2015 Ekim Anneleri

Hmm hadi ya
Kullandgn ıslak mendil etkili olabilir mi acaba ya da bezi değiştirsen???
Prima yeşil paket ve unibaby ıslak pamuk mendil kullananyrz biz memnunuz. Tabi bunlar size iyi gelmeyeblyr denemek lazım
Üni baby sarı paketini ve prima kullanıyorum bende ama bir süre ıslak mendil kullanmayayım en iyisi

Eşinin kardeşi veya senin kardeşin yok mu onları cagir yanına ya da hep netten bakarak bebisle vakit gecirseksin aslında bakılır tek ama agrin falan olmazsa olmadi buraya yaz tecrübeli anneler yardımcı olur

Canım samimi olduğun bir arkadaşın bir akraban kalsa da olur, rica et birilerinden bir kaç gece bile çok işini görür bence. İllaki vardır düşün canım, yeni hayatına adapte olurken biraz da olsa destek arar insan.

canım mutlaka bırı olsun yanında ,çok zorlanırsın
en azından yirmi kırkın çıkana kadar
sen halsız yorgun olursan bebegıne yansır
gerekırse eşine soyle annesıne ısrar etsın
kardeşin vs yada bır yakının
mutlaka yanında bırı olsun

16. gün bizimde canım ameliyat yerim ara ara ağrıyor sizliyor.. Bel ağrısı 4 gündür başladı umarım sen de olmaz..

pink_princes Canım benim ya. Benim başımdan çok şeyler geçti burda doğumdan sonra hiç anlatmadım ama birgün hazmedebilirsem anlatacağım. Benim annem ve ablam kaldı 9 gün yanımda eşimde 20 gün kaldı. Bayrama denk geldiği için ablam 9 gün kalabildi. Annem hala yanımda çok şükür. Evet ilk 1 hafta en azından birine ihtiyacın var ancak lohusanın yanında 40 gün birisi dursa daha iyi. Bebeğinle rahat ilgileniyorsun alışıyorsub. Yorulunca yardım alıyorsun. Annen de bebek doğunca yumuşar sen hiç ailene üzülme bak doğsun o minnağı bşr görsünler bırakmak istemeyeceker. Ancak eğer gerçekten yanında kimse kalamayacaksa hiç ama hiç üzülme. Çünkü yeri geliyor tek kalmak istiyorsun. Benim kv hamileliğimden beri bir tuhaftı. şuanda annem yanımda diye alt sokakta oturmasına rağmen gelip torununu görmüyor bana nasılsın diye bile sornuyor. bu duruma benden çok eşim üzülüyor. daha neler yaşattı bana lohusa halimle ama Allah'a havale ediyorum. Biz hergün gel dememize rağmen annemin burda kalmasını çekemeyip arada ben de burda kalıcam diye ortaya laf atıp sonra bsıp gidiyor. sırf hırs uğruna bebeğimi seviyor gibi yapıyor ama haftada 1 kez geliyor yanıma. Bazen anneme sen git diyesim geliyor ama biliyorum ki annem gitse de o bir gün burda kalıp bana yatdım etmeyecek. Ömrümde bu kadar kıskanç bu kadar fesat insan görmedim. Ağzım açıldı kv deyince ama çok doluyum. mümkünse hiç birşeyi takma tek kalsanda kendi başıns başa çıkabileceğin bir durum yok seni zorlayan ilk iki üç gün dikişler olur sonra akşamları eşin yanında olur ondan yardım istersin.Sen sürekli bunun mutluluğunu yaşa sütün bol olsun moralli ol ki bebiin doysun.

merhaba kızlar. dün 11.55 te kızım dünyaya geldi
epüdral normal doğum ile
çok rahat ve güzel bir doğumdu darısı doğmayanlara
henüz sütüm çok az onu napcam bilmiyorum
Hayırlı olsun taze anne. Bol su içeceksin ve sık sık emzir. ilk başta çok az oluyor zaten hiç endişe etme emdikçe çoğalacak sütün.

tatlım bende de durum aynı 40+6 olduk ve hala hiç bişi yok bende perşembe yatıcam hastaneye. allahtan hayırlısı olsun bizim için.
Insallah canim hayirlisi artik sona geldik...belirti yok goren hic dogurcak gbi durmuyon dyor sinirim bozuluyor Allah biz doguramayanlara da kolay dogumlar nasip etsin ikimizde ayni zamana denk geliyor dogum insallah guzel haberler paylasiriz buradan

içimden bir his suni sancılara kalacan diyo :))
yarın 39 haftalığız tam
minik sıpam 35.haftada erken doğum riskıyle ayaga kaldırdı bizi maşallah oğluşuma ama iyi dayandı:)
yarın kontolum var kızlar , yarından sonra haftasonu esaslı bir yürüyüş yapıp doğumu tetıkleyecek şeyler yapmayı planlıyorum
sabahtan akşama evde otur otur olmayacak bu iş

sağol cnmmmmm arkadaşlara söylüyorum şimdi artık. Hepsininde çocuğu var belirsiz herşey

Eşinin kardeşi veya senin kardeşin yok mu onları cagir yanına ya da hep netten bakarak bebisle vakit gecirseksin aslında bakılır tek ama agrin falan olmazsa olmadi buraya yaz tecrübeli anneler yardımcı olur

Var tatlım onun da çocukları var ve çalışıyor. Birde kendi teklif etmeyince kalakaldım

16. gün bizimde canım ameliyat yerim ara ara ağrıyor sizliyor.. Bel ağrısı 4 gündür başladı umarım sen de olmaz..
İnşallah olmaz canım ya.. biran önce ameliyat yerim de iyileşsin istiyorum.. öyle deyince bizimkiler kızıyor ya ameliyat oldun tabi biraz ağrı sızı olacak deniyor.

Canım şu an itibariyle tüm arkları aradım artık. Biri müsait görünüyor ama kesin olmayabilir de of of ne zormuş. İnan normalden korkmuyorum da sezaryan olursa sırtımdaki sorundan dolayı komple uyutcaklar. Birde uyanınca ameliyatlı gibi olucan. 2 gün birine ihtiyacım gerçekten var. Sonrasını toparlarım da..

keşke olsa.. Beni hergün arayan kv yatışımın kesin olduğunu duyunca aramaz oldu. Birde kendisinin söylemesi teklif etmesi lazım. Eşimde aynı mantıkta. Kendisi gelirim kalırım demeyince ikimizde bişi diyemedik. Dün özellikle bir kaç defa konusunu açtım hastanede yanlız olcam falan dedim normalde de demem böyle şeyler.. Kimse oralı olmadı yaaa

Insallah canim dun aksam aglama nobetine girdi resmen ne yapsam susmuyo sadece memede susuyo ama bu sefer kusuyo banyo yaptirdim artik kucakta gezdik kac saat bi agriyan yeri mi vardi bilmiyorum babasi da kac saat dolastirdi kucakta. yok susmadi.en sonunda yoruldu da mızırdanarak uyudu kaldi. Doktor nurse harwey vermisti dun icirdim biraz rahatlatti galiba bilmiyorum yada cok yoruldu cunku saat 5 bucuktan aksam 11 e kadar hic uyumadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…