- 9 Aralık 2013
- 2.187
- 2.606
- 158
Hahahaa bayıldıııııım yaaaBenim kizimin saclarinin hepsi yukardacok inat mohikan gibi ozellikle dikmiş gibi hic yatmiyor hele banyo yaptimi kirpi gibi oluyo
böyle bir gen olmalı.
sadece kız babalarında bulunan "kız babası geni" .
annelik biliriz dünyanın en kutsal duygusu.
ama babalık denilen duygunun nasıl bir şey olduğunu çözemedim ben.
doğurmadığı halde nasıl sevebilir ki bir insan başka bir insanı heleki bu derece, bu kadar kutsal bir aşkla.
canını ver deseler orada feda edecek, sorgusuz sualsiz.
kızı dünyalara bedel çünkü, bir tek o olsun yeter.
kıskançlık diz boyu...
onun da sebebi belli: bir tek o'nu bilmeli kızı, bir tek o'nun tarafından sahiplenilmeli.
başka bir erkek o'nun gözünde sadece bir düşman, her ne kadar iyi olursa olsun bir şeytan.
kız babası bu, anneden sonra en kutsal duygu onun ki.
biraz anne sanki, ama en çokta baba hem de dağ gibi! Eki Görüntüle 1655331 (bu da dakka basi kocasinin bebisinin resmini paylasiyo diyenleri duyar gibiyimbenimki kafasi bulanik annelere moral olayim fikri. Bide hayatim aklim fikrim onlar benim napiim:) gunlerce stroller, besik paylastik sira bunda:))
Gözün aydın canımmm böyle bahsetmen ne güzel:) kızını sağlıkla mutlulukla büyüt.. Hiç açılman sancın olmadan mı suni sancı verdiler??Kızlar hepinize merhabalar.. ben dun 14:17 itibariyle Defne'me kavuştum. Hemen sizlerle doğum hikâyemizi paylaşmak istiyorum. Saat 8:00 da hastaneye yatisim oldu,8:15 de lavman yapıldı,hemen ardından suni sancı için serumu taktılar ve nst ye bağladılar. Ebe hanim gelip sürekli dozu arttırıyordu ama benim hic sancım yoktu. Sonra suyum geldi doktor bey kontrolume geldi ve ebeler açılma kinttollerimi yaptılar. Saat 12ye kadar pek bit sancı hissetmedim ama 12den 14 e kadar resmen tırmaladım. Derken acilmamin 8cm olduğunu ve bunu 10cm e yükseltmek için bit iğne yapacaklarını söylediler . Bir bayan doğum yapıyordu,ondan sonra beni alacaklardı. Ben bir yatak ve bizi kontrol ettikleri o çatal masasından başka pek bir malzemenin olmadığı bir odada bekliyordum. Hemşireler bana büyük tuvaletimi yaparmış gibi bir his geleceğini söyleşiler.Doktor bey o sırada yan odada doğum yapan kadının dikişlerini atıyordu. Ve olay bundan sonra tam komedi filmlik bir hal aldı. Ben bebek geliyor diye bağırınca yan odadan doktor bey koşarak geldi. O saniyeden sonra artık temizlik yapan ablalar, geriye kalan birkaç hemşire birkaç malzeme getirdiler ve ben bebeğimi o odada 4 ıkınmada kucağıma aldım. Tek olumsuz yanı fazla dikisim oldu ve o oda normal bir doğum.odası olmadığı için bebeğimi bana göstermediler. Tüm işlemler yapılınca beni odaya kızımın yanina aldılar. Dünyalar o anda benim oldu. Yaşadığım her şeye değdi. Simdi minnağım 1gününü doldurdu bile. Sabah 8de hastaneden çıkışımız oldu,bugünü evimizde temizlenerek ve uyuyarak geçirdik. Hicbir şeyden korkmayın sakin. Annelik her şeye değer. Her şey unutuluyor inanın.. hepimize çok sevgiler.
