Galiba 2 boyu varmış standart ve küçük o zaman standarti alayim ben benim gogusler 80 sütlü de 90 olsun hadi :)Evet bu canım küçük boyu benim göğüsler 100 bedendi doğum yapmadan önce şimdi iyice süt dolunca şişti haşkalarımda çok büyük ona rağmen küçük oldu bana aklınızda olsun.
Bu top top dedigin sey sumuksu birseymi hafif seffafmi krem gibimiAra ara geliyor canım yha afedersinz sürekli bişeler gelio akıntı gbi ama baya fena bişe ilk top top du şimdi sıvı delircem sıkıntı bastı
Canim helal olsun sen de hakkini helal et o nasil soz bir burada cdden aile gbi olduk hepinizi takio edip merakla bekliyo dua ediyorum.Aynen canımmmm. Sadece korkuyorum işte yaa bi geçse bebişi annesine gelse sorası gözümde değil S Sevdalinka00 arkadaşlar desteğiniz müthiş. valla hakkınızı helal edin
Evet canım yeşil rwnkli bazen sarı turuncu eenk gibide geliyor dün geceden beri böle mahvoldumBu top top dedigin sey sumuksu birseymi hafif seffafmi krem gibimi
Canım durumuna cok üzüldüm kendi ailen sen bu durumdayken nasil yaparlar bunu sana sezeryan olsun normal olsun 2-3 gun biri olmali yaninda sezeryanda yerinden zor kalkiyorsun birde bebekle sen ilgilenemezsin eşinde yapamaz bence kayinvalidende ne vicdansizmis yaa anlayamiyorum böyle insanlari moralini topla bebegine kavusmanin tadini cikar ama yanina muhakkak birini bul hersey gönlünce olsunKızlar merhaba.
Benim bir konuda canım çok sıkılıyor. Sizinde canınızı sıkmamak adına anlatmadım ama paylaşmassam patlıycam gibi hissediyorumDoğumda hastanede ve evde yanımda kalacak kimsem yok tek başıma zorluk çeker miyim? Bir tek eşim var ama o da neyin ne olduğunun farkında değil hastaneye bırakıp galiba işine gidecek. İşi çok yoğun ve hiç bişi için izin vermiyorlar. Zaten izin verseler bile yanımda bi bayanın olması daha hayırlı. Kendi ailemi sorarsanız saçma bir nedenden dolayı küstüler tam doğum vakti sormayın biraz garipler. Dün kayınvalidelerin ağzını aramak için yatışım var falan dedim ne gelip kalayım dedi nede bişeye ihtiyacın var mı diye sordu. Yanlış anlamayın konuyu özellikle üst üste açtım tık yok. İllaki evine gidecen kendine bakıtıcan bunu istiyor. Git deseniz ev ahalisi kalabalık lohusa halimle ben nasıl rahat edicem onu da geçtim evi buz gibi soğuk. Bebiş hasta olucak ve benim evim daha sıcak. Olaylar bunlar arkadaşlar. Sizden istediğim tek başıma nasıl başa çıkabilirim? İlk gebeliğim olduğu için çoğu şeyi bilmiyorum. Normal olursa ne kadar zamanda ayağa kalkarım sezaryan olursa ne kadar zamanda? Ne gibi problemlerle karşılaşabilirim? 2 günüm varken herşey elimin altında olsun son hazırlıkları yapayım istiyorum. Buzluğumda hazır bir sürü yemeğim falan var. sadece bebiş ve kendimle ilgili şeyleri yardım almadan nasıl çözerim?
Maşallah oğluşuna tam koklamalık :)Merhaba kizlar.gecen sali dogum yaptım oglum bi haftalik oldu.dogum hikayemi anlatayim sizlere. Pazartesi gunu sabaha karsi adet sancisi gibi sancilarim basladi.gun icinde yedi dakika da bir gelmeye başladı. Aksama dogru bes dakikada bir daha siddetli şekilde vurmaya başladı. Hastaneye gittik sancim 80 100 arası cikti ama nerdeyse 15 saat hafifte olsa sanci cekmeme ragmen hic aciklik yoktuu.aksam dokuzdan sabah yediye kadar acilmam bi bucuk santim e cikti.sancim 20 40 arası cikiyo ama acisi baya şiddetli ydi agru esigim çok dusukmus.sonra iki saatte dort santime cikti ama ben artik dayanamadim istemeyerekte olsa epidural oldum. On ikide acilmam ona cikti doguma yuruyerek gittim bes dakikada dogurdum. Dogum ani cok guzeldi allah im buguzel duyguyu herkese nasip etsin. Oglum gogsumu silikon ucla aldi ama hic sutum gelmedi ilk gunler cok zorlu surecler geçirdik cok agladim.simdi sutum daha iyi geliyo.bebegimde sarilik başladı cok sukur sutum gelince hemen cik dustu.kizlar sutunuz gelmiyo die sakin pes etmeyin ben bu mucizeyi yaşadım yavas yavas hepsi duzene giriyo.bu da pamuk oglum maşallah diyelim teyzisleri
Canım senin göğüslerin bayağı küçük bana göre kesinlikle küçük al standart alma benim o kadar büyük olmasına rağmen küçük oldu.Galiba 2 boyu varmış standart ve küçük o zaman standarti alayim ben benim gogusler 80 sütlü de 90 olsun hadi :)
Canım siz merkezden mi geleceksiniz? Biz manisa ilçesinden gelicez.Nerden geleceksiniz şehir dışı? Biz de manisadan gidicez, ben bornova şifaya gittim odaları güzel, yeni, temiz otel gibi, hasta mahremiyetine dikkat ediyorlar, doğuma doktorunuz giriyor ki zaten tüm nöbetçi doktorlar bayan, benim gittiğim sultan hanım çok tatlı, yenidoğan bakım ünitesi de var, bukadar artıya rağmen çınarlı diye tutturdu eşim tek nedeni ise ANESTEZİ, Ebe fln ekibin iyi olması herkes çok memnun, kentin veya şifanın anestezi ekibini bilemiyorum.Lovely35 arkadaşım bir de doğum sırasında ışıkların kısılması, kordon bağındaki kan akışının bittikten sonra kesilmesi ve bebeği doğar doğmaz annenin göğsüne verilmesi olayına dikkat ediliyormu? Hakkını helal et çok soru sordum ama Allah razı olsun senden
Bende uni bayb islak mendil almistim bir kac kez kullandik cok soguk geldi bebegime agliyordu simdi ılik su ve pamukla siliyorum cok memnun halinden birde bepanthol aldim kizarikti poposu oda gecti cok iyi geliyor pisigeHmm hadi ya
Kullandgn ıslak mendil etkili olabilir mi acaba ya da bezi değiştirsen???
