Anaaammm yapamıyom yaaaa acaba yanlış mı yapıyorummCanım sırtını dayayıp tam dik oturup sağ topuğunu sol ayağının en küçük parmağına getirmeye çalışıyorsun :))) ben biraz zorlanıyorum ama hala yapabiliyorum
Ayy saclara bak ya yerim ben seni ya kara dudu seniBenim kizimin saclarinin hepsi yukardacok inat mohikan gibi ozellikle dikmiş gibi hic yatmiyor hele banyo yaptimi kirpi gibi oluyo
Ben şöyle biliyorum canım burda bi arkadaş paylaşmıştı.Anaaammm yapamıyom yaaaa acaba yanlış mı yapıyorumm
Ayy sorma hergün mesaj atıyorlar üstüne cevap vermeyince 1 saat sonra doğum mu yaptın yoksa diye mesaj hergünde sorulmaz ki iyiliklerinden de sıktıklarının farkında değillerKızlar yaa panik havası başladı bende de. 40.haftaya girince ve hala ne sancı ne açılma olmadığı için. Annemleri ayrı beni ayrı eşimi ayrı arayıp sorguya çekenler de cabası sıkıldım artık telefonlardan. Bütün gün totem yaptım 2 gün sonra yanımda kızım diye inşallah dinler anneciğini. Bişey de yaptığım yok ben yn gelip yattıkça bu kız da yatacak az rahatsız etmem lazım. Koşubandında yürüyeyim bari biraz merdiven falan çıkayım.
Bana kalp yapmış bide sıpacık bakar mısınız
Kuzum karbonatli su ile sil bize dr oyle dedi bnm kizin agzida beyaz ama ben kustugu icin oyle oldugunu dusunuyorum dili beyaz
Ben 3 kere veriyrum cnm ama zaten en fazla 6 defa verebiliyormuşuzNurse harwey kullanan anneler bize gunde 4 defa 1 cay kasigi kullanmamiz gerektigi soylendi sizde hergun kullaniyor musunuZ
Masallah bebegineMerhaba kizlar.gecen sali dogum yaptım oglum bi haftalik oldu.dogum hikayemi anlatayim sizlere. Pazartesi gunu sabaha karsi adet sancisi gibi sancilarim basladi.gun icinde yedi dakika da bir gelmeye başladı. Aksama dogru bes dakikada bir daha siddetli şekilde vurmaya başladı. Hastaneye gittik sancim 80 100 arası cikti ama nerdeyse 15 saat hafifte olsa sanci cekmeme ragmen hic aciklik yoktuu.aksam dokuzdan sabah yediye kadar acilmam bi bucuk santim e cikti.sancim 20 40 arası cikiyo ama acisi baya şiddetli ydi agru esigim çok dusukmus.sonra iki saatte dort santime cikti ama ben artik dayanamadim istemeyerekte olsa epidural oldum. On ikide acilmam ona cikti doguma yuruyerek gittim bes dakikada dogurdum. Dogum ani cok guzeldi allah im buguzel duyguyu herkese nasip etsin. Oglum gogsumu silikon ucla aldi ama hic sutum gelmedi ilk gunler cok zorlu surecler geçirdik cok agladim.simdi sutum daha iyi geliyo.bebegimde sarilik başladı cok sukur sutum gelince hemen cik dustu.kizlar sutunuz gelmiyo die sakin pes etmeyin ben bu mucizeyi yaşadım yavas yavas hepsi duzene giriyo.bu da pamuk oglum maşallah diyelim teyzisleri
Bn kulak çıbuguyla siliyrm kuzlar daha kolay oluyor tabi pamuğuna dikkat etmek lazmİnan canım bende beceremedim de annem yapıyor bir şekilde yanak içlerini bile siliyor sağolsun
Pamukla değilde canım annem tülbent gibi bir bezle siliyor
Bende onu düşünüyorum valla doktorumla görüşcem bu konuyu
Canım biz dun ayni hastanede suni sancı verilen 4gebe idik, 2muz 10ar dakika ara ile doğurduk,3.sü bizden yaklaşık 10 saat sonra,4.ise suni sancı etki etmediği için biz bu sabah çıkarken sezeryane alınacaktı. Yani demem o ki her bünye üzerindeki etkisi farklı bence.fenfen canım sağlıkla büyüt yavrunu. Ben suni sancı dan çok korkuyorum.
