2015 Ekim Anneleri

Erkek canım cinsiyetimiz, inşallah kendi sancımızla pıt diye doğururuz yaa.

Sizinkide iyiymiş cnm maşallah hadi hayırlsı
bugun 38+6 da dr a gittim 3200 civarı dedi 38+2 de gittiğimde 3300 demiştiniz dedim cihazların -\+ 450 gr yanılma payı oluyor dedi ben haftaya da gitcem işte o zaman dr um yokmuş doğurmazsam tabi o zamana artık her an bekle başı çok aşağıda dedi bklm hayırlısı sezeryan için zorladım ama o olmaz dedi yaşın küçük normal olsun dedi napim normal olacak artıkın boyle daha iyi zaten

Çok teşekkürler canim tavsiyelerini dikkate alacağım

Yaşın mı küçük dedi ne alaka anlamafım yaşla kaç yaşındasın ki

Gözün aydin canim.Allah analı babalı büyütsün.

Benim kizimin saclarinin hepsi yukarda cok inat mohikan gibi ozellikle dikmiş gibi hic yatmiyor hele banyo yaptimi kirpi gibi oluyo
Şimdi eşime de gösterdim senin minik mohikanı o da bayıldı inat kuzuya
Canım netten falan bir araştırsana meme verme tekniklerini. Bir yerde meme ucunu önce bebeğin üst dudağına değdirin ama hemen ağzına almasına izin vermeyin, ağzını iyice açtığı zaman verin ancak diyordu mesela. Böyle taktikler var çeşit çeşit.
Kızlar sıkıntıdan oğluşuma banner yaptım ya da kapı süsü de yapabilirim bilmiyorum belki buna kanat da gelir oğluşum
Süper olmuş canım. Ben de yapmak istiyorum böyle bir şey.

Annecikler benim minnoş kızım 8 günlük oldu bile:) Zaman daha şimdiden çok hizli geçiyor. Göz açip kapayincaya kadar büyüyecekler ve biz yaşlanmiş olucaz sanirim:)

Çok şükür doğduğu günden beri çok güzel emiyor. Öyle çok ağlayan bir bebek de değil. Ama sanirim gece ve gündüzü birbirine kariştiriyor. Son 3-4 gündür içi uyuduğu halde kucaktan birakildiği gibi uyaniyor ve bu 3buçuk 4'e kadar boyle devam ediyor. Sonra normal 2 saatte bir filan emmek icin uyaniyor. Ama o saate kadar sagolsun guzel yoruyor insani

Siz nasil yapiyorsunuz geceleri? Var mi taktikleriniz? Bi de malum gaz problemi oluyor. Ama hep mi gece olur yahu

Son düzenleme:
Y yenibirsebep nasılsın cnm benimde yrn kontrolüm var benim kızda gelmiyo bekletiyo doğum ne zamn görünüyo
İyiyim canım sen nasılsın. Ben bugün gittim kontrole bir karsılasamadk ya. Senin yine daha var sanırım benim cuma gorunuyor ama pazartesiye kadar gelmez ise yatış yapılacak. Doğumu da viada yapmayı düşünüyorum hayırlısı. Kontrolden sonrada haberdar et bakalım senin dr. Ne diyecek :)
Erkek canım cinsiyetimiz, inşallah kendi sancımızla pıt diye doğururuz yaa.
Ay inşallah hepimiz ya. Sağlıkla gelsinler.

Tmm cnm hbr veririm sen bayadır gelmiyosun bnce buralara takipteyim hep göremiyorum seni. Hiç ağrım sızım yok doğsun istiyorum bi an önce hareketleri azalınca korkuyorum valla bu haftada dolarsa sezeryan isticem sanki beklemek istemiyorum daha fazla bide kızlar erken gelir derler yalanmış

Oohh sonunda bitirdim sayfaları :)) izne çıkmak iyi geldi, bilg başında da duramıyorm tlfdan okuyorum. Sabahları öğlene doğru komşum çağırıyor gel kahvaltı hazirlayim diye:) oöğleden sonra da dolap duzenlemece :) sırt agrilarim artti, karnim sanki sürekli semsert, yumuşak olduğu çok nadir.. ctesi nst ve çatı muayenesi nasıl olacak merak icindeyim..
bu arada sayfaları okudum hep aama gözümden mi kaçtı ki, statistician41 canim ömeri solunum cihazindan ayırmayı deneyecekler diyordun, hersey yolunda ins..

doğum yapmış olanlar yazdıklarınızı genelliklr beğenmeye çalıştım Rabbim hayirli eylesin.. biz bekleyenlerin de hayırlı sağlıklı doğumlarmiz olsun inşaallah..

Ya benim kiz 2gunluk cok uyuyor ya sarilik olmasindan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…