Bakalım bize neler öneriyor Ayşe teyzemiz. Bu Ayşe teyze "cırt diye gitti :)" reklamlarındaki Ayşe teyze değildir umarım. Yoksa ACE den başka bir şey önermez bize :)))) şaka bir yana bugün bende bakayım bakalım.Gebeliğin basında ilk okuduğum kitap ayşe önerinki idi ve gerçekten çok rahatlatıcı :) videolarına da bakalm hemen :)
Amin canım inşallah. Geçen sefer gazdan çok çektik. Umarım bu sefer daha rahat oluruz bu konuda :)Canım gözün aydın kuzunu sağlıkla büyüt inşallahherşey kolay olmuş gibi maşallah ... valla artık kuzusuna kavuşanlara gıpta ile bakıyorum, biz birkaç kişi kaldk artık, inşallah hayırlısıyla tüm topik tamamlar macerasını, sonra biz de baslarz artık gaz süt kaka muhabbetlerine S Sevdalinka00 P pinartn ysdeniz @paytak_paytak_kosan_koala realistan ve daha sayamadklrm
Mervecim güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlarrr
Hastaneye doğru yola çıktık. Baya heyecanlıyımmm :) Bakalım minnak neler yapıyormuş, kafası diye sevdiğim poposu muymuş, dönmüş mü, büyümüş mü
Umarım güzel bir gün geçer. Doğuma girecek annelerimize Allah yardımcı olsun, sağlıkla kucaklasınlar bebişlerini.
Yok yok bu pamuk gibi bir kadıncağız. Çok beğeniyorum ben.Bakalım bize neler öneriyor Ayşe teyzemiz. Bu Ayşe teyze "cırt diye gitti :)" reklamlarındaki Ayşe teyze değildir umarım. Yoksa ACE den başka bir şey önermez bize :)))) şaka bir yana bugün bende bakayım bakalım.
Onun birde banyo yaptırmasını izlemiştim bir tv programında doğsa da yıkasak diye düşünmüştüm:)Kuzlar yenidoğan bakımı için Ayşe Öner'in videolarına bakın derim. Sabahtan beri izliyorum. Kadının sakin duruşu beni bile sakinleştirdi :)
İnsallah canim bizler de hayirlisiyla doguralim sonra bebis muhabbetine gecis yapariz insallah uykusu gazi☺beklemek de zormus ama hepimiz kavuscaz insallah meleklerimize☺Canım gözün aydın kuzunu sağlıkla büyüt inşallahherşey kolay olmuş gibi maşallah ... valla artık kuzusuna kavuşanlara gıpta ile bakıyorum, biz birkaç kişi kaldk artık, inşallah hayırlısıyla tüm topik tamamlar macerasını, sonra biz de baslarz artık gaz süt kaka muhabbetlerine S Sevdalinka00 P pinartn ysdeniz @paytak_paytak_kosan_koala realistan ve daha sayamadklrm
Evet canim kulağım hep çınlama zonklama arası beni rahatsız etti bacak titremem ara ara 3 gün sürdü şimdide bel ağrım var kontrolde soracağım bunu normal mi diye..Ben de yazilanlari okuyunca yanliz olmadığımı anlıyorum canim. Baş ağrısı 4-5 gün sürdü ama ağrıdğnda saglam ağrıdi kulaklarımn zonkladgni hissedyrdm resmen. Bir de sen de oldu mu bilmiyorum canim şöylebisey de oldu:uyurken belden aşağımn anlik titredğmi hissettim 2-3 defa.