Heheh tesekkur ederiz teyzesi saclar hep boyle canim hic inmiyoBi de o mesele var dimi9 ay rahattım
Ben bu eylül kızı yiyebilir miyim çook şeker ya maşallahgazdan sinirlenmiş annesi dikiş saçları kuzum ondan kıyamam
Canim ben sma verdim hastane bana onu onermisti kutusunda yeni dogan icin gunluk max 90 cc yaziyor ve hastanede verdiklerinde 30 cc veriyorlardi tek seferde ben bigun 60 cc verdim tek seferde onuda icti rahat bi sekilde belki mamadam mamaya degisiyordur nasil verecegin sana kalmis bebeginin acikma sikligini artirirsin bence 10 cc cok azmis bide mamayi sutumden doymadigini anladigimda verdim hep mutlaka her emzirme arasinda vericem diye sartlandirma bence kendini hem bu sekilde mamaya da alismaz biraz zor bi surec ama kolay atlatiliyo merak etme dedigim gibi bugun 9. Gun ve sutum masallah baya var gogsum agriyo o derece ve doyuyo cok sukur. Sende biraz sik disini geciyo hepsiÇok teşekkürler canım dediğin gibi sütüm yetene kadar mama takviyesi devam edeceğim ama emzirmeye de devam edeceğim. İnşallah senin gibi bizde atlatiriz.. Suan cok acı cekiyorum ama gececek biliyorum. Bir de benim merak ettiğim aptamil veriyoruz ilk 2 ay karşısında 60cc yazıyor. Bu gunluk max. Vermemiz gereken dimi? 10cc şeklinde veriyorum her emzirma arasında yanlış mi yapıyorum
Benim annem cok soğukkanlı sancın gelene kadar bekle diyor ama ya gelmezse sıkıntı olursa sorumluluk alamamki diyorum kendi bedenim degil sonuçta. Bir sey olmaz diyorCanım senin annen erken diye itiraz etmiş, benimki doktor cumaya kadar bekleyelim deyince aman yeter çok bekledik alalım artık beklemeyelim diye itiraz etti.
Takvimin ne zaman bitti canım. cinsiyet ne ? Süni sancıdan korkuyorum çünkü illaki etkili olacak diye bir şey yok bir de üstüne sezeryan olursam çifte dogum yapmış gibi yıpranırım ondan korkuyorumBanada aynı dedi canım pazartesi son günümüz pazartesiye kadar kendi gelmezse pazartesi suni sancı
Nası yaaaaaaaa ben yapıommmmmmmAnaaammm yapamıyom yaaaa acaba yanlış mı yapıyorumm
Aynen canım baskı hissediyor insan günüm geçmedi daha ama o kadar sık arayıp soruyorlarki. allahtan siz varsınız buradan görüyorum çoğumuz bekliyoruz süreç normal yani şimdilik gecikme yok ama bu kadar sorulunca sanki geç kaldı gibi hissediyorum ben de.Ayy sorma hergün mesaj atıyorlar üstüne cevap vermeyince 1 saat sonra doğum mu yaptın yoksa diye mesaj hergünde sorulmaz ki iyiliklerinden de sıktıklarının farkında değiller
Bende yapıyorum hemde rahatNası yaaaaaaaa ben yapıommmmmmmnayırrrrr nolamazzzz walla bilemicem demekki kanala girmiş iyice kafası oyüzden yapılamıyomuşş tani öyle diyorlardı
Daha zamanımız dolmadan böyleler 40 dolunca saat başı sorcaklar heralde:) doğursak yayın yapıcam zaten :) benden çok aoranlar rahatlıcak galiba:))Aynen canım baskı hissediyor insan günüm geçmedi daha ama o kadar sık arayıp soruyorlarki. allahtan siz varsınız buradan görüyorum çoğumuz bekliyoruz süreç normal yani şimdilik gecikme yok ama bu kadar sorulunca sanki geç kaldı gibi hissediyorum ben de.
Bizimkilerin niyeti hiç yok yaaaaBende yapıyorum hemde rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?