2015 Ekim Anneleri

Teyzelerrr biz 9 bucuk gb dogduk cok sukur her sey yolunda..hafif agrim var..hemen odaya gelince emdik masallah kizim ac gelmis yoldan su an uyuyoruz bi de foto atiyorum..
Cnm hayirli olsun masallah bebegine cok guzel
Cnm bnce bunye meselesi inanin bn sadece iki gun agri hissettim od adet agrisi gibi 3. Gunu her isimi kendim yaptim ilk guju hastahanede bile kizimi kendim alip emsirdim
Oy pasa bu annesi allah esirgesib cok tatli

Of ya ne Zaman artacak bu sütler uyanır uyanmaz aklıma bu geliyor bebeğim sürekli aranıp duruyor şu mama olayında kafam karıştı zaten bol bol gelsede kurtulsak mamadan

Kızlar acil bişe sormam lazım lütfen bilginix varsa yardımcı olurmusunz.., yeşil akıntı glb mantar oluyor yine başlıcak sanırım yani bu kaşıntının sonu mantar kesin... diyorum ki pimafucin fitil var şuan kullansam bi zararı olur mu

mantar da akinti nasi oluyo bilmem ama dogum daha yapmadin sanirim sen yesil akintin varsa acile gitsene bi canm bnm ilk suyum geldiginde bana sorduklari sey yesil akinti gelmedi dimi demislerdi sebebini blmiyom

Anladım cnm çok sağol cvpladığın için cumartesi Dr gidecez bakalım ne kadar toparlandı bende ona göre Bi sistem ayarlıcam iyi bir çocuk Dr da bulmak lazım bu arada düzenli bir Dr olması şart

canım merhaba kaşıntın varsa büyük ihtimalle mantar birde doğuma az kalmış bu yüzden lütfen doktoruna sormadan bişi kullanma. çünkü allah korusun açılmayı tetikler plesentaya zarar verebilir hemencecik doktoruna görün ve hızlı bir şekilde tedavini olman lazım. normal doğumla bebişe de bu enfeksiyonlar geçebiliyormuş.

Selamlar Ekim anneleri benim fe Allah'ın izniyle az kaldı doğuma ben sezeryan olacağım 2. Doğumum 2 yaşına girecek oğlum var sizlere birşey danışmak istiyorum kent hastanesinde yada egepolde doğum yapan varmı izmirli arkadaşlar

Canım birebir aynı şeyleri yasamisiz.. Ben de cesaret edemem tekrar.. SizlerIn yazdıklarını okuyunca yalnız olmadığımı anladım ben o an pişman oldum ve günlerce baş ağrısi da cabasi oldu..
Ben de yazilanlari okuyunca yanliz olmadığımı anlıyorum canim. Baş ağrısı 4-5 gün sürdü ama ağrıdğnda saglam ağrıdi kulaklarımn zonkladgni hissedyrdm resmen. Bir de sen de oldu mu bilmiyorum canim şöylebisey de oldu:uyurken belden aşağımn anlik titredğmi hissettim 2-3 defa.

Dedim ya söyledim hissediyrm diye. Belki korku belki heyecan belki de baskıyıhissetmekten hoşlanmamamdn dolayi çok hissediyorum gibi gelmiş olabilir.

Sıra geldi 13 Ekim 2015 salı günü doğuma ve kontrole gidecek anneler için duaya. Kızlar allah sağlıklı, hayırlı, kolay doğum nasip etsin. Güzel güzel doğurun. Sonra da bizimle güzel doğum hikayelerinizi paylaşın. Resim çekip bizimle paylaşmayı da unutmayın. Kontrole gidecek anneler, sizlerde güzel haberlerinizi bizlerle paylaşın. 4 Gözle bekliyor olacağız

Saat sayıyorum canım. 9 saatimiz kaldı bizim kontrolümüze :)
Ne güzel dua dilekler bunlar. Hayırlısı hepimiz için inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…