2015 Ekim Anneleri

Sevgili ekim anneleri ben de premium care alıcam 1paket 94lü 1numara, 1paket 90lı 2numara alsam yeter mi?

Ahh bu erkek bebisler ve benim minik oglum altini acar acmaz fiskiye gibi isiyo ya yada gaz cikariyo afedersiniz her yer b.k napcam ben bu muzurla bilmem
Gobekte dustu kordon yani 8. Gununde bugunde aile hekimine goturduk topuk kani icin ay yavrum nasil ici katildi nasil cani yandi babamiz da bizimle geldi ki kan alinirken ben dayanamam diye ayy yemin ediyorum ben daha dirayetliyim benim kocam kacti hemen. Simdiye kadar hep hamilelik problemlerimiz heyecanlarimiz dogurduk dogurucaz derken hepsini unuttuk her sey butun dunyam o baska bisey icin yasamiyorum sanki bebeginj kucagina henuz almamis hanimlar bir an once ins saglikla alin. Bu duygunun tarifi yok

V
Sevgili ekim anneleri ben de premium care alıcam 1paket 94lü 1numara, 1paket 90lı 2numara alsam yeter mi?
Hayırlı olsun şimdiden inşallah canım. Valla bizim 4.paketimiz 15 günde. 1 pakette 50 tane vardi. Öyle düşün. Ama ablam 1 buçuk paket 1 numara tükettik demişti. Değişiyr yani

Maşallah canım sana Geçmiş olsun.. Gözünüzaydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah bebişinizi Canım benim de hep yara oldu göğüslerim. Zeytin yağı sürdüm, üzerine demlenmis soğutulmuş poset çay koydum, üzerine folyo sardim falan.. 2-3 kere yaptım bunu, sanırım işe yaradı. Bir de tahinin üzerinde biriken yağı da sürüp folyo sardim. O da işe yaramış olabilir. Şimdi yine ilk verirken aciyor ama o yaralar, kabuk baglamalar geçti canım. Hatta mesela 1 saat oldu emzireli, acısını hissediyorum şu anda da ama az. Gözümden yaş gele gele dayandım 1 hafta, öyle emzirdim. Bunları da yapınca yavaş yavaş azaldı ve azalıyor da canım. Az dayan, az sabret. Biliyorum çok zor ama, başka çaremiz yok. Bir süre sonra geçecek inşallah..
Cok uzun süreler emzirme ve memenin sadece ucunu değil, verebildiğin kadar kahverengi kısmın tamamını vermeye çalış. Kendini de kasma. Hemşire aynen şunu dedi, mutlu anne süt demektir. Ne olursa olsun siz mutlu olmaya çalışacaksınız. Mutluluk prolaktin salgilatir o da süt demektir. Siz iyi oldukça sütünüz artacak dedi. Lütfen kendini uzmemeye çalış. Allah korusun ne felci.. Geçti gitti onlar.. Risk falan yok artık. Sen iyisin ve çok daha iyi olacaksın. Bebeğin de çok iyi olacak sen iyi olunca canım

bu iki günü iyi değerlendir eşinle gez dolaş sinemaya git kahve içmeye git Ay ben özledim galiba :) Ama kızım uayansın da emzireyim altını alayım gazını çıkartayım diye de can atıyorum bu da ayrı bir zevk yahu

Canııım çok sevindim Hadi şimdiden gözünüzaydın İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kavusacaksiniz. Ben de sana gelicem inşallah Ay sizin fotografciniz falan da olacak ne güzel.. Her şey gönlünüzce olsun caniim Çok az kaldı büyük kavusmaya

Canim al bizden de o kadar ☺15 gunluguz 4.pakete başladik bugün. Aynen ben de düşünyrdm kizlar yaa biz mi abartyrz acaba diyee
Biz günde 5-6 yı geçiyor gece de ayrı tabi. Ama kızımın totosu çok pişik oldu ne güzel hiç birşey yoktu ya. kremliyorum her yıkamada sıksıkta değiştiriyorum hatta ıslak mendili asla yıkamadan kullanmıyorum

Selam canım. Ben de aventtin göğüs ucunu aldım ama kızım ağzına alamıyor. Boy boy du ben en büyüğünü mü aldım acaba ya.

Kızlar merhaba.
Benim bir konuda canım çok sıkılıyor. Sizinde canınızı sıkmamak adına anlatmadım ama paylaşmassam patlıycam gibi hissediyorum Doğumda hastanede ve evde yanımda kalacak kimsem yok tek başıma zorluk çeker miyim? Bir tek eşim var ama o da neyin ne olduğunun farkında değil hastaneye bırakıp galiba işine gidecek. İşi çok yoğun ve hiç bişi için izin vermiyorlar. Zaten izin verseler bile yanımda bi bayanın olması daha hayırlı. Kendi ailemi sorarsanız saçma bir nedenden dolayı küstüler tam doğum vakti sormayın biraz garipler. Dün kayınvalidelerin ağzını aramak için yatışım var falan dedim ne gelip kalayım dedi nede bişeye ihtiyacın var mı diye sordu. Yanlış anlamayın konuyu özellikle üst üste açtım tık yok. İllaki evine gidecen kendine bakıtıcan bunu istiyor. Git deseniz ev ahalisi kalabalık lohusa halimle ben nasıl rahat edicem onu da geçtim evi buz gibi soğuk. Bebiş hasta olucak ve benim evim daha sıcak. Olaylar bunlar arkadaşlar. Sizden istediğim tek başıma nasıl başa çıkabilirim? İlk gebeliğim olduğu için çoğu şeyi bilmiyorum. Normal olursa ne kadar zamanda ayağa kalkarım sezaryan olursa ne kadar zamanda? Ne gibi problemlerle karşılaşabilirim? 2 günüm varken herşey elimin altında olsun son hazırlıkları yapayım istiyorum. Buzluğumda hazır bir sürü yemeğim falan var. sadece bebiş ve kendimle ilgili şeyleri yardım almadan nasıl çözerim?

