Cnm hayirli olsun masallah bebegine cok guzelTeyzelerrr biz 9 bucuk gb dogduk cok sukur her sey yolunda..hafif agrim var..hemen odaya gelince emdik masallah kizim ac gelmis yoldansu an uyuyoruz bi de foto atiyorum..
Cnm bnce bunye meselesi inanin bn sadece iki gun agri hissettim od adet agrisi gibi 3. Gunu her isimi kendim yaptim ilk guju hastahanede bile kizimi kendim alip emsirdimCanim sende benim gibi sezeryan olmasaydım diyenlerdensin herhalde bende keşke çatı ve vajina darlığı olmasına rağmen keşke deneseydim nomali diyorum. Ama o zamanda sıkışsaydı vakuma kalsaydi diye düşünüyorum bir türlü içim soğumuyor.hazal1595 sen kendin istemistin değilmi sezeryan sen nasıl hissediyorsun sende bir pismanlik varmı merak ediyorum. Opuldunuz Allah evlatlarinlarimiza sağlık versin.
Oy pasa bu annesi allah esirgesib cok tatli
Teşekkür ederim canım. Amin.. Hepimizin çocuklarını inşallah.Gözün aydin canim.Allah anali babalı büyütsün.
Of ya ne Zaman artacak bu sütler uyanır uyanmaz aklıma bu geliyor bebeğim sürekli aranıp duruyor şu mama olayında kafam karıştı zaten bol bol gelsede kurtulsak mamadanÖyle incecik kaldıktan sonraki gün düştü bizim de canım. Valla bilmiyorum aslında, kayınvalidem yikanmaz düştüğü gün dedi. Bir fikrim olsa yine yikardik da, ondan önceki gün de yikamistik, annem de usutmeyelim dedi, o gün yikamadik biz. Bence yikanabilir aslında canım.
İnşallah canım.. Hafif arttı sanki ama.. İnşallah çok çok olsun..
Bizimki de emerken aniden bağırmaya başlıyor. O ara sancı giriyor sanırım. Çok üzülüyorum.. Gazlı olmasınlar yaa..
Canım hastanede de Hipp veriyorlardı biz de ona devam ettik. O dediğini nerden öğrendin? Değiştirelim o zaman yaa
Canım, aynen ben de.. Hastanede de veriyorlardı, devam ettik Hipp' e.
Benim de aynı. Elimle sıkınca geliyor ama makineye az geliyor yaaMakine mi iyi değil acaba diyorum ama baya övüyorlardı. Lansinoh makine var bende.
Ben mamayi düzenli vermiyorum. Elimden geldiğince, agladikca emziriyorum. Genelde geceleri 2 ölçek mama takviyesi yapıyoruz. 1 saat bile emzirsem meme aradığı oluyor. Doymuyor mu diye korkuyorum. Hemşire anne kokusu istediği içindir dedi. İnşallah öyledir. Emzirmeme rağmen çok ağlayıp meme aranirsa, mama takviyesi veriyoruz yine.
