2015 Ekim Anneleri

Ayy sorma hergün mesaj atıyorlar üstüne cevap vermeyince 1 saat sonra doğum mu yaptın yoksa diye mesaj hergünde sorulmaz ki iyiliklerinden de sıktıklarının farkında değiller

Kuzum karbonatli su ile sil bize dr oyle dedi bnm kizin agzida beyaz ama ben kustugu icin oyle oldugunu dusunuyorum dili beyaz
hazal1595
Cnm bizimde öyleydi karnonatlı su yap kulak cubugunu batır batır güzelcene sil daha kolay oluyor bizim 2 güne geçti hergün yapıyrm ben ayrıca emzirirmeden göğsünü karbonatlı suyla sil.

Masallah bebegine Allah anali babali büyütsün.

Bn kulak çıbuguyla siliyrm kuzlar daha kolay oluyor tabi pamuğuna dikkat etmek lazm

fenfen canım sağlıkla büyüt yavrunu. Ben suni sancı dan çok korkuyorum.
Canım biz dun ayni hastanede suni sancı verilen 4gebe idik, 2muz 10ar dakika ara ile doğurduk,3.sü bizden yaklaşık 10 saat sonra,4.ise suni sancı etki etmediği için biz bu sabah çıkarken sezeryane alınacaktı. Yani demem o ki her bünye üzerindeki etkisi farklı bence.

[QUOTE="gonca2206, post: 43014194, member: merhaba kızlar. dün 11.55 te kızım dünyaya geldi
epüdral normal doğum ile
çok rahat ve güzel bir doğumdu darısı doğmayanlara
henüz sütüm çok az onu napcam bilmiyorum[/QUOTE]
Gözün aydin canim.Allah analı babalı büyütsün.

Bi de o mesele var dimi 9 ay rahattım

Ben bu eylül kızı yiyebilir miyim çook şeker ya maşallah gazdan sinirlenmiş annesi dikiş saçları kuzum ondan kıyamam
Heheh tesekkur ederiz teyzesi saclar hep boyle canim hic inmiyo dogustan inat sinirli benim minnoşum :)

Canim ben sma verdim hastane bana onu onermisti kutusunda yeni dogan icin gunluk max 90 cc yaziyor ve hastanede verdiklerinde 30 cc veriyorlardi tek seferde ben bigun 60 cc verdim tek seferde onuda icti rahat bi sekilde belki mamadam mamaya degisiyordur nasil verecegin sana kalmis bebeginin acikma sikligini artirirsin bence 10 cc cok azmis bide mamayi sutumden doymadigini anladigimda verdim hep mutlaka her emzirme arasinda vericem diye sartlandirma bence kendini hem bu sekilde mamaya da alismaz biraz zor bi surec ama kolay atlatiliyo merak etme dedigim gibi bugun 9. Gun ve sutum masallah baya var gogsum agriyo o derece ve doyuyo cok sukur. Sende biraz sik disini geciyo hepsi

Canım senin annen erken diye itiraz etmiş, benimki doktor cumaya kadar bekleyelim deyince aman yeter çok bekledik alalım artık beklemeyelim diye itiraz etti.
Benim annem cok soğukkanlı sancın gelene kadar bekle diyor ama ya gelmezse sıkıntı olursa sorumluluk alamamki diyorum kendi bedenim degil sonuçta. Bir sey olmaz diyor bebisin cinsiyet ne? Erkek bebekler bekler diyorlar ya ona takıldım:)
Banada aynı dedi canım pazartesi son günümüz pazartesiye kadar kendi gelmezse pazartesi suni sancı
Takvimin ne zaman bitti canım. cinsiyet ne ? Süni sancıdan korkuyorum çünkü illaki etkili olacak diye bir şey yok bir de üstüne sezeryan olursam çifte dogum yapmış gibi yıpranırım ondan korkuyorum

Ayy sorma hergün mesaj atıyorlar üstüne cevap vermeyince 1 saat sonra doğum mu yaptın yoksa diye mesaj hergünde sorulmaz ki iyiliklerinden de sıktıklarının farkında değiller
Aynen canım baskı hissediyor insan günüm geçmedi daha ama o kadar sık arayıp soruyorlarki. allahtan siz varsınız buradan görüyorum çoğumuz bekliyoruz süreç normal yani şimdilik gecikme yok ama bu kadar sorulunca sanki geç kaldı gibi hissediyorum ben de.

E eager Canim sutunu sagmak icin pompan var mi? Onunla saga saga sutunu arttirzbilirsin. En azindan sutun ne kadar geliyor onada bakarsin. Hic canini sikma mama ile beslenip buyuyen bebeklerin digerlerinden hic farki olmuyor inan annesinin sutu gelipte emmeyen de bir cok bebek var. Ayrica yilmadam emzir dogum yapali ne kadar oldu senin?

Daha zamanımız dolmadan böyleler 40 dolunca saat başı sorcaklar heralde:) doğursak yayın yapıcam zaten :) benden çok aoranlar rahatlıcak galiba:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…