Kızlar Günaydın dün akşam evimize geldik Allaha şükürler olsun bebekte bende çok iyiyizbir gün daha kalmamı istediler ama ben evimde daha rahat olacağıma ikna ettim ve çıktım. Ameliyat çok hızlı gelişti ve kolay çabuk bitti hiçbirşey hissetmedim hiç ağrı duymadım. Kalkincada hiç sorun yaşamadım tabiki çok yavaş hareket etmek gerekiyor. Saat 10.20de bebeğim 4250kg olarak dünyaya geldi. Akşam 6da kalktım yürüdüm bir kaç saat sonrada gaz çıkarınca serum bitti damar yolunu aldilar. ve sonda alındı sabaha katı gıda yedim hemen. Sonda hiç acı verici değil çünkü spinal verildikten sonra takıldı hissetmedim çıkarırkende acimiyor. Hersey bu kadar guzelken çok büyük bir sıkıntı başladı benim için emzirme! Bebeğim bir türlü tamamini alamadi ve ememedi akşama kadar ugrastim gece memeyi tutunca emsin dediler 1 saate yakin memeyi birakmayinca göğsüm yara oldu ikiside mosmor ve kanama oluştu. Kendimi o kdar kastimki boyun ve omzum kitlendi. Tabi ameliyat sonrasi olma ihtimali var ama ben kendimi sıkmamın çok etkili olduğunu düşünüyorum. Şimdi sizlere çok ihtiyacım var lansinoh ve gogus Pedi kullanıyorum ama hiç faydasi yok dun karbonatla sildim beni daha da mahvetti gece mama aldik sarılık olmasin diye kendimi kötü anne gibi görüyorum ne yapacağımı bilmiyorum çok Üzgünüm tavsiyelerinize ihtiyacim var. Yarina kadar banyo yapmam yasak ve pompayida kullanamadim acıdan.
Canım biz bugün 10 günlüğüz 1. paketten sadece 2 bez kaldı elimde bende prima premium care kullanıyorum.Kızlar biz bugun 16 gunluguz prima premium care 1 numara bezde 3. paketi yariladik ben mi abartiyorum bilmem sizde durumlar nasıl? Doktorumuz bize altını değiştirip besleyin dedi her açtığımda neredeyse değiştirmek zorunda kalıyorum.. Bez umurumda değil yeter ki sağlıklı olsun ama merak ediyorum normal mi diye..
Canim bende spinal oldum cok ayakta kalinca ve oturunca bel agrisi oluyor hemen uzanmak istiyorum ağrıdan dr ye sordum duruş pozisyonunla ilgilidir dedi ben spinal anesteziye yordum insallah kalici olmaz yoksa yarim insan kalırımEvet canim kulağım hep çınlama zonklama arası beni rahatsız etti bacak titremem ara ara 3 gün sürdü şimdide bel ağrım var kontrolde soracağım bunu normal mi diye..
Kızlar biz bugun 16 gunluguz prima premium care 1 numara bezde 3. paketi yariladik ben mi abartiyorum bilmem sizde durumlar nasıl? Doktorumuz bize altını değiştirip besleyin dedi her açtığımda neredeyse değiştirmek zorunda kalıyorum.. Bez umurumda değil yeter ki sağlıklı olsun ama merak ediyorum normal mi diye..
Haklısın hicbirseyin garantisi yok erken demesini sebebi de normal istedigimi biliodu onu kastetti sanırım. .Hem erken alırız demesi de saçma pek erkeni kalmamış 38. Haftayı doludurunca erken olmuş olmuyorki hatta direk sezeryan kararı verilenler 38 den sonra doğum yapıyorlar sen git görün dr una olaki sezeryan derse de hiç üzülme sonuna kadar normali bekleyip sezeryan olmucağımızın garantisi de yok zaten
Sizin iyiymis canım ben pisik olmasin diye sanırım abartiyorum sarılık olmasın diye de çok sık besledik ondan da kaynaklı sanırım..Canım biz bugün 10 günlüğüz 1. paketten sadece 2 bez kaldı elimde bende prima piemium care kullanıyorum.
Canim doktor bana carsambaya kadar beklicez dedi carsamba doluyor gunum.. Sonrasında beklemiyor ama bende ne nisan ne su hic bise yok.agri oluyor kasilma vs ama acilma var mi onu bile bilmiyorm.alttan muayene olmadim...carsamba yaticam hastaneye nasipse..41 e kadar bekler mi acaba ama sanmiyorum tatlim drek hazir gel dedi limi beklemiyor
Inşallah canım yaaa boyun ve bel ağrısı kalıcı olursa düşünemiyorum kendimi bende soracağım bakalım ne diyecek insanlar doğum yapınca bir daha doktorunu görmez neredeyse ben bir türlü kurtulamadim kadından sürekli kontrole çağırıyor..Canim bende spinal oldum cok ayakta kalinca ve oturunca bel agrisi oluyor hemen uzanmak istiyorum ağrıdan dr ye sordum duruş pozisyonunla ilgilidir dedi ben spinal anesteziye yordum insallah kalici olmaz yoksa yarim insan kalırım
Canım bilmiyorum ki onlar soyuyor yatırıyor falan ortalığı topluyorlar doğum bitince falan hastane eski bir hastane odaları olsun, doğumhane olsun öyle özel gibi değil ama işte anestezi uzmanı süperdi, doktorum öyle, ebeler iyiydi önemli olanda bunlar. Temizlik konusunda benim haftasonuna geldiği için doğum sanki hastanede yeterli personel yoktu yada o gün benim odaya bakan savsakladı bilemiyorum odamdaki banyodaki çöpler doldu taştı hep biz söyleyince aldılar.Lovely35 şu an hayal kırıklığına uğradım hastaneyle ilgili ben de yazdıklarını okuyunca. Hele normal doğumda hasta bakicilarin izlemesi ne alaka ya. Bir de temizlik konusu
Geliyorrr:) belki bugün yarın canı ister gelir olmadı perşembe kesin geliyor çok heyecanlı:)tatlım bende de durum aynı40+6 olduk ve hala hiç bişi yok bende perşembe yatıcam hastaneye. allahtan hayırlısı olsun bizim için.
