- 26 Mayıs 2015
- 315
- 356
- 53
- 39
Benim kuzu pamuğu yiyecejti vazgeçtim silmek ten:))1 fincan kaynatılmış soğumuş suya 1 çay kaşığı karbonat karıştırm onunla ağzının içini sil canım anında etki gösteriyor
Bende bir paket haggies yeni dogan aldim bebegimin poposuna tam geliyor 2-5 kilo bebegim 3600 ultra prima prenyum büyük geldi gözümeKızlar merhaba bugün bizim de kontrolümüz vardı kızım 3.500 kilo olmuş maşallah dedi doktorhaftaya hafta bası tahlil yaptırmaya gideceğiz ve yine önümüzdeki hafta bir güne sezeryan randevusu alacağız nasipse konuşmaları takip ediyorum da Bebek bezi olarak biz huggies yenidoğan aldık burda adı geçmiyor herkes prima almış sanırım o daha mı kullanışlı acaba ?
Canım gözünü üzerinden ayirmaman lazim agzini burnunu kapatip havasiz kalabilir allah korusunCanim yuz ustu yatirmanin ne gibi sakincasi varmis hic yatirmadik ama annem surekli birazda yuzustu yatsin diyip duruyo bi sakincasi varsa hic denemiyim
Kızlar Günaydın dün akşam evimize geldik Allaha şükürler olsun bebekte bende çok iyiyizbir gün daha kalmamı istediler ama ben evimde daha rahat olacağıma ikna ettim ve çıktım. Ameliyat çok hızlı gelişti ve kolay çabuk bitti hiçbirşey hissetmedim hiç ağrı duymadım. Kalkincada hiç sorun yaşamadım tabiki çok yavaş hareket etmek gerekiyor. Saat 10.20de bebeğim 4250kg olarak dünyaya geldi. Akşam 6da kalktım yürüdüm bir kaç saat sonrada gaz çıkarınca serum bitti damar yolunu aldilar. ve sonda alındı sabaha katı gıda yedim hemen. Sonda hiç acı verici değil çünkü spinal verildikten sonra takıldı hissetmedim çıkarırkende acimiyor. Hersey bu kadar guzelken çok büyük bir sıkıntı başladı benim için emzirme! Bebeğim bir türlü tamamini alamadi ve ememedi akşama kadar ugrastim gece memeyi tutunca emsin dediler 1 saate yakin memeyi birakmayinca göğsüm yara oldu ikiside mosmor ve kanama oluştu. Kendimi o kdar kastimki boyun ve omzum kitlendi. Tabi ameliyat sonrasi olma ihtimali var ama ben kendimi sıkmamın çok etkili olduğunu düşünüyorum. Şimdi sizlere çok ihtiyacım var lansinoh ve gogus Pedi kullanıyorum ama hiç faydasi yok dun karbonatla sildim beni daha da mahvetti gece mama aldik sarılık olmasin diye kendimi kötü anne gibi görüyorum ne yapacağımı bilmiyorum çok Üzgünüm tavsiyelerinize ihtiyacim var. Yarina kadar banyo yapmam yasak ve pompayida kullanamadim acıdan.
Canım pamukla değil de steril gazlı bezi işaret parmağına dolayıp karbonatlı suya batırıp onunla temizlenmesi daha doğruymuş.Benim kuzu pamuğu yiyecejti vazgeçtim silmek ten:))
Balı hiç duymamıştım benim de aklımda bulunsun. Sağol canım.Canım karbonat i göğsüne sürme sakin hemşire yanlış dedi bana bu bir ikincisi göğüs ucuna hakiki bal sür inan krem vs kullandim yaramadı bu yaradı yalnız emzirirken silmeye sakin unutma bal bebeğe zarar inan bi kaç güne her şey yoluna girecek bende depresyona giriyordum iki üç güne yoluna girince rahatladim
Ben de molfix yenidoğan aldım. Göbek oyuntulu. Kızımda da primayla başlamıştım ama en çok molfix kullanmıştım.Bende bir paket haggies yeni dogan aldim bebegimin poposuna tam geliyor 2-5 kilo bebegim 3600 ultra prima prenyum büyük geldi gözüme
gebelık şekeri olup doğum yapmayan var mı ?
hala çok dıkkat edıyormusunuz yoksa benım gıbi az biraz saldınız mı ? çok zormuş yaa...
