kotrolden geldikten sonra bizimle paylaş canım. ola ki gözümden kaçabilir beni etiketle. hadi bakalım hayırlısı. biz de yarın akşamüstü hastaneye kontrole gideceğiz ama bizimkisi sadece meraktan. kendi doktoruma değil. o yüzden çok ayrıntılı bir şey öğrenemeyebilirim.Saat sayıyorum canım. 9 saatimiz kaldı bizim kontrolümüze :)
Ne güzel dua dilekler bunlar. Hayırlısı hepimiz için inşallah.
Tamam canımBence doktoruna sor esma risk alma o kullan derse kullan
Tamam canım, mutlaka paylaşır seni de etiketlerim. Aynı şekilde ben de senden isterim ama :))kotrolden geldikten sonra bizimle paylaş canım. ola ki gözümden kaçabilir beni etiketle. hadi bakalım hayırlısı. biz de yarın akşamüstü hastaneye kontrole gideceğiz ama bizimkisi sadece meraktan. kendi doktoruma değil. o yüzden çok ayrıntılı bir şey öğrenemeyebilirim.
Rabbim kolay dogum nasip etsin canim insallah rahatca gecip gtsim yavruna kavusmana azcik kaldi Allahin izniyleCanım perşembe günü alabiliriz dedi zaten miyadını geçmiş oluyo. Ama umarım daha fazla beklemez
Am bu yeşil akıntı uzunz amandır var bende hatta en son suyum geldi sanıp acile gittiğimdede vaedı bişe demediler sadace aşırı akıntın var dediler.. Dr a bu fitilin kremini kullanım mı die sordum kaşıntı sebebiyle kullan dedi fitil i sormayı unuttummantar da akinti nasi oluyo bilmem ama dogum daha yapmadin sanirim sen yesil akintin varsa acile gitsene bi canm bnm ilk suyum geldiginde bana sorduklari sey yesil akinti gelmedi dimi demislerdi sebebini blmiyom
Rabbim kolay dogum nasip etsin canim insallah rahatca gecip gtsim yavruna kavusmana azcik kaldi Allahin izniyle
Ya ben bugun gittim ama kaşıntıyı söledim onu unttum bida cuma günü gel dedi napçam şimdi? =( scanım merhaba kaşıntın varsa büyük ihtimalle mantarbirde doğuma az kalmış bu yüzden lütfen doktoruna sormadan bişi kullanma. çünkü allah korusun açılmayı tetikler plesentaya zarar verebilir hemencecik doktoruna görün ve hızlı bir şekilde tedavini olman lazım. normal doğumla bebişe de bu enfeksiyonlar geçebiliyormuş.
Ya ben bugun gittim ama kaşıntıyı söledim onu unttum bida cuma günü gel dedi napçam şimdi? =( s
İşte bende pimafucin die bi krem var onu söledim kullan dedi ama bu dışı için hralde benim kaşıntı içtende var zaten kaşıdıkça yeşil akıntı geliyor
İşte bende pimafucin die bi krem var onu söledim kullan dedi ama bu dışı için hralde benim kaşıntı içtende var zaten kaşıdıkça yeşil akıntı geliyor
Tamam canım gidiim bi dediğin gbi.. Zaten günümde az riske atmıyımarkadaşım işini bence sağlama al yarın bidaha git. mantar enfeksiyonu için test yapıyorlar. testtede varsa çıkar
Çok gecmiş olsun cnm şimdi iyisiniz ya çok şükür acılar hep unutuluyor gözün aydın sağlıkla büyr inşlhCanlar o kadar zor bi süreçten geçtim elhamdülillah şuan iyiyim tansiyon yüksekliği sebebi ile sezeryan oldum çöl sukur oğlum sağlıklı iki gece hastanede yemediğim serum ilaç kalmadı evde fenalaştim acile.gittik o baş ağrılarını anlatamam yemekleri tuzsuz tatsız yiyemiyorum bile bugün tansiyon düşmeye başladı şükürler olsun Rabbim kimseyi sağlığıyla sinamasin tek dusuncem oglumdu bisey olursa o ne olur dedim Rabbim beni evladıma bağışladı
Tatlım bn artık yüZ üstü yatruyrm arada gazıda gelse kendi daha rahat cıkartıyr sen yatrdın mı hiç bu şekil ?Canim bizim kizdada oluyor emdikten sonra hemen gazini cikarmiyo yatiriyorum bu sefer aglamaya basliyo kipkirmizi oluyo kaldiriyorum ugrasiyorum sirtini sivazlayip pışpısliyorum oyle cikariyo cnm
Küçük kuzunu sağlıkla büyütmeni dilerim.Biz de 13 gün önce 1 yasımıza girdik 1 ekim 2014 doğumlu benim kuzum da insalllah sizde bu heyecanlı güzel günleri görürsünüz.(2014 ekim annesi)iyi geceler herkese, 13 gun oldu bebegime kavusalı, minik şirin mi şirin bi oğlum var Allah bağışlasn, on üç günün hergünu farklıydı çok zor günlerde gecirdik ama çok şükür sen onemli konumuz memeden emmeyi oturttuk biberonlara şimdilik ihtiyacımz yok ancak hep içim içimi yiyor neden hemen sütüm gelmedi neden bebeğimin midesine koruyucu nitelikte benim sütüm gitmedi diye, sezeryan ameliyat gerçekten güzel ama anne ve bebek açısından çok sıkıntılari varmış bir gün geriden anne bünyesi tepki veriyor ilk. Üç gün mamayı kaşık yerine biberonla vermek daha sonraki günler memeyi tutturmaya çalışmak imtihanlarin en büyügüdü bu zorluklarn içinde anneler dünyasına geçiş yaptığımı anladım, dualar ede ede çok şükür bütün öğünlerde emiyor bebeğim sarılığımz geçtiğimiz cuma 12.8 çıktı yarın randevumuz var inşallah düşmüştur tez zamanda geçer. Allah hepimizin evlatlarına hayırlı sağlıkli uzun ömürler versin inşallah. bu da
6 günlükken memeyi tutmamak için inat ederken halimiz :)
Teşekkürler Allah sizin evladınızada hayırlı uzun ömürler versin, inşallah bizde bir yaşımizi görürüz. gazımz oluyor bzimde, beremiz yüzünü kapatıyor rahat uyuyamadk bugün.Küçük kuzunu sağlıkla büyütmeni dilerim.Biz de 13 gün önce 1 yasımıza girdik 1 ekim 2014 doğumlu benim kuzum da insalllah sizde bu heyecanlı güzel günleri görürsünüz.(2014 ekim annesi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?