Canim nisan olabilir benim nisan baya kandi kanama gibi oldu biraz fakat nisanda hemen sonra doguracaksin diye bişey yok benim açılmam hiç yoktu bebek aşağı inmiş olmasına rağmen çatı kapaliydi 12 saat sonrada bir degisiklik yoktu nisandan sonra. Ama eger nisansa Heran suyun gelip dogurabilirsin hadi hayırlısı.Kızlar birşey sorucammmm
Bi garip oldum heycandannn
Geçen hafta çatı muayenesi oldum hiçbi kanama vs olmamıştı bugün sabah yine oldum çok hafif pembemsi bişiler gelmişti ama öğleden sonra yoktu... Şimdi kahverengi daha yoğun ve çok akıntı var nişan mı bu??? Ayyyyy doğurcmmmı ben????? Birisi demişti sanırım yanlış hatırlamıyosam çatı muayenesinden sonra nişan gelmez artık vs die öylemiydiii ayyyyyy biri bana bişi desinn panik oldummmm
Nişan beklioduk şimdi de su bekleyelim bakalım :) sağol canımm gelsin gelsin diye söylenip duruyodum da biraz heyecan yaptım.. Yine de az kaldı demek bu yani umarımCanim nisan olabilir benim nisan baya kandi kanama gibi oldu biraz fakat nisanda hemen sonra doguracaksin diye bişey yok benim açılmam hiç yoktu bebek aşağı inmiş olmasına rağmen çatı kapaliydi 12 saat sonrada bir degisiklik yoktu nisandan sonra. Ama eger nisansa Heran suyun gelip dogurabilirsin hadi hayırlısı.
Canim inşallah bi avazda kurtulursun. Bence bi acile gidip açılma varmı yok mu yada sanci varmı yokmu bi baktirin derim sonuçta nisansa doğum başlamış demektir....Nişan beklioduk şimdi de su bekleyelim bakalım :) sağol canımm gelsin gelsin diye söylenip duruyodum da biraz heyecan yaptım.. Yine de az kaldı demek bu yani umarım
Oyy anniss maşallah tosuna... Allah analı babalı büyütsun. Kaç gr doğdu canım ogluşun. ...
Canim donencenin resmini ve markasini paylasrmisin zahmet olmazsa?Merhaba kizlar. Bebisten forumu takip edemitorum ama aklim hep sizdr ne yaptiniz ne ettiniz dye. Bebeklerr kavusanlqr olmustur hayirli olsun bekleyenler de hayirli zamanda evlatlarini kucagima alir ins. Az kaldi. Bugun sezeryandan sonraki 3. Gecemiz ve inanin sabahtan beri cok iyim. Arada bir dikislerim sizliyor sadece butun gun ayaktaydim camasir yikadm astim dolandim artik yatmak yok. Prensimiz de dun gece butun apartmanimiza artik soz sahibinin kimin oldugunu duyurdu. Iki saatte bir alarm gbo acim diye bagirdi:) bu arada donencemiz bizim kurtaracimiz. Tam olrak kendisi degil de muzik calan kismi. Kalp atisi yada klasik muzikleri caalrken cok rahat uyuyoruz kendi kendine uya kaliyor uymasa da sakince dinliyor.
Doğru diyosun biz bir gidelim nolur nolmaz hadi bakalım:))Canim inşallah bi avazda kurtulursun. Bence bi acile gidip açılma varmı yok mu yada sanci varmı yokmu bi baktirin derim sonuçta nisansa doğum başlamış demektir....
Çok güzel foto Allahım bozmasin ınsaallah..fotoyu eşime gösterdim cok begendi baba-kiz askini..o da hasretle bekliyor kızıyla kavuşmayı Allahım hayirlisiyla kavuşmayı nasip etsin bekleyen tüm hamislereböyle bir gen olmalı.
sadece kız babalarında bulunan "kız babası geni" .
annelik biliriz dünyanın en kutsal duygusu.
ama babalık denilen duygunun nasıl bir şey olduğunu çözemedim ben.
doğurmadığı halde nasıl sevebilir ki bir insan başka bir insanı heleki bu derece, bu kadar kutsal bir aşkla.
canını ver deseler orada feda edecek, sorgusuz sualsiz.
kızı dünyalara bedel çünkü, bir tek o olsun yeter.
kıskançlık diz boyu...
onun da sebebi belli: bir tek o'nu bilmeli kızı, bir tek o'nun tarafından sahiplenilmeli.
başka bir erkek o'nun gözünde sadece bir düşman, her ne kadar iyi olursa olsun bir şeytan.
kız babası bu, anneden sonra en kutsal duygu onun ki.
biraz anne sanki, ama en çokta baba hem de dağ gibi! Eki Görüntüle 1655331 (bu da dakka basi kocasinin bebisinin resmini paylasiyo diyenleri duyar gibiyimbenimki kafasi bulanik annelere moral olayim fikri. Bide hayatim aklim fikrim onlar benim napiim:) gunlerce stroller, besik paylastik sira bunda:))
Ayyy çok datluuuu yerim yanaklarını maasallah suphanallah Güle güle büyütün canım
Çantanızı falanda alın yanınıza nolur nolmazz :) hadi inşDoğru diyosun biz bir gidelim nolur nolmaz hadi bakalım:))
Flsger price neseli donunce cnm. Basitlerden.Canim donencenin resmini ve markasini paylasrmisin zahmet olmazsa?
