2015 Ekim Anneleri

realistan canımm,
Hastaneden çıktık. Etiketlemeyi unutmuşum raporumda seni :))
15.10.15 tarihinde saat 09:00 da sezaryene giriyorum.
Süpersin şekerim. Pek güzel bir tarih. Bizim kontrol akşam üstü. Tr saatine göre 22:00 yi bulur. Sadece sıvısı iyi mi, bebek nasıl kilosu nedir onları öğrenirim büyük ihtimal.

Canım çok saol. İnşallah hayırlısı ile kucaklarızzz. Gel kuzum beklerim Ama kendini iyi hissediyorsan ve Doruk sensiz durabilecekse gel
Amin canım, inşallah hepimizin her şey gönlüne göre olurrr
Durur canım durur o kadar minnakım, merak etmee Gelicem inşallah Heyecanla bekliyorum bebişini
Ben daha iyiyim şükür. Dikiş acıları hafifliyor yavaştan. Günden güne de iyi olucam inşallah canım. Sıra sizdeee

Kızlar sabahtan beri kayınvalidemi dinliyorum. :)) 1 yıllık konuşma hakkını 1 günde kullandı:)) enerjim bitti. Biraz uyuyup pillerimin dolmasını bekleyeceğim. :) sonra yazılanları okurum. Ölorum...
Ahahhaha Ay koptum canım yaa Çok tatlısın

Insallah canim ya kirki cikinca duzelir diyo annem insallah oyle olur. Ne kadar uykusuz kalsamda etsemde bi bakisi yetiuo kuzumun binlerce sukur onu bana verene

Ahahh sen boyle diyinecede benim kizim gozumun onune geldi

ben o şekil yatırmaya basladıgımdan beri rahat ettim cnm inşlh uykularımızda düzene girdi inşlh sizde rahat edersiniz
Uyku duzenimiz bizim henuz duzene girmedi canim ya iki defa pırtladi suanda oyle yatiyor gecede boyle yatiracagim ins. Bizde rahatlariZ

Nurse harwey kullanan anneler bize gunde 4 defa 1 cay kasigi kullanmamiz gerektigi soylendi sizde hergun kullaniyor musunuZ

Fisher price denizyıldızı projektör canım. evet 2 ayrı görüntüsü 4 farklı da müziği var. Bir de okyanus sesi var. E bebekten aldık.
Tesekkur ederim cnm kullandin mi peki hic etki ediyo mu uyumasina cnm. Bize dr kolik olmus dedi gece 4 bucuktan sonra uyanip duruyo agliyo boyle oyuncaklardan alin dedi dr

:) yuz üstü yatır sırtını ovala cıkartır annesi :)
Aynen bende bir yandan hamakta sallıyorum biryandan yazıyrm eskisi gibi giremıyrm artık
Bundan sonra boyle cnm napalim :) hem bebek bakiyoruz hem buradanda eksik kalmiyoruz bnm elum bosaldimi hooop buradayim

Kizlar bebeklerinize nasil banyo yaptiriyorsunuz ya biz henuz yaptirmadik hastanede dr 1 hafta yapmasin demisti gobegimjzde dustu simdi yaptircaz ama cok aglicak nasil dayancam ben hadi simdi baskalari yaptircak sonra kendim yaptircagim zaman nasil olcak ayy hersey bitti simdiki sikintimda bu

Canim yuz ustu yatirmanin ne gibi sakincasi varmis hic yatirmadik ama annem surekli birazda yuzustu yatsin diyip duruyo bi sakincasi varsa hic denemiyim

Canim hic yatirmadim oyy ne tatli oluyolar bu sekilde ya poposunu issririm simdi yatirayim bakalim gaz cikarmaya ugrasiyorum simdi hala cikmadi bi yandan sirtina vuruyorum bir yandan yaziyorum :)
Yüz üstü yatırırken hep gözünüzün önünde olsun bebeğiniz kızlar. SIDS en çok o pozisyonda yaşanıyor.

Canim ya sezeryan oldugunu ve yannda kimse olmadgni yazmşsn. Peki ameliyat yerin ne zaman tam olarak iyileşti? ? 15 gün oldu doğum yapali ama sizlama oluyr hala hareketlerim kısıtlı oluyr bazen.ani hareketlerden kaçnyrm bazen herzaman böyle olacak böyle devam edecek hissine kapiliyrm...

Gel o zaman teyzesi, beklerizzzz
İnşallah gün geçtikçe çook daha iyi olacağız minnaklarımızlaaaa

Canım aglamaz belki benimki aglamadi maşallah. . Annem vardi onunla yaptrdm hep ama şimdi gitti bugün bakalim eşimle yaptrrz artik. Banyo yaptrmdn önce tüm hazirliklari yap bebeği öyle soymaya başla canım üşümesn. Küvetini suyunu çamaşırlarını bezini havlusunu hepsini hazirla önceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…