Maşallah Eylül sana ya saçın ayrı tatlı büyük gelen donun ayrı tatlı yenir ki bu bıcırıkBenim kizimin saclarinin hepsi yukardacok inat mohikan gibi ozellikle dikmiş gibi hic yatmiyor hele banyo yaptimi kirpi gibi oluyo
Hahah hic bi donumuz tam gelmiyo teyzesi yaa :) 1 numara bez almistim dogumdan once o bile kocaman geldi de 0 beden aldikMaşallah Eylül sana ya saçın ayrı tatlı büyük gelen donun ayrı tatlı yenir ki bu bıcırık
Canım gözün aydınKızlar hepinize merhabalar.. ben dun 14:17 itibariyle Defne'me kavuştum. Hemen sizlerle doğum hikâyemizi paylaşmak istiyorum. Saat 8:00 da hastaneye yatisim oldu,8:15 de lavman yapıldı,hemen ardından suni sancı için serumu taktılar ve nst ye bağladılar. Ebe hanim gelip sürekli dozu arttırıyordu ama benim hic sancım yoktu. Sonra suyum geldi doktor bey kontrolume geldi ve ebeler açılma kinttollerimi yaptılar. Saat 12ye kadar pek bit sancı hissetmedim ama 12den 14 e kadar resmen tırmaladım. Derken acilmamin 8cm olduğunu ve bunu 10cm e yükseltmek için bit iğne yapacaklarını söylediler . Bir bayan doğum yapıyordu,ondan sonra beni alacaklardı. Ben bir yatak ve bizi kontrol ettikleri o çatal masasından başka pek bir malzemenin olmadığı bir odada bekliyordum. Hemşireler bana büyük tuvaletimi yaparmış gibi bir his geleceğini söyleşiler.Doktor bey o sırada yan odada doğum yapan kadının dikişlerini atıyordu. Ve olay bundan sonra tam komedi filmlik bir hal aldı. Ben bebek geliyor diye bağırınca yan odadan doktor bey koşarak geldi. O saniyeden sonra artık temizlik yapan ablalar, geriye kalan birkaç hemşire birkaç malzeme getirdiler ve ben bebeğimi o odada 4 ıkınmada kucağıma aldım. Tek olumsuz yanı fazla dikisim oldu ve o oda normal bir doğum.odası olmadığı için bebeğimi bana göstermediler. Tüm işlemler yapılınca beni odaya kızımın yanina aldılar. Dünyalar o anda benim oldu. Yaşadığım her şeye değdi. Simdi minnağım 1gününü doldurdu bile. Sabah 8de hastaneden çıkışımız oldu,bugünü evimizde temizlenerek ve uyuyarak geçirdik. Hicbir şeyden korkmayın sakin. Annelik her şeye değer. Her şey unutuluyor inanın.. hepimize çok sevgiler.
Bende ilk çocuğumu bir aylıkken yüzüstü yatırmaya başladım ve uykulari düzeldi şimdi kızımı da yatırmya başladım gece iki kez kalktı emmek için 25 günlüğü z ve gece uykusu hiç yoktu nerdeyse dün bende uyudum ve kendime geldimArkadaşım 2 çocuğunu da böyle yatırırmış. Hiç gaz problemi yaşamamış.
Ay bunlari duydukca gozLerim parliyor :) gercekten mi ya ama acikmiyo mu canim ya iki defa benimki 2 saate bir uyaniyo ve bir okadarda gaz cikarmak icin ugrasiyoruz uyuyamiyoruz :)Bende ilk çocuğumu bir aylıkken yüzüstü yatırmaya başladım ve uykulari düzeldi şimdi kızımı da yatırmya başladım gece iki kez kalktı emmek için 25 günlüğü z ve gece uykusu hiç yoktu nerdeyse dün bende uyudum ve kendime geldim
Masallah senin kuzuna ama benimki ustunu degistirirken bezini falan hep agliyo hic umidim yok bakalim yapcaz bi sekildeCanım aglamaz belki benimki aglamadi maşallah. . Annem vardi onunla yaptrdm hep ama şimdi gitti bugün bakalim eşimle yaptrrz artik. Banyo yaptrmdn önce tüm hazirliklari yap bebeği öyle soymaya başla canım üşümesn. Küvetini suyunu çamaşırlarını bezini havlusunu hepsini hazirla önceden
Ayy ne güzell inşallah öle olur cnm tabi hayırlısı sağlıkla gelsin bebeğim... Senin yazını okuyunca heyecanlandım birden =)Cnm ben bugun ruyamda seni gordum :) doguruyordun normal dogum oluyodu :)
Canım tam olarak ne zaman iyileşti inan unutmuşum. Sekiz yıl geçti aradan. Ama mesela yataktan kalkarken yan dönüp kalkıyordum hep, ani hareketlerden ce bir süre ağır kaldırmaktan kaçınmıştım. Yapıştırma olmuştu benim. Hareketlerimi aşırı kısıtlayacak bir durum olnamıştı.Canim ya sezeryan oldugunu ve yannda kimse olmadgni yazmşsn. Peki ameliyat yerin ne zaman tam olarak iyileşti? ? 15 gün oldu doğum yapali ama sizlama oluyr hala hareketlerim kısıtlı oluyr bazen.ani hareketlerden kaçnyrm bazen herzaman böyle olacak böyle devam edecek hissine kapiliyrm...
Çok teşekkürler canım benim. Açılmam vardı benim,ama cm olarak söylememişlerdiGözün aydın canımmm böyle bahsetmen ne güzel:) kızını sağlıkla mutlulukla büyüt.. Hiç açılman sancın olmadan mı suni sancı verdiler??
Amin canımCanım gözün aydınSonunda Defne'ne kavuştun. Darısı benim gibi bekleyenlerin başına
Çok teşekkürler canım :)fenfen gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün.
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine en kisa zamanda gecer insKıxlar çoklu alıntı yapamadım becermedim doğrusu şuan iyiyim biraz kasık ağrım var enfeksiyon kapmışım ve dr bana akıntı manyağı olmuşun=) nasıl dayandın dedi =( ama cidden çok kötüydüm nyse muayene etti ftil ve ilaç verdi nst ye girdim bi problem yok.. inş hastalığm geçer bu hafta yoksa zorluklar beni bekliyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?