Canım ben spinal oldum, baş ağrısı olmadı bende. Ameliyattan 2 saat sonra sade kahve iç, bitter çikolata ye dediler. Öyle yaptım. Sonra da sık sık sade kahve içtim ve de bol bol su. Kafein ağrı olmasını engeller dediler. Migren var bende, yine de baş ağrısı olmadı. Normal, ameliyattan sonra olan ağrılar oldu sadece. Az ya da çok bir.şey diyemem, o kişiden kişiye değişir. Sezaryende ilk gün biraz zor, 2. günden itibaren ağrılar acılar azalmaya başladı. Bugün 10. gün. Baya azaldı acılar. Daha çok dinlenseydim, daha da azalirdi. Bebeğini doğar doğmaz görmek bence hiçbir şeye değişilmez canım. Benim sütüm ilk günden beri var ama biraz az. Yeni yeni çoğalmaya başlıyor hayırlısıyla canım.Kızlar sezeryan şekline karar veremedim belden uyusturmalı olunca kimisinde ağrı oluyormuş , genel anestezidede ne zaman uyanıyorsun acaba emzirme ye geç kalmak istemiyorum sutum de gelir hemen inş onu da bilmiyorum bu konudaki bilgilerinizi paylaşır mısınız
Onlar arabada zaten nezamandır:))) hadi bakalımmmm çok heycanlıÇantanızı falanda alın yanınıza nolur nolmazz :) hadi inş
Canım bana da pek fayda etmedi lansinoh. Doğumdan baya önce başlamak gerekiyormuş. Günde 1-2 kere sürmek gerekiyormuş. Zeytinyağı sürüp streç filmle sardim ben canım. Bir de yine burda söylemişlerdi, tahinin üzerinde biriken yağı sürüp streç filmle sardim. Hangisi iyi geldi bilmiyorum ama yavaş yavaş iyileşiyor canım. Gözümden yaş gele gele emzirdim bir süre. Şimdi de yine ilk emerken aciyor ama eskisi gibi değil şükür. Geçecek inşallah. Sen de dene canım. Bir de mümkünse memenin sadece ucunu değil, daha geniş kısmını bebişin ağzına vermeye çalış. Benimki pek alamıyor öyle ama öyle alsa daha az yara olurmuş. Geçmiş olsun canım.KIZLAR MEME UCUM YARA OLDU EMZİRİRKEN ACIYO BİDE BAŞLIKLA EMZİRDİĞİM HALDE BANA Bİ İLAÇ TAVSİYE EDİN LÜTFEN KULLANIP MEMNUN KALAN VARMI LANSİNON KULLANIYORUM FAYDA ETMEDİ
Saol canım. Küçük ucu kullanıyorum ben de. Büyük sanki daha az çekti. İkisini de bir daha deniyim. İnşallah çeker. Olmazsa, dediğin gibi kiralamayı deniyim. Sütüm de artmıştır belki biraz da, daha iyi çekilir inşallah.Canim bize hastaneden madela onerdiler. Avent benim sutumu cekmedi. Madelayla cozduk isi. Her bunyenin farklidir tabi ama bide madela dene yani almasanda kirala istersen. Bide acaba dogru uclari kullandigindanmi emin olsan? 30 mm olan bnim uclarima buyuk geldi az az cekiyodu 27yi bi taktik fiskirta fiskirta cekti
Cnm emzik denedin mi? 2 saatte bir emzirmeyip devamlı göğsünü verirsen kaliteli süt üretimi için zaman vermemiş oluyoruz, hep sulu süt oluşuyor , doyurucu süt Oluşumu için biraz daha zamana ihtiyaç varmış Dr öyle tarif etmişti bize, bilmem anlatabildim mi ? Devamlı göğsünü vermemek gerek, bir de bazı bebeklerin emme refleksi yoğun oluyormuş, bunlar devamlı ac gibi aranıp bu sekilde iletişim kuruyorlarmış, emzik tek çözüm oluyor.Hanimlar merhaba sutunuze takviye olsun bisey yapiyomusunuz artmasi icin daha doyurucu gelmesi icin gunun her dk si yese doymuyo benim oglum surekli ac e tabi yerken bayiliyo tam doymuyo yoruluyo. O agzi kus gibi surekli araniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?