Canim maasalah cok tatli nazar degmesin dogumunda guzel olmus insallah bizde de ole olur durumlar☺Merhaba kizlar.gecen sali dogum yaptım oglum bi haftalik oldu.dogum hikayemi anlatayim sizlere. Pazartesi gunu sabaha karsi adet sancisi gibi sancilarim basladi.gun icinde yedi dakika da bir gelmeye başladı. Aksama dogru bes dakikada bir daha siddetli şekilde vurmaya başladı. Hastaneye gittik sancim 80 100 arası cikti ama nerdeyse 15 saat hafifte olsa sanci cekmeme ragmen hic aciklik yoktuu.aksam dokuzdan sabah yediye kadar acilmam bi bucuk santim e cikti.sancim 20 40 arası cikiyo ama acisi baya şiddetli ydi agru esigim çok dusukmus.sonra iki saatte dort santime cikti ama ben artik dayanamadim istemeyerekte olsa epidural oldum. On ikide acilmam ona cikti doguma yuruyerek gittim bes dakikada dogurdum. Dogum ani cok guzeldi allah im buguzel duyguyu herkese nasip etsin. Oglum gogsumu silikon ucla aldi ama hic sutum gelmedi ilk gunler cok zorlu surecler geçirdik cok agladim.simdi sutum daha iyi geliyo.bebegimde sarilik başladı cok sukur sutum gelince hemen cik dustu.kizlar sutunuz gelmiyo die sakin pes etmeyin ben bu mucizeyi yaşadım yavas yavas hepsi duzene giriyo.bu da pamuk oglum maşallah diyelim teyzisleri
Hatice tamamen aynı durumdayız. Biz de aynı binadayız, hatta görümcem de var. Geçen sefer kalmayı teklif etmemişti, ben demiştim istersen sen kal diye. Bu sefer hiiiççç teklif etmeyi düşünmüyorum.Uni babynin pişik kremi cinkolu canım ondan alabilirsiniz
Benimde annem gelicek kaynana zimbirtisi ile aynı binadayim ama onu istemiyorum bakalım napacak o. annen gelir bence aranızda ne geçti bilmiyorum ama seni yalnız bırakmamali kaynanana hiç ağız eğme bence annene soyle
Rica ederim canım inşallah hemen fayda ederHemen akşama eşime gelirken aldırayım o zaman çok sağol canım.
Kıyamam ya Allah güç ve sabır versin canım size. Bir yeri ağrımamıştır annesi merak etme ağrısaydı hiç uyumazdı arada böyle çılgınlık yapıyor bu kızlar inan bizimde başımıza geliyor yalnız değilsiniz. Hırsını alana kadar emiyor ağlıyor sonra sızıp kalıyorlar. İlk 3 ay böyleymiş ya az kaldı düzene gireceklerdirInsallah canim dun aksam aglama nobetine girdi resmen ne yapsam susmuyo sadece memede susuyo ama bu sefer kusuyo banyo yaptirdim artik kucakta gezdik kac saat bi agriyan yeri mi vardi bilmiyorum babasi da kac saat dolastirdi kucakta. yok susmadi.en sonunda yoruldu da mızırdanarak uyudu kaldi. Doktor nurse harwey vermisti dun icirdim biraz rahatlatti galiba bilmiyorum yada cok yoruldu cunku saat 5 bucuktan aksam 11 e kadar hic uyumadi
Ahh kaderdasim :) Benim gorumcede 2 bina yanda annem olmasa bile onlarin gelmesini yine istemem Allah muhtaç etmesin tek bakmaya raziyim insan sevmeyince hiç bi şekilde istemiyor zatenHatice tamamen aynı durumdayız. Biz de aynı binadayız, hatta görümcem de var. Geçen sefer kalmayı teklif etmemişti, ben demiştim istersen sen kal diye. Bu sefer hiiiççç teklif etmeyi düşünmüyorum.
Eşin aynı benim gibiymiş. . Ben de bir şey isteyemiyorum, kendileri düşünsünler istiyorum.
