Üni baby sarı paketini ve prima kullanıyorum bende ama bir süre ıslak mendil kullanmayayım en iyisiHmm hadi ya
Kullandgn ıslak mendil etkili olabilir mi acaba ya da bezi değiştirsen???
Prima yeşil paket ve unibaby ıslak pamuk mendil kullananyrz biz memnunuz. Tabi bunlar size iyi gelmeyeblyr denemek lazım
Eşinin kardeşi veya senin kardeşin yok mu onları cagir yanına ya da hep netten bakarak bebisle vakit gecirseksin aslında bakılır tek ama agrin falan olmazsa olmadi buraya yaz tecrübeli anneler yardımcı olurKızlar merhaba.
Benim bir konuda canım çok sıkılıyor. Sizinde canınızı sıkmamak adına anlatmadım ama paylaşmassam patlıycam gibi hissediyorumDoğumda hastanede ve evde yanımda kalacak kimsem yok tek başıma zorluk çeker miyim? Bir tek eşim var ama o da neyin ne olduğunun farkında değil hastaneye bırakıp galiba işine gidecek. İşi çok yoğun ve hiç bişi için izin vermiyorlar. Zaten izin verseler bile yanımda bi bayanın olması daha hayırlı. Kendi ailemi sorarsanız saçma bir nedenden dolayı küstüler tam doğum vakti sormayın biraz garipler. Dün kayınvalidelerin ağzını aramak için yatışım var falan dedim ne gelip kalayım dedi nede bişeye ihtiyacın var mı diye sordu. Yanlış anlamayın konuyu özellikle üst üste açtım tık yok. İllaki evine gidecen kendine bakıtıcan bunu istiyor. Git deseniz ev ahalisi kalabalık lohusa halimle ben nasıl rahat edicem onu da geçtim evi buz gibi soğuk. Bebiş hasta olucak ve benim evim daha sıcak. Olaylar bunlar arkadaşlar. Sizden istediğim tek başıma nasıl başa çıkabilirim? İlk gebeliğim olduğu için çoğu şeyi bilmiyorum. Normal olursa ne kadar zamanda ayağa kalkarım sezaryan olursa ne kadar zamanda? Ne gibi problemlerle karşılaşabilirim? 2 günüm varken herşey elimin altında olsun son hazırlıkları yapayım istiyorum. Buzluğumda hazır bir sürü yemeğim falan var. sadece bebiş ve kendimle ilgili şeyleri yardım almadan nasıl çözerim?
Canim Rabbim yardimcin olsun sagligi yerinde ya annesi sıkıntı olmaz tasalanma dua ederiz elbette Rabbim saglicakla kucagna almayi nasip etsinYarın kendi doktorumla muayenem var nasıl bekleyecem bilmiorum dua edin bize
Kızlar merhaba.
Benim bir konuda canım çok sıkılıyor. Sizinde canınızı sıkmamak adına anlatmadım ama paylaşmassam patlıycam gibi hissediyorumDoğumda hastanede ve evde yanımda kalacak kimsem yok tek başıma zorluk çeker miyim? Bir tek eşim var ama o da neyin ne olduğunun farkında değil hastaneye bırakıp galiba işine gidecek. İşi çok yoğun ve hiç bişi için izin vermiyorlar. Zaten izin verseler bile yanımda bi bayanın olması daha hayırlı. Kendi ailemi sorarsanız saçma bir nedenden dolayı küstüler tam doğum vakti sormayın biraz garipler. Dün kayınvalidelerin ağzını aramak için yatışım var falan dedim ne gelip kalayım dedi nede bişeye ihtiyacın var mı diye sordu. Yanlış anlamayın konuyu özellikle üst üste açtım tık yok. İllaki evine gidecen kendine bakıtıcan bunu istiyor. Git deseniz ev ahalisi kalabalık lohusa halimle ben nasıl rahat edicem onu da geçtim evi buz gibi soğuk. Bebiş hasta olucak ve benim evim daha sıcak. Olaylar bunlar arkadaşlar. Sizden istediğim tek başıma nasıl başa çıkabilirim? İlk gebeliğim olduğu için çoğu şeyi bilmiyorum. Normal olursa ne kadar zamanda ayağa kalkarım sezaryan olursa ne kadar zamanda? Ne gibi problemlerle karşılaşabilirim? 2 günüm varken herşey elimin altında olsun son hazırlıkları yapayım istiyorum. Buzluğumda hazır bir sürü yemeğim falan var. sadece bebiş ve kendimle ilgili şeyleri yardım almadan nasıl çözerim?
Kızlar merhaba.
Benim bir konuda canım çok sıkılıyor. Sizinde canınızı sıkmamak adına anlatmadım ama paylaşmassam patlıycam gibi hissediyorumDoğumda hastanede ve evde yanımda kalacak kimsem yok tek başıma zorluk çeker miyim? Bir tek eşim var ama o da neyin ne olduğunun farkında değil hastaneye bırakıp galiba işine gidecek. İşi çok yoğun ve hiç bişi için izin vermiyorlar. Zaten izin verseler bile yanımda bi bayanın olması daha hayırlı. Kendi ailemi sorarsanız saçma bir nedenden dolayı küstüler tam doğum vakti sormayın biraz garipler. Dün kayınvalidelerin ağzını aramak için yatışım var falan dedim ne gelip kalayım dedi nede bişeye ihtiyacın var mı diye sordu. Yanlış anlamayın konuyu özellikle üst üste açtım tık yok. İllaki evine gidecen kendine bakıtıcan bunu istiyor. Git deseniz ev ahalisi kalabalık lohusa halimle ben nasıl rahat edicem onu da geçtim evi buz gibi soğuk. Bebiş hasta olucak ve benim evim daha sıcak. Olaylar bunlar arkadaşlar. Sizden istediğim tek başıma nasıl başa çıkabilirim? İlk gebeliğim olduğu için çoğu
şeyi bilmiyorum. Normal olursa ne kadar zamanda ayağa kalkarım sezaryan olursa ne kadar zamanda? Ne gibi problemlerle karşılaşabilirim? 2 günüm varken herşey elimin altında olsun son hazırlıkları yapayım istiyorum. Buzluğumda hazır bir sürü yemeğim falan var. sadece bebiş ve kendimle ilgili şeyleri yardım almadan nasıl çözerim?