ıkı haftadır akşamları çayla beraber kaçamak yapıyorum tatlı falan
Cnm ben bugun ruyamda seni gordum :) doguruyordun normal dogum oluyodu :)Kızlar acil bişe sormam lazım lütfen bilginix varsa yardımcı olurmusunz.., yeşil akıntı glb mantar oluyor yine başlıcak sanırım yani bu kaşıntının sonu mantar kesin... diyorum ki pimafucin fitil var şuan kullansam bi zararı olur mu
Kizlar dogum ypan anneler bnm kizin agzinin ici bembeyaz pamukcuk oldu ne yapmaliyim gecirmek icin
Canim hic yatirmadim oyy ne tatli oluyolar bu sekilde ya poposunu issririmTatlım bn artık yüZ üstü yatruyrm arada gazıda gelse kendi daha rahat cıkartıyr sen yatrdın mı hiç bu şekil ?
:)OoyyyTotişini yeriiimm
Hastanedeki doktor yüzüstü yatirmayin dedi bize ama annemler yatirirmis hep böyle. Yegenimi de yatiriyorduk biliyorum. Bence de rahat ediyorlardir böyle, ohh mis.. Popişler fora
Canım çok saol..
Peki ne kullanicaaazz?
Caniim.. Bugün bizim de 11. günümüz. Her gün yeni seyler yaşıyor, öğreniyoruz. Allah sağlık versin yeter ki.. Şükürler olsunBizim de cuma sarılık 12,9'du; dün 11,2 olmuştu şükür ki İnşallah düşüşe geçmiştir. İnşallah sizinki de düşer canım. Hay masallaahh Tontik yaaa
:) yuz üstü yatır sırtını ovala cıkartır annesi :)Canim hic yatirmadim oyy ne tatli oluyolar bu sekilde ya poposunu issririmsimdi yatirayim bakalim gaz cikarmaya ugrasiyorum simdi hala cikmadi bi yandan sirtina vuruyorum bir yandan yaziyorum :)
Canım sanırım boğulma tehlikesi çok daha fazla oluyormuş allah korusun ... yani yatrsanz bile tekbasina birakmayn gözünüz üstünde olsun diyorlarCanim yuz ustu yatirmanin ne gibi sakincasi varmis hic yatirmadik ama annem surekli birazda yuzustu yatsin diyip duruyo bi sakincasi varsa hic denemiyim
Hayırlısı olsun canım.. Sağlıkla gelsin inşallah.Kızlar çıktık kontrolden. Nst 10 numara suyu iyi kan akımı iyi maşallah içerde konaklamaya devam
Hiç gelme belirtisi yok cadıcıkta. Dr niye doğurmuyosun diyip gülüyor pazartesiye kadar süre verdi kızıma o gün kontrol oalcak tekrar. Ben de 2 gün sonra doğuracağıma söz verdim
İyi olmasına çok sevindim ama 3200 gr olmuş gelecek gibi görünmüyordu ona sıkıldım hayırlısı bakalım
İnşallah canım, inşallahsağolasn canım bugün içime şu serpildi benimde. bebeğime iyi bakamıyorum diye düşünüyordum çok şükür bizimde düşmüş 11.6 ya inşallah daha da düşer dahada güzel büyür bebeklerimiz.
İnan canım bende beceremedim de annem yapıyor bir şekilde yanak içlerini bile siliyor sağolsunCnm yapiyorum ya ama dilini iice geri cekiyor ve hemen kusacak gibi oluyor korkuyorum bnde
Pamukla değilde canım annem tülbent gibi bir bezle siliyorBenim kuzu pamuğu yiyecejti vazgeçtim silmek ten:))
Bende onu düşünüyorum valla doktorumla görüşcem bu konuyuKizlar bebislerin kırkı çıktıktan sonra neyle korunmayi dusunuyorsunuz
Canim biz 24 gunluk olduk 6 paket bez gitti :) ilk 4 paket 0 numara 2 pakette 1 numara kullandikKızlar biz bugun 16 gunluguz prima premium care 1 numara bezde 3. paketi yariladik ben mi abartiyorum bilmem sizde durumlar nasıl? Doktorumuz bize altını değiştirip besleyin dedi her açtığımda neredeyse değiştirmek zorunda kalıyorum.. Bez umurumda değil yeter ki sağlıklı olsun ama merak ediyorum normal mi diye..
Canim yatirir yatirmaz dırt yaptiÇok raht gaz cıkartyr artık cnm göbeğinin ve sünnetinin bi zararı olmaz bnce göbüş düşmeden de yatrıyordum bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?