Prima yeşil paket ve unibaby ıslak pamuk mendil kullananyrz biz memnunuz. Tabi bunlar size iyi gelmeyeblyr denemek lazım
Tamam canım sagol öyle alayim elayi op yerime :)Canım senin göğüslerin bayağı küçük bana göre kesinlikle küçük al standart alma benim o kadar büyük olmasına rağmen küçük oldu.
Akintin nisan degil enfeksiyon var ama agrilarini takip et enfeksiyindan dolayida bel agrin olabilir dogum agrisida olabilir.ama enfeksiyondan dolayi olsa surekli olurdu ara ara dogum sancisi olabilir.2_3 saat takip et agrilarini not al saatlerini ne kadar surdugunu.bizu haberdar et.Evet canım yeşil rwnkli bazen sarı turuncu eenk gibide geliyor dün geceden beri böle mahvoldum
Tamam canım ama benim ağrılarım akıntı gelirken oluyor hralde çünkü her ağrıdan sonra çamaşırı kontrol ediyorum dolmuş resmen bazn hissediyorum bazn hissetmiyorum geldiğini yeşil renkte olursa kötü bişeydi hralde sanki bırda bi arkadas öle demişti ama tamm hatırlamıyorumAkintin nisan degil enfeksiyon var ama agrilarini takip et enfeksiyindan dolayida bel agrin olabilir dogum agrisida olabilir.ama enfeksiyondan dolayi olsa surekli olurdu ara ara dogum sancisi olabilir.2_3 saat takip et agrilarini not al saatlerini ne kadar surdugunu.bizu haberdar et.
sağolasn canım bugün içime şu serpildi benimde. bebeğime iyi bakamıyorum diye düşünüyordum çok şükür bizimde düşmüş 11.6 ya inşallah daha da düşer dahada güzel büyür bebeklerimiz.OoyyyTotişini yeriiimm
Hastanedeki doktor yüzüstü yatirmayin dedi bize ama annemler yatirirmis hep böyle. Yegenimi de yatiriyorduk biliyorum. Bence de rahat ediyorlardir böyle, ohh mis.. Popişler fora
Canım çok saol..
Peki ne kullanicaaazz?
Caniim.. Bugün bizim de 11. günümüz. Her gün yeni seyler yaşıyor, öğreniyoruz. Allah sağlık versin yeter ki.. Şükürler olsunBizim de cuma sarılık 12,9'du; dün 11,2 olmuştu şükür ki İnşallah düşüşe geçmiştir. İnşallah sizinki de düşer canım. Hay masallaahh Tontik yaaa
Canim bi git derim ben nolur nolmazKızlar gitsem mi acile acaba durmuyor hiç bu akıntı
Eşimi bekliyorm şimdi çağırdm çok fena yha dayanılmıyo hiç olmassa bi ilaç felan verirCanim bi git derim ben nolur nolmaz
Ewet canim son hafta enfeksiyon daha zararli bebeģe gecme acisindan bendede 3 gun once sadece bi sefer sari jel gibi akinti geldi yarin randevum var bakalim ne diyecek.banada haber ver hastaneden sonra merak ettimEşimi bekliyorm şimdi çağırdm çok fena yha dayanılmıyo hiç olmassa bi ilaç felan verir
Tamam canım ya nor mal akıntım vardı o problem değilmiş olabilr dedi dr da bu yeşil renkli olan hem ağrı yapıyor karnıma hemde gelirken yanıyorEwet canim son hafta enfeksiyon daha zararli bebeģe gecme acisindan bendede 3 gun once sadece bi sefer sari jel gibi akinti geldi yarin randevum var bakalim ne diyecek.banada haber ver hastaneden sonra merak ettim
Hırsını alana kadar emiyor dedin ya gülesim geldi bizim kız gözümün önüne geldiği için. Sinirlenşnce bazen koparacaksın kızım diyorum annemler gülüyor o kafa nasıl sallanıyor o gözler nasıl faltaşı gibi açılıyorRica ederim canım inşallah hemen fayda eder
Kıyamam ya Allah güç ve sabır versin canım size. Bir yeri ağrımamıştır annesi merak etme ağrısaydı hiç uyumazdı arada böyle çılgınlık yapıyor bu kızlar inan bizimde başımıza geliyor yalnız değilsiniz. Hırsını alana kadar emiyor ağlıyor sonra sızıp kalıyorlar. İlk 3 ay böyleymiş ya az kaldı düzene gireceklerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?