2015 Ekim Anneleri

Evet bu canım küçük boyu benim göğüsler 100 bedendi doğum yapmadan önce şimdi iyice süt dolunca şişti haşkalarımda çok büyük ona rağmen küçük oldu bana aklınızda olsun.
Galiba 2 boyu varmış standart ve küçük o zaman standarti alayim ben benim gogusler 80 sütlü de 90 olsun hadi :)

Aynen canımmmm. Sadece korkuyorum işte yaa bi geçse bebişi annesine gelse sorası gözümde değil S Sevdalinka00 arkadaşlar desteğiniz müthiş. valla hakkınızı helal edin
Canim helal olsun sen de hakkini helal et o nasil soz bir burada cdden aile gbi olduk hepinizi takio edip merakla bekliyo dua ediyorum.

Canım durumuna cok üzüldüm kendi ailen sen bu durumdayken nasil yaparlar bunu sana sezeryan olsun normal olsun 2-3 gun biri olmali yaninda sezeryanda yerinden zor kalkiyorsun birde bebekle sen ilgilenemezsin eşinde yapamaz bence kayinvalidende ne vicdansizmis yaa anlayamiyorum böyle insanlari moralini topla bebegine kavusmanin tadini cikar ama yanina muhakkak birini bul hersey gönlünce olsun

Maşallah oğluşuna tam koklamalık :)

Galiba 2 boyu varmış standart ve küçük o zaman standarti alayim ben benim gogusler 80 sütlü de 90 olsun hadi :)
Canım senin göğüslerin bayağı küçük bana göre kesinlikle küçük al standart alma benim o kadar büyük olmasına rağmen küçük oldu.

Canım siz merkezden mi geleceksiniz? Biz manisa ilçesinden gelicez.

Hmm hadi ya
Kullandgn ıslak mendil etkili olabilir mi acaba ya da bezi değiştirsen???
Prima yeşil paket ve unibaby ıslak pamuk mendil kullananyrz biz memnunuz. Tabi bunlar size iyi gelmeyeblyr denemek lazım
Bende uni bayb islak mendil almistim bir kac kez kullandik cok soguk geldi bebegime agliyordu simdi ılik su ve pamukla siliyorum cok memnun halinden birde bepanthol aldim kizarikti poposu oda gecti cok iyi geliyor pisige

Evet canım yeşil rwnkli bazen sarı turuncu eenk gibide geliyor dün geceden beri böle mahvoldum
Akintin nisan degil enfeksiyon var ama agrilarini takip et enfeksiyindan dolayida bel agrin olabilir dogum agrisida olabilir.ama enfeksiyondan dolayi olsa surekli olurdu ara ara dogum sancisi olabilir.2_3 saat takip et agrilarini not al saatlerini ne kadar surdugunu.bizu haberdar et.

Kızlar göğüslerim bebegim emmesine ragmen dolu dolu sert ve yanlarda bezeler oldu pompaylada sagmaya korkuyorum uclari aciyor pompayla daha cok yara oluyor sizdede böyle bir durum varmi?

Tamam canım ama benim ağrılarım akıntı gelirken oluyor hralde çünkü her ağrıdan sonra çamaşırı kontrol ediyorum dolmuş resmen bazn hissediyorum bazn hissetmiyorum geldiğini yeşil renkte olursa kötü bişeydi hralde sanki bırda bi arkadas öle demişti ama tamm hatırlamıyorum

sağolasn canım bugün içime şu serpildi benimde. bebeğime iyi bakamıyorum diye düşünüyordum çok şükür bizimde düşmüş 11.6 ya inşallah daha da düşer dahada güzel büyür bebeklerimiz.

Eşimi bekliyorm şimdi çağırdm çok fena yha dayanılmıyo hiç olmassa bi ilaç felan verir
Ewet canim son hafta enfeksiyon daha zararli bebeģe gecme acisindan bendede 3 gun once sadece bi sefer sari jel gibi akinti geldi yarin randevum var bakalim ne diyecek.banada haber ver hastaneden sonra merak ettim

Ewet canim son hafta enfeksiyon daha zararli bebeģe gecme acisindan bendede 3 gun once sadece bi sefer sari jel gibi akinti geldi yarin randevum var bakalim ne diyecek.banada haber ver hastaneden sonra merak ettim
Tamam canım ya nor mal akıntım vardı o problem değilmiş olabilr dedi dr da bu yeşil renkli olan hem ağrı yapıyor karnıma hemde gelirken yanıyor

Hırsını alana kadar emiyor dedin ya gülesim geldi bizim kız gözümün önüne geldiği için. Sinirlenşnce bazen koparacaksın kızım diyorum annemler gülüyor o kafa nasıl sallanıyor o gözler nasıl faltaşı gibi açılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…