2015 Ekim Anneleri

Allah yardımcımız olsun canım. Kolik müzikleri var onları bi dene bizi az da olda sakinleştiren sesler var tavsiye ederim. Birde bi arkadaşım önerdi acı elma yağı ve susam yağı karışımını ayak altlarına sür masaj yap dedi onu da denicem ben inşallah faydasını görürüz.

Canım ben spinal oldum baş ağrısı olmadı bel ağrım oluyor hafif cok ayakta kalinca ve cok oturunca dr duruş pozisyonundan diyor sütün hemen gelmeyebilir genelde sezeryanda 2-3 gun sonra geliyor endiselenme belden uyusturmaliyi tavsiye ederim bebegini cikar cikmaz öpüp kokluyorsun

KIZLAR MEME UCUM YARA OLDU EMZİRİRKEN ACIYO BİDE BAŞLIKLA EMZİRDİĞİM HALDE BANA Bİ İLAÇ TAVSİYE EDİN LÜTFEN KULLANIP MEMNUN KALAN VARMI LANSİNON KULLANIYORUM FAYDA ETMEDİ
BEnimde oldu canim zeytinyagi sürüyorum ben lansinonuda üzerine sürüyorum zeytinyagi iyi geliyor

Canım birebir aynı şeyleri yasamisiz.. Ben de cesaret edemem tekrar.. SizlerIn yazdıklarını okuyunca yalnız olmadığımı anladım ben o an pişman oldum ve günlerce baş ağrısi da cabasi oldu..

Bende doğurmak istiyorummmmm
Az kaldi annesiiii. Bidikta sana kavusmak istiyo emin ol. Kavusuyumda annemi bi uyutmayim bi sure makyaj yapamasin evde saclarini toplayip pijamayla dolassin tek dunyasi ben oliyim diyo:)

Çok güzell

Peki sana hissediyor musun diye sormadilar mi? Benimki tam teRsi cok rahat gecti ilk basta uyusmadi o yuzdrn bir daha ugtastilar hissettiklerim sadece baskiydi dokunduklari zaman o kadsr. Ilk gece zor gecti ama o da rahim kasiliyordu. Kuculmeye calisiyordu. Bas agrisi olmasin dye bana ameliyattan hemen sonra kahve ve biter cikolata yedirdiler. Ve her gun 3 litre sivi tuket dediler. Ben cok fazla ictin ve bas agrisini hic yasamadim daha ins olmaz da.

Merhaba kizlar. Bebisten forumu takip edemitorum ama aklim hep sizdr ne yaptiniz ne ettiniz dye. Bebeklerr kavusanlqr olmustur hayirli olsun bekleyenler de hayirli zamanda evlatlarini kucagima alir ins. Az kaldi. Bugun sezeryandan sonraki 3. Gecemiz ve inanin sabahtan beri cok iyim. Arada bir dikislerim sizliyor sadece butun gun ayaktaydim camasir yikadm astim dolandim artik yatmak yok. Prensimiz de dun gece butun apartmanimiza artik soz sahibinin kimin oldugunu duyurdu. Iki saatte bir alarm gbo acim diye bagirdi:) bu arada donencemiz bizim kurtaracimiz. Tam olrak kendisi degil de muzik calan kismi. Kalp atisi yada klasik muzikleri caalrken cok rahat uyuyoruz kendi kendine uya kaliyor uymasa da sakince dinliyor.

Canim bende belden oldum anestezi yi çok rahatti igneyi yaparken hiç hissetmiyorsun bile. 2 dk da uyuşuyorsun. 10 dk da bebek çıkıyor 15 20 dk da seni topluyorlar. Hele bide yapıştırma yaparlarsa pansuman bile yapıyorsun açık Yaran olmuyor akma kokma iltihap bişey olmuyor. Ben direk yara izi kremi kullanmaya başladım 2. Gün. Baya da geçti izim.
Bana tüm sezeryan yaptıran tanidiklarim belden ol dediler dogu nca bebeği görmek çok muazzam birsey ayrıca genelden uyanmak zor oluyormuş acısı daha fazla oluyormuş benim anestezicim epidural öneririm genelde ne kadar çabuk cikarirsan çıkar bebeği anestezi bebege geçiyor dedi. Zaten önünde bir perde oluyor hemşireler ve doktor seninle konuşa konusa yapıyor doğumu pek bişey anlamiyorsun. 1 veya 2 saate de bacakların çözülüyor sonra gaz çıkarmak için yurutuyorlar seni ağrı olursa damar yolundan ağrı kesici yapıyorlar 1 gün gaz çıkana kadar hastanede kalıyorsun sonra gaz çıkar çıkmaz seni hastaneden postalıyorlar.
Sezeryan o kadar korkulacak birsey değil doktorun eli hafifse vallahi 2 güne ayağa kalkiyorsun. Ama ben normal doğumda sıkıntı yaratabilecek bir sorununuz Yoksa cesaret edip normali denemenizi tavsiye ediyorum herkese.

Kızlar birşey sorucammmm
Bi garip oldum heycandannn
Geçen hafta çatı muayenesi oldum hiçbi kanama vs olmamıştı bugün sabah yine oldum çok hafif pembemsi bişiler gelmişti ama öğleden sonra yoktu... Şimdi kahverengi daha yoğun ve çok akıntı var nişan mı bu??? Ayyyyy doğurcmmmı ben????? Birisi demişti sanırım yanlış hatırlamıyosam çatı muayenesinden sonra nişan gelmez artık vs die öylemiydiii ayyyyyy biri bana bişi desinn panik oldummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…