Bizimde 4. Günümüz yaklaşık 35 40 bez gitti. Daha emerken cirt diye bir ses geliyo bakıyoruz kaka :) ilk günler bağırsaklaf alışana kadar sanırım böyle gidiyor idare edeceğiz artık :)
Yalnız o kadar temiz görünen Çınarlı böyleyse Karataşı düşünemiyorum şu an hastabakıcı olayına ayrıca gıcık oldum o ne ya doğum bitince gelip toplasınlar neyse artık bir şekilde atlatıcazCanım bilmiyorum ki onlar soyuyor yatırıyor falan ortalığı topluyorlar doğum bitince falan hastane eski bir hastane odaları olsun, doğumhane olsun öyle özel gibi değil ama işte anestezi uzmanı süperdi, doktorum öyle, ebeler iyiydi önemli olanda bunlar. Temizlik konusunda benim haftasonuna geldiği için doğum sanki hastanede yeterli personel yoktu yada o gün benim odaya bakan savsakladı bilemiyorum odamdaki banyodaki çöpler doldu taştı hep biz söyleyince aldılar.
Haklısın hicbirseyin garantisi yok erken demesini sebebi de normal istedigimi biliodu onu kastetti sanırım. .
24. Gün 4 Paket 1 numara bitti canım bizde maşallah benim kız altını açtığımda kaka yapmayı ayrı seviyor o yüzden değiştirelim dediğimizde 2-3 bez gidiyor :) totosuna sağlık diyoruz bizde :) 2 numaraya geçtik o bakalım kaç paket gidecekKızlar biz bugun 16 gunluguz prima premium care 1 numara bezde 3. paketi yariladik ben mi abartiyorum bilmem sizde durumlar nasıl? Doktorumuz bize altını değiştirip besleyin dedi her açtığımda neredeyse değiştirmek zorunda kalıyorum.. Bez umurumda değil yeter ki sağlıklı olsun ama merak ediyorum normal mi diye..
Canım yine de kadın doğum Hastanesi hafta ici sonu diye bi kavram olmaması lazım. Temizlik çok mühim değil mi bebek geliyor doğum oluyor sonuçta. Ben de kaç kere bilgi almaya çalıştım alamadım hastane konusunda. İçime de şüphe düştü şimdi. Başka hastane de arastirmadik. İzmirde kent Hastanesi nasıl ki tahir bey başka Hastanede doğum yaptırıyor mu ki??Canım bilmiyorum ki onlar soyuyor yatırıyor falan ortalığı topluyorlar doğum bitince falan hastane eski bir hastane odaları olsun, doğumhane olsun öyle özel gibi değil ama işte anestezi uzmanı süperdi, doktorum öyle, ebeler iyiydi önemli olanda bunlar. Temizlik konusunda benim haftasonuna geldiği için doğum sanki hastanede yeterli personel yoktu yada o gün benim odaya bakan savsakladı bilemiyorum odamdaki banyodaki çöpler doldu taştı hep biz söyleyince aldılar.
Sizin iyiymis canım ben pisik olmasin diye sanırım abartiyorum sarılık olmasın diye de çok sık besledik ondan da kaynaklı sanırım..
Tahir bey istediğin hastanede doğum yaptırır canım ama ona göre alır ücretini. İzmir'e gelme durumunuz yok mu önden bir gidip hastaneye baksanız. Hani lavobası banyosu odaları pis değil sadece bizde çöpler sürekli toplanmadı daha sık gelmelerini beklerdim odaya. Biraz sivrisinekler canımızı sıktı. Bizim odanın teli kapanmadığı için. Diğer hastenelerin doğumhanelerini bilmiyorum sadece bu hastanenin eski fayansları falan ama ortada öyle atık falan bişiy göremezsin düzensiz falan bir durum yok sadece eski bir hastane.Canım yine de kadın doğum Hastanesi hafta ici sonu diye bi kavram olmaması lazım. Temizlik çok mühim değil mi bebek geliyor doğum oluyor sonuçta. Ben de kaç kere bilgi almaya çalıştım alamadım hastane konusunda. İçime de şüphe düştü şimdi. Başka hastane de arastirmadik. İzmirde kent Hastanesi nasıl ki tahir bey başka Hastanede doğum yaptırıyor mu ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?