2015 Ekim Anneleri

Ben sol göğsümü hep sağıp veriyordum. Bu konuşmadan sonra ucu tekrar denedim ucunda süt gördüm demekki alışmış kızçem benim emdi bir güzel :)

Tamam canım ya nor mal akıntım vardı o problem değilmiş olabilr dedi dr da bu yeşil renkli olan hem ağrı yapıyor karnıma hemde gelirken yanıyor
Ilac kullanmiyorsan git en azindan bi ilac yazilir dogumunada az kalmis bebek enfeksiyon kapmasin altinida kuru tutmaya calis

Kızlar göğüslerim bebegim emmesine ragmen dolu dolu sert ve yanlarda bezeler oldu pompaylada sagmaya korkuyorum uclari aciyor pompayla daha cok yara oluyor sizdede böyle bir durum varmi?
Evet canim mutlaka sağ yoksa kan oturur.ben ilkinde cok çektim simdi sagiyorun biberona da alistirdum bebisi.eger sagnazsan birikip suya keser cocugun ense de kilo almaz azi da kötü cogu da kötü bi de bulguru fazla yeme yoksa sutun kana dönüşür azaltmak icin adacayi iyi geliyor.fazka olunca bebekte hazımsızlık olusuyo sürekli kusuyor.ben duruma göre davrabiyorum bebeğim uyurken cok agriyorsa sagiyorum yoksa memedeki butun sut suya kesip eksiyor

Canım çok saol. İnşallah hayırlısı ile kucaklarızzz. Gel kuzum beklerim Ama kendini iyi hissediyorsan ve Doruk sensiz durabilecekse gel
Amin canım, inşallah hepimizin her şey gönlüne göre olurrr

Sabah 8 de hastanede olacakmışız. 8de ve 10 da toplantısı varmış galiba doktorun. O arada bir saate doğacak inşallah.
Ben de direk burcuna baktım canım

Kızlar merhaba bugün bizim de kontrolümüz vardı kızım 3.500 kilo olmuş maşallah dedi doktor haftaya hafta bası tahlil yaptırmaya gideceğiz ve yine önümüzdeki hafta bir güne sezeryan randevusu alacağız nasipse konuşmaları takip ediyorum da Bebek bezi olarak biz huggies yenidoğan aldık burda adı geçmiyor herkes prima almış sanırım o daha mı kullanışlı acaba ?

Ben hem prima hem molfix aldım çok cir cir yaparsa molfixi baglicam bünye meselesi canım 1 tane de prima al hangisi iyi gelirse onu kullanirsin

Kizlar dogum ypan anneler bnm kizin agzinin ici bembeyaz pamukcuk oldu ne yapmaliyim gecirmek icin

Hayırlı olsun cnm. Bahsettiğin sıkıntıları çoğumuz yaşamışızdır . Göğüs yaranın sebebi bebişe Göğüs ucunu Hatalı vermenden kaynaklanıyor, kuzu yorulup en sonunda göğsünün ucunu almıştır muhtemelen, hiç bırakmadığı içinde eme eme göğsü resmen kesik gibi yarılıp kanamasına neden oluyor, zamanla sende oda alışırsınız inş.
Bebeğe mama vermek kötü annelik olmuyor cnm, Aylarca küvezde kalıp mama ile beslenip çok sağlıklı çocuklar hepimizin Çevresinde vardır, ilk doğumda 3 gün sütün gelmemesi çok çok normal Birsey, boşver ver mamayı, arada emzir ve sütünün gelmesini bekle Sıkma böyle küçük şeylerle Can'ını.
Lansinoh cok iyi bir kremdir ama hep söylerim anne sütü gibisi yok, bol bol kendi sütünü Göğüs kenarlarına sür kurumasını bekle, en çabuk o iyileştiriyor, doğal bir mucize...

Kızlar gitsem mi acile acaba durmuyor hiç bu akıntı
Bnce gitmelisin normal dığum bekleyenler için akıntı tehlikeli enfeksiyon doğumda bebeğe geçilebiliyormuş benimde çatı muayenesi de mantar olduğunu söyledi doktorum ki hiç kaşıntım fln yoktu fitil verdi 3 günlük kullanılan hemen geçti şükür bnce doktora gözükmende fayda var

1 fincan kaynatılmış soğumuş suya 1 çay kaşığı karbonat karıştırm onunla ağzının içini sil canım anında etki gösteriyor
Cnm yapiyorum ya ama dilini iice geri cekiyor ve hemen kusacak gibi oluyor korkuyorum bnde

Canim ilk gunlerimde benimde hic sutum falan gelmedi ustelik sag kolumda damar yolu vardi o taraftan hic veremedim gunduz neysede geceleri yavrum acliktan bas bas bagirdi hep anme sutu anne sutu diye diye hastanede mama bile zorla verdiler. Eve geldikten sonra mamami aldim herkes yok mamaya alisirsa emmez falan biton laf soyledi ama cocugun ac kalmasindanda mama yemesini tercih ettim ve dogumdan sonra 4. Gunde sutum gelmeyr basladi su an 9. Gundeyiz ve artik hic vermiyorum cunku yeteri kadar sutum geliyo az geliyordu ama takviyeyle artti baya neyse cok uzattim hic canini sikma bunlar olmasi gerekenler bebeginde sarilik olmaz hayirlisiyla sen sut gelmesede ver memeni alissin. Birde ben hastaneden 3. Gun taburcu oldum ve o gun banyo yaptim hatta dr soyledi sicak su tut goguslerine yumusayacaktir en azindan banyo yapamasanda sicak tutacak biseyler yapabilirsin

merhaba kızlar. dün 11.55 te kızım dünyaya geldi
epüdral normal doğum ile
çok rahat ve güzel bir doğumdu darısı doğmayanlara
henüz sütüm çok az onu napcam bilmiyorum
Gözünüzaydın canım.. Allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin Ne güzel kolay da geçmiş. Maşallah
Sütün de artar inşallah canım.. Bezene içiyorum, komposto içiyorum ben de. İşe yarar inşallah..

sağol cnmmmmm arkadaşlara söylüyorum şimdi artık. Hepsininde çocuğu var belirsiz herşey

Canım inşallah bulursun birini. Allah yardımcın olsun.. Allah gönlüne göre versin inşallah. Rahatlıkla atlatirsin o dönemi inşallah canım..

Canım, doktoruna sor ve hatta git mutlaka. Gidecekmissin zaten herhalde. Haber ver.. İnşallah geçer sıkıntı canım..

Canim yuz ustu yatirmanin ne gibi sakincasi varmis hic yatirmadik ama annem surekli birazda yuzustu yatsin diyip duruyo bi sakincasi varsa hic denemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…