2015 Ekim Anneleri

S Sevdalinka00 bu arada canım 2 gün kaldı yazıyor takvime göre doğumuna 2 gün görünüyor. Doktorun neye karar verdi?
Canim doktor bana carsambaya kadar beklicez dedi carsamba doluyor gunum.. Sonrasında beklemiyor ama bende ne nisan ne su hic bise yok.agri oluyor kasilma vs ama acilma var mi onu bile bilmiyorm.alttan muayene olmadim...carsamba yaticam hastaneye nasipse..41 e kadar bekler mi acaba ama sanmiyorum tatlim drek hazir gel dedi limi beklemiyor

Herkese günaydınlar.

Eşim işe, kızım okula gitti benim uykum kaçtı. Dün gece biraz ağır mı uyudum nedir gece bebeğin hareketlerini hissetmedim. Normalde sabaha kadar hareket halinde oluyordu. Sabah da yine uyandıktan sonra bir saate yakın hissetmeyince endişelendim. Tam eşim bir şey mi oldu derken benim minik başladı tepecik oluşturup bir o yana bir bu yana gitmeye

İçim rahatladı çok şükür

Günaydınlar gelemiyorum kızlar küçük cazgır kızım yüzünden dün göbeğimiz düştü 9. günde çok huysuzdu. Gece uyuyamamakta mahfediyor beni. Uykuları ne zaman düzene girer acaba...

Teyzelerrrr gunaydinnn hepinizi etiketleyemedim guzel yorumlar ve dilekleriniz icin tesekkur ederiz..3310 gr 50 cm dogduk 38+5 de..
Sezeryana girerken biraz heyecan biraz korku duydum ama her sey cok guzeldi farkli bi deneyimdi..bebisimi baya ceke ceke cikardilar drun heyecan aramayalim isil hnm dedigi kadar varmis kafasi yukari baya sıkısmıs yavrumun azcik yamuk duruyor☺
Sezeryandan olacaklar da korkmayin ben cok korkuyordum ama spinal ignesi hic aci veren bisey degilmis..elimin ustune serum yeri actilar o daha cok acidi..
Sonrasinda ilk ayaga kalkmak biraz bas donmeli olsada 2. Den sonra kolayliyo hele 3. De tmm kendim tuvalete gittim..agri icin de igne yapiyolar zaten hafif sizlar gb olunca hoop igne sknra 8 saat rahat.
Bi de kizlar etkisi oldu sezeryandan once 2 aksam humana still tea ictim yine 2 gun manuel pompayi azcik azcik gogusume yaptim..size de tavsiye ederim.

Emzik evet yeri geldiginde en buyuk kurtaricim ama acsa oda kesmiyo cocugu. Dedigin dogru tam dolmadan emdigi icin yetmiyo mesela bu gece sol gogsumh hic istemedi almadi hep sagdan emdi bu sefer sol doldu tas gibi oldu sabah onu verince hemen doydu uyudu ama dolmasina da firsat vermiyoki. Visne suyunu kayisi hosafini da deniyjm ben bi ozaman tskler

Kızlar Günaydın dün akşam evimize geldik Allaha şükürler olsun bebekte bende çok iyiyizbir gün daha kalmamı istediler ama ben evimde daha rahat olacağıma ikna ettim ve çıktım. Ameliyat çok hızlı gelişti ve kolay çabuk bitti hiçbirşey hissetmedim hiç ağrı duymadım. Kalkincada hiç sorun yaşamadım tabiki çok yavaş hareket etmek gerekiyor. Saat 10.20de bebeğim 4250kg olarak dünyaya geldi. Akşam 6da kalktım yürüdüm bir kaç saat sonrada gaz çıkarınca serum bitti damar yolunu aldilar. ve sonda alındı sabaha katı gıda yedim hemen. Sonda hiç acı verici değil çünkü spinal verildikten sonra takıldı hissetmedim çıkarırkende acimiyor. Hersey bu kadar guzelken çok büyük bir sıkıntı başladı benim için emzirme! Bebeğim bir türlü tamamini alamadi ve ememedi akşama kadar ugrastim gece memeyi tutunca emsin dediler 1 saate yakin memeyi birakmayinca göğsüm yara oldu ikiside mosmor ve kanama oluştu. Kendimi o kdar kastimki boyun ve omzum kitlendi. Tabi ameliyat sonrasi olma ihtimali var ama ben kendimi sıkmamın çok etkili olduğunu düşünüyorum. Şimdi sizlere çok ihtiyacım var lansinoh ve gogus Pedi kullanıyorum ama hiç faydasi yok dun karbonatla sildim beni daha da mahvetti gece mama aldik sarılık olmasin diye kendimi kötü anne gibi görüyorum ne yapacağımı bilmiyorum çok Üzgünüm tavsiyelerinize ihtiyacim var. Yarina kadar banyo yapmam yasak ve pompayida kullanamadim acıdan.