Evettt, saatte 10:15 falan olsa ne güzel denk gelirdii :))
Ammin canım, hepimiz için her şeyin hayırlısı olurr inşallah :)
Canım tam 9da girmezsin zaten herhalde. Hazirlarlar falan, 10u geçe
doğar bence. Hemen saate bakarsiniz zaten.
Ben çıktı mi çıktı mı diye soruyordum sürekli Eşim sonra çıktı dedi. Dedim saat kaç saat kaac 13:35'ti. Terazi burcu, yükselen oğlak. Kuzen hemen bakmış yukselenine Ay bunlar tabi hiç önemli değil. Sağlıklı olsunlar da inşallah

canım sen bılırsın ama ıslak mendıl asla kullanmayın hiçbirşekılde diyorlar pişiğin en önemı sebebymıs
ben e bebkten baby me 'nin temizleme bezlerinden aldım.ılık suyla temizliycem doğunca
bir süre ıslak mendıı ırakıp boyle dene istersen

Merhaba kizlar.gecen sali dogum yaptım oglum bi haftalik oldu.dogum hikayemi anlatayim sizlere. Pazartesi gunu sabaha karsi adet sancisi gibi sancilarim basladi.gun icinde yedi dakika da bir gelmeye başladı. Aksama dogru bes dakikada bir daha siddetli şekilde vurmaya başladı. Hastaneye gittik sancim 80 100 arası cikti ama nerdeyse 15 saat hafifte olsa sanci cekmeme ragmen hic aciklik yoktuu.aksam dokuzdan sabah yediye kadar acilmam bi bucuk santim e cikti.sancim 20 40 arası cikiyo ama acisi baya şiddetli ydi agru esigim çok dusukmus.sonra iki saatte dort santime cikti ama ben artik dayanamadim istemeyerekte olsa epidural oldum. On ikide acilmam ona cikti doguma yuruyerek gittim bes dakikada dogurdum. Dogum ani cok guzeldi allah im buguzel duyguyu herkese nasip etsin. Oglum gogsumu silikon ucla aldi ama hic sutum gelmedi ilk gunler cok zorlu surecler geçirdik cok agladim.simdi sutum daha iyi geliyo.bebegimde sarilik başladı cok sukur sutum gelince hemen cik dustu.kizlar sutunuz gelmiyo die sakin pes etmeyin ben bu mucizeyi yaşadım yavas yavas hepsi duzene giriyo.bu da pamuk oglum maşallah diyelim teyzisleri

Eklentiler

• 20151010_221052.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 124
Hmm hadi ya
Kullandgn ıslak mendil etkili olabilir mi acaba ya da bezi değiştirsen???
Prima yeşil paket ve unibaby ıslak pamuk mendil kullananyrz biz memnunuz. Tabi bunlar size iyi gelmeyeblyr denemek lazım

Maşallah annesi Allah anali babali büyütsün inşallah

Ay bnde bnm kizim tek.oyle saniyirdum daha altinid degistirmeye aciyirum devam ediyir yapmaya aonra bagliyorum bir bakiyorum tekrar yapmis

Ben de gündüz uyuyorum geceye enerji depoluyorum :) Ah o topuk kanı almaları bebişi nasıl ağlatıyor ben de ağlıyorum hep. Zor dayanıyorum valla.

Ay canım kiyamam yaa Sezaryende bana kalırsa mutlaka biri lazım. O ilk zamanlarda tuvalete tek başına kalkmak, bebeği besikten alıp emzirmek falan çok zor olur yaa seni korkutmak istemem ama öyle yani. Ay biri kalsın yaa.. Normal doğum bile olsa biri gerekir bence. Yani inşallah tek başına halledersin ama, acıyı ağrıyı geçtim, manevi olarak da destek lazım. Mesela sütüm az gelince mama verdiler, çok ağladım ben. Psikoloji de dengesizlesiyor haliyle. Eşin olsa yeter aslında. Tabi bayan daha iyi ama, inan seni anlayan seven biri olsa o da yeter, o yüzden keşke eşin olabilse.. Yok mu başka çare canım yaa.. Ne diyeceğimi bilemedim. Çok güçlü olman gerekir yalnız olacaksan. Basarabilirsin inşallah.. Olmaz diye bir şey yok.. Inşallah gönlüne göre olur canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…