2015 Ekim Anneleri

Kızlaaaaar doğumun yaklaşp yaklaşmadıgni anlamak icin bişey yapıyordk sırtımızı biyere yaslayp, neydi tam olarak ??

Kızlaaaaar doğumun yaklaşp yaklaşmadıgni anlamak icin bişey yapıyordk sırtımızı biyere yaslayp, neydi tam olarak ??
Canım sırtını dayayıp tam dik oturup sağ topuğunu sol ayağının en küçük parmağına getirmeye çalışıyorsun :))) ben biraz zorlanıyorum ama hala yapabiliyorum

Evet canım ben de yan dönüp kaliyrm mecburen dediğin gibi..bakalim inşallah en kisa zamanda iyileşir

E eager canım normal doğum yaptığım halde sütüm 2. Gün tam olarak gelmeye başladı. Süt için benim tavsiyem hoşaf olacak sana. Yeşil üzüm, kırmızı üzüm ve incirden hoşaf yaptı annem bol bol ondan içtim birde humana still tea içtim günde iki fincan tabi en çok ta su. Ayrıca hamileliğimde kullandığım vitamin kan hapı ve kalsiyum hapınada devam ettiriyor dr.um sütümün kalitesi için ve benim bitkin düşmemem için

Ben sol göğsümü hep sağıp veriyordum. Bu konuşmadan sonra ucu tekrar denedim ucunda süt gördüm demekki alışmış kızçem benim emdi bir güzel :)
Aaa canım çok sevindim evet içinde süt oluyor hep. Doktor bana sağma emmesi gibi olmaz dedi ben kaldırdım artık işe dönmeden biraz stoklarım bir de işte sağarım. Seninkide emmeye başladıysa sağma hep emzir.

Kızlar iyi aksamlar kontrolüm vardı bugün 3500 gr olmusuz. cuma son gun hafta sonu da beklerim gelmez ise pazartesi kesin yatış dedi doktorumuz. annem bira itiraz etti doktorumuz azcık terslendi bebekte tombis seninde boyun kısa zorlanabilirsim daha cok beklersen dedi. gunu geçenleri simdi daha iyi anlıyorum cok stresli

Bende de tık yok tek tesellim kuzenim akşam nst de çektirmişti 0 sancı 0 açılma.. Ertesi gün sabah sancıyla hastaneye gidip doğurdu... Belki bizimde öyle olur
İnşallah yaa, zaten normali o aslında biz panik yapıyoruz. Doğum sancısı bi kere başladığında doğuma kadar sürecek sonuçta. Biz yalancı sancımız yok diye üzülüyoruz bi nevi :)

Kizlar bebislerin kırkı çıktıktan sonra neyle korunmayi dusunuyorsunuz
Bi de o mesele var dimi 9 ay rahattım
Benim kizimin saclarinin hepsi yukarda cok inat mohikan gibi ozellikle dikmiş gibi hic yatmiyor hele banyo yaptimi kirpi gibi oluyo
Ben bu eylül kızı yiyebilir miyim çook şeker ya maşallah gazdan sinirlenmiş annesi dikiş saçları kuzum ondan kıyamam

Doğumdan itibaren tüm yazdıklarınızı okuyorum, geçen çarşamba yazmışsnz bu msjı, 3dikişiniz vardı sanırım, ağrılarınız geçti mi acaba?

Canım senin annen erken diye itiraz etmiş, benimki doktor cumaya kadar bekleyelim deyince aman yeter çok bekledik alalım artık beklemeyelim diye itiraz etti.

Kızlar yaa panik havası başladı bende de. 40.haftaya girince ve hala ne sancı ne açılma olmadığı için. Annemleri ayrı beni ayrı eşimi ayrı arayıp sorguya çekenler de cabası sıkıldım artık telefonlardan. Bütün gün totem yaptım 2 gün sonra yanımda kızım diye inşallah dinler anneciğini. Bişey de yaptığım yok ben yn gelip yattıkça bu kız da yatacak az rahatsız etmem lazım. Koşubandında yürüyeyim bari biraz merdiven falan çıkayım.
Bana kalp yapmış bide sıpacık bakar mısınız

Eklentiler

• IMG-20151013-WA0005.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 139
Banada aynı dedi canım pazartesi son günümüz pazartesiye kadar kendi gelmezse pazartesi suni sancı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…