2015 Ekim Anneleri

Maşallah canim Allah anali babalı büyütsün inşallah..

inan bugün aklıma geldin soracaktım doğum yaptı mı diye hayırlı olsun canım Güle güle büyüt bebegini:)

Slm kızlar bebişim ve misafirlerim yüzünden forma çok giremiyorum. Merak ediyorum ama çok şükür sezeryan sonrası iki gündür çok iyiyim hiç ağrım yok bugün eşime çok sinirlendim ve topuk kanı aldırmak için dışarı çıktık çıkmışken bir iki marketten eksiklerimizi aldık ve kızımın kimliğini çıkarttık. Tabii kızım annanesi ile arabada oturdu. Babaya kızgınlık ile kızım ile ilk masraflı günümüzü yaşamış olduk

Eklentiler

• image.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 112
Iyi aksamlar..Sezeryanla dogum yapan annelere bi sorum olacak dikis yerinin uzerinde hafif bi şişlik var bu durumu yasayan var mi

Iyi aksamlar..Sezeryanla dogum yapan annelere bi sorum olacak dikis yerinin uzerinde hafif bi şişlik var bu durumu yasayan var mi
Beeeennn hatta bu aksam esime sordum bu sislik ne biyle diye. Yarin kontrolum var sorucam bakalim doktora. Bu arada benim dpktorum 40 dan sonra korse kullanabikirsin dedi sizinkilerim onerisi nedir?

Canım bu güzel yazın binlerce Teşekkürler sana.. çok iyi hissettirdin, bugün doktorumuzun dediğini uyguladım bir damla geleceğini bilsem de sürekli emzirdim her iki gogusude en az 15dakika emdi. ama bir türlü sakinlesmedi sesi kısıldı. Akrabalar çok az mama ver eğer susarsa bilki sütün doyurmuyor sütün doyurana kadar mama takviyesine devam et dediler mecbur verdim 10cc kadar ve hemen sakinleşti kuzum mama verdiğim için çok üzülüyorum ama emzirmekle doyuracagim onu inanıyorum kısa zamanda yoluna sokacagim!

Tatlım cvp gelmiştir belki, bebek küvetinin içine file al, yatak gibi oluyor, ilk zamanlar cok rahat edersin, zamanla alışırsın

Canım tesekkürler, bebegim bir türlü sakinleşmiyor memeyi alacagi zaman çıldırıyor hepsini vermeye uğraşıyorum ama almıyor ucunu tutuyor bir daha bırakmıyor o şekilde emzirmek zorunda kalıyorum aglaya aglaya. Kafasını sabit tutmak mümkün değil maalesef

Beeeennn hatta bu aksam esime sordum bu sislik ne biyle diye. Yarin kontrolum var sorucam bakalim doktora. Bu arada benim dpktorum 40 dan sonra korse kullanabikirsin dedi sizinkilerim onerisi nedir?
Benimde bugün kontrol vardi ultrasonla da bakti iyi dedi ama eve geldikten sonra dikkatimi cekti sen konusunca bana da yazar misin ne dicek doktorun dogumdan sonra şalla sarabilirsin dikislerin uzerinden dedi bugün de korse de kullanabilirsin ama asagidan giyilenlerden degil sadece bele takilan korselerden yine dikislere getirmeden üzerinden takabilirsin dedi bi krem önerdi radiocare die 15 gunden sonra kullanilabilirmis estetik amacliymis iz kalmasin die

Bend
Bende farettim aynada baktigimda normal olsa gerekki dün kontrolde birsey demedi dr benimki izin vermedi sonrasinada

Çok teşekkürler canım dediğin gibi sütüm yetene kadar mama takviyesi devam edeceğim ama emzirmeye de devam edeceğim. İnşallah senin gibi bizde atlatiriz.. Suan cok acı cekiyorum ama gececek biliyorum. Bir de benim merak ettiğim aptamil veriyoruz ilk 2 ay karşısında 60cc yazıyor. Bu gunluk max. Vermemiz gereken dimi? 10cc şeklinde veriyorum her emzirma arasında yanlış mi yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…