlarına sür masaj yap dedi onu da denicem ben inşallah faydasını görürüz.BirAlyaannesi cnm benim kiz da kolik olmus bir dakika oturamiyorum birak uyumayi surekli kucak meme istiyo yemegi bugun nasil yaptim bilmiyorum esimin kucagindada durmuyor illa ben olacam. Gece 4 bucuktan sonra hic durmuyo gerci simdide ayni da orasi ayri tabi. Koyuyorum 5 dk demiyo ıkınıyo kipkirmizi oluyo aglayip duruyo kucaga aliyorum meme istiyo illa napcam bilmiyorum nurse harwey verdi bugun dr. Ins ise yarar ya iki gundur halim kalmadi
Canım ben spinal oldum baş ağrısı olmadı bel ağrım oluyor hafif cok ayakta kalinca ve cok oturunca dr duruş pozisyonundan diyor sütün hemen gelmeyebilir genelde sezeryanda 2-3 gun sonra geliyor endiselenme belden uyusturmaliyi tavsiye ederim bebegini cikar cikmaz öpüp kokluyorsunKızlar sezeryan şekline karar veremedim belden uyusturmalı olunca kimisinde ağrı oluyormuş , genel anestezidede ne zaman uyanıyorsun acaba emzirme ye geç kalmak istemiyorum sutum de gelir hemen inş onu da bilmiyorum bu konudaki bilgilerinizi paylaşır mısınız
İnsallah canim rabbim tum hamislere kolay dogum nasip etsinCanim maasallah nazar degmesin darisi basimiza keske bizde boyle acilmayla gtsek doktor☺☺
BEnimde oldu canim zeytinyagi sürüyorum ben lansinonuda üzerine sürüyorum zeytinyagi iyi geliyorKIZLAR MEME UCUM YARA OLDU EMZİRİRKEN ACIYO BİDE BAŞLIKLA EMZİRDİĞİM HALDE BANA Bİ İLAÇ TAVSİYE EDİN LÜTFEN KULLANIP MEMNUN KALAN VARMI LANSİNON KULLANIYORUM FAYDA ETMEDİ
Canım birebir aynı şeyleri yasamisiz.. Ben de cesaret edemem tekrar.. SizlerIn yazdıklarını okuyunca yalnız olmadığımı anladım ben o an pişman oldum ve günlerce baş ağrısi da cabasi oldu..Allah anali babali büyütsün inşallah canım öncelikle. Hayırlı olsun. Doğum yapmamiş olanlar devamini okumasin!!!! Yazdiklarini okuyunca aynisini yaşadım dedim. Yasadklrimi yazmşsn. Aynen doktora hissettgmi söyledim ama çok acele hareket ettiler. Hissetmemen lazim dediler. Çok sarsildim ameliyat sirasinda. İçimden parça alindi sanki bebeği alirlarken onu hissetmek psikolojik olarak kötü etkiliyr insani. Bebegimin sesini duymak muhteşem bir duygu orasi öyle. Doktor dedi ki dayan bebegini giydrsinler yanina versinler dedi ama zoorrrr dayandm uyutun beni artik diyecektm dayandim. Bebegimi verdiler kokladm ve beni uyuttular. Yarim saat snra uyandm. Dediğin gibi ben de pişman olanlardm. Bur daha doguma ancak genel anestezi ile cesaret edeblrm diyorum.
Az kaldi annesiiii. Bidikta sana kavusmak istiyo emin ol. Kavusuyumda annemi bi uyutmayim bi sure makyaj yapamasin evde saclarini toplayip pijamayla dolassin tek dunyasi ben oliyim diyo:)Bende doğurmak istiyorummmmm
Maşallah cok tatliTeyzelerrr biz 9 bucuk gb dogduk cok sukur her sey yolunda..hafif agrim var..hemen odaya gelince emdik masallah kizim ac gelmis yoldansu an uyuyoruz bi de foto atiyorum..