Dr unu ara bugün boşluğu varsa bugün git yarına kadar bekleyip yıpratma kendini ayrıca ultrasondan da kaynaklı olabilir bebeğin için ne iyiyse onu yaparsın sezeryansa sezeryan canım sağlıklı olsunda nasıl olduğunun hiç önemi yok bence sen hiç bekleme ara dr unu muayene ol için rahat etsinYarın kendi doktorumla muayenem var nasıl bekleyecem bilmiorum dua edin bize
En mantıklısi bu sanırım canım geçen hafta bi problem yokken birden bunları duyunca afalladim resmen çok teşekkür ederimDr unu ara bugün boşluğu varsa bugün git yarına kadar bekleyip yıpratma kendini ayrıca ultrasondan da kaynaklı olabilir bebeğin için ne iyiyse onu yaparsın sezeryansa sezeryan canım sağlıklı olsunda nasıl olduğunun hiç önemi yok bence sen hiç bekleme ara dr unu muayene ol için rahat etsin
İnşallah kuzum inşallah bu sefer çooook daha rahat olursnz :)Amin canım inşallah. Geçen sefer gazdan çok çektik. Umarım bu sefer daha rahat oluruz bu konuda :)
Canım yaa
Günaydın kızlar. .ben hamileligimin başından beri hem devlet hastanesi hemde özel hastanede muayene oluyordum biraz önce muayeneden çıktım ve cok canım sıkıldı.bebeğim in hamileligimin başından beri karın çevresi hep bi hafta geriden geliodu ama gerilik iki haftaya çıkmış suyu azalmış ve bir haftadır hiç kilo almamış daha sık kontrole gel olmadı sezeryanla erken aliriz dediler ki ben normal dogumu çok istiodum hareketleri falan da iyi nst de bi problem yok o kadar da beslenmeme dikkat etmeme rağmen böyle olmasi çok üzdü beni
Canım olabiliyor öyle. Hiç moralini bozma. Ölçümden de kaynaklı olabilir. Hem gerçekten öyle bir şey varsa bile, bebeğin maşallah artık haftasını doldurmak üzere. Kilosu yine de yerindedirYarın kendi doktorumla muayenem var nasıl bekleyecem bilmiorum dua edin bize
Oda süslemiyorlar canım hastanede. Aslı İriş sanırım bahsettiğin doktor memnun diye biliyorum kendisinden insanlar olumsuz pek yoruma rastlamadım. Benim doğumuma giren ebe çok iyiydi. Anestezi uzmanı 55-60 yaşlarında bıyıklı mario gibi çok sevimli bir adamdı ben doğum ekibimden çok memnun kaldım bir de doğumumu hastabakıcılar falan izlemeseydi iyiyidi pek normal doğum yapan olmadığı için karşımda bir çekirdek çitlemedikleri kaldı. Hastane çok temiz mi bu konuda emin değilim. Benim doğumum cts sabah gerçekleşti belki de yeterli çalışan yoktu bilmiyorum banyodaki çöpler biz söylenince toplandı çöplerimiz doldu taştı. Yemekler iyi değildi. Doğum fotoğrafçısına gelince ben songül hanımla anlaştım ama hastaneyle çalışan başka fotoğrafçılarda var. Fotoğrafçı konusunu önceden halletmen gerekiyor yani o gün sen doğum yapacaksın diye anlaşmadıysan kimseyle doğumuna da fotoğrafçı girmez.Maşallah ne güzel darısı başımıza inşallaheşim yarın için aslı hanımdan randevu almış muhtemelen doğumu çınarlıda yapıcam kısmetse tabi, tercih sebebimiz de doktordan ziyade anestezi ekibi ama doktor hakkında da olumsuz bir yoruma rastlamadım inş memnun kalırız. @ervaca87 de orda doğumyapmış sanırım, siz memnun kaldınız mı acaba? Hastane konusunda yarın bilgi alırız ama sizin fikirleriniz de önemli. Oda süsleme, doğum fotoğrafçısı, vs konularda bilgi verebilir msnz?
Hem erken alırız demesi de saçma pek erkeni kalmamış 38. Haftayı doludurunca erken olmuş olmuyorki hatta direk sezeryan kararı verilenler 38 den sonra doğum yapıyorlar sen git görün dr una olaki sezeryan derse de hiç üzülme sonuna kadar normali bekleyip sezeryan olmucağımızın garantisi de yok zatenEn mantıklısi bu sanırım canım geçen hafta bi problem yokken birden bunları duyunca afalladim resmen çok teşekkür ederim
Oyyyy maşallah yerim onu çok tatli güle güle bügüt canimTatlım bn artık yüZ üstü yatruyrm arada gazıda gelse kendi daha rahat cıkartıyr sen yatrdın mı hiç bu şekil ?
Oda süslemiyorlar canım hastanede. Aslı İriş sanırım bahsettiğin doktor memnun diye biliyorum kendisinden insanlar olumsuz pek yoruma rastlamadım. Benim doğumuma giren ebe çok iyiydi. Anestezi uzmanı 55-60 yaşlarında bıyıklı mario gibi çok sevimli bir adamdı ben doğum ekibimden çok memnun kaldım bir de doğumumu hastabakıcılar falan izlemeseydi iyiyidi pek normal doğum yapan olmadığı için karşımda bir çekirdek çitlemedikleri kaldı. Hastane çok temiz mi bu konuda emin değilim. Benim doğumum cts sabah gerçekleşti belki de yeterli çalışan yoktu bilmiyorum banyodaki çöpler biz söylenince toplandı çöplerimiz doldu taştı. Yemekler iyi değildi. Doğum fotoğrafçısına gelince ben songül hanımla anlaştım ama hastaneyle çalışan başka fotoğrafçılarda var. Fotoğrafçı konusunu önceden halletmen gerekiyor yani o gün sen doğum yapacaksın diye anlaşmadıysan kimseyle doğumuna da fotoğrafçı girmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?