2015 Ekim Anneleri

Canim hic sikma canini yanina gelecek mutlaka olacaktir gelmeseler de esinle ustesinden gelmeye calisirsiniz saglikla al kucagina yavrunu da her sey hallolur insallah gelirler ...hem yiyecek sikinti olmaz dolaba hazrlamissin ya dogum sonu hemencik toparlarsin Allahin izniyle

Canım sevmeye gelince severler ama, eşin bari çıtlatsaydı biraz. Farklı şehirlerde misiniz?

Canim cok tesekkurler gogus kalkani alacagim. Slikon gogus ucu denedik ama gogus ucum cok kucuk kaldi bebek almadi bir turlu beceremedik onu da
Benimde göğüs ucum küçük canım aventin küçük olanını aldım ve elayı o olmasa emziremezdim. Kremlediğim için bir de o silikon yapışıyor hiç kaymıyor ela rahatlıkla emiyor.

Canım benim Bana da çok şey yaşattılar ama daha yeni bir sürü durumları oldu hep yanlarında oldum. Ama neden yani. O kadar şeylerini yuttum. Ya inanmazsın herkes beni ikna etmeye çalıştı boşver sen allaha havale et diye. Şurda alt tarafı 2 gün yaaa. Onlara da bişi demiyorum kendi aileme de nolduysa. Hamilelik sendromunu ben hariç herkes yaşadı ve bana yaşattı. Nolur dua edin normal doğum olsun. Sezaryen olursa komple uyutcaklar. Spinal yada epudral olamam sırtımda problem var. Şimdi böyle yapıp da sonrasında nasıl yüzlerine gülmemi beklerler? Ay çok doldum. Normaldede herkesin herşeyine koşarım yaa. Ama işte koyuyor böyle olması.

Evet epidural normal doğum 1.800 lira +80 lira işitme testi fakat biz pazar günü bu testi yapacak doktor olmadığından başka yerde yaptırdık. Fotoğrafçıda benim seçtiğim paket 250 lira. Anestezi doktoru ve benim kendi doktorum hariç erkek yoktu zaten canım olsada o an gözün görmez zaten. Kendini ıkınmaya konsantre etmelisin bunları hiç düşünme.

İnşallh cnmcmm. Şimdi evimi bile temizliyorum. Herşeyin elimin altında olması için hazırlık yapıyorum. Temel herşeyi hazırlamıştım zaten. Çantam bebeğin odası kıyafetleri herşeyini yıkadım ütüledim kuşumun. Bende bilemedim ki. Korkuyorum açıkçası doğum yapmaktan. En azından yanımda birinin olacağından emin olsam

Herkes kv ye gelinin çok iyi dünürlerin çok iyi dediği için bizimki kıymet bilmedi inşallah sizinkiler bilir. Sen hiç üzülme Allah kolaylık veriyor merak etme hiç.

Canım sevmeye gelince severler ama, eşin bari çıtlatsaydı biraz. Farklı şehirlerde misiniz?

Canımcım aynı şehirdeyiz. Hemde tüm ailelerle. Eşimde birinden kendi ailesi bile olsa bişi isteyebilen bir yapısı yok. O da kendileri düşünsün söylesin diyor. İnan bende 3 defa konusunu açtım dün. Herkes saf gibi suratıma baktı. Moralim de çok bozuldu böyle olunca açıkçası

Ben de herşeyimi tek başıma hallettim ama birileri hazır torunu bile sevmeye gelmiyor :) Sanki lohusa sendromunda olan kc ben değil.

Herkes kv ye gelinin çok iyi dünürlerin çok iyi dediği için bizimki kıymet bilmedi inşallah sizinkiler bilir. Sen hiç üzülme Allah kolaylık veriyor merak etme hiç.

İnşallah canım yaaa. Gerçekten hayatımda ilk defa birilerine çok ihtiyacım olduğu bir dönemdeyim. O da başıma gelecekleri bilmediğim için Allahım sen yardım et

Ben de herşeyimi tek başıma hallettim ama birileri hazır torunu bile sevmeye gelmiyor :) Sanki lohusa sendromunda olan kc ben değil.