mantar da akinti nasi oluyo bilmem ama dogum daha yapmadin sanirim sen yesil akintin varsa acile gitsene bi canm bnm ilk suyum geldiginde bana sorduklari sey yesil akinti gelmedi dimi demislerdi sebebini blmiyomKızlar acil bişe sormam lazım lütfen bilginix varsa yardımcı olurmusunz.., yeşil akıntı glb mantar oluyor yine başlıcak sanırım yani bu kaşıntının sonu mantar kesin... diyorum ki pimafucin fitil var şuan kullansam bi zararı olur mu
Anladım cnm çok sağol cvpladığın için cumartesi Dr gidecez bakalım ne kadar toparlandı bende ona göre Bi sistem ayarlıcam iyi bir çocuk Dr da bulmak lazım bu arada düzenli bir Dr olması şartCan'ım internette yazıyo evolvia tam yazılışını bilmiyom da en iyisi o galiba biz başta kaşıkla veriyorduk onunlada ne kadar içtiği belli olmuyodu bide zor oluyo karşı komşum yenidoğan hemşiresi bebekler ilk bir ay biberon emsede alışmıyo dedi bizde biberonla veriyoruz ama sen kaşıkla verebiliyorsan kaşıkla ver yine en iyisi o ben günde en fazla toplam max 4 kez 30 yada 40 cc onada bir ölçek katıyorum bugünkü Dr umuzda öyle dedi 30 cc ye bir ölçek Eki Görüntüle 1655092 Can'ım bu haberlerden Bi tanesi baya Bi sitede var ben o yüzden almadım bende başta en iyisi o diye alacaktım çok şükür farkettim
Çok güzelmiş prensesTeyzeleri herkese ii geceler kizmi gordukce insanin uyuyasi geliyor
Kızlar acil bişe sormam lazım lütfen bilginix varsa yardımcı olurmusunz.., yeşil akıntı glb mantar oluyor yine başlıcak sanırım yani bu kaşıntının sonu mantar kesin... diyorum ki pimafucin fitil var şuan kullansam bi zararı olur mu
Teşekkürler cnmGenel anestezi veya epidural. Epiduralde tekrar uyuşturucu verebiliyorlar fakat spinalde öyle bir olay yok. Neyseki olmuş bitmiş. Geçmiş olsun kızlar
Amin canım 3600 gr doğduOyy anniss maşallah tosuna... Allah analı babalı büyütsun. Kaç gr doğdu canım ogluşun. ...
Ben de yazilanlari okuyunca yanliz olmadığımı anlıyorum canim. Baş ağrısı 4-5 gün sürdü ama ağrıdğnda saglam ağrıdi kulaklarımn zonkladgni hissedyrdm resmen. Bir de sen de oldu mu bilmiyorum canim şöylebisey de oldu:uyurken belden aşağımn anlik titredğmi hissettim 2-3 defa.Canım birebir aynı şeyleri yasamisiz.. Ben de cesaret edemem tekrar.. SizlerIn yazdıklarını okuyunca yalnız olmadığımı anladım ben o an pişman oldum ve günlerce baş ağrısi da cabasi oldu..
Sağol canım sanada hayirli dogumlarAyyy çok datluuuu yerim yanaklarını maasallah suphanallah Güle güle büyütün canım
Dedim ya söyledim hissediyrm diye. Belki korku belki heyecan belki de baskıyıhissetmekten hoşlanmamamdn dolayi çok hissediyorum gibi gelmiş olabilir.Peki sana hissediyor musun diye sormadilar mi? Benimki tam teRsi cok rahat gecti ilk basta uyusmadi o yuzdrn bir daha ugtastilar hissettiklerim sadece baskiydi dokunduklari zaman o kadsr. Ilk gece zor gecti ama o da rahim kasiliyordu. Kuculmeye calisiyordu. Bas agrisi olmasin dye bana ameliyattan hemen sonra kahve ve biter cikolata yedirdiler. Ve her gun 3 litre sivi tuket dediler. Ben cok fazla ictin ve bas agrisini hic yasamadim daha ins olmaz da.
Hayırlı olsun canim Allah anali babali büyütsün inşallahAmin canım 3600 gr doğdu
Maşallah prensese çok tatlı annesi bu güzellikTeyzeleri herkese ii geceler kizmi gordukce insanin uyuyasi geliyor
Saat sayıyorum canım. 9 saatimiz kaldı bizim kontrolümüze :)Sıra geldi 13 Ekim 2015 salı günü doğuma ve kontrole gidecek anneler için duaya.Kızlar allah sağlıklı, hayırlı, kolay doğum nasip etsin. Güzel güzel doğurun. Sonra da bizimle güzel doğum hikayelerinizi paylaşın. Resim çekip bizimle paylaşmayı da unutmayın. Kontrole gidecek anneler, sizlerde güzel haberlerinizi bizlerle paylaşın. 4 Gözle bekliyor olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?