Maasallah canim sana insallah bikac gunlugune de kalacak birisi olur..esinde aksamlari yaninda birbirinize destek olcaksiniz zaten ikiniz halledersiniz sıkma canını tatlimm azcik kaldi melegin geliyor annesiİnşallh cnmcmm. Şimdi evimi bile temizliyorum. Herşeyin elimin altında olması için hazırlık yapıyorum. Temel herşeyi hazırlamıştım zaten. Çantam bebeğin odası kıyafetleri herşeyini yıkadım ütüledim kuşumun. Bende bilemedim ki. Korkuyorum açıkçası doğum yapmaktan. En azından yanımda birinin olacağından emin olsam
Anladım canım tabiki kendi evinde rahat edebilceen yerde olmalısın kim gelcekse... Sen sakin sabırlı ol canım halledersin inşallah da arkadaşında müsait olur allah ondan razı olsun ne diyelimCanım kv annemin gelmeyeceğini biliyor. Şu an işine gelmiyor benle 2 gün uğraşmak. İllaki kendi evine çağırma derdinde. Ama evleri çok soğuk ve bebeğin tüm düzeni burda. Birde eve giren çıkan çok fazla. Ben nası dinlencem? Bende eşime söyleyemiyorum direk annen gelsin bana baksın diye. Çünkü benimki de gelmiyor. Amann çok karışık herşey. Bi çocukluk arkım var. Müsait olsa gelebilirse inş 10 tane kv ye 30 tanede kendi anneme bedel becerikte. Herşeyimi halleder.
Rabbim düşürmesin ama annenide kvnide Rabbim birgun eline dusurur.bugun senin yaninda olsalar yarin sen onlara bakacaksin.bu gunleri unutmayacaksin.kendimden bahsedeyim bende kara kara dusunuyorum ama Rabbim bizim icin bi yol cizecektir.sikma canini.annemin gozleri gormuyor kizkardesimin yaninda kv sivasta doguma gelecem diyor ama biliyorumki gelemiyecek onceden gelip kalmasi lazim.neden dersen simdi normal gozukuyor ama son anda sezeryan olursam ordan nasil yetisecek.yaninda kalacak bi arkadasim var oda onceden gelemez dogum zamani gelebilir.maddi imkanlardan dolayi devlette dogum olacak esini refakatci olarak almiyorlar.sen ozelde yapacaksan esin yardimci olur.ben dogum yapan cok arkadasimin yaninda kaldim yardim ettim.Rabbim kimseyi sahipsiz birakmaz.bakarsin bakanimiz yok diye Rabbim normal dogumu nasip eder.biz iyi dusunelim iyi olur insallah.canini sikma arkadasim.Canım benimBana da çok şey yaşattılar ama daha yeni bir sürü durumları oldu hep yanlarında oldum. Ama neden yani. O kadar şeylerini yuttum. Ya inanmazsın herkes beni ikna etmeye çalıştı boşver sen allaha havale et diye. Şurda alt tarafı 2 gün yaaa. Onlara da bişi demiyorum kendi aileme de nolduysa. Hamilelik sendromunu ben hariç herkes yaşadı ve bana yaşattı. Nolur dua edin normal doğum olsun. Sezaryen olursa komple uyutcaklar. Spinal yada epudral olamam sırtımda problem var. Şimdi böyle yapıp da sonrasında nasıl yüzlerine gülmemi beklerler? Ay çok doldum. Normaldede herkesin herşeyine koşarım yaa. Ama işte koyuyor böyle olması.
