Canım sırtını dayayıp tam dik oturup sağ topuğunu sol ayağının en küçük parmağına getirmeye çalışıyorsun :))) ben biraz zorlanıyorum ama hala yapabiliyorumKızlaaaaar doğumun yaklaşp yaklaşmadıgni anlamak icin bişey yapıyordk sırtımızı biyere yaslayp, neydi tam olarak ??
Evet canım ben de yan dönüp kaliyrm mecburen dediğin gibi..bakalim inşallah en kisa zamanda iyileşirCanım tam olarak ne zaman iyileşti inan unutmuşum. Sekiz yıl geçti aradan. Ama mesela yataktan kalkarken yan dönüp kalkıyordum hep, ani hareketlerden ce bir süre ağır kaldırmaktan kaçınmıştım. Yapıştırma olmuştu benim. Hareketlerimi aşırı kısıtlayacak bir durum olnamıştı.
Canım sırtını dayayıp tam dik oturup sağ topuğunu sol ayağının en küçük parmağına getirmeye çalışıyorsun :))) ben biraz zorlanıyorum ama hala yapabiliyorum
Ayyyyyyy yapamıyosannn yakınmış ozamannn öyle diyolllaaaa hadi bakalım inşallahhhAyy ben yapamıyorum valla, ne zaman doğururum ki :) cumaya kadar gelsin
Ayyyyyyy yapamıyosannn yakınmış ozamannn öyle diyolllaaaa hadi bakalım inşallahhh
Saol canım benim inşallahCok gecmis olsun canim dikkat et kendine en kisa zamanda gecer ins
Aaa canım çok sevindim evet içinde süt oluyor hep. Doktor bana sağma emmesi gibi olmaz dedi ben kaldırdım artık işe dönmeden biraz stoklarım bir de işte sağarım. Seninkide emmeye başladıysa sağma hep emzir.Ben sol göğsümü hep sağıp veriyordum. Bu konuşmadan sonra ucu tekrar denedim ucunda süt gördüm demekki alışmış kızçem benim emdi bir güzel :)
Bende de tık yokAllahımmm hadi inşallah. Hiç sancım da yok, nasıl olacaksa.
İnşallah yaa, zaten normali o aslında biz panik yapıyoruz. Doğum sancısı bi kere başladığında doğuma kadar sürecek sonuçta. Biz yalancı sancımız yok diye üzülüyoruz bi nevi :)Bende de tık yoktek tesellim kuzenim akşam nst de çektirmişti 0 sancı 0 açılma.. Ertesi gün sabah sancıyla hastaneye gidip doğurdu... Belki bizimde öyle olur
Bi de o mesele var dimiKizlar bebislerin kırkı çıktıktan sonra neyle korunmayi dusunuyorsunuz
Ben bu eylül kızı yiyebilir miyim çook şeker ya maşallahBenim kizimin saclarinin hepsi yukardacok inat mohikan gibi ozellikle dikmiş gibi hic yatmiyor hele banyo yaptimi kirpi gibi oluyo
Doğumdan itibaren tüm yazdıklarınızı okuyorum, geçen çarşamba yazmışsnz bu msjı, 3dikişiniz vardı sanırım, ağrılarınız geçti mi acaba?Kızlar gelemiyorum pek kimler doğum yaptı benden sonra? Aklım fikrim kızım oldu. Bir de dikişlerim çok ağrıyır dünyayı görmüyorum ah bir geçse de popomun üzerine otursam artık. Doğum yapanlar elbet olmuştur tebrik ediyorum doğum yapanları, yapacaklara sağlıklı kolay doğumlar diliyorum.
Bütün güzel yorumlarınızı vakit bukdukça okudum hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Annelik bambaşkaymış... Allahım herkese tattırsın.
Canım senin annen erken diye itiraz etmiş, benimki doktor cumaya kadar bekleyelim deyince aman yeter çok bekledik alalım artık beklemeyelim diye itiraz etti.Kızlar iyi aksamlar kontrolüm vardı bugün 3500 gr olmusuz. cuma son gun hafta sonu da beklerim gelmez ise pazartesi kesin yatış dedi doktorumuz. annem bira itiraz etti doktorumuz azcık terslendi bebekte tombis seninde boyun kısa zorlanabilirsim daha cok beklersen dedi. gunu geçenleri simdi daha iyi anlıyorum cok stresli
Çooook teşekkür ederim hemen deniyorum :)))Canım sırtını dayayıp tam dik oturup sağ topuğunu sol ayağının en küçük parmağına getirmeye çalışıyorsun :))) ben biraz zorlanıyorum ama hala yapabiliyorum
AynenBundan sonra boyle cnm napalim :) hem bebek bakiyoruz hem buradanda eksik kalmiyoruz bnm elum bosaldimi hooop buradayim
Allah korusun cnm sürekli gözüm üstünde zatenYüz üstü yatırırken hep gözünüzün önünde olsun bebeğiniz kızlar. SIDS en çok o pozisyonda yaşanıyor.
Banada aynı dedi canım pazartesi son günümüz pazartesiye kadar kendi gelmezse pazartesi suni sancıKızlar iyi aksamlar kontrolüm vardı bugün 3500 gr olmusuz. cuma son gun hafta sonu da beklerim gelmez ise pazartesi kesin yatış dedi doktorumuz. annem bira itiraz etti doktorumuz azcık terslendi bebekte tombis seninde boyun kısa zorlanabilirsim daha cok beklersen dedi. gunu geçenleri simdi daha iyi anlıyorum cok stresli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?