Canım çinko içeren pişik kremlerinden kullan dedi doktorumuz bize eczaneye söyleseniz verirler dediÜni baby sarı paketini ve prima kullanıyorum bende ama bir süre ıslak mendil kullanmayayım en iyisi
Galiba yavaş yavaş sancılarım geliyor çok değişik bi durum
16. gün bizimde canım ameliyat yerim ara ara ağrıyor sizliyor.. Bel ağrısı 4 gündür başladı umarım sen de olmaz..Canim kaç gün oldu senin doğum yapali??? Benim çok şiddetli bel ağrim yok çok şükür. Ama ameliyat yerim hala ağrıyor sizliyr. Geceleri surekli uyanip emzir altını al derken eğilip kalkiliyr iyileşme süreci de uzuyor böyle olunca sanırım
15gun oldu ben dogum yapali.
Hemen akşama eşime gelirken aldırayım o zaman çok sağol canım.Canım çinko içeren pişik kremlerinden kullan dedi doktorumuz bize eczaneye söyleseniz verirler dedi
Hayırlı olsun taze anne. Bol su içeceksin ve sık sık emzir. ilk başta çok az oluyor zaten hiç endişe etme emdikçe çoğalacak sütün.merhaba kızlar. dün 11.55 te kızım dünyaya geldi
epüdral normal doğum ile
çok rahat ve güzel bir doğumdu darısı doğmayanlara
henüz sütüm çok az onu napcam bilmiyorum
Insallah canim hayirlisi artik sona geldik...belirti yok goren hic dogurcak gbi durmuyon dyor sinirim bozuluyor Allah biz doguramayanlara da kolay dogumlar nasip etsin ikimizde ayni zamana denk geliyor dogum insallah guzel haberler paylasiriz buradantatlım bende de durum aynı40+6 olduk ve hala hiç bişi yok bende perşembe yatıcam hastaneye. allahtan hayırlısı olsun bizim için.
Ay canım kiyamam yaaSezaryende bana kalırsa mutlaka biri lazım. O ilk zamanlarda tuvalete tek başına kalkmak, bebeği besikten alıp emzirmek falan çok zor olur yaa seni korkutmak istemem ama öyle yani. Ay biri kalsın yaa.. Normal doğum bile olsa biri gerekir bence. Yani inşallah tek başına halledersin ama, acıyı ağrıyı geçtim, manevi olarak da destek lazım. Mesela sütüm az gelince mama verdiler, çok ağladım ben. Psikoloji de dengesizlesiyor haliyle. Eşin olsa yeter aslında. Tabi bayan daha iyi ama, inan seni anlayan seven biri olsa o da yeter, o yüzden keşke eşin olabilse.. Yok mu başka çare canım yaa.. Ne diyeceğimi bilemedim. Çok güçlü olman gerekir yalnız olacaksan. Basarabilirsin inşallah.. Olmaz diye bir şey yok.. Inşallah gönlüne göre olur canım yaa
Eşinin kardeşi veya senin kardeşin yok mu onları cagir yanına ya da hep netten bakarak bebisle vakit gecirseksin aslında bakılır tek ama agrin falan olmazsa olmadi buraya yaz tecrübeli anneler yardımcı olur
İnşallah olmaz canım ya.. biran önce ameliyat yerim de iyileşsin istiyorum.. öyle deyince bizimkiler kızıyor ya ameliyat oldun tabi biraz ağrı sızı olacak deniyor.16. gün bizimde canım ameliyat yerim ara ara ağrıyor sizliyor.. Bel ağrısı 4 gündür başladı umarım sen de olmaz..
Canım samimi olduğun bir arkadaşın bir akraban kalsa da olur, rica et birilerinden bir kaç gece bile çok işini görür bence. İllaki vardır düşün canım, yeni hayatına adapte olurken biraz da olsa destek arar insan.
canım mutlaka bırı olsun yanında ,çok zorlanırsın
en azından yirmi kırkın çıkana kadar
sen halsız yorgun olursan bebegıne yansır
gerekırse eşine soyle annesıne ısrar etsın
kardeşin vs yada bır yakının
mutlaka yanında bırı olsun
Insallah canim dun aksam aglama nobetine girdi resmen ne yapsam susmuyo sadece memede susuyo ama bu sefer kusuyo banyo yaptirdim artik kucakta gezdik kac saat bi agriyan yeri mi vardi bilmiyorum babasi da kac saat dolastirdi kucakta. yok susmadi.en sonunda yoruldu da mızırdanarak uyudu kaldi. Doktor nurse harwey vermisti dun icirdim biraz rahatlatti galiba bilmiyorum yada cok yoruldu cunku saat 5 bucuktan aksam 11 e kadar hic uyumadiAllah yardımcımız olsun canım. Kolik müzikleri var onları bi dene bizi az da olda sakinleştiren sesler var tavsiye ederim. Birde bi arkadaşım önerdi acı elma yağı ve susam yağı karışımını ayak altlarına sür masaj yap dedi onu da denicem ben inşallah faydasını görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?