Ben sol göğsümü hep sağıp veriyordum. Bu konuşmadan sonra ucu tekrar denedim ucunda süt gördüm demekki alışmış kızçem benim emdi bir güzel :)Küçük ve büyük boyu var sanırım onun. Eşim eczaneden aldı benim eczacı küçük boy vermiş ben unutmuştum boy söylemeyi. Wee almıştım ben 5 liraya kızımın yüzünü tahriş etti o onu almadı ağzına sevmedi. Bende onu kremledikten sonra nemli tutsun diye takıyorum şimdi. Aventler çok güzel.
Tontiş masallahhhh
Ilac kullanmiyorsan git en azindan bi ilac yazilir dogumunada az kalmis bebek enfeksiyon kapmasin altinida kuru tutmaya calisTamam canım ya nor mal akıntım vardı o problem değilmiş olabilr dedi dr da bu yeşil renkli olan hem ağrı yapıyor karnıma hemde gelirken yanıyor
Ins önemli birsey degildir canimTamam canım ya nor mal akıntım vardı o problem değilmiş olabilr dedi dr da bu yeşil renkli olan hem ağrı yapıyor karnıma hemde gelirken yanıyor
Evet canim mutlaka sağ yoksa kan oturur.ben ilkinde cok çektim simdi sagiyorun biberona da alistirdum bebisi.eger sagnazsan birikip suya keser cocugun ense de kilo almaz azi da kötü cogu da kötü bi de bulguru fazla yeme yoksa sutun kana dönüşür azaltmak icin adacayi iyi geliyor.fazka olunca bebekte hazımsızlık olusuyo sürekli kusuyor.ben duruma göre davrabiyorum bebeğim uyurken cok agriyorsa sagiyorum yoksa memedeki butun sut suya kesip eksiyorKızlar göğüslerim bebegim emmesine ragmen dolu dolu sert ve yanlarda bezeler oldu pompaylada sagmaya korkuyorum uclari aciyor pompayla daha cok yara oluyor sizdede böyle bir durum varmi?
Canım çok saol. İnşallah hayırlısı ile kucaklarızzz. Gel kuzum beklerimCanııımçok sevindim Hadi şimdiden gözünüzaydın İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kavusacaksiniz. Ben de sana gelicem inşallah Ay sizin fotografciniz falan da olacak ne güzel.. Her şey gönlünüzce olsun caniim Çok az kaldı büyük kavusmaya
Sabah 8 de hastanede olacakmışız. 8de ve 10 da toplantısı varmış galiba doktorun. O arada bir saate doğacak inşallah.Canım tam 9da girmezsin zaten herhalde. Hazirlarlar falan, 10u geçe
doğar bence. Hemen saate bakarsiniz zaten.
Ben çıktı mi çıktı mı diye soruyordum sürekliEşim sonra çıktı dedi. Dedim saat kaç saat kaac 13:35'ti. Terazi burcu, yükselen oğlak. Kuzen hemen bakmış yukselenine Ay bunlar tabi hiç önemli değil. Sağlıklı olsunlar da inşallah
Ben hem prima hem molfix aldım çok cir cir yaparsa molfixi baglicam bünye meselesi canım 1 tane de prima al hangisi iyi gelirse onu kullanirsinKızlar merhaba bugün bizim de kontrolümüz vardı kızım 3.500 kilo olmuş maşallah dedi doktorhaftaya hafta bası tahlil yaptırmaya gideceğiz ve yine önümüzdeki hafta bir güne sezeryan randevusu alacağız nasipse konuşmaları takip ediyorum da Bebek bezi olarak biz huggies yenidoğan aldık burda adı geçmiyor herkes prima almış sanırım o daha mı kullanışlı acaba ?
