2015 Ekim Anneleri

Canim maasalah cok tatli nazar degmesin dogumunda guzel olmus insallah bizde de ole olur durumlar☺

Hatice tamamen aynı durumdayız. Biz de aynı binadayız, hatta görümcem de var. Geçen sefer kalmayı teklif etmemişti, ben demiştim istersen sen kal diye. Bu sefer hiiiççç teklif etmeyi düşünmüyorum.

Hemen akşama eşime gelirken aldırayım o zaman çok sağol canım.
Rica ederim canım inşallah hemen fayda eder

Kıyamam ya Allah güç ve sabır versin canım size. Bir yeri ağrımamıştır annesi merak etme ağrısaydı hiç uyumazdı arada böyle çılgınlık yapıyor bu kızlar inan bizimde başımıza geliyor yalnız değilsiniz. Hırsını alana kadar emiyor ağlıyor sonra sızıp kalıyorlar. İlk 3 ay böyleymiş ya az kaldı düzene gireceklerdir

Hatice tamamen aynı durumdayız. Biz de aynı binadayız, hatta görümcem de var. Geçen sefer kalmayı teklif etmemişti, ben demiştim istersen sen kal diye. Bu sefer hiiiççç teklif etmeyi düşünmüyorum.
Ahh kaderdasim :) Benim gorumcede 2 bina yanda annem olmasa bile onlarin gelmesini yine istemem Allah muhtaç etmesin tek bakmaya raziyim insan sevmeyince hiç bi şekilde istemiyor zaten

Maasallah canim sana insallah bikac gunlugune de kalacak birisi olur..esinde aksamlari yaninda birbirinize destek olcaksiniz zaten ikiniz halledersiniz sıkma canını tatlimm azcik kaldi melegin geliyor annesi

Anladım canım tabiki kendi evinde rahat edebilceen yerde olmalısın kim gelcekse... Sen sakin sabırlı ol canım halledersin inşallah da arkadaşında müsait olur allah ondan razı olsun ne diyelim

Rabbim düşürmesin ama annenide kvnide Rabbim birgun eline dusurur.bugun senin yaninda olsalar yarin sen onlara bakacaksin.bu gunleri unutmayacaksin.kendimden bahsedeyim bende kara kara dusunuyorum ama Rabbim bizim icin bi yol cizecektir.sikma canini.annemin gozleri gormuyor kizkardesimin yaninda kv sivasta doguma gelecem diyor ama biliyorumki gelemiyecek onceden gelip kalmasi lazim.neden dersen simdi normal gozukuyor ama son anda sezeryan olursam ordan nasil yetisecek.yaninda kalacak bi arkadasim var oda onceden gelemez dogum zamani gelebilir.maddi imkanlardan dolayi devlette dogum olacak esini refakatci olarak almiyorlar.sen ozelde yapacaksan esin yardimci olur.ben dogum yapan cok arkadasimin yaninda kaldim yardim ettim.Rabbim kimseyi sahipsiz birakmaz.bakarsin bakanimiz yok diye Rabbim normal dogumu nasip eder.biz iyi dusunelim iyi olur insallah.canini sikma arkadasim.

hepinize hayırlı günler kızlar:)
umarım doğum yapacaklar için sağlıkla geçecek bir gün, doğum yapmamış olanlar için de doğum belirtilerini görecekleri bir gün olur. artık sabırsızlanıyoruz bebişlerimize kavuşmak için ama biraz nazlı çıktılar hiç gelecekleri yok gibi.
yarın doktor randevumuz var sabah 9 da umarım sıkıntısız geçer. keşke hadi hemen alalım dese kızımı bir an önce doğurmak istiyorum...

Kirk cikmasimi:)))biz hastanede yanimizda iki gun kalacak kimse bulamiyoruz evimuzdemi 40 gun kalacak bulalim:)))(

Cevremdeki insanlara soruyorum erkek zamaninda kiz erken dogarmus.kendimi gunum gecer diye bile alistirdim.erken dogarsa benim icin supriz olacak

Anladım canım tabiki kendi evinde rahat edebilceen yerde olmalısın kim gelcekse... Sen sakin sabırlı ol canım halledersin inşallah da arkadaşında müsait olur allah ondan razı olsun ne diyelim

Aynen canımmmm. Sadece korkuyorum işte yaa bi geçse bebişi annesine gelse sorası gözümde değil S Sevdalinka00 arkadaşlar desteğiniz müthiş. valla hakkınızı helal edin

Amin arkadaşım. Rabbim kimseyi kimsenin eline düşürmesin yinede. ne beni onlara ne de onları benim elime. Çok zor bir durum çünkü. Hepimiz insanız da bu zor günlerimizde keşke birbirimizi daha iyi anlasak. Daha çok destek olsak. Her insan arasındaki bağları kendi gevşetiyor. Bugünü umursamıyor. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inş bu durumu da atlatıcaz bi şekilde...

ayyy nasıl bişey? adet ağrısı gibi mi ?
bugun bende bı garibim sankı
Yok bildiğin belim kopacak gbi adet ağrısının biraz faxlası kişiden kişiye değişir gerçi ama öle şimdi de ayağa bi kalktım birden bişe düştü aktı gibi böle top top bişeler anlamadım o ne

Yüce Rabbim kimseye kaldiramiyacagi yuku yuklemez bakarsin yanimizda kimse kalmaz Rabbim vicdanli bi hemsire gonderir o bakar bize.sen merak etme arkadasim yeterki bizim ve bebislerimizin cani sagolsun saglikli olsunlar hersey olur.hadi bakalim guzel haberlerini alacagiz insallah.bak doguran dogurana.senin kizmi erkekmi

Canim agrilarinin arasi varmi sureklimi

Kızlar çıktık kontrolden. Nst 10 numara suyu iyi kan akımı iyi maşallah içerde konaklamaya devam
Hiç gelme belirtisi yok cadıcıkta. Dr niye doğurmuyosun diyip gülüyor pazartesiye kadar süre verdi kızıma o gün kontrol oalcak tekrar. Ben de 2 gün sonra doğuracağıma söz verdim
İyi olmasına çok sevindim ama 3200 gr olmuş gelecek gibi görünmüyordu ona sıkıldım hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…