Kirk cikmasimi:)))biz hastanede yanimizda iki gun kalacak kimse bulamiyoruz evimuzdemi 40 gun kalacak bulalim:)))(canım mutlaka bırı olsun yanında ,çok zorlanırsın
en azından yirmi kırkın çıkana kadar
sen halsız yorgun olursan bebegıne yansır
gerekırse eşine soyle annesıne ısrar etsın
kardeşin vs yada bır yakının
mutlaka yanında bırı olsun
Cevremdeki insanlara soruyorum erkek zamaninda kiz erken dogarmus.kendimi gunum gecer diye bile alistirdim.erken dogarsa benim icin supriz olacakiçimden bir his suni sancılara kalacan diyo :))
yarın 39 haftalığız tam
minik sıpam 35.haftada erken doğum riskıyle ayaga kaldırdı bizi maşallah oğluşuma ama iyi dayandı:)
yarın kontolum var kızlar , yarından sonra haftasonu esaslı bir yürüyüş yapıp doğumu tetıkleyecek şeyler yapmayı planlıyorum
sabahtan akşama evde otur otur olmayacak bu iş
Anladım canım tabiki kendi evinde rahat edebilceen yerde olmalısın kim gelcekse... Sen sakin sabırlı ol canım halledersin inşallah da arkadaşında müsait olur allah ondan razı olsun ne diyelim
Rabbim düşürmesin ama annenide kvnide Rabbim birgun eline dusurur.bugun senin yaninda olsalar yarin sen onlara bakacaksin.bu gunleri unutmayacaksin.kendimden bahsedeyim bende kara kara dusunuyorum ama Rabbim bizim icin bi yol cizecektir.sikma canini.annemin gozleri gormuyor kizkardesimin yaninda kv sivasta doguma gelecem diyor ama biliyorumki gelemiyecek onceden gelip kalmasi lazim.neden dersen simdi normal gozukuyor ama son anda sezeryan olursam ordan nasil yetisecek.yaninda kalacak bi arkadasim var oda onceden gelemez dogum zamani gelebilir.maddi imkanlardan dolayi devlette dogum olacak esini refakatci olarak almiyorlar.sen ozelde yapacaksan esin yardimci olur.ben dogum yapan cok arkadasimin yaninda kaldim yardim ettim.Rabbim kimseyi sahipsiz birakmaz.bakarsin bakanimiz yok diye Rabbim normal dogumu nasip eder.biz iyi dusunelim iyi olur insallah.canini sikma arkadasim.
Yok bildiğin belim kopacak gbi adet ağrısının biraz faxlası kişiden kişiye değişir gerçi ama öle şimdi de ayağa bi kalktım birden bişe düştü aktı gibi böle top top bişeler anlamadım o neayyy nasıl bişey? adet ağrısı gibi mi ?
bugun bende bı garibim sankı
Yüce Rabbim kimseye kaldiramiyacagi yuku yuklemez bakarsin yanimizda kimse kalmaz Rabbim vicdanli bi hemsire gonderir o bakar bize.sen merak etme arkadasim yeterki bizim ve bebislerimizin cani sagolsun saglikli olsunlar hersey olur.hadi bakalim guzel haberlerini alacagiz insallah.bak doguran dogurana.senin kizmi erkekmiAmin arkadaşım. Rabbim kimseyi kimsenin eline düşürmesin yinede. ne beni onlara ne de onları benim elime. Çok zor bir durum çünkü. Hepimiz insanız da bu zor günlerimizde keşke birbirimizi daha iyi anlasak. Daha çok destek olsak. Her insan arasındaki bağları kendi gevşetiyor. Bugünü umursamıyor. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inş bu durumu da atlatıcaz bi şekilde...
Canim agrilarinin arasi varmi sureklimiYok bildiğin belim kopacak gbi adet ağrısının biraz faxlası kişiden kişiye değişir gerçi ama öle şimdi de ayağa bi kalktım birden bişe düştü aktı gibi böle top top bişeler anlamadım o ne
Evet bu canım küçük boyu benim göğüsler 100 bedendi doğum yapmadan önce şimdi iyice süt dolunca şişti haşkalarımda çok büyük ona rağmen küçük oldu bana aklınızda olsun.Senin kullandığın bu mu canımLovely35
Ara ara geliyor canım yha afedersinz sürekli bişeler gelio akıntı gbi ama baya fena bişe ilk top top du şimdi sıvı delircem sıkıntı bastıCanim agrilarinin arasi varmi sureklimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?