2015 Ekim Anneleri

Bende bir paket haggies yeni dogan aldim bebegimin poposuna tam geliyor 2-5 kilo bebegim 3600 ultra prima prenyum büyük geldi gözüme

Canim yuz ustu yatirmanin ne gibi sakincasi varmis hic yatirmadik ama annem surekli birazda yuzustu yatsin diyip duruyo bi sakincasi varsa hic denemiyim
Canım gözünü üzerinden ayirmaman lazim agzini burnunu kapatip havasiz kalabilir allah korusun

Canım karbonat i göğsüne sürme sakin hemşire yanlış dedi bana bu bir ikincisi göğüs ucuna hakiki bal sür inan krem vs kullandim yaramadı bu yaradı yalnız emzirirken silmeye sakin unutma bal bebeğe zarar inan bi kaç güne her şey yoluna girecek bende depresyona giriyordum iki üç güne yoluna girince rahatladim

pink_princes canım normal doğum olursa büyük ihtimal ayaklanırsın zaten. Sezeryan da herkeste aynı olmuyor ama ilk iki gün önemli. Tüm sayfaları okuyamıyorum belki yazmışsındır ama eşin kalacaksa yanında seni kaldırmaya ve diğer ihtiyaçlarına o yardım eder. Bebek için de altı değişeceği zaman hemşireyi çağırırsınız illa ki yardım eder. Eve gelince sezeryandan sonra ben hiç yatmadım. İyi hissediyordum. Ne annem ne k.validem kaldı yanımda. Eşim o hafta izin aldı, yardım edebildiği kadar o yardım etti. Allah yardım ediyor. Ben de pek bir şey bilmiyordum. O zaman başka bir foruma üyeydim,ordaki arkadaşlardan ve internetten bakarak büyüttüm bebeğimi. sen de eşinle beraber yenidoğan bakım videolarını izlersen yardımcı olur. Zaten iç güdüsel olarak her anne bunu yapabilecek kapasitede.

Balı hiç duymamıştım benim de aklımda bulunsun. Sağol canım.

Bende bir paket haggies yeni dogan aldim bebegimin poposuna tam geliyor 2-5 kilo bebegim 3600 ultra prima prenyum büyük geldi gözüme
Ben de molfix yenidoğan aldım. Göbek oyuntulu. Kızımda da primayla başlamıştım ama en çok molfix kullanmıştım.

O salanlarin icinde ben de varım. Baslarda belki benim kadar dikkat eden yokmustur,Artik o kadar sıkmıyorum kendimi. Hatta birazdan fazla salmış da olabilirim. Ama amniyon sıvısı üst sınırda, belki başlarda salsam sıkıntı olurdu ama dr artık insülin kullanilmaz zaten dediği icin kilomuz da normal seyyrinde olduğu için sanırım cok dikkat etmiyorum artık..

Cnm ben bugun ruyamda seni gordum :) doguruyordun normal dogum oluyodu :)

Tatlım bn artık yüZ üstü yatruyrm arada gazıda gelse kendi daha rahat cıkartıyr sen yatrdın mı hiç bu şekil ?
Canim hic yatirmadim oyy ne tatli oluyolar bu sekilde ya poposunu issririm simdi yatirayim bakalim gaz cikarmaya ugrasiyorum simdi hala cikmadi bi yandan sirtina vuruyorum bir yandan yaziyorum :)

:)
Aynen bizde yeğenlerimi hep yatırdık hatta pusette bile yuzustü yatıyordu şuan şuan 18 aylık ağzını yediğim hala öyle uyuyor :)
Bizede hastanede ebemiz gazını cıkaranayınca yüz üstü yatırın o cıkartır dedi :/

Canim hic yatirmadim oyy ne tatli oluyolar bu sekilde ya poposunu issririm simdi yatirayim bakalim gaz cikarmaya ugrasiyorum simdi hala cikmadi bi yandan sirtina vuruyorum bir yandan yaziyorum :)
:) yuz üstü yatır sırtını ovala cıkartır annesi :)
Aynen bende bir yandan hamakta sallıyorum biryandan yazıyrm eskisi gibi giremıyrm artık

Canim yuz ustu yatirmanin ne gibi sakincasi varmis hic yatirmadik ama annem surekli birazda yuzustu yatsin diyip duruyo bi sakincasi varsa hic denemiyim
Canım sanırım boğulma tehlikesi çok daha fazla oluyormuş allah korusun ... yani yatrsanz bile tekbasina birakmayn gözünüz üstünde olsun diyorlar

Hayırlısı olsun canım.. Sağlıkla gelsin inşallah. Sal çıksın minnakın

İnşallah canım, inşallah Çok sevindim düşmesine Daha da iyi olacaklar inşallah hayırlısıyla

Cnm yapiyorum ya ama dilini iice geri cekiyor ve hemen kusacak gibi oluyor korkuyorum bnde
İnan canım bende beceremedim de annem yapıyor bir şekilde yanak içlerini bile siliyor sağolsun

Benim kuzu pamuğu yiyecejti vazgeçtim silmek ten:))
Pamukla değilde canım annem tülbent gibi bir bezle siliyor

Kizlar bebislerin kırkı çıktıktan sonra neyle korunmayi dusunuyorsunuz
Bende onu düşünüyorum valla doktorumla görüşcem bu konuyu

Canim biz 24 gunluk olduk 6 paket bez gitti :) ilk 4 paket 0 numara 2 pakette 1 numara kullandik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…