Tatlım bn artık yüZ üstü yatruyrm arada gazıda gelse kendi daha rahat cıkartıyr sen yatrdın mı hiç bu şekil ?
Canım bi çocuk dr u bebeginizi kesinlikle yüz üstü yatrmayn diye uyarı yapmştı aman allah korusun. .. tabi sen yattığı sürece sürekli yannda ve gözün üzerinde ise sorun olmaz onu en iyi sen bilirsn ..ama ne bileyim o kadn korkuttu beni.. bu arada ekranı büyütüp popişini ısırasm geldi bu minnağın bin kere maşallah

Günaydın anneler. Sabah şerifleriniz hayırlı olsun. Bebeklerini emzirme ve büyütme çabasında olan annelere Allah sabır, kolaylık ve rahatlık versin. Parmaklarınıza Azıcık zeytinyağı sürüp bebişinizin sırt kısmına, bacaklarına, ayaklarına masaj yapabilirsiniz. Mışıl mışıl uyurlar. 40 haftayı doldurmaya az kalmış, 40 haftayı doldurmuş anneler (ben dahil) ve sezaryen tarihini bu haftaya almış olan anneler Allah yardımcımız olsun. Bekliyorum-bekliyorsun-bekliyor-bekliyoruz-bekliyorsunuz-bekliyorlar durumundan kurtuldum-kurtuldun-kurtuldu-kurtulduk-kurtuldunuz-kurtuldular durumuna geçmemizi diliyorum :)) güzel ve hayırlı bir gün oldun. Sağlıklı-keyifli kalın.

Offf bazen minnack bi hareketine hasret kalıyoruz, olmaynca deli gibi endişeleniyoruz gerçekten ya... burda okuduklarım, hepimizin aynı yollardan geçtiğini ne güzel anlatıyor, yalnız degilmisim diyorum her seferinde :) :*

Canım gözün aydın kuzunu sağlıkla büyüt inşallah herşey kolay olmuş gibi maşallah ... valla artık kuzusuna kavuşanlara gıpta ile bakıyorum, biz birkaç kişi kaldk artık, inşallah hayırlısıyla tüm topik tamamlar macerasını, sonra biz de baslarz artık gaz süt kaka muhabbetlerine S Sevdalinka00 P pinartn ysdeniz paytak_paytak_kosan_koala realistan ve daha sayamadklrm

Kuzlar yenidoğan bakımı için Ayşe Öner'in videolarına bakın derim. Sabahtan beri izliyorum. Kadının sakin duruşu beni bile sakinleştirdi :)
Gebeliğin basında ilk okuduğum kitap ayşe önerinki idi ve gerçekten çok rahatlatıcı :) videolarına da bakalm hemen :)

Günaydın kızlarrr
Hastaneye doğru yola çıktık. Baya heyecanlıyımmm :) Bakalım minnak neler yapıyormuş, kafası diye sevdiğim poposu muymuş, dönmüş mü, büyümüş mü
Umarım güzel bir gün geçer. Doğuma girecek annelerimize Allah yardımcı olsun, sağlıkla kucaklasınlar bebişlerini.

Geldim burdayım emzirme mesaisindeyim.
Maşallah ne güzel darısı başımıza inşallaheşim yarın için aslı hanımdan randevu almış muhtemelen doğumu çınarlıda yapıcam kısmetse tabi, tercih sebebimiz de doktordan ziyade anestezi ekibi ama doktor hakkında da olumsuz bir yoruma rastlamadım inş memnun kalırız. ervaca87 de orda doğumyapmış sanırım, siz memnun kaldınız mı acaba? Hastane konusunda yarın bilgi alırız ama sizin fikirleriniz de önemli. Oda süsleme, doğum fotoğrafçısı, vs konularda bilgi verebilir msnz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…