2015 Ekim Anneleri

Günaydın annişler
Dün gece yine 1,5-2 saatte bir uyandı minnakımız ama en azından bize uyumak için aralarda zaman bıraktı. Önceki 2 gece 4e kadar uyumamisti. İnşallah yavaş yavaş düzene girer uykular. Gerçi yine 1 saat emzirme sonucu aranmaya devam edince, mama takviyesi yaptık 1 kere. Dün sariligini olcturduk yine, hafif de olsa düşüşe geçmiş, şükür İnşallah düşmeye devam eder artık. Havalar soğudu, kış geliyor. Dün oğlumu güneşle tanıştırdım. Dedim uzun süre goremeyeceksin, ona göre.. Bahar gelse de bebislerle parklarda gezsek Sanki biraz daha zaman var gibi
Bebişi karnında olan anneler inşallah sağlıkla kolaylıkla kavusurlar minnaklarına Bizler de rahat ve mutlu gazsız sıkıntısız günler geceler geçiririz inşallah bu hafta bebislerle.

Sevgiler annişler

Canım olabiliyor öyle. Hiç moralini bozma. Ölçümden de kaynaklı olabilir. Hem gerçekten öyle bir şey varsa bile, bebeğin maşallah artık haftasını doldurmak üzere. Kilosu yine de yerindedir Sağlıkla kucakla inşallah bebeğini canım.. Sezaryen olsun gerekirse. Zorunlu olursa bebeğin öyle istedi demektir Sakın üzme kendini..[/QUOTE]
Canım 39 un içinde ama 2700 2800 arası ben zaten minyonum eşimde çok iri değil öyle topak gibi beklemiodum ama buda çok az gibi sanki gerçi saglikla gelsin de tabi ki sezeryan normal farketmez benim aklıma takılan karın cevresindeki geriligin ilerlemiş olmasi

Canım malesef bu göğüs ucu yarası kaçınılmaz bir şey. Doğumdan önce soğan sürdüm, kremlere başladım her emzirmeden sonra düzenli krem sürüyorum tahin yağı sürdüm ama yinede yara oldular. Disimizi biraz sıkıp idare edeceğiz. Bebeğin sağlığı tabiki cok daha önemli o yüzden mama gerekirse kullanmak seni kötü hissettirmesin. Bunların hepsi geçecek

Canım biz bugün 10 günlüğüz 1. paketten sadece 2 bez kaldı elimde bende prima premium care kullanıyorum.

Son düzenleme:
Evet canim kulağım hep çınlama zonklama arası beni rahatsız etti bacak titremem ara ara 3 gün sürdü şimdide bel ağrım var kontrolde soracağım bunu normal mi diye..
Canim bende spinal oldum cok ayakta kalinca ve oturunca bel agrisi oluyor hemen uzanmak istiyorum ağrıdan dr ye sordum duruş pozisyonunla ilgilidir dedi ben spinal anesteziye yordum insallah kalici olmaz yoksa yarim insan kalırım

Bizimde 4. Günümüz yaklaşık 35 40 bez gitti. Daha emerken cirt diye bir ses geliyo bakıyoruz kaka :) ilk günler bağırsaklaf alışana kadar sanırım böyle gidiyor idare edeceğiz artık :)

Haklısın hicbirseyin garantisi yok erken demesini sebebi de normal istedigimi biliodu onu kastetti sanırım. .

E eager canım bebeğini göğsünde 1 saat tuttuğun için yara yapmışsın. Dakika tutmalısın. 20 dakika bir göğsünü, 20 dakika diğer göğsünü vermelisin ve her emzirmeden sonra mutlaka lansinohla kremle hatta üzerine göğüs ucu kapaklarından kapat. Ben her emzirmeden sonra kremlememe rağmen bazen sızlıyor. Eğer sen 1 saat vermeye devam edersen kanatırsın. Göğüs ucun yoksa memeyi tam alamıyorsa aventin kelebek göğüs ucunu al ben onunla çok verimli bir şekilde emziriyorum hemde göğsü direkt ağzına almadığı için canım daha az acıyor.

Canım biz bugün 10 günlüğüz 1. paketten sadece 2 bez kaldı elimde bende prima piemium care kullanıyorum.
Sizin iyiymis canım ben pisik olmasin diye sanırım abartiyorum sarılık olmasın diye de çok sık besledik ondan da kaynaklı sanırım..

tatlım bende de durum aynı 40+6 olduk ve hala hiç bişi yok bende perşembe yatıcam hastaneye. allahtan hayırlısı olsun bizim için.

