- 30 Eylül 2013
- 573
- 444
- 73
- 35
o düzeliyor cnm zaten sonradan emzirmen de normalmiş o düzelir sonra Bi 2aylık olsun daCanim asiri mi emziriyorum bilmiyorum ki 2 saate bir 15 dk emiyo allah korusun ins. Reflu degildir ya.
Benim annem cok soğukkanlı sancın gelene kadar bekle diyor ama ya gelmezse sıkıntı olursa sorumluluk alamamki diyorum kendi bedenim degil sonuçta. Bir sey olmaz diyorbebisin cinsiyet ne? Erkek bebekler bekler diyorlar ya ona takıldım:)
Takvimin ne zaman bitti canım. cinsiyet ne ? Süni sancıdan korkuyorum çünkü illaki etkili olacak diye bir şey yok bir de üstüne sezeryan olursam çifte dogum yapmış gibi yıpranırım ondan korkuyorum
bugun 38+6 da dr a gittim 3200 civarı dedi 38+2 de gittiğimde 3300 demiştiniz dedim cihazların -\+ 450 gr yanılma payı oluyor dedi ben haftaya da gitcem işte o zaman dr um yokmuş doğurmazsam tabi o zamana artık her an bekle başı çok aşağıda dedi bklm hayırlısı sezeryan için zorladım ama o olmaz dedi yaşın küçük normal olsun dedi napim normal olacak artıkın boyle daha iyi zatenSizinkide iyiymiş cnm maşallah hadi hayırlsı
Sona saklıyorlar kendilerini böyle biz umudu kesince gelicekler:) süpriz diyip bir anda atılım yapıcaklar:)Bizimkilerin niyeti hiç yok yaaaa
Kizlar bebislerin kırkı çıktıktan sonra neyle korunmayi dusunuyorsunuz
Çok teşekkürler canim tavsiyelerini dikkate alacağımE eager canım normal doğum yaptığım halde sütüm 2. Gün tam olarak gelmeye başladı. Süt için benim tavsiyem hoşaf olacak sana. Yeşil üzüm, kırmızı üzüm ve incirden hoşaf yaptı annem bol bol ondan içtim birde humana still tea içtim günde iki fincan tabi en çok ta su. Ayrıca hamileliğimde kullandığım vitamin kan hapı ve kalsiyum hapınada devam ettiriyor dr.um sütümün kalitesi için ve benim bitkin düşmemem için
Yaşın mı küçük dedi ne alaka anlamafım yaşla kaç yaşındasın kibugun 38+6 da dr a gittim 3200 civarı dedi 38+2 de gittiğimde 3300 demiştiniz dedim cihazların -\+ 450 gr yanılma payı oluyor dedi ben haftaya da gitcem işte o zaman dr um yokmuş doğurmazsam tabi o zamana artık her an bekle başı çok aşağıda dedi bklm hayırlısı sezeryan için zorladım ama o olmaz dedi yaşın küçük normal olsun dedi napim normal olacak artıkın boyle daha iyi zaten
Ya o dediğin ne oluyor cnm doğumdan sonra birde o dert var dimi ne gzell rahattık =) şaka maka ben hiç bilmiyorum o konularıBen spiral taktiracagim :):) sakaya gelmez eşim korunur ama riske atamam:)
Bende spiral taktırmayı düşünüyorum bakalım dr la doğumdan sonra konuşuruz artık hemen takılıyor mu nasıl oluyor hiç bilmiyorumBen spiral taktiracagim :):) sakaya gelmez eşim korunur ama riske atamam:)
Gözün aydin canim.Allah analı babalı büyütsün.Kızlar merhabalar.. ben dun 14:17 itibariyle Defne'me kavuştum. Hemen sizlerle doğum hikâyemizi paylaşmak istiyorum. Saat 8:00 da hastaneye yatisim oldu,8:15 de lavman yapıldı,hemen ardından suni sancı için serumu taktılar ve nst ye bağladılar. Ebe hanim gelip sürekli dozu arttırıyordu ama benim hic sancım yoktu. Sonra suyum geldi doktor bey kontrolume geldi ve ebeler açılma kinttollerimi yaptılar. Saat 12ye kadar pek bit sancı hissetmedim ama 12den 14 e kadar resmen tırmaladım. Derken acilmamin 8cm olduğunu ve bunu 10cm e yükseltmek için bit iğne yapacaklarını söylediler . Bir bayan doğum yapıyordu,ondan sonra beni alacaklardı. Ben bir yatak ve