Çok güzellböyle bir gen olmalı.
sadece kız babalarında bulunan "kız babası geni" .
annelik biliriz dünyanın en kutsal duygusu.
ama babalık denilen duygunun nasıl bir şey olduğunu çözemedim ben.
doğurmadığı halde nasıl sevebilir ki bir insan başka bir insanı heleki bu derece, bu kadar kutsal bir aşkla.
canını ver deseler orada feda edecek, sorgusuz sualsiz.
kızı dünyalara bedel çünkü, bir tek o olsun yeter.
kıskançlık diz boyu...
onun da sebebi belli: bir tek o'nu bilmeli kızı, bir tek o'nun tarafından sahiplenilmeli.
başka bir erkek o'nun gözünde sadece bir düşman, her ne kadar iyi olursa olsun bir şeytan.
kız babası bu, anneden sonra en kutsal duygu onun ki.
biraz anne sanki, ama en çokta baba hem de dağ gibi! Eki Görüntüle 1655331 (bu da dakka basi kocasinin bebisinin resmini paylasiyo diyenleri duyar gibiyimbenimki kafasi bulanik annelere moral olayim fikri. Bide hayatim aklim fikrim onlar benim napiim:) gunlerce stroller, besik paylastik sira bunda:))
Ben deeeeeBende doğurmak istiyorummmmm
Peki sana hissediyor musun diye sormadilar mi? Benimki tam teRsi cok rahat gecti ilk basta uyusmadi o yuzdrn bir daha ugtastilar hissettiklerim sadece baskiydi dokunduklari zaman o kadsr. Ilk gece zor gecti ama o da rahim kasiliyordu. Kuculmeye calisiyordu. Bas agrisi olmasin dye bana ameliyattan hemen sonra kahve ve biter cikolata yedirdiler. Ve her gun 3 litre sivi tuket dediler. Ben cok fazla ictin ve bas agrisini hic yasamadim daha ins olmaz da.Allah anali babali büyütsün inşallah canım öncelikle. Hayırlı olsun. Doğum yapmamiş olanlar devamini okumasin!!!! Yazdiklarini okuyunca aynisini yaşadım dedim. Yasadklrimi yazmşsn. Aynen doktora hissettgmi söyledim ama çok acele hareket ettiler. Hissetmemen lazim dediler. Çok sarsildim ameliyat sirasinda. İçimden parça alindi sanki bebeği alirlarken onu hissetmek psikolojik olarak kötü etkiliyr insani. Bebegimin sesini duymak muhteşem bir duygu orasi öyle. Doktor dedi ki dayan bebegini giydrsinler yanina versinler dedi ama zoorrrr dayandm uyutun beni artik diyecektm dayandim. Bebegimi verdiler kokladm ve beni uyuttular. Yarim saat snra uyandm. Dediğin gibi ben de pişman olanlardm. Bur daha doguma ancak genel anestezi ile cesaret edeblrm diyorum.
Mashallah bahti acik olsun ins.
Ayy hayali bile güzel ya :) yirim onuAz kaldi annesiiii. Bidikta sana kavusmak istiyo emin ol. Kavusuyumda annemi bi uyutmayim bi sure makyaj yapamasin evde saclarini toplayip pijamayla dolassin tek dunyasi ben oliyim diyo:)
Uyyyy melek melekk masallah kuzucugaa kokla minnacik op annesi bizim yerimizedee
Canim bende belden oldum anestezi yi çok rahatti igneyi yaparken hiç hissetmiyorsun bile. 2 dk da uyuşuyorsun. 10 dk da bebek çıkıyor 15 20 dk da seni topluyorlar. Hele bide yapıştırma yaparlarsa pansuman bile yapıyorsun açık Yaran olmuyor akma kokma iltihap bişey olmuyor. Ben direk yara izi kremi kullanmaya başladım 2. Gün. Baya da geçti izim.Kızlar sezeryan şekline karar veremedim belden uyusturmalı olunca kimisinde ağrı oluyormuş , genel anestezidede ne zaman uyanıyorsun acaba emzirme ye geç kalmak istemiyorum sutum de gelir hemen inş onu da bilmiyorum bu konudaki bilgilerinizi paylaşır mısınız
Koklarım canım sizin yerinizede :)Uyyyy melek melekk masallah kuzucugaa kokla minnacik op annesi bizim yerimizedee
Amin canim hepimizinkileri :)Mashallah bahti acik olsun ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?