Ne kadar ilginç insanlar yaa. Yardım istersin etmezler istemezsin triplere girerler. Allah görüyor kalbini biliyor ya kuzum sen merak etme. Bende allaha havale ettim artık.

Iyi ya cok sevindim tasikardi var diyince korktum.zaten doktorun takip ediyordur bi sikinti gorse bekletmez.Rabbim hepimize kazasiz belasiz saglikli dogumlar nasip etsin insallah

Canım zordur eminim ama eşine iş düşüyor biraz hiç kusura bakmasın annesinin demesini beklemek yerine anne geliceksin şugün yatışı var dicek ondan sonra ister 2 gün kalır gider ister 20 gün.. Belki de kvden annenin geleceğini vs düşündüğü için birşey demiyordur. Olur mu hiç öyle şey sezeryan olsan tek başına zor sana yazık canım.. Yani nolursa olsun bi kerelik idare edin söyleyin senin ve bebeğinin durumu söz konusu laf açmadan doğrudan söylenmesi lazım.. Heee buna rağmen gelmezse ozaman bi zahmet sevmeye de gelmesinler:)

Canım ben doğumumu geçmiş sayfalarda detaylı anlatmıştım. İstersen profilimden eski mesajlardan bak derim faydalı olur sana. Orda bu sorduklarının hepsini anlattım. Benim doktorum tahir bey hastane ortaklarından kendisi bu yüzden biraz daha özen gösterildiğini düşünüyorum doğumumda. Doğum sırasında ışıklar kısılmadı, ışıklar sadece sancı esnasında kısıldı. Dinlen, uyu güç topla 07:00-07:30 gibi doğumun olacak dedi ebe o zaman kıstı. Doktorum doğuma 20 dakka kala geldi. Epidural verilmiyor ıkınma esnasında belki senin doktorun verir. Bebeğimi hemen göğsüme verdiler. Ve 5-10 dakika beklediler sanırım o sırada plasenta çıktı. Sonra göbek kordonu kesildi. 20 dakika kadar benim dikişlerim sürdü. O sırada kızımı yan tarafa yatırmışlardı 20 dakka çıplak ağladı ciğerleri içindi sanırım. Ben çıkmadan 5 dakka önce kızımı çıkardılar giydirmek için o giydirilip aileme verilince beni de çıkardılar doğumhaneden.

Selam canım. Ben de aventtin göğüs ucunu aldım ama kızım ağzına alamıyor. Boy boy du ben en büyüğünü mü aldım acaba ya.
Küçük ve büyük boyu var sanırım onun. Eşim eczaneden aldı benim eczacı küçük boy vermiş ben unutmuştum boy söylemeyi. Wee almıştım ben 5 liraya kızımın yüzünü tahriş etti o onu almadı ağzına sevmedi. Bende onu kremledikten sonra nemli tutsun diye takıyorum şimdi. Aventler çok güzel.

Eşin aynı benim gibiymiş. . Ben de bir şey isteyemiyorum, kendileri düşünsünler istiyorum.

Hemen akşama eşime gelirken aldırayım o zaman çok sağol canım.
Uni babynin pişik kremi cinkolu canım ondan alabilirsiniz

Var tatlım onun da çocukları var ve çalışıyor. Birde kendi teklif etmeyince kalakaldım
Benimde annem gelicek kaynana zimbirtisi ile aynı binadayim ama onu istemiyorum bakalım napacak o. annen gelir bence aranızda ne geçti bilmiyorum ama seni yalnız bırakmamali kaynanana hiç ağız eğme bence annene soyle

Canım kv annemin gelmeyeceğini biliyor. Şu an işine gelmiyor benle 2 gün uğraşmak. İllaki kendi evine çağırma derdinde. Ama evleri çok soğuk ve bebeğin tüm düzeni burda. Birde eve giren çıkan çok fazla. Ben nası dinlencem? Bende eşime söyleyemiyorum direk annen gelsin bana baksın diye. Çünkü benimki de gelmiyor. Amann çok karışık herşey. Bi çocukluk arkım var. Müsait olsa gelebilirse inş 10 tane kv ye 30 tanede kendi anneme bedel becerikte. Herşeyimi halleder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…