- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Insallah canim Allahin izniyle bise kalmadi heyecanla bekliyoruz hepimiz bi kurtulsak hayirlisiyla cok.zorluyor son gunleramin canım inşallah. bir an önce bebişime kavuşmak istiyorum artık yaaa. şu an kucağımda olması benim için büyük mutluluk
Canim doktor bana carsambaya kadar beklicez dedi carsamba doluyor gunum.. Sonrasında beklemiyor ama bende ne nisan ne su hic bise yok.agri oluyor kasilma vs ama acilma var mi onu bile bilmiyorm.alttan muayene olmadim...carsamba yaticam hastaneye nasipse..41 e kadar bekler mi acaba ama sanmiyorum tatlim drek hazir gel dedi limi beklemiyorS Sevdalinka00 bu arada canım 2 gün kaldı yazıyor takvime göre doğumuna 2 gün görünüyor. Doktorun neye karar verdi?
Geldim burdayım emzirme mesaisindeyim.
Emzik evet yeri geldiginde en buyuk kurtaricim ama acsa oda kesmiyo cocugu. Dedigin dogru tam dolmadan emdigi icin yetmiyo mesela bu gece sol gogsumh hic istemedi almadi hep sagdan emdi bu sefer sol doldu tas gibi oldu sabah onu verince hemen doydu uyudu ama dolmasina da firsat vermiyoki. Visne suyunu kayisi hosafini da deniyjm ben bi ozaman tsklerCnm emzik denedin mi? 2 saatte bir emzirmeyip devamlı göğsünü verirsen kaliteli süt üretimi için zaman vermemiş oluyoruz, hep sulu süt oluşuyor , doyurucu süt Oluşumu için biraz daha zamana ihtiyaç varmış Dr öyle tarif etmişti bize, bilmem anlatabildim mi ? Devamlı göğsünü vermemek gerek, bir de bazı bebeklerin emme refleksi yoğun oluyormuş, bunlar devamlı ac gibi aranıp bu sekilde iletişim kuruyorlarmış, emzik tek çözüm oluyor.
Sütüde en çok arttıran şey sudur. Bugün Dr dan geldik anneme Israrla Kayısı hoşafı yap en iyi sütü o yapar diye konuştu durdu. Almanya da da en iyi Vişne suyunun süt yaptığı söylenir, bi arkadasım hazır Vişne suyu tükete tükete deli gibi buzulgunun süt ile dolduğunu söylemişti, bebek emse bile göğsü agrıdıgından sağıyormuş ben denemediğim için pek yorum yapamayacağım bir süre denenebilir.
Arkadaşım 2 çocuğunu da böyle yatırırmış. Hiç gaz problemi yaşamamış.Tatlım bn artık yüZ üstü yatruyrm arada gazıda gelse kendi daha rahat cıkartıyr sen yatrdın mı hiç bu şekil ?
Canım bi çocuk dr u bebeginizi kesinlikle yüz üstü yatrmayn diye uyarı yapmştı aman allah korusun. .. tabi sen yattığı sürece sürekli yannda ve gözün üzerinde ise sorun olmaz onu en iyi sen bilirsn ..ama ne bileyim o kadn korkuttu beni.. bu arada ekranı büyütüp popişini ısırasm geldi bu minnağınTatlım bn artık yüZ üstü yatruyrm arada gazıda gelse kendi daha rahat cıkartıyr sen yatrdın mı hiç bu şekil ?
Offf bazen minnack bi hareketine hasret kalıyoruz, olmaynca deli gibi endişeleniyoruz gerçekten ya... burda okuduklarım, hepimizin aynı yollardan geçtiğini ne güzel anlatıyor, yalnız degilmisim diyorum her seferinde :) :*Herkese günaydınlar.
Eşim işe, kızım okula gitti benim uykum kaçtı. Dün gece biraz ağır mı uyudum nedir gece bebeğin hareketlerini hissetmedim. Normalde sabaha kadar hareket halinde oluyordu. Sabah da yine uyandıktan sonra bir saate yakın hissetmeyince endişelendim. Tam eşim bir şey mi oldu derken benim minik başladı tepecik oluşturup bir o yana bir bu yana gitmeye
İçim rahatladı çok şükür
Canım gözün aydın kuzunu sağlıkla büyüt inşallahTeyzelerrrr gunaydinnn hepinizi etiketleyemedim guzel yorumlar ve dilekleriniz icin tesekkur ederiz..3310 gr 50 cm dogduk 38+5 de..
Sezeryana girerken biraz heyecan biraz korku duydum ama her sey cok guzeldi farkli bi deneyimdi..bebisimi baya ceke ceke cikardilar drun heyecan aramayalim isil hnm dedigi kadar varmis kafasi yukari baya sıkısmıs yavrumun azcik yamuk duruyor☺
Sezeryandan olacaklar da korkmayin ben cok korkuyordum ama spinal ignesi hic aci veren bisey degilmis..elimin ustune serum yeri actilar o daha cok acidi..
Sonrasinda ilk ayaga kalkmak biraz bas donmeli olsada 2. Den sonra kolayliyo hele 3. De tmm kendim tuvalete gittim..agri icin de igne yapiyolar zaten hafif sizlar gb olunca hoop igne sknra 8 saat rahat.
Bi de kizlar etkisi oldu sezeryandan once 2 aksam humana still tea ictim yine 2 gun manuel pompayi azcik azcik gogusume yaptim..size de tavsiye ederim.
Gebeliğin basında ilk okuduğum kitap ayşe önerinki idi ve gerçekten çok rahatlatıcı :) videolarına da bakalm hemen :)Kuzlar yenidoğan bakımı için Ayşe Öner'in videolarına bakın derim. Sabahtan beri izliyorum. Kadının sakin duruşu beni bile sakinleştirdi :)
:)))) gaz süt kaka mama meme emzik :)))Canım gözün aydın kuzunu sağlıkla büyüt inşallahherşey kolay olmuş gibi maşallah ... valla artık kuzusuna kavuşanlara gıpta ile bakıyorum, biz birkaç kişi kaldk artık, inşallah hayırlısıyla tüm topik tamamlar macerasını, sonra biz de baslarz artık gaz süt kaka muhabbetlerine S Sevdalinka00 P pinartn ysdeniz paytak_paytak_kosan_koala realistan ve daha sayamadklrm
Maşallah ne güzel darısı başımıza inşallahGeldim burdayım emzirme mesaisindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?