Almak en mantıklısı Can'ım herhalde Bebek'ten bebeğe değişiyor demek..Ben hem prima hem molfix aldım çok cir cir yaparsa molfixi baglicam bünye meselesi canım 1 tane de prima al hangisi iyi gelirse onu kullanirsin
1 fincan kaynatılmış soğumuş suya 1 çay kaşığı karbonat karıştırm onunla ağzının içini sil canım anında etki gösteriyorKizlar dogum ypan anneler bnm kizin agzinin ici bembeyaz pamukcuk oldu ne yapmaliyim gecirmek icin
Hayırlı olsun cnm. Bahsettiğin sıkıntıları çoğumuz yaşamışızdır . Göğüs yaranın sebebi bebişe Göğüs ucunu Hatalı vermenden kaynaklanıyor, kuzu yorulup en sonunda göğsünün ucunu almıştır muhtemelen, hiç bırakmadığı içinde eme eme göğsü resmen kesik gibi yarılıp kanamasına neden oluyor, zamanla sende oda alışırsınız inş.Kızlar Günaydın dün akşam evimize geldik Allaha şükürler olsun bebekte bende çok iyiyizbir gün daha kalmamı istediler ama ben evimde daha rahat olacağıma ikna ettim ve çıktım. Ameliyat çok hızlı gelişti ve kolay çabuk bitti hiçbirşey hissetmedim hiç ağrı duymadım. Kalkincada hiç sorun yaşamadım tabiki çok yavaş hareket etmek gerekiyor. Saat 10.20de bebeğim 4250kg olarak dünyaya geldi. Akşam 6da kalktım yürüdüm bir kaç saat sonrada gaz çıkarınca serum bitti damar yolunu aldilar. ve sonda alındı sabaha katı gıda yedim hemen. Sonda hiç acı verici değil çünkü spinal verildikten sonra takıldı hissetmedim çıkarırkende acimiyor. Hersey bu kadar guzelken çok büyük bir sıkıntı başladı benim için emzirme! Bebeğim bir türlü tamamini alamadi ve ememedi akşama kadar ugrastim gece memeyi tutunca emsin dediler 1 saate yakin memeyi birakmayinca göğsüm yara oldu ikiside mosmor ve kanama oluştu. Kendimi o kdar kastimki boyun ve omzum kitlendi. Tabi ameliyat sonrasi olma ihtimali var ama ben kendimi sıkmamın çok etkili olduğunu düşünüyorum. Şimdi sizlere çok ihtiyacım var lansinoh ve gogus Pedi kullanıyorum ama hiç faydasi yok dun karbonatla sildim beni daha da mahvetti gece mama aldik sarılık olmasin diye kendimi kötü anne gibi görüyorum ne yapacağımı bilmiyorum çok Üzgünüm tavsiyelerinize ihtiyacim var. Yarina kadar banyo yapmam yasak ve pompayida kullanamadim acıdan.
Fisher price denizyıldızı projektör canım. evet 2 ayrı görüntüsü 4 farklı da müziği var. Bir de okyanus sesi var. E bebekten aldık.laz4life canim sen bi oyuncak paylasmistin ışık saçiyordu canim onun markasi neydi birde ses cikariyor mu canim
Bnce gitmelisin normal dığum bekleyenler için akıntı tehlikeli enfeksiyon doğumda bebeğe geçilebiliyormuş benimde çatı muayenesi de mantar olduğunu söyledi doktorum ki hiç kaşıntım fln yoktu fitil verdi 3 günlük kullanılan hemen geçti şükür bnce doktora gözükmende fayda varKızlar gitsem mi acile acaba durmuyor hiç bu akıntı
Cnm yapiyorum ya ama dilini iice geri cekiyor ve hemen kusacak gibi oluyor korkuyorum bnde1 fincan kaynatılmış soğumuş suya 1 çay kaşığı karbonat karıştırm onunla ağzının içini sil canım anında etki gösteriyor
