Süpersin şekerim. Pek güzel bir tarih. Bizim kontrol akşam üstü. Tr saatine göre 22:00 yi bulur. Sadece sıvısı iyi mi, bebek nasıl kilosu nedir onları öğrenirim büyük ihtimal.realistan canımm,
Hastaneden çıktık. Etiketlemeyi unutmuşum raporumda seni :))
15.10.15 tarihinde saat 09:00 da sezaryene giriyorum.
Durur canım durur o kadar minnakım, merak etmeeCanım çok saol. İnşallah hayırlısı ile kucaklarızzz. Gel kuzum beklerimAma kendini iyi hissediyorsan ve Doruk sensiz durabilecekse gel
Amin canım, inşallah hepimizin her şey gönlüne göre olurrr
AhahhahaKızlar sabahtan beri kayınvalidemi dinliyorum. :)) 1 yıllık konuşma hakkını 1 günde kullandı:)) enerjim bitti. Biraz uyuyup pillerimin dolmasını bekleyeceğim. :) sonra yazılanları okurum. Ölorum...
Insallah canim ya kirki cikinca duzelir diyo annem insallah oyle olur. Ne kadar uykusuz kalsamda etsemde bi bakisi yetiuo kuzumun binlerce sukur onu bana vereneRica ederim canım inşallah hemen fayda eder
Kıyamam ya Allah güç ve sabır versin canım size. Bir yeri ağrımamıştır annesi merak etme ağrısaydı hiç uyumazdı arada böyle çılgınlık yapıyor bu kızlar inan bizimde başımıza geliyor yalnız değilsiniz. Hırsını alana kadar emiyor ağlıyor sonra sızıp kalıyorlar. İlk 3 ay böyleymiş ya az kaldı düzene gireceklerdir
Canim yatirir yatirmaz dırt yapti
AhahhHırsını alana kadar emiyor dedin ya gülesim geldi bizim kız gözümün önüne geldiği için. Sinirlenşnce bazen koparacaksın kızım diyorum annemler gülüyor o kafa nasıl sallanıyor o gözler nasıl faltaşı gibi açılıyor
Uyku duzenimiz bizim henuz duzene girmedi canim ya iki defa pırtladi suanda oyle yatiyor gecede boyle yatiracagim ins. Bizde rahatlariZben o şekil yatırmaya basladıgımdan beri rahat ettim cnm inşlh uykularımızda düzene girdi inşlh sizde rahat edersiniz
Kuzum karbonatli su ile sil bize dr oyle dedi bnm kizin agzida beyaz ama ben kustugu icin oyle oldugunu dusunuyorum dili beyazKizlar dogum ypan anneler bnm kizin agzinin ici bembeyaz pamukcuk oldu ne yapmaliyim gecirmek icin
Tesekkur ederim cnm kullandin mi peki hic etki ediyo mu uyumasina cnm. Bize dr kolik olmus dedi gece 4 bucuktan sonra uyanip duruyo agliyo boyle oyuncaklardan alin dedi drFisher price denizyıldızı projektör canım. evet 2 ayrı görüntüsü 4 farklı da müziği var. Bir de okyanus sesi var. E bebekten aldık.
Bundan sonra boyle cnm napalim :) hem bebek bakiyoruz hem buradanda eksik kalmiyoruz bnm elum bosaldimi hooop buradayim:) yuz üstü yatır sırtını ovala cıkartır annesi :)
Aynen bende bir yandan hamakta sallıyorum biryandan yazıyrm eskisi gibi giremıyrm artık
Canim yuz ustu yatirmanin ne gibi sakincasi varmis hic yatirmadik ama annem surekli birazda yuzustu yatsin diyip duruyo bi sakincasi varsa hic denemiyim
Yüz üstü yatırırken hep gözünüzün önünde olsun bebeğiniz kızlar. SIDS en çok o pozisyonda yaşanıyor.Canim hic yatirmadim oyy ne tatli oluyolar bu sekilde ya poposunu issririmsimdi yatirayim bakalim gaz cikarmaya ugrasiyorum simdi hala cikmadi bi yandan sirtina vuruyorum bir yandan yaziyorum :)
@pink_princes canım normal doğum olursa büyük ihtimal ayaklanırsın zaten. Sezeryan da herkeste aynı olmuyor ama ilk iki gün önemli. Tüm sayfaları okuyamıyorum belki yazmışsındır ama eşin kalacaksa yanında seni kaldırmaya ve diğer ihtiyaçlarına o yardım eder. Bebek için de altı değişeceği zaman hemşireyi çağırırsınız illa ki yardım eder. Eve gelince sezeryandan sonra ben hiç yatmadım. İyi hissediyordum. Ne annem ne k.validem kaldı yanımda. Eşim o hafta izin aldı, yardım edebildiği kadar o yardım etti. Allah yardım ediyor. Ben de pek bir şey bilmiyordum. O zaman başka bir foruma üyeydim,ordaki arkadaşlardan ve internetten bakarak büyüttüm bebeğimi. sen de eşinle beraber yenidoğan bakım videolarını izlersen yardımcı olur. Zaten iç güdüsel olarak her anne bunu yapabilecek kapasitede.
Bu nasıl tatlı bir kuzu ama yaBenim kizimin saclarinin hepsi yukardacok inat mohikan gibi ozellikle dikmiş gibi hic yatmiyor hele banyo yaptimi kirpi gibi oluyo
Benim kizimin saclarinin hepsi yukardacok inat mohikan gibi ozellikle dikmiş gibi hic yatmiyor hele banyo yaptimi kirpi gibi oluyo
Gel o zaman teyzesi, beklerizzzzDurur canım durur o kadar minnakım, merak etmeeGelicem inşallah Heyecanla bekliyorum bebişini
Ben daha iyiyim şükür. Dikiş acıları hafifliyor yavaştan. Günden güne de iyi olucam inşallah canım. Sıra sizdeee
Canım aglamaz belki benimki aglamadi maşallah. . Annem vardi onunla yaptrdm hep ama şimdi gitti bugün bakalim eşimle yaptrrz artik. Banyo yaptrmdn önce tüm hazirliklari yap bebeği öyle soymaya başla canım üşümesn. Küvetini suyunu çamaşırlarını bezini havlusunu hepsini hazirla öncedenKizlar bebeklerinize nasil banyo yaptiriyorsunuz ya biz henuz yaptirmadik hastanede dr 1 hafta yapmasin demisti gobegimjzde dustu simdi yaptircaz ama cok aglicak nasil dayancam ben hadi simdi baskalari yaptircak sonra kendim yaptircagim zaman nasil olcak ayy hersey bitti simdiki sikintimda bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?