Canim bende spinal oldum cok ayakta kalinca ve oturunca bel agrisi oluyor hemen uzanmak istiyorum ağrıdan dr ye sordum duruş pozisyonunla ilgilidir dedi ben spinal anesteziye yordum insallah kalici olmaz yoksa yarim insan kalırım
Inşallah canım yaaa boyun ve bel ağrısı kalıcı olursa düşünemiyorum kendimi bende soracağım bakalım ne diyecek insanlar doğum yapınca bir daha doktorunu görmez neredeyse ben bir türlü kurtulamadim kadından sürekli kontrole çağırıyor..

Lovely35 şu an hayal kırıklığına uğradım hastaneyle ilgili ben de yazdıklarını okuyunca. Hele normal doğumda hasta bakicilarin izlemesi ne alaka ya. Bir de temizlik konusu
Canım bilmiyorum ki onlar soyuyor yatırıyor falan ortalığı topluyorlar doğum bitince falan hastane eski bir hastane odaları olsun, doğumhane olsun öyle özel gibi değil ama işte anestezi uzmanı süperdi, doktorum öyle, ebeler iyiydi önemli olanda bunlar. Temizlik konusunda benim haftasonuna geldiği için doğum sanki hastanede yeterli personel yoktu yada o gün benim odaya bakan savsakladı bilemiyorum odamdaki banyodaki çöpler doldu taştı hep biz söyleyince aldılar.

Bizimde 4. Günümüz yaklaşık 35 40 bez gitti. Daha emerken cirt diye bir ses geliyo bakıyoruz kaka :) ilk günler bağırsaklaf alışana kadar sanırım böyle gidiyor idare edeceğiz artık :)
Evet canim aynen bizi tarif etmişsin ilk günler daha fenaydık şimdi gaz problemi yaşıyoruz azaldi.. Inşallah sağlıklı olsunlar da razıyım buna..

Yalnız o kadar temiz görünen Çınarlı böyleyse Karataşı düşünemiyorum şu an hastabakıcı olayına ayrıca gıcık oldum o ne ya doğum bitince gelip toplasınlar neyse artık bir şekilde atlatıcaz

Haklısın hicbirseyin garantisi yok erken demesini sebebi de normal istedigimi biliodu onu kastetti sanırım. .

canım merhaba. gerçekten hiç bişeyin garantisi yok. doktor eğer bebek bekleyebilcek durumdaysa bekletiyor. sezaryen olmaya en çok ben üzülürüm heralde. 40+6 olduk çünkü. ama ona rağmen allahtan hayırlısı diyorum bebiş sağlıklı gelsinde.

24. Gün 4 Paket 1 numara bitti canım bizde maşallah benim kız altını açtığımda kaka yapmayı ayrı seviyor o yüzden değiştirelim dediğimizde 2-3 bez gidiyor :) totosuna sağlık diyoruz bizde :) 2 numaraya geçtik o bakalım kaç paket gidecek

Canım yine de kadın doğum Hastanesi hafta ici sonu diye bi kavram olmaması lazım. Temizlik çok mühim değil mi bebek geliyor doğum oluyor sonuçta. Ben de kaç kere bilgi almaya çalıştım alamadım hastane konusunda. İçime de şüphe düştü şimdi. Başka hastane de arastirmadik. İzmirde kent Hastanesi nasıl ki tahir bey başka Hastanede doğum yaptırıyor mu ki??

Sizin iyiymis canım ben pisik olmasin diye sanırım abartiyorum sarılık olmasın diye de çok sık besledik ondan da kaynaklı sanırım..

Canım annemde bana abartıyorsun diyor. Duysa sizleri. Her çişte açılmazmış zaten yeni bezler çok emiciymiş falan bende kız çocuğu bu diyorum. Şuandaki kakaları çok çok uzun kalmadıktan sonra pişik yapmıyor zaten pişik ek gıdalara geçince başlıyormuş asıl. Ben kakasını hiç tutmuyorum kim ister altı o şekilde dursun derdini de dile getiremiyorlar kıyamıyorum hemen alıyorum. Geçen gün yapıyormuş hatta yeni bezi koydum bağlıyordum ki ona da yaptı. Çok zilli bizimki. Bu arada sarılık olmasın diye her emzirmeden sonra su verin kaynatılmış 2 çay kaşığı kadar ağzı temizlensin yoksa pamukçuk olur o da huzursuz yapar bebeği.

Tahir bey istediğin hastanede doğum yaptırır canım ama ona göre alır ücretini. İzmir'e gelme durumunuz yok mu önden bir gidip hastaneye baksanız. Hani lavobası banyosu odaları pis değil sadece bizde çöpler sürekli toplanmadı daha sık gelmelerini beklerdim odaya. Biraz sivrisinekler canımızı sıktı. Bizim odanın teli kapanmadığı için. Diğer hastenelerin doğumhanelerini bilmiyorum sadece bu hastanenin eski fayansları falan ama ortada öyle atık falan bişiy göremezsin düzensiz falan bir durum yok sadece eski bir hastane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…