bizi kontrol ettikleri o çatal masasından başka pek bir malzemenin olmadığı bir odada bekliyordum. Hemşireler bana büyük tuvaletimi yaparmış gibi bir his geleceğini söyleşiler.Doktor bey o sırada yan odada doğum yapan kadının dikişlerini atıyordu. Ve olay bundan sonra tam komedi filmlik bir hal aldı. Ben bebek geliyor diye bağırınca yan odadan doktor bey koşarak geldi. O saniyeden sonra artık temizlik yapan ablalar, geriye kalan birkaç hemşire birkaç malzeme getirdiler ve ben bebeğimi o odada 4 ıkınmada kucağıma aldım. Tek olumsuz yanı fazla dikisim oldu ve o oda normal bir doğum.odası olmadığı için bebeğimi bana göstermediler. Tüm işlemler yapılınca beni odaya kızımın yanina aldılar. Dünyalar o anda benim oldu. Yaşadığım her şeye değdi. Simdi minnağım 1gününü doldurdu bile. Sabah 8de hastaneden çıkışımız oldu,bugünü evimizde temizlenerek ve uyuyarak geçirdik. Hicbir şeyden korkmayın sakin. Annelik her şeye değer. Her şey unutuluyor inanın.. hepimize çok sevgiler.
Şimdi eşime de gösterdim senin minik mohikanı o da bayıldı inat kuzuyaBenim kizimin saclarinin hepsi yukardacok inat mohikan gibi ozellikle dikmiş gibi hic yatmiyor hele banyo yaptimi kirpi gibi oluyo
Canım netten falan bir araştırsana meme verme tekniklerini. Bir yerde meme ucunu önce bebeğin üst dudağına değdirin ama hemen ağzına almasına izin vermeyin, ağzını iyice açtığı zaman verin ancak diyordu mesela. Böyle taktikler var çeşit çeşit.Canım tesekkürler, bebegim bir türlü sakinleşmiyor memeyi alacagi zaman çıldırıyor hepsini vermeye uğraşıyorum ama almıyor ucunu tutuyor bir daha bırakmıyor o şekilde emzirmek zorunda kalıyorum aglaya aglaya. Kafasını sabit tutmak mümkün değil maalesef
Süper olmuş canım.Kızlar sıkıntıdan oğluşuma banner yaptım ya da kapı süsü de yapabilirim bilmiyorumbelki buna kanat da gelir oğluşum
Kızlar koru da doğum yapan ya da yapacak olan var mı?
HAdi bakalım inşallah şakacı sıpalar :))Sona saklıyorlar kendilerini böyle biz umudu kesince gelicekler:) süpriz diyip bir anda atılım yapıcaklar:)
İyiyim canım sen nasılsın. Ben bugün gittim kontrole bir karsılasamadk ya. Senin yine daha var sanırım benim cuma gorunuyor ama pazartesiye kadar gelmez ise yatış yapılacak. Doğumu da viada yapmayı düşünüyorum hayırlısı. Kontrolden sonrada haberdar et bakalım senin dr. Ne diyecek :)Y yenibirsebep nasılsın cnm benimde yrn kontrolüm var benim kızda gelmiyo bekletiyo doğum ne zamn görünüyo
Ay inşallah hepimiz ya. Sağlıkla gelsinler.Erkek canım cinsiyetimiz, inşallah kendi sancımızla pıt diye doğururuz yaa.
Kızlar sıkıntıdan oğluşuma banner yaptım ya da kapı süsü de yapabilirim bilmiyorumbelki buna kanat da gelir oğluşum
Tmm cnm hbr veririm sen bayadır gelmiyosun bnce buralara takipteyim hep göremiyorum seni. Hiç ağrım sızım yok doğsun istiyorum bi an önce hareketleri azalınca korkuyorum valla bu haftada dolarsa sezeryan isticem sanki beklemek istemiyorum daha fazla bide kızlar erken gelir derler yalanmışİyiyim canım sen nasılsın. Ben bugün gittim kontrole bir karsılasamadk ya. Senin yine daha var sanırım benim cuma gorunuyor ama pazartesiye kadar gelmez ise yatış yapılacak. Doğumu da viada yapmayı düşünüyorum hayırlısı. Kontrolden sonrada haberdar et bakalım senin dr. Ne diyecek :)
Ay inşallah hepimiz ya. Sağlıkla gelsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?