Canim ilk gunlerimde benimde hic sutum falan gelmedi ustelik sag kolumda damar yolu vardi o taraftan hic veremedim gunduz neysede geceleri yavrum acliktan bas bas bagirdi hep anme sutu anne sutu diye diye hastanede mama bile zorla verdiler. Eve geldikten sonra mamami aldim herkes yok mamaya alisirsa emmez falan biton laf soyledi ama cocugun ac kalmasindanda mama yemesini tercih ettim ve dogumdan sonra 4. Gunde sutum gelmeyr basladi su an 9. Gundeyiz ve artik hic vermiyorum cunku yeteri kadar sutum geliyo az geliyordu ama takviyeyle artti baya neyse cok uzattim hic canini sikma bunlar olmasi gerekenler bebeginde sarilik olmaz hayirlisiyla sen sut gelmesede ver memeni alissin. Birde ben hastaneden 3. Gun taburcu oldum ve o gun banyo yaptim hatta dr soyledi sicak su tut goguslerine yumusayacaktir en azindan banyo yapamasanda sicak tutacak biseyler yapabilirsinKızlar Günaydın dün akşam evimize geldik Allaha şükürler olsun bebekte bende çok iyiyizbir gün daha kalmamı istediler ama ben evimde daha rahat olacağıma ikna ettim ve çıktım. Ameliyat çok hızlı gelişti ve kolay çabuk bitti hiçbirşey hissetmedim hiç ağrı duymadım. Kalkincada hiç sorun yaşamadım tabiki çok yavaş hareket etmek gerekiyor. Saat 10.20de bebeğim 4250kg olarak dünyaya geldi. Akşam 6da kalktım yürüdüm bir kaç saat sonrada gaz çıkarınca serum bitti damar yolunu aldilar. ve sonda alındı sabaha katı gıda yedim hemen. Sonda hiç acı verici değil çünkü spinal verildikten sonra takıldı hissetmedim çıkarırkende acimiyor. Hersey bu kadar guzelken çok büyük bir sıkıntı başladı benim için emzirme! Bebeğim bir türlü tamamini alamadi ve ememedi akşama kadar ugrastim gece memeyi tutunca emsin dediler 1 saate yakin memeyi birakmayinca göğsüm yara oldu ikiside mosmor ve kanama oluştu. Kendimi o kdar kastimki boyun ve omzum kitlendi. Tabi ameliyat sonrasi olma ihtimali var ama ben kendimi sıkmamın çok etkili olduğunu düşünüyorum. Şimdi sizlere çok ihtiyacım var lansinoh ve gogus Pedi kullanıyorum ama hiç faydasi yok dun karbonatla sildim beni daha da mahvetti gece mama aldik sarılık olmasin diye kendimi kötü anne gibi görüyorum ne yapacağımı bilmiyorum çok Üzgünüm tavsiyelerinize ihtiyacim var. Yarina kadar banyo yapmam yasak ve pompayida kullanamadim acıdan.
Gözünüzaydın canım.. Allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsinmerhaba kızlar. dün 11.55 te kızım dünyaya geldi
epüdral normal doğum ile
çok rahat ve güzel bir doğumdu darısı doğmayanlara
henüz sütüm çok az onu napcam bilmiyorum
sağol cnmmmmm arkadaşlara söylüyorum şimdi artık. Hepsininde çocuğu var belirsiz herşey
Canım inşallah bulursun birini. Allah yardımcın olsun.. Allah gönlüne göre versin inşallah. Rahatlıkla atlatirsin o dönemi inşallah canım..Canımcım aynı şehirdeyiz. Hemde tüm ailelerle. Eşimde birinden kendi ailesi bile olsa bişi isteyebilen bir yapısı yok. O da kendileri düşünsün söylesin diyor. İnan bende 3 defa konusunu açtım dün. Herkes saf gibi suratıma baktı. Moralim de çok bozuldu böyle olunca açıkçası
Canım, doktoruna sor ve hatta git mutlaka. Gidecekmissin zaten herhalde. Haber ver.. İnşallah geçer sıkıntı canım..Yok bildiğin belim kopacak gbi adet ağrısının biraz faxlası kişiden kişiye değişir gerçi ama öle şimdi de ayağa bi kalktım birden bişe düştü aktı gibi böle top top bişeler anlamadım o ne
Canim yuz ustu yatirmanin ne gibi sakincasi varmis hic yatirmadik ama annem surekli birazda yuzustu yatsin diyip duruyo bi sakincasi varsa hic denemiyimCanım bi çocuk dr u bebeginizi kesinlikle yüz üstü yatrmayn diye uyarı yapmştı aman allah korusun. .. tabi sen yattığı sürece sürekli yannda ve gözün üzerinde ise sorun olmaz onu en iyi sen bilirsn ..ama ne bileyim o kadn korkuttu beni.. bu arada ekranı büyütüp popişini ısırasm geldi bu minnağınbin kere maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?