2015 Ekim Anneleri

Kızlar bugün doğum yapacak bir kaç kişi vardı. Yaptılar mı acaba, takip edemedim. İnşallah her şey yolundadır. Sağlıkla kavusmuslardir inşallah

Kayınvalidem 10 gündür bende. Olur da bebek gününden önce gelir diye 1 hafta erken geldi:) 11 Ekim SAT doldu. Doktor da 17 Ekim e kadar bekleyeceğiz deyince kadın boşu boşuna erken gelmiş oldu. Şimdiden benimle pazarlık yapıyor Bebek doğunca 1 hafta kalıp evine dönecekmiş. Neden diye sorduğumda da kayınpeder hiçbir işini kendi yapmaz kızlarına ev halkına buyur edermiş. Kızlar yorulmuştur dedi. Yani görümcelerim. Torun diye diye başımın etini yediniz yok öyle kaçıp gitmek dedim. Arar konuşurum kayınpederle. Mümkünse nazik totosunu kaldırıp kendi işini 2 haftacık kendi yapması gerektiğini söylerim dedim. çok ta ciddi değildim söylediklerimde. Açıkçası kimseyi zorla tutacak değilim. Gitmek isteyeni kapıya geçiririm. Sonuçta kimseye güvenerek hamile kalmadım. Bakalım bizim kız bizi daha ne kadar bekletecek

Canim nisan olabilir benim nisan baya kandi kanama gibi oldu biraz fakat nisanda hemen sonra doguracaksin diye bişey yok benim açılmam hiç yoktu bebek aşağı inmiş olmasına rağmen çatı kapaliydi 12 saat sonrada bir degisiklik yoktu nisandan sonra. Ama eger nisansa Heran suyun gelip dogurabilirsin hadi hayırlısı.

Nişan beklioduk şimdi de su bekleyelim bakalım :) sağol canımm gelsin gelsin diye söylenip duruyodum da biraz heyecan yaptım.. Yine de az kaldı demek bu yani umarım

Çiçeği burnunda sevgili ekim annecikleri, izmir çınarlıda doğum yapan taze annelerimiz burada mı?

Nişan beklioduk şimdi de su bekleyelim bakalım :) sağol canımm gelsin gelsin diye söylenip duruyodum da biraz heyecan yaptım.. Yine de az kaldı demek bu yani umarım
Canim inşallah bi avazda kurtulursun. Bence bi acile gidip açılma varmı yok mu yada sanci varmı yokmu bi baktirin derim sonuçta nisansa doğum başlamış demektir....

Canim donencenin resmini ve markasini paylasrmisin zahmet olmazsa?

Çok güzel foto Allahım bozmasin ınsaallah..fotoyu eşime gösterdim cok begendi baba-kiz askini..o da hasretle bekliyor kızıyla kavuşmayı Allahım hayirlisiyla kavuşmayı nasip etsin bekleyen tüm hamislere

Off karnım kasılıyor sürekli =( şu son zamanlarda bide kaşıntı çıktı başıma duramıyorm tez zamanda sağlıkla doğuralım inşallah

Canım ben spinal oldum, baş ağrısı olmadı bende. Ameliyattan 2 saat sonra sade kahve iç, bitter çikolata ye dediler. Öyle yaptım. Sonra da sık sık sade kahve içtim ve de bol bol su. Kafein ağrı olmasını engeller dediler. Migren var bende, yine de baş ağrısı olmadı. Normal, ameliyattan sonra olan ağrılar oldu sadece. Az ya da çok bir.şey diyemem, o kişiden kişiye değişir. Sezaryende ilk gün biraz zor, 2. günden itibaren ağrılar acılar azalmaya başladı. Bugün 10. gün. Baya azaldı acılar. Daha çok dinlenseydim, daha da azalirdi. Bebeğini doğar doğmaz görmek bence hiçbir şeye değişilmez canım. Benim sütüm ilk günden beri var ama biraz az. Yeni yeni çoğalmaya başlıyor hayırlısıyla canım.
İnşallah sen de senin ve bebeğin için en doğru kararı verirsin. Sağlıkla ve kolaylıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına canım

KIZLAR MEME UCUM YARA OLDU EMZİRİRKEN ACIYO BİDE BAŞLIKLA EMZİRDİĞİM HALDE BANA Bİ İLAÇ TAVSİYE EDİN LÜTFEN KULLANIP MEMNUN KALAN VARMI LANSİNON KULLANIYORUM FAYDA ETMEDİ
Canım bana da pek fayda etmedi lansinoh. Doğumdan baya önce başlamak gerekiyormuş. Günde 1-2 kere sürmek gerekiyormuş. Zeytinyağı sürüp streç filmle sardim ben canım. Bir de yine burda söylemişlerdi, tahinin üzerinde biriken yağı sürüp streç filmle sardim. Hangisi iyi geldi bilmiyorum ama yavaş yavaş iyileşiyor canım. Gözümden yaş gele gele emzirdim bir süre. Şimdi de yine ilk emerken aciyor ama eskisi gibi değil şükür. Geçecek inşallah. Sen de dene canım. Bir de mümkünse memenin sadece ucunu değil, daha geniş kısmını bebişin ağzına vermeye çalış. Benimki pek alamıyor öyle ama öyle alsa daha az yara olurmuş. Geçmiş olsun canım.
Saol canım. Küçük ucu kullanıyorum ben de. Büyük sanki daha az çekti. İkisini de bir daha deniyim. İnşallah çeker. Olmazsa, dediğin gibi kiralamayı deniyim. Sütüm de artmıştır belki biraz da, daha iyi çekilir inşallah.

Hanimlar merhaba sutunuze takviye olsun bisey yapiyomusunuz artmasi icin daha doyurucu gelmesi icin gunun her dk si yese doymuyo benim oglum surekli ac e tabi yerken bayiliyo tam doymuyo yoruluyo. O agzi kus gibi surekli araniyo
Cnm emzik denedin mi? 2 saatte bir emzirmeyip devamlı göğsünü verirsen kaliteli süt üretimi için zaman vermemiş oluyoruz, hep sulu süt oluşuyor , doyurucu süt Oluşumu için biraz daha zamana ihtiyaç varmış Dr öyle tarif etmişti bize, bilmem anlatabildim mi ? Devamlı göğsünü vermemek gerek, bir de bazı bebeklerin emme refleksi yoğun oluyormuş, bunlar devamlı ac gibi aranıp bu sekilde iletişim kuruyorlarmış, emzik tek çözüm oluyor.

Sütüde en çok arttıran şey sudur. Bugün Dr dan geldik anneme Israrla Kayısı hoşafı yap en iyi sütü o yapar diye konuştu durdu. Almanya da da en iyi Vişne suyunun süt yaptığı söylenir, bi arkadasım hazır Vişne suyu tükete tükete deli gibi buzulgunun süt ile dolduğunu söylemişti, bebek emse bile göğsü agrıdıgından sağıyormuş ben denemediğim için pek yorum yapamayacağım bir süre denenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…